gözün aydın kızın çok canlar yakacak yaniiibahtı da güzel olur inşallah
inşallah canım, peki fotoğraf yok mu:26: ama biz merek ediyoruz.
:26:
Ayy yesinler senin kibar kizinibenim iftara misfirim vardi cok yoruldum sirtim cok agriyor ama sukurler olsun dunya iyisi esim var misafirler gidene kadar hep yardim etti simdide yatiyom dinlenyom..albumun nasil bisey kaca aldiin resmini yukleyebilirmisn
Canım ben 2 senedir evliyim 9 ay boyunca vajinusmusla uğraştım neyseki onu yendim.Ao süreç içerisinde doktora gittiğimde bana kolay cocuk sahibi olamayacağımı bu durumu yendikten sonra korunmamamısöyledi.
yani tam anlamı ile 1 senedir uğraşıyorum pko var bende adetlerim düzene girdi ama yumurta gelişiminde sıkıntı var bu ay olmassa doktora direk aşılamaya geçelim dicem.
oohh döktürüyor rümüş hatun yinedinlene dinlene işini yap, haftan baya ilerlemiş doğuma bişi kalamamış, ağırlaşmışsındır şimdi hamburger rümüş
çok sevindim barıştıklarınabaşka torunları var mı, seninki ilk mi? kimbilir nasıl sevinmişlerdir, biz hep kocalarımıza nasıl söyleyecez yada tepkileri nasıl olacak diye merak ediyoruz ama kimbillir anne babalar nasıl sevinir, benimkiler havalara uçarlar
gözün aydın kızın çok canlar yakacak yaniiibahtı da güzel olur inşallah
bu arada fotoğraf demişken kızlar benim face felan yok, ben şimdi telden çekilen fotoları nasıl yükleyebilirim. fotoğraf makinesinin ekranı büyük geliyo kabul etmiyo yükleyemiyorum:26:
ohh ohh etsin cnm yardım sakın sen otur ben yaparım deme alışsın :) daha çok yardım edecek çünkü :) butikbebeden aldım cnm daha dün aldım daha gelmedi 24.90 dı kargo parasıyla 30.80 e denk geldi ama büyük bişe pembe önündede resim koyma yeri var toplam 240 resim alıyo 3 sayfada not yazma yeri varmış boyutu 30*28*5 yani uzunluk 30 cm sanırım genişlik 28 yandan bakıncada 5 cm gelince yüklerim ama resmini
Beraber yaptik ben mutfakta iki kisi calismiyorum ama alismam lazim bunu bi kez daha anladim.sofrayi da kuzenlerim topladi ben makinaya yerlestirdim sonra da bi kase karpuzu alip mideye indirdim cokkk istahliyizzz cokkk
Senceohh maaşallah ye bacım ye bendede iştah çok yok ama 5 ayda 6 kilo almışım nasıl almışım bende anlamadım :))))
Sencehani icindeki mucizenin kilosu amniyon suyun plasantasi falan 3 kilo yapsa 3 kilo cuk yemissin bende 7.aydan sonra bi artis oldu aldigim vitaminle istah acarmi blmiyom ama eskiye gore yiyom
anladım cnm bendede pko vardı ama kilo kıllanma felan hiçbiri yoktu sadece adet düzensizliğim vardı bide yumurtalarım büyümüyordu kendiliğinden.. ümitsizliğe kapılma ben 2. aşılamada hamiş kaldım hele bu ayı bi atlat olmazsa daha detaylı konuşuruz.. inşallah gerek kalmaz ama belirtilerin benimkine benziyor hamiş belirtisi yani:)
vallahi anlamış değilim bacım durduğum yerde alıyorum sanki.. evet vitamin iştah açıyor bu arada bundan sonra kaşar peynirine pekmeze ve normal doğum düşünüyorsan hurma yemeye başla bacım bebişi besleki tombiş gelsin :) bende öyle yapacam kardeşimde öyle yapmıştı demiştim ya bi ara :)
inşallah canım ama ben dayanamadım şimdi eczaneye gittim erken gebelik testi sipairşi verdim akşama gelicek.
ondan yapayım diyorum kasık ağrım bugün soldan sağa geçti ama iğneninde etkisi olabilir diye düşünüyorum.
Hurma yemeye daha var sanki agustos ayi sonlarina gelelim hayirlisiyla.karrdesin ne zaman basladiydi hurma yemeye bayrmdan sonra kontrolumuz var 4 gozle bekliyom.bana musade azcik islerim var allaha emanet olun
iyi cnm inşalah pozitif çıkar bize yazmayı unutma ama ben şimdiden meraklandım.. benimde test yapacağım gün felan çok ağrım oldu sanki adet olacakmışım gibi belim kasığım felan çok ağrıdı ilk sıralar çok benziyor belirtiler adete felan neyse akşam olsun bakalım kaçta gelecek ne zaman yapacaksın
çok sevindim barıştıklarınabaşka torunları var mı, seninki ilk mi? kimbilir nasılbiz hep kocalarımıza nasıl söyleyecez yada tepkileri nasıl olacak diye merak ediyoruz ama kimbillir anne babalar nasıl sevinir, benimkiler havalara uçarlar
bu arada fotoğraf demişken kızlar benim face felan yok, ben şimdi telden çekilen fotoları nasıl yükleyebilirim. fotoğraf makinesinin ekranı büyük geliyo kabul etmiyo yükleyemiyorum:26:
6:30 da gelicek canım iş çıkısı alıcam akşamda yapabilirim ama sağlıklı olsun diye sabah yapıcam bakalım hemen yazarım zaten.
bu arada arca sen istanbuldamısınve yaş kaç?
hadi hayırlısı cnm.. yok cnm ben adanalıyım ama aksarayda yaşıyorum seneye başka yere taşınıcaz eşim asker heryeri geziyoruz :) bu arada yaşım 25.. sen nerelisin nerdesin senin yaş kaç
ooo gezme olayını bilirim babam polis memuruydu:):)
istanbuldayım ben 27 yaşındayım.
inşallah canım ama ben dayanamadım şimdi eczaneye gittim erken gebelik testi sipairşi verdim akşama gelicek.
ondan yapayım diyorum kasık ağrım bugün soldan sağa geçti ama iğneninde etkisi olabilir diye düşünüyorum.
ne iş yapıyosun cnm.. istanbullumusun peki.. bi yandan iyi bi yandan kötü bu gezme işleri :))
catlatma ignesimi oldun sen? ben iki ay önce olmustum. mahvetmisti bedenimi heryerim agriyordu. igne cok etkiliyor insani. asilamaya hemen gecme. zaten doktorun igneden hemen sonra önermez. ayrica bu ay olmazsa bile bu ay kullandigin ilaclar ilerleyen aylari düzene sokuyor.rahmini guclendiriyor. en azindan yaz sonunu bekle. bende bu ay hic beklemedigim anda mutlu haberi aldim. doktorumda igne yaptigim ay degilde ikinci ay ay dogal yoldan hamile kalan cok hastam var demisti. hayirlisi neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?