hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çok üzüldüm yaaa bi kere boşanmış biri olarak onu çok iyi anlayabilirim inş. bunun etkisini çabuk atlatır

Günaydın!!! kalp atışlarını duyduk a dostlar! ayyyyyy....ağlaycaktım az kalsın..çok gürültülü bir andı ama duyduk..hatta cd'sini bir ara verecekler bana..çok güzel bişeymiş bu ya..çok mutlu olduk..annem de geldi..hepimiz sağsalim alalım kucağımıza inşallah.amin.

hamişler size birşey sorucam.

benim doktora öre dün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabahta test yaptım tek çizgi gene ama bende 2 gündür beyaz sümüksü bir akıntı var tuvalete her gittiğimde adet öncesi olmazdı nedir acep bilen varmı.

Tebrik canim.gozun aydin.halay zamani hopppp:122::122::122::122::122::122:

gözün aydın canım

Gunaydan koca gobushlulerim benim
günaydın
hemen bugün bi ilişki patlatın canım. belki geç çatlayan bir yumurtan vardır. bugün yarın ilişki öneriririm.

sağolun kızlar.sağsalim alalım bebekleri kucağımıza..Allah olmayana da nasip etsin bu güzelliği..İnşallah sonları güzel olsun.

canım gözünaydın artık cd yi takar takar dinlersin evde.amin inşallah bütün hamileler sağlıklı gine kucağımıza alabliriz

orkidemiz öneriyi patlatıvermiş

ama bugün kadir gecesi:)
canım kadir gecesi olnca ne olcak ki sen kocanla beraber oluyon.dualarını yap sonra kocişini kandır

Ya benim koca biraz o konularda hassastır kandırabileceğimi pek sanmıyorum acıkcası ama denicem bakalım.:):)

Ya tabiki öyle bir şart yok ama kadir geesi olması nedeni le benim koca biraz bu konularda hassas olduğu için pek sanmıyorum.

slm cnm ne var ne yok nasıl gidiyor bence sen git bi kan tahlili yaptır için rahat etsin hem bu akıntının sebebini öğrenmiş olursun...sonuçta hamişliğin ilk zamanlarında ilişki sakıncalı ona göre davranırsın bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…