hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayır canım kayseriliyim gıda mühendisiyim.liseye kadar 5 farklı ilde okudum sonunda hep istanbulda kaldık:)
allahtan eşim bankacı gezme olayım yok:)

allah kolaylık versin cnm kayseriye gitmiştim çok güzel bi yer.. saatler geçmek bilmiyordur şimdi test için.. aslında erken gebelik testi olduğu için bugünde yapsan olmazmı 4 saat felan tutsan idrarını çıkar aslında ben adetime 1 gün kala kanda baktırmıştım 120 çıkmıştı keşke sende bugün kanda baktırsaydın

Catlatma ignesi olan arkadaslar daha iyi bilior ama duydugum kadriyla igneden sonra bir sure veriyorlar o sure icindew test yapmamalisin yaparsn testler pozitif cikiyomus senin kac gunuin gecti igneden sonra

ilk 10 gündü sanrım.. 3 gün kalmış gününe doğru sonuç verebilir rümüşcüm

Catlatma ignesi olan arkadaslar daha iyi bilior ama duydugum kadriyla igneden sonra bir sure veriyorlar o sure icindew test yapmamalisin yaparsn testler pozitif cikiyomus senin kac gunuin gecti igneden sonra

canım benım bugün iğne günü ile birlikte 13. günüm sanırım etkisi kaybolmuştur diye düşünüyorum bakalım artık zaten gecikme olmadan emin olmam test pozitif çıksada.

Anladim canim.ben bugun pijama takimi almaya gidicem bebek deterjanimida alicam ama evden cikmak istemiyom cok sicakkkkk

ayy ne güzel sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin benim daha bi bukadar daha yolum var yaaa cnm pijama takımını yandan açılanlar var ondan al emzirmen kolay olur hatta hastane için gecelik alsan daha rahat edersin heralde.. ayyy bebek deterjanımı ayy miss gibi kokarr şimdi o :) ya dalin yada hacı şakir çok güzel kokuyo diyolar :) keşke yanında olsam birlikte gider alırdık ne heyecanlı olur şimdi :))))

benim 1 ay catlatma ignem oldu.onun disinda birseyy yaptirmadim. bu ay hamile oldigumu ögrenmeden önce yaz sonuna asilama yaptirmak istedigimi soyledim doktoruma. o da asilama olunca da hemen olacak sanma demisti. ayrica gerek yok, sizin birseyiniz yok demisti. zaten gerek kalmadi. ilk ignenmi ?

Onden dugmeli olanindan aldim pembisss pembis giyerim.gecelik de aldim o da onden dugmeli.o dediklerinle belki daha rahat edilridir ama sonucta baska birilerinion yaninda bana avantaji olmayaacak ki o yuzden almadim o tur seyler daha pahali kiyamadim paraya zaten lkendime bisey alirken paraya kiyamiyom kiyanlara helal olsun diyom.kocisin parasini harcamak zor geliyor onceden kendim calisirken hic hesabini yapmazdim kiyardim paraya alirdim.o dedigin yol cabuk geciyor inan ilk 3 ay daha zor daha yavas geciyordu vakit.orta aylarin tadi bi baskaymis..tek ginede alisveris yapmak zewvkli olmuyor burda olsan iyi olurdu kiz...o deterjanlarin cok kokulusu olmasimn sonra bebisimin kokusunu falan bastirir olmaz oyle

Son düzenleme:
kızlar selam dıcem deee kımse yok neyse optum kactım ben deee
Ben de senin ismini hatirlamaya calisiyordum kac gundur. bi arkadas geldi onun hamileleigi bulantisiz kusmasiz gectiginden bahsediyordu bende diycektim bunlari bi arkadasimiz var ona da soylermisin diycektim sen bi kac sayfa geriye dön oku oldumu

Son düzenleme:

evet canım ilk iğnem artık bu olmazsa ki yok gibi bir sonraki aya devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…