kızlaaar maalesef sizlere üzüleceğiniz bir şey söyleyeceğim. hayalimsin maalesef boşanmış.bebeği iyiymiş çook şükür. kendini iyi hissedince tekrar aramıza dönecekmiş. meltemcim seni özellikle gebeliğinden dolayı tebrik etmemi istedi.
Günaydın!!! kalp atışlarını duyduk a dostlar!ayyyyyy....ağlaycaktım az kalsın..çok gürültülü bir andı ama duyduk..hatta cd'sini bir ara verecekler bana..çok güzel bişeymiş bu ya..çok mutlu olduk..annem de geldi..hepimiz sağsalim alalım kucağımıza inşallah.amin.
Günaydın!!! kalp atışlarını duyduk a dostlar!ayyyyyy....ağlaycaktım az kalsın..çok gürültülü bir andı ama duyduk..hatta cd'sini bir ara verecekler bana..çok güzel bişeymiş bu ya..çok mutlu olduk..annem de geldi..hepimiz sağsalim alalım kucağımıza inşallah.amin.
Gunaydan koca gobushlulerim benim
hemen bugün bi ilişki patlatın canım. belki geç çatlayan bir yumurtan vardır. bugün yarın ilişki öneriririm.hamişler size birşey sorucam.
benim doktora öre dün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabahta test yaptım tek çizgi gene ama bende 2 gündür beyaz sümüksü bir akıntı var tuvalete her gittiğimde adet öncesi olmazdı nedir acep bilen varmı.
günaydın
hemen bugün bi ilişki patlatın canım. belki geç çatlayan bir yumurtan vardır. bugün yarın ilişki öneriririm.
kızlaaar maalesef sizlere üzüleceğiniz bir şey söyleyeceğim. hayalimsin maalesef boşanmış.bebeği iyiymiş çook şükür. kendini iyi hissedince tekrar aramıza dönecekmiş. meltemcim seni özellikle gebeliğinden dolayı tebrik etmemi istedi.
canım gözünaydın artık cd yi takar takar dinlersin evde.amin inşallah bütün hamileler sağlıklı gine kucağımıza alablirizGünaydın!!! kalp atışlarını duyduk a dostlar!ayyyyyy....ağlaycaktım az kalsın..çok gürültülü bir andı ama duyduk..hatta cd'sini bir ara verecekler bana..çok güzel bişeymiş bu ya..çok mutlu olduk..annem de geldi..hepimiz sağsalim alalım kucağımıza inşallah.amin.
orkidemiz öneriyi patlatıvermişhamişler size birşey sorucam.
benim doktora öre dün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabahta test yaptım tek çizgi gene ama bende 2 gündür beyaz sümüksü bir akıntı var tuvalete her gittiğimde adet öncesi olmazdı nedir acep bilen varmı.
canım kadir gecesi olnca ne olcak ki sen kocanla beraber oluyon.dualarını yap sonra kocişini kandırama bugün kadir gecesi:)
Kizla nerdesiniz.gelin konusalim.yalnizim.rumußssssss gel kiz.bos birakma buralari
ama bugün kadir gecesi:)
dün akşam bel ve sırt ağrısı beni yedi önce belim ağrıdı sonra sırtım suyun altında rahatladım ama cıkınca gene başladı.
Gecmis olsun canim.bebisin artik agirlasiyor annesi olucak o kadar
canım gözünaydın artık cd yi takar takar dinlersin evde.amin inşallah bütün hamileler sağlıklı gine kucağımıza alabliriz
orkidemiz öneriyi patlatıvermiş
canım kadir gecesi olnca ne olcak ki sen kocanla beraber oluyon.dualarını yap sonra kocişini kandır
Selam canim.ben orucluyken iliski olmaz biliyorum.kadir gecesi hakkinfa boyle birsey duymadim
Ya tabiki öyle bir şart yok ama kadir geesi olması nedeni le benim koca biraz bu konularda hassas olduğu için pek sanmıyorum.
Ya benim koca biraz o konularda hassastır kandırabileceğimi pek sanmıyorum acıkcası ama denicem bakalım.:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?