hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Tumetcim.her seyde bir hayir oldugunu hic unutma.insallah en yakin zamanda saglikli ikzlerin olur....

nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik....

ben doktoruma epidural normal dogumu sordum pek onermedi sanki yaa bebegi vakumla cekmek zorunda kaliyoruz falan dedi ikinamiyorsunuz his olmayinca dedi...karnima da cok cok fazla baski yapiliyormus herhalde bebegi itmek icin...ben nasil doguracam yaaaa:84:

cnm benim çok gemiş olsun hemşerim sıkma canını herşeyde bi hayır vardır arkadaşların dediği gibi yanlış ameliyat geçirse daha mı iyiydi.. hem iyi yönden bak sende bi sorun yok tp bebeğin tutmaması gibi bi rahatsızlığın yok en azından.. biraz daha sık dişini cnm arkadaşım..

SeLAm canim.bence her kisiye gore degieir.bazen epidural yaptirmayan vakimla cekmek zoruna ka Pl iyolarmben kizlarimi epiduralnormal yaptim.cok sukurr vaakuma gerek olmadi.

SeLAm canim.bence her kisiye gore degieir.bazen epidural yaptirmayan vakimla cekmek zoruna ka Pl iyolarmben kizlarimi epiduralnormal yaptim.cok sukurr vaakuma gerek olmadi.

ayyy gercekten miii anlatsana biraz bana yaaa nasil oluyorr??
insalllhhhh ben de rahat rahat yaparim doktorum zaten hic yapmam demedi ama oyle konusuncaa icim kotu oldu cocuga zarar verir diye biraz sikinti ettim kendime...biraz ayrinti isteyecem canim senden beni az bilgilendirir misin?

Tu-metimm seni seviyorumm kuzum arlkadaslarin her dedigine katiliyorum.ortada cozulebilcek bir sorun var ve bu insallah cozulecek belkide gonlunun istedigi giibi ikiz bebislerle.

Deseydin doktora aciklik 8 cm olunca epidurali kapatiriz olur biter kasilmada gelir ikinma da bende sorucam doktoruma epidurali bakalim nediycek.yengem bir dogumunda karnina 3 kisi bastirivermis galiba bebegi itemeyince yardim ediyorlar ama her dogumda olmuyor ...pasanin besigi ve susleri guzel saglikli gunlerde kullanin.

Tumetcim.her seyde bir hayir oldugunu hic unutma.insallah en yakin zamanda saglikli ikzlerin olur....
Musait oldugunda bide su hastabezi konusunda fikir verebilirmisin.ben markette dolanirken mesaane pedi diye bisey vardi dogum sonrasinda kullanirmis.bide dogumdan sonra giymek icin yuksek belli iccamasiri aldim.ne almaliyim sence

çok güzeller. sağlıcakla gelsin paşamız
aaaaaa tumetcik üzülme diyemicem. çünkü sen illa üzülcen biliyorum. ama sana bir şey diyeyim mi valla bu tüp işi çoook rahatmış. keşke daha önce yaptırsaymışım. bence beklemek istemiyorsan sen de yaptır. 3 ay bekleme. yok yumurta çatladı mı, yok günü tutturduk mu, yok döllendi mi derdi yok. adamdan bıkmıyon da
kuzum bence doktorun bu konuda kendine güvenememiş. yoksa çok önerilen bir doğum şekli. kaç dr arkadaşım öyle doğurdu

bence de guvenemedi herhalde...bir daha konusacam ama bakalim cumartesi gidecem yine doktora...

kızlaaar bugün arkadaşım ultrason yaptı. biri yine kesin erkek. hani büyük ihtimal kız dediği vardı ya bu hafta onda bi çıkıntı gördü ama yine emin olamadı. o da erkek olabilirmiş16. hafta bitsin kesin bir şey derim dedi. benim gözler böyle pörtledi. alışmıştım kız fikrine

benimkide pörtledi

aman da aman iki adet oglan ...abowww ..biri de pipisino sakliyor. utangac erkek. yerim onu ben.

canim doktorum bana bakti 8 sm aciklik var dedi.bende 1 san bile bu agriyi cekemem dedim.ve yaptilar.iyikide yaptirmisim.ohhhh uzandim biraz dinlendim.agri aci hic bir sey hissetmiyordum.nst sancilar yukseldigi anda karnimda sertlesme oluyordu.ondan sancim geldigini biliyordum,ikinma anina geldigindede zaten ilacin etkisi azalmis oluyor ve dogal olarak ikiniyorsun.zaten igneyi yapar yapmaz dogum olmuyorki.doktorun isinin ehliyse hic sorun olmiycak,kendini strese sokma.her sey iyi oucak inshallah.ha bide bas agrisi filanda olmadi bende.superdi yani.
Merak ediyom ondan soruyom simdi hali koltuk silmek istesem herkes karsi cikiyor niye erken dogumu mu tetikliyor
canim silme bencede.sonucda silince rahim kaslarin agriycak ve tabii buda kotu olur.gunluk ec isleri yap.ama bunlari sakin yapma.kocisim ev bile supurmeme izin vermiyordu.son haftalar azcik daha sabret.zaten sonra bolca yapicaksin.
Musait oldugunda bide su hastabezi konusunda fikir verebilirmisin.ben markette dolanirken mesaane pedi diye bisey vardi dogum sonrasinda kullanirmis.bide dogumdan sonra giymek icin yuksek belli iccamasiri aldim.ne almaliyim sence
canim ben kendimle hastaneye bir sey almadim.burda koyuyolar hastaneye.ben 4-5 gun hasta bezi kullandim.gercekden iyi.her sefer kalkip degisemiyor insan haliyle.bunlar cok iyi gercekden.bide ben hastaneden cikana kadar yuksek belli tek seferlik elastik kilot kullandim.yani agri oluyor zaten bide kilot filan ugrasamazdim.bir sefer giyiyordum.kirlendimi hemen cope.5 gun filan sonrada normal ped ve kilot kullandim zaten

orkim sehzadeler geliyor demek.sag:likla gelsinler inshallah..ohhh 2 sehzaden olacak inshallah artik sirtin yere gelmez

Son düzenleme:

yerim seni pörtlek gözlerini paşalar mı geliyomuş hadi hayırlısı hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…