tabi bacım hazırla sen çantanı. ne olur ne olmaz. ben 28. haftada hazır etcem
gözünüz aydın canım. daha ne hallerini göreceksin, göreceğiz
ay ne güzelll daha ne hallerini göreceksin cnm el sallamalarımı dersin poposunu dönmesini mi dersin hepsi çok güzel anlar :) sana tavsiyem muayeneye girmeden yarım saat önce çikolata ye bak nasıl çıldırıyor içerde bebeişler ben hamiş kaldığım günden beri öyle yaptım minik tosba ultrasonra bütün maharetini gösteriyo :)
Iyi ozaaman.bende hastane cantami hazirlamaya karar verdim anneler topigindekiler yavas yavas dokulmeuye basladi.o
selaam kızlardoktoragittik her şey yolundaymış çok şükür 9+4 olmuşuz ikitane kistim varmış ama onlar kaybolur dedi doktorum..bebişimiz uslu uslu duruyodu bekledik baştan hiç oynamadı sonra elini ayağını falan kıpırdattı çoook güzeldi poposunun üstünde falan zıpladı 15inde 2li testimiz var :18: boyumuz da 2,81 olmuş büyümüşüz
Ben intternetten alisveris yapmadim ama baktiklarinin iicnde misket markali olanlar varsa indirimdeyse alabilirsin misketin mallari iyidiray ne güzelll daha ne hallerini göreceksin cnm el sallamalarımı dersin poposunu dönmesini mi dersin hepsi çok güzel anlar :) sana tavsiyem muayeneye girmeden yarım saat önce çikolata ye bak nasıl çıldırıyor içerde bebeişler ben hamiş kaldığım günden beri öyle yaptım minik tosba ultrasonra bütün maharetini gösteriyo :)
Ben intternetten alisveris yapmadim ama baktiklarinin iicnde misket markali olanlar varsa indirimdeyse alabilirsin misketin mallari iyidir
31 hafta 1 gunluk hamileyim bugun sat a gorehey gidi heyyyy
ne hallerini ne hallerinisabah kahvaltımı çikolatalı ekmekle yaptım ama gene de uslu uslu duruyodu daha küçük belki de ondandır 15inde belki daha net gözükür çok tatlıydı ama yaaa harika bi duyguu Allah isteyen herkese yaşatsın burdaki arkadaşlarıma da inşallah tez vakitte yaşatsın berceste , cemrem, tumet... inşallah onların da güzel haberlerini alıcaz yakında
7.5 lira ama 5 e aldim misketin citcitlarini internnetn almadimHey maaşallah 2 ay bile kalmamış cnm :)) darısı bize insallah bizde bi an once o gunlere geliriz :))
cnm geçen perşembe derken dünmü vuruldun eğer geçen haftaysa gaz iyiye işaret bendede öyle olmuştu çünkü benimde testimi bekleme dönemimde sanki biri rahmimi sıkıyor yavaş yavaş bırakıyo gibi ağrılarım olurdu meğersem bebişin yerleşme habercisiymiş inşallah seninde öyledir bu arada ovitrelleden sonra aşılama mı oldu ne oldu orasını ben bilmiyorum tedavin neydi yani
amiin canımyaaa rumeysa o kadat oldumu? ! zaman nasil geciyor? ! masallah
ayy cok tatli ..bende istiyom. boyle zamanlarimiz gelecekmi acaba!
insallah bundan sonraki kontrolleriniz de yuzunuzu guldursun
VIOLEM
Bebisini gormusun ne guzel kizlarinda dedigi gibi daha nelerini gorucez gorucen saglikli gine insallah.hele bide 5 aylk olsun renkli ultrsonda gorunce de cok degisik duygulara kapiliyor insan. MELTEM hastahane cantasi hazirlama vaktim geldi pazartesi bebek icin deterjan alip yikamam lazim biranonce bu aksam Annemler bizdeydi bebisimin butun kiyafetlerini tek tek baktik heriifimi kandira kandira bir cok eksigini almisim yav artik gonlum daha rahat.ORKIDEM neden 28.hafta dedin o haftada cok erken gibi geldi
renkli ultrasonda tam maymun oluruz işte31 hafta 1 gunluk hamileyim bugun sat a gorehey gidi heyyyy
hmm az mı yedim acaba ne kadar yemem lazım :26: aslında üstünden fazla geçmedi 1-1,5 saat anca geçmiştir ama duruyodu öyleCnm ultrasona girmeden yarim saat once ye bu sefer sonra bebisini izle :)) insallah herkes en kisa zamanda yasar
amiin canımgelir gelir geliyomuş valla ben de hiç gelmicek sanıyodum ama şimdi eşimle maymun oluyoruz doktora gidince resmen ağzımız kulaklarımızda bir mucizeye tanıklık ediyoruz çok şükür Rabbime
hmm az mı yedim acaba ne kadar yemem lazım :26: aslında üstünden fazla geçmedi 1-1,5 saat anca geçmiştir ama duruyodu öyle
canım kusura bakma 2 gündür yoktum yeni okudum.
ovitrella öncesii 7 fotimon vurdum ama yumurtalar tam büyümemiş 13,5 oldu bir kaç gün sonra yani geçtiğimiz haftaki perşembe ovitreellayı vurduk umudum yok ama dediğim belirtileri yaşıyorum. aşılama filan yapmadım
kuzum 2 3 tane beyaz zıbın alıver şimdilik seni idare eder cinsiyeti belli olunca yapıverirsin alışverişini az kaldı bişeykalmadıorkidem cicileriniz çok güzel sen alışverişi bitirmişsin nerdeyseben de almak istiyorum bende ama cinsiyeti belli değil diye alamıyorum seninkiler çok güzelmiş özellikle ayakkabıya bittim ben yaa nasıl şeker bişey
7 iğneye o kadar büyümüştü nevra nın yumurtaları doktor daha sonra ölcütümü haberim yokyok cnm önemli değil biz hep burdayız zaten..neden yarım bıraktın ki büyümesini neden beklemedinki.. inşallah büyümesi devam etmiştirde tutmuştur bebişin.. ağustosun 2 sini bekle bakalım ozamana kadar hastalanmazsan zaten hamişsindir büyük ihtimal.. çünkü yumoş çatladıktan 14 gün sonra kesin adet olunur... buarada günün ne zamandı
eşim uyuyordu sahurda uyanamaz belki diye saat alarmının calmasını bekledim alarm calınca eşim kalktı ben yattımkız rümüüüşşşşş napıyon bu saatte.. uykumu tutmadı bacım :)
Kizlar kasım ayinin 10 unda kizkardesimin dugunu var bebegim o gunlerde ortalama 1 aylik falan olucak.ben istanbula dugun tarihinden iki hafta once falan gidicegim icin tek gidicem 16 saat otobusle gitmek zor olucak acaba ucakla gitsem mi diyorum 1 aylik bebekle ucmak mumkun mudur bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?