midem bulaniyooooo :120: cok acikiyorum ama az yiyorum. yemek yapamiyorum. aboooowww
Sana ne kadar faydasi olur bilemiyom ama tavsiyede bulanayim ayyy hani tecrubeli oldum ya ondamn yanimidem bulaniyooooo :120: cok acikiyorum ama az yiyorum. yemek yapamiyorum. aboooowww
Hakkinda hayirlisi buymus.sen kurleri sevmiyon ama bence doktor tedavisinin yaninda onlari da dene .kuru incirin kurunu yapmak yerine kendisini yiyebilirsin.adetin 2.gunu baslyip gunde 2 tane ac karnina adetin 10.gunune kadar yiyebilirsin.diye dusunuyom
tamam denicem söz 2 adet kuru incir yerim.:):)
Abowwwww yoksamm hamilemisin
Onumuzdeki ay icin sunu yapariz falan dedimi doktorun
bakalım adetten sonra gidicem ona göre söylicek birşeyler.
tamam denicem söz 2 adet kuru incir yerim.:):)
Zarar gelmezz kuru incirden guzel guzel ye senin doktor adetten sonra mi cagiriyor doktora
Yok kuzum hatirladigim kadriyla yapilmiyor kalp atislrini duydugun hafta rutin kan ve idrara bakiliyor.kuzum bu saydiklarin hamilelik belirtisi.aşiri uyku halin olabilir.halsizlilk falan olur bunlar.hormonlarin degisiyor normal yani.ilac kullaniyonmu progestanikafami kaldiramiyorum. rumeysa bu ilk haftalar anneye herhangi bir test yapiliyormu. ? hatirliyormusun? kan şekerimmi düsük acaba? ! birden acikiyorum ve gunlerdir yememis gibi hissediyorum. belirtimi yoksa? hemen de doyuyorum. simdi de aklima turlu turlu yemekler geliyor ama kalkip yapacak takatim yok.
kafami kaldiramiyorum. rumeysa bu ilk haftalar anneye herhangi bir test yapiliyormu. ? hatirliyormusun? kan şekerimmi düsük acaba? ! birden acikiyorum ve gunlerdir yememis gibi hissediyorum. belirtimi yoksa? hemen de doyuyorum. simdi de aklima turlu turlu yemekler geliyor ama kalkip yapacak takatim yok.
midem bulaniyooooo :120: cok acikiyorum ama az yiyorum. yemek yapamiyorum. aboooowww
Pijama takimimi bebek deterjanini aldim.artik hastahane cantami hazirlybilrim
Yok kuzum hatirladigim kadriyla yapilmiyor kalp atislrini duydugun hafta rutin kan ve idrara bakiliyor.kuzum bu saydiklarin hamilelik belirtisi.aşiri uyku halin olabilir.halsizlilk falan olur bunlar.hormonlarin degisiyor normal yani.ilac kullaniyonmu progestani
sagolasin cancagizim sen nasilsin nasil gecti gunun.hayırlı olsun rümüşkom. güle güle giyesin
canimm benim yerim seni..gunde 2 defa progestan ve folik asit aliyorum. az önce agladim ben. ilginc. :26:
bende sadece kayit yaptilardi.bemn simdi yemege kaciyom allaha emanet olunbenim bakmışlardı sağlık ocağından özellikle telefon edip kan testine çağırdılar kan şekerine falan da bakmışlardı istersen bi sor sağlık ocağına hem kaydını yaptırmış olursun canım
Onden dugmeli olanindan aldim pembisss pembis giyerim.gecelik de aldim o da onden dugmeli.o dediklerinle belki daha rahat edilridir ama sonucta baska birilerinion yaninda bana avantaji olmayaacak ki o yuzden almadim o tur seyler daha pahali kiyamadim paraya zaten lkendime bisey alirken paraya kiyamiyom kiyanlara helal olsun diyom.kocisin parasini harcamak zor geliyor onceden kendim calisirken hic hesabini yapmazdim kiyardim paraya alirdim.o dedigin yol cabuk geciyor inan ilk 3 ay daha zor daha yavas geciyordu vakit.orta aylarin tadi bi baskaymis..tek ginede alisveris yapmak zewvkli olmuyor burda olsan iyi olurdu kiz...o deterjanlarin cok kokulusu olmasimn sonra bebisimin kokusunu falan bastirir olmaz oyle
sagolasin cancagizim sen nasilsin nasil gecti gunun.
canimm benim yerim seni..
bende sadece kayit yaptilardi.bemn simdi yemege kaciyom allaha emanet olun
aldım testi yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee negatif:):) artık kısmet değilmiş adeti bekleyip bir sonraki aya çalışcez:):)
hala bişe bitmiş değil sonuçta sadece idrarda yaptın bence ayın 2 sini bekle hamiş değilmişim diyip kendini salma allah korusun varsa bişe olmasın.. ozaman direkt kanda bakarsın sakın salma kendini kızarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aldım testi yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee negatif:):) artık kısmet değilmiş adeti bekleyip bir sonraki aya çalışcez:):)
sen cok erken yaptin testi. benim gibi sabirsizsin
ben bata iki gun önce evdeyapmistim.negatif cikmisti. bat gunu adet olmayi beklerken kanda pozitif cikti.
Roxy diye bir marka aldim deterjani.onden 3 dugmeliydi benim aldigim pijama takimi ama bebegi emzirken nasil olcak bilemedim gogsumun yarisi cikiyor disari..neyse yaa analarimiz nasil emdirdiyse bende emziriim besbelli..iyi cnm hayırlı olsun güle güle kullan ben tek elinle açıp kapatabilesin daha kolay olur die demiştim ama tabi en iyisini sen billirsin :) korkma korkma bebişinin kokusunu bastımaz sadece kıyafet kokacak bebeğin değil.. ay sen şimdi bebeğin kokusu gitmesin die yıkamazsında hahhahhaaaaaaaaa şaka şaka güle güle kullanın cnm hangi marka aldın????????
sen cok erken yaptin testi. benim gibi sabirsizsin
ben bata iki gun önce evdeyapmistim.negatif cikmisti. bat gunu adet olmayi beklerken kanda pozitif cikti.
sen saglik ocagina kayit yaptirdinmi
ders çalışarak geçti canım. artık çok çalışmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?