hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

mesajn icin cok tesekkur ederim :)mutlu oldum.. serophene kullandm buay 3yumurta oldu catlatma vurundm bekliorum 26gunde bir adet oluorum normalde son donmde degisiogibiydi ama daha kisa surede adet oluodum.. goguslerim cok hassaslasti ozellikle uclari dokunamiorm cok acikiorm oruc bile tutamiorm elm ayagm kesilio ..basm donuo ara ara cok gerginim hamile olabilirmiyim acaba:/ catlicam meraktan nasl gecrmeliyim bu bikac gunu yurumeden yatarakmi..offf skntilardayim valla rumeysacm. bugn karnm adet olcam gibi agridi gecti belm agrio az bisey adet olurkende boyle olur ama bi onceki hamile kaldigimdada agrilarm olduama hamileymism uc gun ssonra dusuk oldu.. bebek istiorum hemde cokk cokkkkk

ben 18temmuzda catlatma vurundm son adet tarihim 6 temmuz normalde yarin olmam lazm normal sartlarda rutinimde 6gun once oluyorum.. kan tahlili verip vermemekte kararsizim yarin gitsemmi daha onceki hamileliktede iki gun gecmisti gittim cikti nqpsamm catlicam:/offff gecmio zamannnnn

Son düzenleme:

canım 12 sayfa gerıye dondum evet sankı bırı vardı ama şekerim ben kımdı unuttum...
evet bulantı kusma koku hassasiyeti hiç bırsey yok...
doktorum onaylamasa da yok....
yaaa vajınama sankı sancı gıbı agrı saplanıyor kasık ağrım da var ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınızz??
Meltem nasıl gidiyor hamişlikk alıştın mı?

Günaydin...alismistim asllinda belirtisizlik haline ..dün ve bugün kotu. kalktim.hele bugün basim donuyor,mide bulantisi vs..zormus bu is. ustelik hava cok sicak sanirim 40* yi buldu burasi. esim daha cikamadi evden.kahvalti hazirliyor. dusa girip cikayim oyle gondericem. bayilip kalicam diye korkuyorum.

sizden naber?

rumeysa senin kilon iyiymis. doguma kadar 3-4 kilo alsan yeter herhalde

Bunlar tatlı zorluklar canım onlar da olmasa hamile olduğunu anlamıyorsun. Ama sıcaklara denk gelmesi biraz kötü oldu senin için gerçi bizde yanıyoruz şişiyoruzz ama yapacak bir şey yok :) Dikkat et kendine tuzlu ayran vs iç tansiyonun oynamasın

Rümüş az kilo almış ya ne güzel ben 58 den 71 e çıktım daha da çıkacam sanırım doğuma kadar :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…