sen saglik ocagina kayit yaptirdinmi
benmi? yaptirmadim nedenki? ikemetgahimi aldirmadim bile. tembelligimden.
benmi? yaptirmadim nedenki? ikemetgahimi aldirmadim bile. tembelligimden.
Aile hekimine gidip ben hamileyim diycenonun yanindaki ebe senin hamileleigini takip etcek tetanoz asini yapacak
sen saglik ocagina kayit yaptirdinmi
yooo ne için yaptırıcam?
Zarar gelmezz kuru incirden guzel guzel ye senin doktor adetten sonra mi cagiriyor doktora
bu ay bayram tatilini filan denk gelicek bayramdan sonra görüşelim dedi.
hala bişe bitmiş değil sonuçta sadece idrarda yaptın bence ayın 2 sini bekle hamiş değilmişim diyip kendini salma allah korusun varsa bişe olmasın.. ozaman direkt kanda bakarsın sakın salma kendini kızarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok yok salmam az önce nargile içiyordum bahçede:):)
yooo ne için yaptırıcam?
Canim ben meltem e sorduydum
Canim ben meltem e sorduydum
rabbim ayni aciyi tekrar yasatmaz insallah.canim insallah tez zamanda saglikli gene mucizen gobusune konar insallah...ben artik uyusam iyi olcak galiba sahura kalkamam diye. Uyumadim
mesajn icin cok tesekkur ederim :)mutlu oldum.. serophene kullandm buay 3yumurta oldu catlatma vurundm bekliorum 26gunde bir adet oluorum normalde son donmde degisiogibiydi ama daha kisa surede adet oluodum.. goguslerim cok hassaslasti ozellikle uclari dokunamiorm cok acikiorm oruc bile tutamiorm elm ayagm kesilio ..basm donuo ara ara cok gerginim hamile olabilirmiyim acaba:/ catlicam meraktan nasl gecrmeliyim bu bikac gunu yurumeden yatarakmi..offf skntilardayim valla rumeysacm. bugn karnm adet olcam gibi agridi gecti belm agrio az bisey adet olurkende boyle olur ama bi onceki hamile kaldigimdada agrilarm olduama hamileymism uc gun ssonra dusuk oldu.. bebek istiorum hemde cokk cokkkkkbat a kacgunun kaldin igneyi olali kac gun oldu.canim biz hep buradyiz sen de gel arada dokuver icini.rahatlarsin.bizde tewcrubelerimizi aktaririz.ayni ilaci bende kullanmistim
mesajn icin cok tesekkur ederim :)mutlu oldum.. serophene kullandm buay 3yumurta oldu catlatma vurundm bekliorum 26gunde bir adet oluorum normalde son donmde degisiogibiydi ama daha kisa surede adet oluodum.. goguslerim cok hassaslasti ozellikle uclari dokunamiorm cok acikiorm oruc bile tutamiorm elm ayagm kesilio ..basm donuo ara ara cok gerginim hamile olabilirmiyim acaba:/ catlicam meraktan nasl gecrmeliyim bu bikac gunu yurumeden yatarakmi..offf skntilardayim valla rumeysacm. bugn karnm adet olcam gibi agridi gecti belm agrio az bisey adet olurkende boyle olur ama bi onceki hamile kaldigimdada agrilarm olduama hamileymism uc gun ssonra dusuk oldu.. bebek istiorum hemde cokk cokkkkkbat a kacgunun kaldin igneyi olali kac gun oldu.canim biz hep buradyiz sen de gel arada dokuver icini.rahatlarsin.bizde tewcrubelerimizi aktaririz.ayni ilaci bende kullanmistim
ben 18temmuzda catlatma vurundm son adet tarihim 6 temmuz normalde yarin olmam lazm normal sartlarda rutinimde 6gun once oluyorum.. kan tahlili verip vermemekte kararsizim yarin gitsemmi daha onceki hamileliktede iki gun gecmisti gittim cikti nqpsamm catlicam:/offff gecmio.
ben 18temmuzda catlatma vurundm son adet tarihim 6 temmuz normalde yarin olmam lazm normal sartlarda rutinimde 6gun once oluyorum.. kan tahlili verip vermemekte kararsizim yarin gitsemmi daha onceki hamileliktede iki gun gecmisti gittim cikti nqpsamm catlicam:/offff gecmio zamannnnnCatlatma igneni olali 12 gun olmus o yuzden 2 gun daha bekle deerim.igne vurulduktan 10 gun sonra test yapilmaya izin verilirmis.az daha sabret.yarin olmaz ise oburgun yaparsin kan testini varsa gebelik kan testinde cikar.doktorun sana su gun yap demedimi testi..
