hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gözün aydın kızın çok canlar yakacak yaniii bahtı da güzel olur inşallah

inşallah canım, peki fotoğraf yok mu:26: ama biz merek ediyoruz.

:26:

çok saol cnm hepimizinkinin bahtı açık olsun cnm benim :) ayy anasına çekerse yakar vallaaaaaa :))))))))

ohh ohh etsin cnm yardım sakın sen otur ben yaparım deme alışsın :) daha çok yardım edecek çünkü :) butikbebeden aldım cnm daha dün aldım daha gelmedi 24.90 dı kargo parasıyla 30.80 e denk geldi ama büyük bişe pembe önündede resim koyma yeri var toplam 240 resim alıyo 3 sayfada not yazma yeri varmış boyutu 30*28*5 yani uzunluk 30 cm sanırım genişlik 28 yandan bakıncada 5 cm gelince yüklerim ama resmini

anladım cnm bendede pko vardı ama kilo kıllanma felan hiçbiri yoktu sadece adet düzensizliğim vardı bide yumurtalarım büyümüyordu kendiliğinden.. ümitsizliğe kapılma ben 2. aşılamada hamiş kaldım hele bu ayı bi atlat olmazsa daha detaylı konuşuruz.. inşallah gerek kalmaz ama belirtilerin benimkine benziyor hamiş belirtisi yani:)

Gene mi cokurtuun pc yi.telefondan buraya resim bildigim kadariyla yuklenmiyor.telefonundan pcye aktarcan oyle yuklenir.esin ne yapmis gitmis mi doktora eskisehirde.

Beraber yaptik ben mutfakta iki kisi calismiyorum ama alismam lazim bunu bi kez daha anladim.sofrayi da kuzenlerim topladi ben makinaya yerlestirdim sonra da bi kase karpuzu alip mideye indirdim cokkk istahliyizzz cokkk

Beraber yaptik ben mutfakta iki kisi calismiyorum ama alismam lazim bunu bi kez daha anladim.sofrayi da kuzenlerim topladi ben makinaya yerlestirdim sonra da bi kase karpuzu alip mideye indirdim cokkk istahliyizzz cokkk

ohh maaşallah ye bacım ye bendede iştah çok yok ama 5 ayda 6 kilo almışım nasıl almışım bende anlamadım :))))

ohh maaşallah ye bacım ye bendede iştah çok yok ama 5 ayda 6 kilo almışım nasıl almışım bende anlamadım :))))
Sence hani icindeki mucizenin kilosu amniyon suyun plasantasi falan 3 kilo yapsa 3 kilo cuk yemissin bende 7.aydan sonra bi artis oldu aldigim vitaminle istah acarmi blmiyom ama eskiye gore yiyom

Sence hani icindeki mucizenin kilosu amniyon suyun plasantasi falan 3 kilo yapsa 3 kilo cuk yemissin bende 7.aydan sonra bi artis oldu aldigim vitaminle istah acarmi blmiyom ama eskiye gore yiyom

vallahi anlamış değilim bacım durduğum yerde alıyorum sanki.. evet vitamin iştah açıyor bu arada bundan sonra kaşar peynirine pekmeze ve normal doğum düşünüyorsan hurma yemeye başla bacım bebişi besleki tombiş gelsin :) bende öyle yapacam kardeşimde öyle yapmıştı demiştim ya bi ara :)

inşallah canım ama ben dayanamadım şimdi eczaneye gittim erken gebelik testi sipairşi verdim akşama gelicek.
ondan yapayım diyorum kasık ağrım bugün soldan sağa geçti ama iğneninde etkisi olabilir diye düşünüyorum.

Hurma yemeye daha var sanki agustos ayi sonlarina gelelim hayirlisiyla.karrdesin ne zaman basladiydi hurma yemeye bayrmdan sonra kontrolumuz var 4 gozle bekliyom.bana musade azcik islerim var allaha emanet olun

iyi cnm inşalah pozitif çıkar bize yazmayı unutma ama ben şimdiden meraklandım.. benimde test yapacağım gün felan çok ağrım oldu sanki adet olacakmışım gibi belim kasığım felan çok ağrıdı ilk sıralar çok benziyor belirtiler adete felan neyse akşam olsun bakalım kaçta gelecek ne zaman yapacaksın

Hurma yemeye daha var sanki agustos ayi sonlarina gelelim hayirlisiyla.karrdesin ne zaman basladiydi hurma yemeye bayrmdan sonra kontrolumuz var 4 gozle bekliyom.bana musade azcik islerim var allaha emanet olun

kardeşim 5. aydan sonra başladı bende dün aldım başladım yemeye.. cnm resim nasıl yükleniyo buraya bebişimin 4 boyutlu resmini koyim koyabilirsem

6:30 da gelicek canım iş çıkısı alıcam akşamda yapabilirim ama sağlıklı olsun diye sabah yapıcam bakalım hemen yazarım zaten.

bu arada arca sen istanbuldamısınve yaş kaç?

ilk torun olcak cemrem ..kardesim daha. üniversitede. o da facebook sayfasina dayi oluyorum yazmis herkes onun sayesinde ögrendi zaten. insallah darisi basina.mutlu haberi vermek cok güzel. annem baslarda coküstume gelmemisti. ultrasonda gordugumuz icin rahatladi biraz. mercimek kizim diyor. Allah mi söyletiyor acaba

6:30 da gelicek canım iş çıkısı alıcam akşamda yapabilirim ama sağlıklı olsun diye sabah yapıcam bakalım hemen yazarım zaten.

bu arada arca sen istanbuldamısınve yaş kaç?

hadi hayırlısı cnm.. yok cnm ben adanalıyım ama aksarayda yaşıyorum seneye başka yere taşınıcaz eşim asker heryeri geziyoruz :) bu arada yaşım 25.. sen nerelisin nerdesin senin yaş kaç

hadi hayırlısı cnm.. yok cnm ben adanalıyım ama aksarayda yaşıyorum seneye başka yere taşınıcaz eşim asker heryeri geziyoruz :) bu arada yaşım 25.. sen nerelisin nerdesin senin yaş kaç

ooo gezme olayını bilirim babam polis memuruydu:):)
istanbuldayım ben 27 yaşındayım.

catlatma ignesimi oldun sen? ben iki ay önce olmustum. mahvetmisti bedenimi heryerim agriyordu. igne cok etkiliyor insani. asilamaya hemen gecme. zaten doktorun igneden hemen sonra önermez. ayrica bu ay olmazsa bile bu ay kullandigin ilaclar ilerleyen aylari düzene sokuyor.rahmini guclendiriyor. en azindan yaz sonunu bekle. bende bu ay hic beklemedigim anda mutlu haberi aldim. doktorumda igne yaptigim ay degilde ikinci ay ay dogal yoldan hamile kalan cok hastam var demisti. hayirlisi neyse o olsun

ne iş yapıyosun cnm.. istanbullumusun peki.. bi yandan iyi bi yandan kötü bu gezme işleri :))

hayır canım kayseriliyim gıda mühendisiyim.liseye kadar 5 farklı ilde okudum sonunda hep istanbulda kaldık:)
allahtan eşim bankacı gezme olayım yok:)

evet canım 7 tane fostimon iğne sonunda ovitrella vuruldum ama yumurtam 13,5 tu yanı cok büyük değil iğneden 3 gün öne baktığımızda kaç mm çatlama vurdum bilmiyorum ama şuan kasık ve bel ağrılarım var .bakalım sonucum ne olucak senın tedavın nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…