hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tabi bacım hazırla sen çantanı. ne olur ne olmaz. ben 28. haftada hazır etcem

gözünüz aydın canım. daha ne hallerini göreceksin, göreceğiz

ne hallerini ne hallerini sabah kahvaltımı çikolatalı ekmekle yaptım ama gene de uslu uslu duruyodu daha küçük belki de ondandır 15inde belki daha net gözükür çok tatlıydı ama yaaa harika bi duyguu Allah isteyen herkese yaşatsın burdaki arkadaşlarıma da inşallah tez vakitte yaşatsın berceste , cemrem, tumet... inşallah onların da güzel haberlerini alıcaz yakında

Iyi ozaaman.bende hastane cantami hazirlamaya karar verdim anneler topigindekiler yavas yavas dokulmeuye basladi.o

yaaa rumeysa o kadat oldumu? ! zaman nasil geciyor? ! masallah

ayy cok tatli ..bende istiyom. boyle zamanlarimiz gelecekmi acaba!

insallah bundan sonraki kontrolleriniz de yuzunuzu guldursun

VIOLEM
Bebisini gormusun ne guzel kizlarinda dedigi gibi daha nelerini gorucez gorucen saglikli gine insallah.hele bide 5 aylk olsun renkli ultrsonda gorunce de cok degisik duygulara kapiliyor insan. MELTEM hastahane cantasi hazirlama vaktim geldi pazartesi bebek icin deterjan alip yikamam lazim biranonce bu aksam Annemler bizdeydi bebisimin butun kiyafetlerini tek tek baktik heriifimi kandira kandira bir cok eksigini almisim yav artik gonlum daha rahat.ORKIDEM neden 28.hafta dedin o haftada cok erken gibi geldi

Ben intternetten alisveris yapmadim ama baktiklarinin iicnde misket markali olanlar varsa indirimdeyse alabilirsin misketin mallari iyidir

Cnm ultrasona girmeden yarim saat once ye bu sefer sonra bebisini izle :)) insallah herkes en kisa zamanda yasar

canım kusura bakma 2 gündür yoktum yeni okudum.
ovitrella öncesii 7 fotimon vurdum ama yumurtalar tam büyümemiş 13,5 oldu bir kaç gün sonra yani geçtiğimiz haftaki perşembe ovitreellayı vurduk umudum yok ama dediğim belirtileri yaşıyorum. aşılama filan yapmadım

yaaa rumeysa o kadat oldumu? ! zaman nasil geciyor? ! masallah

ayy cok tatli ..bende istiyom. boyle zamanlarimiz gelecekmi acaba!

insallah bundan sonraki kontrolleriniz de yuzunuzu guldursun
amiin canım gelir gelir geliyomuş valla ben de hiç gelmicek sanıyodum ama şimdi eşimle maymun oluyoruz doktora gidince resmen ağzımız kulaklarımızda bir mucizeye tanıklık ediyoruz çok şükür Rabbime

31 hafta 1 gunluk hamileyim bugun sat a gore hey gidi heyyyy
renkli ultrasonda tam maymun oluruz işte kalp atışlarını duymaya gittiğimizde eşimle hemşire göz göze gelmiş bi an kadın gülmüş eşime artık nasıl izliyosa bebişi abooo çok az kaldı senin rumeysam çantayı falan hazırlıycaksın zaman ne çabuk geçiyor ama güzel telaşeler bunlar biz bugün çocuk odası falan baktık görmemişin çocuğu olmuş misali
Cnm ultrasona girmeden yarim saat once ye bu sefer sonra bebisini izle :)) insallah herkes en kisa zamanda yasar
hmm az mı yedim acaba ne kadar yemem lazım :26: aslında üstünden fazla geçmedi 1-1,5 saat anca geçmiştir ama duruyodu öyle

orkidem cicileriniz çok güzel sen alışverişi bitirmişsin nerdeyse ben de almak istiyorum bende ama cinsiyeti belli değil diye alamıyorum seninkiler çok güzelmiş özellikle ayakkabıya bittim ben yaa nasıl şeker bişey

valla cnm ben normal pakette satılan sade çikolata olanından yani gofretli olmayanından yiyorum yarım saat önce kıpır kıpır oynuyo yada benimki oynak olacak :))) 1 saat felan geçince özelliğini kaybediyordur..neyse sen bi dahakine dediğim gibi yaparsın :)

yok cnm önemli değil biz hep burdayız zaten..neden yarım bıraktın ki büyümesini neden beklemedinki.. inşallah büyümesi devam etmiştirde tutmuştur bebişin.. ağustosun 2 sini bekle bakalım ozamana kadar hastalanmazsan zaten hamişsindir büyük ihtimal.. çünkü yumoş çatladıktan 14 gün sonra kesin adet olunur... buarada günün ne zamandı

kuzum 2 3 tane beyaz zıbın alıver şimdilik seni idare eder cinsiyeti belli olunca yapıverirsin alışverişini az kaldı bişeykalmadı
7 iğneye o kadar büyümüştü nevra nın yumurtaları doktor daha sonra ölcütümü haberim yok
kız rümüüüşşşşş napıyon bu saatte.. uykumu tutmadı bacım :)
eşim uyuyordu sahurda uyanamaz belki diye saat alarmının calmasını bekledim alarm calınca eşim kalktı ben yattım

Kizlar kasım ayinin 10 unda kizkardesimin dugunu var bebegim o gunlerde ortalama 1 aylik falan olucak.ben istanbula dugun tarihinden iki hafta once falan gidicegim icin tek gidicem 16 saat otobusle gitmek zor olucak acaba ucakla gitsem mi diyorum 1 aylik bebekle ucmak mumkun mudur bilgisi olan var mi

Canım bildiğim kadarıyla doktor izin vermiyor sadece özel araba ile bebeğin seyahat etmesine izin veriyor . Uçak bebeğin kulakları için ve hatta belki başka duyuları için de zararlı olabilir sonuçta basınç değişiyor.

günaydın millet

arca tatlım internetten alışverişi bana sorcan sor tatlım sor hafta sonu yine 300 suladım

rümüş benim arkadaş uçakla almanyadan geldi ama bir aylık değildi bebeği 2 ay dolmuştu bir çocuk doktoruna sor ona göre erken al biletini uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…