hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım doktor 7 tane vermişti zaten o nedenle bitti.Bat ım 2 ağustos sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olucak.Sende durum nedir nasılsın.

yok canım ölçümden 3 gün sonra iğne vuruldum ama kaç mm oldular bilmiyorum ama pek umudum yok açıkcası artık kızmetse bir sonraki ay olur.
gerçi bat 2 ağustos ama ben cok umutlanmıyorum.

Komsiii yavv bende ilk kez binmis olcam ucaga eger ucaga izin verirlerse bebege de koltuk aliyonmu acaba ucakla gidewrsem bi cayini icerim komsi

bişeyleri var ama hep kız için onlar önceden annem almıştı duruyolar öyle anneannem de hırkalar örmüştü biri mavi biri şeker pembe biri gri patik falan da var şimdilik onlara bakıp avutuyorum kendimi ebebek mağazası var ona gidicez asıl oraya gidince tutamam sanırım kendimi
yok canım ölçümden 3 gün sonra iğne vuruldum ama kaç mm oldular bilmiyorum ama pek umudum yok açıkcası artık kızmetse bir sonraki ay olur.
gerçi bat 2 ağustos ama ben cok umutlanmıyorum.
niye umutlanmıyosun canım bu işte önemli olan moral moralini bozmıcaksın.. ben de ilaç kullanarak hamile kaldım(tabi önce Rabbimin izniyle) moralini bozma o zaten en beklemediğin anda geliyo kendini en çaresiz hissettiğin anda geliyor inşallah biran önce hayırlısıyla güzel haberler alırsın

başımla beraber tatlım , bebişe 2 yaşına kadar ayrı koltuk yok canım, ama para veriyon yinede bir miktar ....

Tekk koltukta seyahat etmek 1 saatte zor olur galiba..neyse daha cok zaman var arastirmaya devam tabi once kendimi ucaga bindirme fikrini alistirmam lazim eylul annelerinin birinin kasilmalari 11 dk ya kadar dusmus sen hic bindinmi ucaga

inşallah canım bakalım bir kaç gündür ara ara kasık ve alt karın ağrılarım var ama iğnenin etkiside olabilir diye dşünüyorum herşeyin hayırlısı deyip beklemedeyim:):)

tekk koltukta seyahat etmek 1 saatte zor olur galiba..neyse daha cok zaman var arastirmaya devam tabi once kendimi ucaga bindirme fikrini alistirmam lazim eylul annelerinin birinin kasilmalari 11 dk ya kadar dusmus sen hic bindinmi ucaga

ben hep uçak kullanıyorum zaten , sadece basınçtan sıkıntı yaşarsan bir saat zor geçer yoksa o kadarda sıkıntılı değil emzir bindir bebeğini

canım inşallah hayırlısı olurda 15 gün sonra güzel haberlerini alırız.
Bu arada aşılamayı nerde olucaksın birde fiyatı nedir.

hepimizin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun su mubarek gunlerde hepımız ıstegımıze kavusuruz ınsallah
Ben ızmır de yaşıyorum doktorum aşılamayı 150tl ye yapacak ayrıca laboratuara 135tl vercekmısım ama laboratuar ıcın doktorum 85tl demıstı bugun verınce kesın bılgı verırım

violem e-bebek in sitesitede var , pazar gunleri show da merhaba bebek diye bir programda şifre veriyolar indirim kazanıyon , hem magazasında hem sitesinde kullanabiliyon aklında olsun ben dün 168 lik alışveriş yaptım 118 ödedim

sitesini biliyorum da gidip görsem sanki daha iyi olur gibi geldi 3 katlı mağazası varmış her şey varmış orda. şifreyle ben de indirim almayı düşünüyorum canım geç kalıyorum şifreyi girmek için bu hafta yapamadım o yüzden

işte şifreni al tam 1 de başlıyo ilk 500 e girersen 50 lira veriyo 150 liralık alışverişe , magazasında kullanabiliyon , bizde magaza yok siteden alıyoz mecbur

işte şifreni al tam 1 de başlıyo ilk 500 e girersen 50 lira veriyo 150 liralık alışverişe , magazasında kullanabiliyon , bizde magaza yok siteden alıyoz mecbur

iyiymiş 150 de 50 lira indirim güzel baya bu hafta kaçırmıyım o zaman bayramdan sonra ikili testimiz var acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz iremim :26: sen kaçıncı haftada öğrendin ?

iyiymiş 150 de 50 lira indirim güzel baya bu hafta kaçırmıyım o zaman bayramdan sonra ikili testimiz var acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz iremim :26: sen kaçıncı haftada öğrendin ?

benim 12 haftada yorum yapmadı , 16 da tam emin olmadan %90 kız gelecek randevuda yine bakalım dedi , 20 de netleşti ama doktorun tahmin yapan biriyse ve kuzun pipiliyse erken öğrenmen muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…