yok cnm önemli değil biz hep burdayız zaten..neden yarım bıraktın ki büyümesini neden beklemedinki.. inşallah büyümesi devam etmiştirde tutmuştur bebişin.. ağustosun 2 sini bekle bakalım ozamana kadar hastalanmazsan zaten hamişsindir büyük ihtimal.. çünkü yumoş çatladıktan 14 gün sonra kesin adet olunur... buarada günün ne zamandı
kuzum 2 3 tane beyaz zıbın alıver şimdilik seni idare eder cinsiyeti belli olunca yapıverirsin alışverişini az kaldı bişeykalmadı
7 iğneye o kadar büyümüştü nevra nın yumurtaları doktor daha sonra ölcütümü haberim yok
eşim uyuyordu sahurda uyanamaz belki diye saat alarmının calmasını bekledim alarm calınca eşim kalktı ben yattım
heyy kızlar uyanın ya bugün iyi haberlere ihtiyacım var yokmu kimsede iyi haber.
ben bugun asılama olcammmmmmm:18::18::18:
günaydın millet
arca tatlım internetten alışverişi bana sorcan sor tatlım sor hafta sonu yine 300 suladım
rümüş benim arkadaş uçakla almanyadan geldi ama bir aylık değildi bebeği 2 ay dolmuştu bir çocuk doktoruna sor ona göre erken al biletini uygun olur
komsiii yavv bende ilk kez binmis olcam ucaga eger ucaga izin verirlerseBebege de koltuk aliyonmu acaba ucakla gidewrsem bi cayini icerim komsi
bişeyleri var ama hep kız için onlar önceden annem almıştı duruyolar öyle anneannem de hırkalar örmüştü biri mavi biri şeker pembe biri gri patik falan da var şimdilik onlara bakıp avutuyorum kendimikuzum 2 3 tane beyaz zıbın alıver şimdilik seni idare eder cinsiyeti belli olunca yapıverirsin alışverişini az kaldı bişeykalmadı
7 iğneye o kadar büyümüştü nevra nın yumurtaları doktor daha sonra ölcütümü haberim yok
eşim uyuyordu sahurda uyanamaz belki diye saat alarmının calmasını bekledim alarm calınca eşim kalktı ben yattım
niye umutlanmıyosun canım bu işte önemli olan moral moralini bozmıcaksın.. ben de ilaç kullanarak hamile kaldım(tabi önce Rabbimin izniyle) moralini bozma o zaten en beklemediğin anda geliyo kendini en çaresiz hissettiğin anda geliyor inşallah biran önce hayırlısıyla güzel haberler alırsınyok canım ölçümden 3 gün sonra iğne vuruldum ama kaç mm oldular bilmiyorum ama pek umudum yok açıkcası artık kızmetse bir sonraki ay olur.
gerçi bat 2 ağustos ama ben cok umutlanmıyorum.
günaydın millet
arca tatlım internetten alışverişi bana sorcan sor tatlım sor hafta sonu yine 300 suladım
rümüş benim arkadaş uçakla almanyadan geldi ama bir aylık değildi bebeği 2 ay dolmuştu bir çocuk doktoruna sor ona göre erken al biletini uygun olur
başımla beraber tatlım , bebişe 2 yaşına kadar ayrı koltuk yok canım, ama para veriyon yinede bir miktar ....
bişeyleri var ama hep kız için onlar önceden annem almıştı duruyolar öyle anneannem de hırkalar örmüştü biri mavi biri şeker pembe biri gri patik falan da var şimdilik onlara bakıp avutuyorum kendimiebebek mağazası var ona gidicez asıl oraya gidince tutamam sanırım kendimi
niye umutlanmıyosun canım bu işte önemli olan moral moralini bozmıcaksın.. ben de ilaç kullanarak hamile kaldım(tabi önce Rabbimin izniyle) moralini bozma o zaten en beklemediğin anda geliyo kendini en çaresiz hissettiğin anda geliyor inşallah biran önce hayırlısıyla güzel haberler alırsın
tekk koltukta seyahat etmek 1 saatte zor olur galiba..neyse daha cok zaman var arastirmaya devam tabi once kendimi ucaga bindirme fikrini alistirmam lazim eylul annelerinin birinin kasilmalari 11 dk ya kadar dusmus sen hic bindinmi ucaga
canım inşallah hayırlısı olurda 15 gün sonra güzel haberlerini alırız.
Bu arada aşılamayı nerde olucaksın birde fiyatı nedir.
violem e-bebek in sitesitede var , pazar gunleri show da merhaba bebek diye bir programda şifre veriyolar indirim kazanıyon , hem magazasında hem sitesinde kullanabiliyon aklında olsun ben dün 168 lik alışveriş yaptım 118 ödedim
sitesini biliyorum da gidip görsem sanki daha iyi olur gibi geldi 3 katlı mağazası varmış her şey varmış orda. şifreyle ben de indirim almayı düşünüyorum canım geç kalıyorum şifreyi girmek için bu hafta yapamadım o yüzden
işte şifreni al tam 1 de başlıyo ilk 500 e girersen 50 lira veriyo 150 liralık alışverişe , magazasında kullanabiliyon , bizde magaza yok siteden alıyoz mecbur
iyiymiş 150 de 50 lira indirim güzel baya bu hafta kaçırmıyım o zaman bayramdan sonra ikili testimiz var acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz iremim :26: sen kaçıncı haftada öğrendin ?
ya kızlar şu evlilik tarihlerini filan nasıl ekliyorsunuz bulamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?