Slm kızlar bugün doktora gittik eşimle araştırma hastanesine prof'tu doktorumuz ve çok iyiydi... Çok sewdik...eşimin Sperm testlerini yaptırdıkmalasef sperm sayısında hicbi değişiklik yok ilaç ise yaramamış ama doktor varikosel yok yalnış tanı dedi zaten... Ordaki hücreler daha az calisiyo olarak görünüyo dedi... Ilaç verdi bu sefer üç aylık bi tedawi ama pekde ümitli konuşmadı üç ay sonunda testlerinde gelişme olmazsa tüp bebeğe yonlendiririz dedi... normal yolla olmaz diyemiyorum çok çok düşük hastalarimizda vardı %5 şans bile vermedigimiz hastalar tedaviye bile başlamadan hamile kalanlar oldu dedi... Yani normal yolla kesin olmaz demedi ama zor dedi :'( sanırım bunlari soylerken mucize olabilir ümit kesmeyin demek istedi :' ' ' '( cunki hem bunları soyledi hemde ilaçlar ise yaramama olasiliklarini saydı :' '( baya düşük :' '(
varikosel olduğuna uzuluyodum ama nerdeyse keşke varikosel olsaymis deme moduna geldim :'' '( en azından ameliyatla duzelecekti... :' ' '( yani kızlar kısacası doktor çok ümitli değil bize bu kış tüp bebek yolu görünüyo :' ' ' '( çok mutsuzum bugün :' ' '(
Bi yandanda hayırlısı böyledir diyorum... Ben hep ikiz çocuğum olsun isterdim belkide çok içten istedim ve tüp bebekle ikizim olacak ve allah gonlume göre verecek.... Kendimi böyle avutuyorum ışte :'' ' ' ' ' '(
Yarın iki üç günlüğüne denize gitcez ramazanda gitmiş olcaz ama napalim biraz kafa dagitmazsam dengem bozulcak :'' '( çok canım sıkkın içim acıyo :' ' ' ' ' '( belki bu psikolojiden uzaklasiriz biraz böyle...
nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik....
ben doktoruma epidural normal dogumu sordum pek onermedi sanki yaa bebegi vakumla cekmek zorunda kaliyoruz falan dedi ikinamiyorsunuz his olmayinca dedi...karnima da cok cok fazla baski yapiliyormus herhalde bebegi itmek icin...ben nasil doguracam yaaaa:84:
SeLAm canim.bence her kisiye gore degieir.bazen epidural yaptirmayan vakimla cekmek zoruna ka Pl iyolarmben kizlarimi epiduralnormal yaptim.cok sukurr vaakuma gerek olmadi.
nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik....
ben doktoruma epidural normal dogumu sordum pek onermedi sanki yaa bebegi vakumla cekmek zorunda kaliyoruz falan dedi ikinamiyorsunuz his olmayinca dedi...karnima da cok cok fazla baski yapiliyormus herhalde bebegi itmek icin...ben nasil doguracam yaaaa:84:
SeLAm canim.bence her kisiye gore degieir.bazen epidural yaptirmayan vakimla cekmek zoruna ka Pl iyolarmben kizlarimi epiduralnormal yaptim.cok sukurr vaakuma gerek olmadi.
Musait oldugunda bide su hastabezi konusunda fikir verebilirmisin.ben markette dolanirken mesaane pedi diye bisey vardi dogum sonrasinda kullanirmis.bide dogumdan sonra giymek icin yuksek belli iccamasiri aldim.ne almaliyim senceTumetcim.her seyde bir hayir oldugunu hic unutma.insallah en yakin zamanda saglikli ikzlerin olur....