ben 18temmuzda catlatma vurundm son adet tarihim 6 temmuz normalde yarin olmam lazm normal sartlarda rutinimde 6gun once oluyorum.. kan tahlili verip vermemekte kararsizim yarin gitsemmi daha onceki hamileliktede iki gun gecmisti gittim cikti nqpsamm catlicam:/offff gecmio zamannnnn
Catlatma igneni olali 12 gun olmus o yuzden 2 gun daha bekle deerim.igne vurulduktan 10 gun sonra test yapilmaya izin verilirmis.az daha sabret.yarin olmaz ise oburgun yaparsin kan testini varsa gebelik kan testinde cikar.doktorun sana su gun yap demedimi testi..
dedi aslnda 10gun sonra tahlil yaptir dedi yani 7sinde yaptir dedi gecen gun gittigimde.. ama sabredemicem saanki .. beklemem gerektigibi biliorum ama bekleyemioeum unutmaya calsmam daha mantikli galba.. bazi yestler varmis idrar testi sekiz gun once supeli iliskide bile cikario hamilelii die dogrumudur ki:/ sence beklwmwliyim dimi catlatmadan kac gun sonra yapmaliyimm
dedi aslnda 10gun sonra tahlil yaptir dedi yani 7sinde yaptir dedi gecen gun gittigimde.. ama sabredemicem saanki .. beklemem gerektigibi biliorum ama bekleyemioeum unutmaya calsmam daha mantikli galba.. bazi yestler varmis idrar testi sekiz gun once supeli iliskide bile cikario hamilelii die dogrumudur ki:/ sence beklwmwliyim dimi catlatmadan kac gun sonra yapmaliyimm
Erken gebelik testi var onlarda cikabiliyomus ama biraz pahali diye duymustum ona para vermektense direk kan da baktirmk daha mantikli nerde yasiyon bilmiyom ama 10 .liraya ozewlde yaptirip 1 satte sonuc almistim ben.en garantisi 14.gun yaptirin diyorlar yarin senin 13.gunun karar senin yaptiriver gitsin yaa ak mi kara mi ogrenirsin
Aile hekimine gidip ben hamileyim diycenonun yanindaki ebe senin hamileleigini takip etcek tetanoz asini yapacak
özelde yapilmiyormu o? ben bir sorayim doktoruma. ikametgahida aldirmak lazim. sicakta iş cikti bana. yata yata buyutmustum karpuzu. bu arada 52 kilo ile baslamisim. sen kac kilo aldin rümeysa?
Ben de senin ismini hatirlamaya calisiyordum kac gundur. bi arkadas geldi onun hamileleigi bulantisiz kusmasiz gectiginden bahsediyordu bende diycektim bunlari bi arkadasimiz var ona da soylermisin diycektim sen bi kac sayfa geriye dön oku oldumu
kendi dokktorunun haricininde aile hekkimligindekki ebe de takip ediyor.bende 52 kilo ile basladim su an 63 falan olmusumdur herhalde.evdeki tartim 2 3 kilo eksik tartiyor.bu aralar istahim arttii bebekte buyuyor bakalim ne olcam.herif uyariyor hakim ol lendine cok kilo alma diyorözelde yapilmiyormu o? ben bir sorayim doktoruma. ikametgahida aldirmak lazim. sicakta iş cikti bana. yata yata buyutmustum karpuzu. bu arada 52 kilo ile baslamisim. sen kac kilo aldin rümeysa?
Bu tur agri oldugunda uzanip dinlen ayaklarinin altini hafiften yukselt ve mumkun oldugu kadar agriyi dusunme.1 saati gecerse cok canin yanarsa doktorunu ararsin derya diye bir arkadasimiz 9 ay kasik agrisi cekmisti.canım 12 sayfa gerıye dondum evet sankı bırı vardı ama şekerim ben kımdı unuttum...
evet bulantı kusma koku hassasiyeti hiç bırsey yok...
doktorum onaylamasa da yok....
yaaa vajınama sankı sancı gıbı agrı saplanıyor kasık ağrım da var ne yapmalıyım
Günaydın kızlar nasılsınızz??
Meltem nasıl gidiyor hamişlikk alıştın mı?
Günaydin...alismistim asllinda belirtisizlik haline ..dün ve bugün kotu. kalktim.hele bugün basim donuyor,mide bulantisi vs..zormus bu is. ustelik hava cok sicak sanirim 40* yi buldu burasi. esim daha cikamadi evden.kahvalti hazirliyor. dusa girip cikayim oyle gondericem. bayilip kalicam diye korkuyorum.
sizden naber?
rumeysa senin kilon iyiymis. doguma kadar 3-4 kilo alsan yeter herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?