kendi dokktorunun haricininde aile hekkimligindekki ebe de takip ediyor.bende 52 kilo ile basladim su an 63 falan olmusumdur herhalde.evdeki tartim 2 3 kilo eksik tartiyor.bu aralar istahim arttii bebekte buyuyor bakalim ne olcam.herif uyariyor hakim ol lendine cok kilo alma diyor
Bu tur agri oldugunda uzanip dinlen ayaklarinin altini hafiften yukselt ve mumkun oldugu kadar agriyi dusunme.1 saati gecerse cok canin yanarsa doktorunu ararsin derya diye bir arkadasimiz 9 ay kasik agrisi cekmisti.
oofff rumeysaaa... ne bı saatı uzun uzun devam ettii...bugun de artarsa yarın gıdeyım barı..
Hosgeldinnnagirlasinca uyumak neden zorlasiyor saga sola donerken mi zorlaniyosun.mobilyalrinizi saglikli huzurlu gunlerde kulanin.sekerler erimesin kiz senin mucizen dogana kadar
ay olmaz mı çook tatlı inanılmaz yaramaz 3 yaşında sarışın mavi gözlü yakışıklı bi oğlu varkızımı ona verebilirim yani eftelya duymasın
kız sahi bu kız gene nerde
kuzum o kadar uzun sürdügünü bilemedim ki doktorunu ara sor yada yarını bekleme git doktorunaoofff rumeysaaa... ne bı saatı uzun uzun devam ettii...bugun de artarsa yarın gıdeyım barı..
ooo neler oldu neler senin gelin gittikızlaaar sakaryadan hepinize selamlar. nasılsınız bakalım görüşmeyeli. ben oldukçaaa yorgunum şükür yerleşebildim yeni evimeegözün aydın güle güle huzurlu sağlılı günlerde oturun yeni evinde.
evet hem de cok zorlaniyorum canim yaaa...bir de felaket sirtim agriyor benim...kalcam da cok tutuluyor birde tuvalete cok gidiyorum uyuyamiyorum...offfff offfff...az kaldi bunu da sikinti ediyorum sanki nasil doguracam bennnn sanki korkuyorum:18:
sagol tatlim insalllhhh...kiz seker demisim sus lavantasi var seker koydurmadim resim yuklemeye calisacam bakkalim gosteririm size....
ooo neler oldu neler senin gelin gittigözün aydın güle güle huzurlu sağlılı günlerde oturun yeni evinde
kalca tutulması bendede cok var hele ki o gün ayakta cok kaldıysam cok fena oluyor sırt üstü yatınca da kötü oluyr sen yatıyon mu sırt üstü ben yatmak istiyorsam arkama ne cok ince ne cok kalın olan bi yastık koyuyorum yarı sırt üstü yarı yan yatmış gibi olyurum böyle yatınca daha rahat ediyorum kalkarken tutulma olmuyor .bekliyoruz resimleri..cok güzel oluyorlar yaa
gunaydin kizlar!
Tumet uzulme lutfen. En azindan artik sorunu biliuorsun ve cözümüde var. Düsünsene tüp bebekicin yeterince paraniz olmayabilirdi. Yine de şükret. Hepimiz cikmazlar yasiyoruz. Sen gel anlat yeterki. Biraz olsun rahatlarsin.
Irem dün cok calistirdilar seni herhalde.!görunmedin pek. ?
Mashallah annesi.ne guzel seyler almissin..gule gule uyusun.guzel ruyalar gorsun.
maşallah..pek güzel...:)
günaydın kızlar
çok güzel odanız tatlım, rabbim mutlu huzurlu şen kahkahalı anılar versin size inşallah bu güzel odada
tumet tatlım üzülme rabbim yeter ki ol desin ummadığın anda gelir o bebek ayrıca tüp bebekle bebeğinin olmasıda bak dediğin gibi ikiz üçüz şansını beraberinde getiriyo tek batında bir kaç taneyi çıkartcan süper kızrabbim yeter ki nasip etsin ümitsizlik yok ümidi kesmek şeytan işi tatlım sen rabbime dayan en kısa zamanda güzel haberlerin gelecek en geç ihtimal gelecek sene bu zamanlar doğuruyon demekki
Slm kızlar bugün doktora gittik eşimle araştırma hastanesine prof'tu doktorumuz ve çok iyiydi... Çok sewdik...eşimin Sperm testlerini yaptırdıkmalasef sperm sayısında hicbi değişiklik yok ilaç ise yaramamış ama doktor varikosel yok yalnış tanı dedi zaten... Ordaki hücreler daha az calisiyo olarak görünüyo dedi... Ilaç verdi bu sefer üç aylık bi tedawi ama pekde ümitli konuşmadı üç ay sonunda testlerinde gelişme olmazsa tüp bebeğe yonlendiririz dedi... normal yolla olmaz diyemiyorum çok çok düşük hastalarimizda vardı %5 şans bile vermedigimiz hastalar tedaviye bile başlamadan hamile kalanlar oldu dedi... Yani normal yolla kesin olmaz demedi ama zor dedi :'( sanırım bunlari soylerken mucize olabilir ümit kesmeyin demek istedi :' ' ' '( cunki hem bunları soyledi hemde ilaçlar ise yaramama olasiliklarini saydı :' '( baya düşük :' '(
varikosel olduğuna uzuluyodum ama nerdeyse keşke varikosel olsaymis deme moduna geldim :'' '( en azından ameliyatla duzelecekti... :' ' '( yani kızlar kısacası doktor çok ümitli değil bize bu kış tüp bebek yolu görünüyo :' ' ' '( çok mutsuzum bugün :' ' '(
Bi yandanda hayırlısı böyledir diyorum... Ben hep ikiz çocuğum olsun isterdim belkide çok içten istedim ve tüp bebekle ikizim olacak ve allah gonlume göre verecek.... Kendimi böyle avutuyorum ışte :'' ' ' ' ' '(
Yarın iki üç günlüğüne denize gitcez ramazanda gitmiş olcaz ama napalim biraz kafa dagitmazsam dengem bozulcak :'' '( çok canım sıkkın içim acıyo :' ' ' ' ' '( belki bu psikolojiden uzaklasiriz biraz böyle...
maşallah..pek güzel...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?