aaaaaa tumetcik üzülme diyemicem. çünkü sen illa üzülcen biliyorum. ama sana bir şey diyeyim mi valla bu tüp işi çoook rahatmış. keşke daha önce yaptırsaymışım. bence beklemek istemiyorsan sen de yaptır. 3 ay bekleme. yok yumurta çatladı mı, yok günü tutturduk mu, yok döllendi mi derdi yok. adamdan bıkmıyon daSlm kızlar bugün doktora gittik eşimle araştırma hastanesine prof'tu doktorumuz ve çok iyiydi... Çok sewdik...eşimin Sperm testlerini yaptırdıkmalasef sperm sayısında hicbi değişiklik yok ilaç ise yaramamış ama doktor varikosel yok yalnış tanı dedi zaten... Ordaki hücreler daha az calisiyo olarak görünüyo dedi... Ilaç verdi bu sefer üç aylık bi tedawi ama pekde ümitli konuşmadı üç ay sonunda testlerinde gelişme olmazsa tüp bebeğe yonlendiririz dedi... normal yolla olmaz diyemiyorum çok çok düşük hastalarimizda vardı %5 şans bile vermedigimiz hastalar tedaviye bile başlamadan hamile kalanlar oldu dedi... Yani normal yolla kesin olmaz demedi ama zor dedi :'( sanırım bunlari soylerken mucize olabilir ümit kesmeyin demek istedi :' ' ' '( cunki hem bunları soyledi hemde ilaçlar ise yaramama olasiliklarini saydı :' '( baya düşük :' '(
varikosel olduğuna uzuluyodum ama nerdeyse keşke varikosel olsaymis deme moduna geldim :'' '( en azından ameliyatla duzelecekti... :' ' '( yani kızlar kısacası doktor çok ümitli değil bize bu kış tüp bebek yolu görünüyo :' ' ' '( çok mutsuzum bugün :' ' '(
Bi yandanda hayırlısı böyledir diyorum... Ben hep ikiz çocuğum olsun isterdim belkide çok içten istedim ve tüp bebekle ikizim olacak ve allah gonlume göre verecek.... Kendimi böyle avutuyorum ışte :'' ' ' ' ' '(
Yarın iki üç günlüğüne denize gitcez ramazanda gitmiş olcaz ama napalim biraz kafa dagitmazsam dengem bozulcak :'' '( çok canım sıkkın içim acıyo :' ' ' ' ' '( belki bu psikolojiden uzaklasiriz biraz böyle...
kuzum bence doktorun bu konuda kendine güvenememiş.nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik....
çok güzeller. sağlıcakla gelsin paşamız
aaaaaa tumetcik üzülme diyemicem. çünkü sen illa üzülcen biliyorum. ama sana bir şey diyeyim mi valla bu tüp işi çoook rahatmış. keşke daha önce yaptırsaymışım. bence beklemek istemiyorsan sen de yaptır. 3 ay bekleme. yok yumurta çatladı mı, yok günü tutturduk mu, yok döllendi mi derdi yok. adamdan bıkmıyon da
kuzum bence doktorun bu konuda kendine güvenememiş.yoksa çok önerilen bir doğum şekli. kaç dr arkadaşım öyle doğurdu
kızlaaar bugün arkadaşım ultrason yaptı. biri yine kesin erkek. hani büyük ihtimal kız dediği vardı ya bu hafta onda bi çıkıntı gördü ama yine emin olamadı. o da erkek olabilirmiş16. hafta bitsin kesin bir şey derim dedi. benim gözler böyle pörtledi . alışmıştım kız fikrine
kızlaaar bugün arkadaşım ultrason yaptı. biri yine kesin erkek. hani büyük ihtimal kız dediği vardı ya bu hafta onda bi çıkıntı gördü ama yine emin olamadı. o da erkek olabilirmiş16. hafta bitsin kesin bir şey derim dedi. benim gözler böyle pörtledi . alışmıştım kız fikrine
canim doktorum bana bakti 8 sm aciklik var dedi.bende 1 san bile bu agriyi cekemem dedim.ayyy gercekten miii anlatsana biraz bana yaaa nasil oluyorr??
insalllhhhh ben de rahat rahat yaparim doktorum zaten hic yapmam demedi ama oyle konusuncaa icim kotu oldu cocuga zarar verir diye biraz sikinti ettim kendime...biraz ayrinti isteyecem canim senden beni az bilgilendirir misin?
canim silme bencede.sonucda silince rahim kaslarin agriycak ve tabii buda kotu olur.gunluk ec isleri yap.ama bunlari sakin yapma.kocisim ev bile supurmeme izin vermiyordu.son haftalar azcik daha sabret.zaten sonra bolca yapicaksin.Merak ediyom ondan soruyom simdi hali koltuk silmek istesem herkes karsi cikiyor niye erken dogumu mu tetikliyor
canim ben kendimle hastaneye bir sey almadim.burda koyuyolar hastaneye.ben 4-5 gun hasta bezi kullandim.gercekden iyi.her sefer kalkip degisemiyor insan haliyle.bunlar cok iyi gercekden.bide ben hastaneden cikana kadar yuksek belli tek seferlik elastik kilot kullandim.yani agri oluyor zaten bide kilot filan ugrasamazdim.bir sefer giyiyordum.kirlendimi hemen cope.5 gun filan sonrada normal ped ve kilot kullandim zatenMusait oldugunda bide su hastabezi konusunda fikir verebilirmisin.ben markette dolanirken mesaane pedi diye bisey vardi dogum sonrasinda kullanirmis.bide dogumdan sonra giymek icin yuksek belli iccamasiri aldim.ne almaliyim sence
orkim sehzadeler geliyor demek.sag:likla gelsinler inshallah..ohhh 2 sehzaden olacak inshallah artik sirtin yere gelmez
yerim seni pörtlek gözlerini paşalar mı geliyomuş hadi hayırlısı hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?