hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Neynnnn üçüzunmü var tupbebek falanmiydi.amin amin insallah tum hamileler bi avazda arada ugra tecrubelerini anlativer

hayır ikizlerim var kendimi de saydım öyle oldu 3 :) ikizler doğal yolla oldu.pek doğum tecrübem olduğu söylenemez plansız bir şekilde 35. haftada epidural sezaryenle 1' er dakika arayla dünyaya geldiler benimkiler şıp diye :) suyun patlaması, hastaneye gitmem ve doğum toplam 2 saatte oldu öyle uzun uzun anlatabileceğim bir doğum hikayem bile yok :) nasıl doğum yaptığımı anlamadım bile sancı bile çekmeden sular geldi, pek de öyle mesaşkkatli olmadı benim için sonrası zor oldu sadece yalnız baktığımdan ikizlere.

o haftada belli olabilir nub deniyo kemik yapisindan belli olabiliyo ben sahsen anlamistim o hafta kizim olacagini ama net degildi en iyi zaman 16. Hafta 12 de hata payi var , ben sana dedim sizinkiler level atlamali diye bak ise yaramis

abooo 20. haftaya kadar beklemeyiz inşallah daha önce öğreniriz ben çok merak ediyorum çünkü

Canim benim kizce basta uslu mu desem tembel mi desem bilemedim cok hareketli degildi randevularda cikolata falan kar etmiyodu o yuzden20 ye kaldik ama konusmadan belliydi bana 2 randevudada hic bu ksdar keyifli kiz gormedim dedi dokyorumuz

Ay çok sağol cnm benim ama kıyafet konusunda netten almaktan vazcaydım.. Dedim elleyim görim öyle alim dedim :)) Hayırlı olsun canım..güle güle giydir.. Bende bebişim için ilk defa bise aldım :)) ALBÜMMM cok tatli bise bebebutikten aldim buyukce bise 240 resim alıyormus.. Daha kıyafete başlamadım.. Kısmetse eylülde başlıcam bulunduğum yerde mağaza yok memlekete gidince artık

Rümüüüüşşş kızlaaaarr bugün detaylı usg ye girdik çok şükür herşeyimiz süpermiş.. 4 boyutluda bile baktı dr amcamız yüzünün resminide verdi prensesimin.. Çok kibar bir yüzü olacak dedi burnu ve dudakları çok güzel görünüyo dedi :)))

canım doktor 7 tane vermişti zaten o nedenle bitti.Bat ım 2 ağustos sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olucak.Sende durum nedir nasılsın.

Allah gönlüne göre versin cnm ama ümitsizliğe kapılma.. Bende de durumlar iyi çok şükür bugun ayrintilı usg ye girdik iste herseyimiz supermis cok sukur.. Allah en kisa zamanda sanada yasatsin insallah.. Sen ne zamandir deniyorsun hamisligi sorun neydi ozel degilse tabi tatlim.. Ben 4 sene ugrastigim icin belki yardimci olabilirim

Ayy yesinler senin kibar kizini benim iftara misfirim vardi cok yoruldum sirtim cok agriyor ama sukurler olsun dunya iyisi esim var misafirler gidene kadar hep yardim etti simdide yatiyom dinlenyom..albumun nasil bisey kaca aldiin resmini yukleyebilirmisn

sen bilirsin canım , ama şöyle bişey söyleyim bazı markalar var ki iyi olduğu kesin ve nette daha uyguna oluyo en azından anne topiğinde alanlara sor bazı markaları belirle ki boşuna fazla para verme ....

Canım ben 2 senedir evliyim 9 ay boyunca vajinusmusla uğraştım neyseki onu yendim.Ao süreç içerisinde doktora gittiğimde bana kolay cocuk sahibi olamayacağımı bu durumu yendikten sonra korunmamamısöyledi.
yani tam anlamı ile 1 senedir uğraşıyorum pko var bende adetlerim düzene girdi ama yumurta gelişiminde sıkıntı var bu ay olmassa doktora direk aşılamaya geçelim dicem.

ben geldiimmm nasilsiniz kizlar ben cok kotuyum iyice agirlastim ben yaaa artik geceleri uyuyamiyorum...

pazar gunu oglumun mobilyalari da geldi...artik herseyi hazir sayilir oglumun...dun cekmecelerine ortu diktim bugun yerlestirecem butun kiyafetlerini...biraz erken yaptirdim sanirim ama ben oglumun bebek sekerlerini de yaptirdim kizlar...:)))hosgeldin hediyesi olur dedim...insalllh saglikla alirim yavrumu kucagimaa....

Aksam dayimlar iftara geliyor ben yemek yapmkla ugrasiyom belim kopuyor ayakta durdukca bir pilavim yapilcak salatayi esime yaptiricam yavas yavas masayi kuruyom
oohh döktürüyor rümüş hatun yine dinlene dinlene işini yap, haftan baya ilerlemiş doğuma bişi kalamamış, ağırlaşmışsındır şimdi hamburger rümüş
çok sevindim barıştıklarına başka torunları var mı, seninki ilk mi? kimbilir nasıl sevinmişlerdir, biz hep kocalarımıza nasıl söyleyecez yada tepkileri nasıl olacak diye merak ediyoruz ama kimbillir anne babalar nasıl sevinir, benimkiler havalara uçarlar
gözün aydın kızın çok canlar yakacak yaniii bahtı da güzel olur inşallah
inşallah canım, peki fotoğraf yok mu:26: ama biz merek ediyoruz.

bu arada fotoğraf demişken kızlar benim face felan yok, ben şimdi telden çekilen fotoları nasıl yükleyebilirim. fotoğraf makinesinin ekranı büyük geliyo kabul etmiyo yükleyemiyorum:26:

sen bilirsin canım , ama şöyle bişey söyleyim bazı markalar var ki iyi olduğu kesin ve nette daha uyguna oluyo en azından anne topiğinde alanlara sor bazı markaları belirle ki boşuna fazla para verme ....

ne bilim cnm yinede elleyim diyorum yakından görim zaten eylülde memlekete gidecem adanaya orda bütün markalar çok ucuz bide e-bebek var orda oraya gidecem hepsini toptan hallederim artık :) yinede yardımın için çok saol cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…