hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Abowwwww yoksamm hamilemisin

kafami kaldiramiyorum. rumeysa bu ilk haftalar anneye herhangi bir test yapiliyormu. ? hatirliyormusun? kan şekerimmi düsük acaba? ! birden acikiyorum ve gunlerdir yememis gibi hissediyorum. belirtimi yoksa? hemen de doyuyorum. simdi de aklima turlu turlu yemekler geliyor ama kalkip yapacak takatim yok.

Yok kuzum hatirladigim kadriyla yapilmiyor kalp atislrini duydugun hafta rutin kan ve idrara bakiliyor.kuzum bu saydiklarin hamilelik belirtisi.aşiri uyku halin olabilir.halsizlilk falan olur bunlar.hormonlarin degisiyor normal yani.ilac kullaniyonmu progestani

benim bakmışlardı sağlık ocağından özellikle telefon edip kan testine çağırdılar kan şekerine falan da bakmışlardı istersen bi sor sağlık ocağına hem kaydını yaptırmış olursun canım

gunde 2 defa progestan ve folik asit aliyorum. az önce agladim ben. ilginc. :26:

hayırlı olsun rümüşkom. güle güle giyesin
sagolasin cancagizim sen nasilsin nasil gecti gunun.

gunde 2 defa progestan ve folik asit aliyorum. az önce agladim ben. ilginc. :26:
canimm benim yerim seni..

bende sadece kayit yaptilardi.bemn simdi yemege kaciyom allaha emanet olun

iyi cnm hayırlı olsun güle güle kullan ben tek elinle açıp kapatabilesin daha kolay olur die demiştim ama tabi en iyisini sen billirsin :) korkma korkma bebişinin kokusunu bastımaz sadece kıyafet kokacak bebeğin değil.. ay sen şimdi bebeğin kokusu gitmesin die yıkamazsında hahhahhaaaaaaaaa şaka şaka güle güle kullanın cnm hangi marka aldın????????

Roxy diye bir marka aldim deterjani.onden 3 dugmeliydi benim aldigim pijama takimi ama bebegi emzirken nasil olcak bilemedim gogsumun yarisi cikiyor disari..neyse yaa analarimiz nasil emdirdiyse bende emziriim besbelli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…