hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar ben psikopata bağladım dün akşam gene erken gebelik testi yaptım ama gene birşey çıkmadı:):)
doktorun demesine göre benım bugün adet olmam gerekiyor ama gelen giden yok bakalım pazartesiye kadar gelmezse kanda baktırıcam.

selamlar kızlar! midem fena bulanıyor..bugün kalp atışı için doktora gidicektik.doğumu çıkmış.yarına erteledık.inşallah her şey yolundadır.ben bir gün çok iyi oluyorum,bir gün çok kötü oluyorum..bedenim sürekli yanıyor..geceleri uyumak mümkün olmuyordu.benim adam hep istediği şeye kavuştu,bebek sayesinde..sonunda yakat odasına klima taktırdım.ama yine de çok soğuk açtırmıyorum..hehehe.. Bugün annem geliyor.biraz rahatlatcak beni..en azından yemek yaparken kokudan kurtulucam...dün gecenin bir saatinde lahmacun canım çekti ki ben kırmızı et yemem..hiç sevmem..ama burnuma kadar geldi kokusu o kadar yani..adam gidip alayım dedi ama izin vermedim.yersem zaten pişman olucam.şimdi de iyi ki yememişim diyorum.düşündükçe midem bulanıyor.:44: kafam çok karışık.bir seviyorum,bir sevmiyorum.

Son düzenleme:
iki tane oglus olacak hiiii hayirlisi olsun orkidem yaa 3.kiz olurr
saglikli olsunlar herseyden once tatlim hayirli olsun...

himmm tamam canim sagol aciklaman icin...biraz daha rahatladim simdi...yarin gidecem ya doktora tekrar sorarim olmazsa...

bu cocuk artik benim canimi cok cok cok yakiyor sag bobregime baski yapiyor cok aciyor

Kuzumm niye actirmiyonn kliamyi cok soguk yaptirma derecesini 20 19 falan yaptirr annenin geelecegine cok sevindim senin adina.niyee pisman olucaktionki lahmacunu yesen bizim herife gece lahmacun al gel diycem de alicakk pehhh yarin aksam gelirlken getiriri ancak...insan hamileyken yemedigi seyleri cani cekebilir ben ki balik yumurta yemezdim yiyom tatli yiyenm ben tatli yemiyom hamileleik acayip bisey yav..bebegin kalp atislarini insallah duycann ve gozlerin dolucak o heyecan ile..

rümüşcüm valla beklicem diyorum ama peke güvenemiyorum.Az önce işyerinde labratuvara indim bana kan tahlili yapın diyorum da değnekle kovdular beni:):))

ohh canima degsinn sende mi saglik sektorunde calisiyon.yumurta catladoktan 14 veya 16 gun sonra gelir kirmizilar hamile degilsen o yuzden pazartesi bekle..bir tarafimda git baktir diyor ak mi kara mi belli olsun diyor.

Verdigin bilgiler icin cok sagoll..tecrubeli annelerimiz varken sirtimiz yere gelemez alimallah

ohh canima degsinn sende mi saglik sektorunde calisiyon.yumurta catladoktan 14 veya 16 gun sonra gelir kirmizilar hamile degilsen o yuzden pazartesi bekle..bir tarafimda git baktir diyor ak mi kara mi belli olsun diyor.

yok canım ben gıda mühendisiyim ve üretim tesislerinde çalışıyorum:):)benim gittiğim labrotuar entegre labrotuarı:)
evde 2 tane idrar testi duruyor ama kullanmıcam:)

insallah rumeysam sizin gibi 30.haftalarida görürüz..ya ne bileyim..sevmedigim birseyi yiyip sonra pisman olucam diye korkiyorum.zaten etin kokusu bile midemi bulandirir normalde.

tam da bu haftalarda başlıyor işte meltemim benim de öyle olmuştu ayaklarımı soğuk suya sokuyorum sonra yatıyorum gece uyanınca yine soğuk suya sokuyorum uykuya devam klimanın derecesini 24-25 yapıp uykuya alıyorum ben o zaman çok soğuk olmuyo normal oluyo deneyebilirsin.. canın istediyse de bir yudum olsa da ye canım benim 8. haftada iştahım bi gitti anca yeni düzeliyorum iştahın varken ye

Bugunde pembis hastahane terliklerimi aldim..ilk kez oglen vakti disari ciktim 10 dk yurudum yurumedim fenalasiyordum nerdeyse herifimde beni duymus gibi telefon acti napiyon diye sesimi duyunca ne oldu dedi cok sicak dedim dolmusa bin oyle gel dyince aldim gazi bindim dolmusa cok tadduk benim kocamm yav

oooy kuzucuk bu bulantılar varsa hiç dert etme gebelik hormonu sağlıkla ilerlemese olmaz. bebişinin kalp sseslerini gümbür gümbür duyacaksın inşallah heeee burdan diğer yeni gebelere de sesleniyorum. ben de bulantı yok gebeliğim sağlıksız mı demeyin alakası yok
oooh maşallahAllah muhabbetinizi bozmasın

kızlaaar maalesef sizlere üzüleceğiniz bir şey söyleyeceğim. hayalimsin maalesef boşanmış. bebeği iyiymiş çook şükür. kendini iyi hissedince tekrar aramıza dönecekmiş. meltemcim seni özellikle gebeliğinden dolayı tebrik etmemi istedi.

cok üzüldüm ya..canim kikim. insallah en kisa zamanda toparlanip aramiza donebilir.

Of ya insanin tamda eshe ihtiyaci oldugu zamanlarda.hakkinda hayirlisi olsun.ne zaman bekliiyorlardi bu bebegi.ama simdi beraber diyiller mmalesef

Kizla nerdesiniz.gelin konusalim.yalnizim.rumußssssss gel kiz.bos birakma buralari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…