ya kızlar şu evlilik tarihlerini filan nasıl ekliyorsunuz bulamadım bir türlü
been geldiiiim... oohhh gezdim tozdum misafir de ağırladım işimi bitirdim geldim... herkes ne alemde
benim 12 haftada yorum yapmadı , 16 da tam emin olmadan %90 kız gelecek randevuda yine bakalım dedi , 20 de netleşti ama doktorun tahmin yapan biriyse ve kuzun pipiliyse erken öğrenmen muhtemel
benim 12 haftada yorum yapmadı , 16 da tam emin olmadan %90 kız gelecek randevuda yine bakalım dedi , 20 de netleşti ama doktorun tahmin yapan biriyse ve kuzun pipiliyse erken öğrenmen muhtemel
belirtilerin bismillah deyip basladi desene guzel bir duygu mu nasil hissediyon kendini.temizligini dikkatlki yap oldumu cok yorma kendini.annen ve babana da cok sevindim.artik bundan sonra daha iyi olur cunku torun geliyor.bazi doktorlar tahmin yapabiliyor aama kesin degil o haftalarda.selamlar kızlar..ben belirtim yok diye üzülüyordum..özellikle dün akşamüstü saatlerinde elim ayağım titredi ve bulantım oldu..ama istifra etmedim..bugün daha iyiydim ama uyudum tabi her zamanki gibi..temizlik yapmıştım.hemen yoruldum.siz ne alemdesiniz? bizim halamız geldi İstanbuldan sadece haftasonu için..dün döndü..çok mutlu olduk.kızımız olursa halasına çeksin istiyoruz..pek bir kibardır benim görümcem.
bugün annemle konuşurken bana 12 haftada cinsiyet öğrenilir dedi..ben de saçmalama dediydim.bilip bilmeden konuşmamak lazım..hata payı olsa da biliniyormuş demek.:26: arayıp özürdilicem kadındanbu arada onların arası da pek iyi oldu son günlerde..anneanne ve dedenin
abooo 20. haftaya kadar beklemeyiz inşallah daha önce öğreniriz ben çok merak ediyorum çünkü
selamlar kızlar..ben belirtim yok diye üzülüyordum..özellikle dün akşamüstü saatlerinde elim ayağım titredi ve bulantım oldu..ama istifra etmedim..bugün daha iyiydim ama uyudum tabi her zamanki gibi..temizlik yapmıştım.hemen yoruldum.siz ne alemdesiniz? bizim halamız geldi İstanbuldan sadece haftasonu için..dün döndü..çok mutlu olduk.kızımız olursa halasına çeksin istiyoruz..pek bir kibardır benim görümcem.
bugün annemle konuşurken bana 12 haftada cinsiyet öğrenilir dedi..ben de saçmalama dediydim.bilip bilmeden konuşmamak lazım..hata payı olsa da biliniyormuş demek.:26: arayıp özürdilicem kadındanbu arada onların arası da pek iyi oldu son günlerde..anneanne ve dedenin
belirtilerin bismillah deyip basladi desene guzel bir duygu mu nasil hissediyon kendini.temizligini dikkatlki yap oldumu cok yorma kendini.annen ve babana da cok sevindim.artik bundan sonra daha iyi olur cunku torun geliyor.bazi doktorlar tahmin yapabiliyor aama kesin degil o haftalarda.
hosgeldin sefa geldinnmeltem ben hiç kusmadım hamileyken. bulantım da hiç olmadı sadece 2 kere bulantı yaşamıştım erken dönemde o da arabaya bindim diye o da araba tuttu yani . demek istediğim belirti olmuyor diye üzülmene endişelenmene gerek yok.
meltem ben hiç kusmadım hamileyken. bulantım da hiç olmadı sadece 2 kere bulantı yaşamıştım erken dönemde o da arabaya bindim diye o da araba tuttu yani . demek istediğim belirti olmuyor diye üzülmene endişelenmene gerek yok.
Mide bulantisi kusma falan onlari yasarken kotu oluyor da rahatlayinca dedigin gibi ben hamileyim bundan oluyor diyip tebessum ediyor insan.insallah hayatini etkilyck kadar cogalmazlarvalla kötü hissettim kendimi rümeysa..ilk başta üşüttüm ya da zehirlendim falan sandım.sonra "aa..hamile olduğum için" dedim..aslında sevinmeliyim.değilmi? üzülüyordum.bende hiçbir belirti yok.acaba neden falan diye..al sana belirti.
hosgeldin sefa geldinn
hormonlar seni de ele gecirivermisssssssssss yuppiiievet evet..öyle olanlarda varmış..ama söz geçiremedim kendime son günlerde..bir de kalp atışını duymadık daha.onun gerginliği de var sanırım..
bir de acayip duygusallaştım ben..normalde de hayvanlar için ağlarım ama gecen gün gündüz maymunlarla ilgili bir belgesel izledim..anne maymun ve yavrusu falan vardı..donarak hayatlarını kaybediyorlardı falan..akşam eşime anlatırken hüngür hüngür ağladım ya..adam da uslu uslu gülüyor bana..böyle değişik bir şeye dönüşüyrum sanırım.
hormonlar seni de ele gecirivermisssssssssss yuppiii
hoşbuldum rumeysa :) meltem' in mesajlarını profilimden görünce arada uğrayıp taciz ediyorum sizi böyle :) geçen yıl benim de bu zamanlar karnım burnumdaydı yuvarlanıyor gibiydim yürürken 3 can taşıyordum :) şimdi benimkileri büyütüyorum sizin de az kaldı Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
evet evet..öyle olanlarda varmış..ama söz geçiremedim kendime son günlerde..bir de kalp atışını duymadık daha.onun gerginliği de var sanırım..
bir de acayip duygusallaştım ben..normalde de hayvanlar için ağlarım ama gecen gün gündüz maymunlarla ilgili bir belgesel izledim..anne maymun ve yavrusu falan vardı..donarak hayatlarını kaybediyorlardı falan..akşam eşime anlatırken hüngür hüngür ağladım ya..adam da uslu uslu gülüyor bana..böyle değişik bir şeye dönüşüyrum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?