hayır canım kayseriliyim gıda mühendisiyim.liseye kadar 5 farklı ilde okudum sonunda hep istanbulda kaldık:)
allahtan eşim bankacı gezme olayım yok:)
ooo gezme olayını bilirim babam polis memuruydu:):)
istanbuldayım ben 27 yaşındayım.
Catlatma ignesi olan arkadaslar daha iyi bilior ama duydugum kadriyla igneden sonra bir sure veriyorlar o sure icindew test yapmamalisin yaparsn testler pozitif cikiyomus senin kac gunuin gecti igneden sonra
allah kolaylık versin cnm kayseriye gitmiştim çok güzel bi yer.. saatler geçmek bilmiyordur şimdi test için.. aslında erken gebelik testi olduğu için bugünde yapsan olmazmı 4 saat felan tutsan idrarını çıkar aslında ben adetime 1 gün kala kanda baktırmıştım 120 çıkmıştı keşke sende bugün kanda baktırsaydın[/Q
ne biliyim sabah ilk idrar en gaarantılı diyorlar ya o nedenle sabahı bekleyeyim diyorum.
allah kolaylık versin cnm kayseriye gitmiştim çok güzel bi yer.. saatler geçmek bilmiyordur şimdi test için.. aslında erken gebelik testi olduğu için bugünde yapsan olmazmı 4 saat felan tutsan idrarını çıkar aslında ben adetime 1 gün kala kanda baktırmıştım 120 çıkmıştı keşke sende bugün kanda baktırsaydın[/Q
ne biliyim sabah ilk idrar en gaarantılı diyorlar ya o nedenle sabahı bekleyeyim diyorum.
sen bilirsin cnm ben biraz aceleciyim sanırım :) meraktaaaaannnn :)
Catlatma ignesi olan arkadaslar daha iyi bilior ama duydugum kadriyla igneden sonra bir sure veriyorlar o sure icindew test yapmamalisin yaparsn testler pozitif cikiyomus senin kac gunuin gecti igneden sonra
sen bilirsin cnm ben biraz aceleciyim sanırım :) meraktaaaaannnn :)
haklısın sanırım ben sabahı bekleyemiyeceğim.
ilk 10 gündü sanrım.. 3 gün kalmış gününe doğru sonuç verebilir rümüşcüm
canım benım bugün iğne günü ile birlikte 13. günüm sanırım etkisi kaybolmuştur diye düşünüyorum bakalım artık zaten gecikme olmadan emin olmam test pozitif çıksada.
Anladim canim.ben bugun pijama takimi almaya gidicem bebek deterjanimida alicam ama evden cikmak istemiyom cok sicakkkkk
haklısın sanırım ben sabahı bekleyemiyeceğim.
hadi hayırlısı 4 gözle beklicem vallla bacım :)
evet canım 7 tane fostimon iğne sonunda ovitrella vuruldum ama yumurtam 13,5 tu yanı cok büyük değil iğneden 3 gün öne baktığımızda kaç mm çatlama vurdum bilmiyorum ama şuan kasık ve bel ağrılarım var .bakalım sonucum ne olucak senın tedavın nasıldı?
ayy ne güzel sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin benim daha bi bukadar daha yolum var yaaacnm pijama takımını yandan açılanlar var ondan al emzirmen kolay olur hatta hastane için gecelik alsan daha rahat edersin heralde.. ayyy bebek deterjanımı ayy miss gibi kokarr şimdi o :) ya dalin yada hacı şakir çok güzel kokuyo diyolar :) keşke yanında olsam birlikte gider alırdık ne heyecanlı olur şimdi :))))
Ben de senin ismini hatirlamaya calisiyordum kac gundur. bi arkadas geldi onun hamileleigi bulantisiz kusmasiz gectiginden bahsediyordu bende diycektim bunlari bi arkadasimiz var ona da soylermisin diycektim sen bi kac sayfa geriye dön oku oldumukızlar selam dıcem deee kımse yok neyse optum kactım ben deee
benim 1 ay catlatma ignem oldu.onun disinda birseyy yaptirmadim. bu ay hamile oldigumu ögrenmeden önce yaz sonuna asilama yaptirmak istedigimi soyledim doktoruma. o da asilama olunca da hemen olacak sanma demisti. ayrica gerek yok, sizin birseyiniz yok demisti. zaten gerek kalmadi. ilk ignenmi ?
hadi hayırlısı 4 gözle beklicem vallla bacım :)
aldım testi yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee negatif:):) artık kısmet değilmiş adeti bekleyip bir sonraki aya çalışcez:):)
aldım testi yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee negatif:):) artık kısmet değilmiş adeti bekleyip bir sonraki aya çalışcez:):)
Hakkinda hayirlisi buymus.sen kurleri sevmiyon ama bence doktor tedavisinin yaninda onlari da dene .kuru incirin kurunu yapmak yerine kendisini yiyebilirsin.adetin 2.gunu baslyip gunde 2 tane ac karnina adetin 10.gunune kadar yiyebilirsin.diye dusunuyom
Onumuzdeki ay icin sunu yapariz falan dedimi doktorunaldım testi yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee negatif:):) artık kısmet değilmiş adeti bekleyip bir sonraki aya çalışcez:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?