slm cnm ne var ne yok nasıl gidiyor bence sen git bi kan tahlili yaptır için rahat etsin hem bu akıntının sebebini öğrenmiş olursun...sonuçta hamişliğin ilk zamanlarında ilişki sakıncalı ona göre davranırsın bacım
ya acıkcası bende ondan tedirgin oluyorum yanıma yanaştıkça yok diyorum ya varsa ya zarar verirsek:):) pazartesiye kadar bekliyim olmazzsa gidip test yapıcam ama pazartesiyii beklicem.
ya acıkcası bende ondan tedirgin oluyorum yanıma yanaştıkça yok diyorum ya varsa ya zarar verirsek:):) pazartesiye kadar bekliyim olmazzsa gidip test yapıcam ama pazartesiyii beklicem.
ya resim nasıl yükleniyo yaa
hepsi ayrı ayrı güzel sğlıklı günlerde kullanın inşallah.üzerinde yazı olan zıbıındaki yazıların aynısı benim kıızımın pijaamasında var ben kactım canlar görüşürüz
bütün arkdaşlarıma hayırlı kandiller diliyorum inşallah dualarımızı kabul olur allaha emanet olun
yahu ilişki gebelik varsa zarar vermez korkmaaaaaaaya acıkcası bende ondan tedirgin oluyorum yanıma yanaştıkça yok diyorum ya varsa ya zarar verirsek:):) pazartesiye kadar bekliyim olmazzsa gidip test yapıcam ama pazartesiyii beklicem.
kızlaaar maalesef sizlere üzüleceğiniz bir şey söyleyeceğim. hayalimsin maalesef boşanmış.bebeği iyiymiş çook şükür. kendini iyi hissedince tekrar aramıza dönecekmiş. meltemcim seni özellikle gebeliğinden dolayı tebrik etmemi istedi.
selam kızlar kadir gecemiz mübarek olsun
inşallah dualarımız kabul olur
canlarım benim
aaaa neden ne oldukiçok üzüldüm
kikimmm canımın içi nasıl üzülmüştür
Allahım hayırlısını ver kikimeee
Amin insallah.seninde kandilin mubarek olsun.ne oldugunu bizde bilmiyoz en son tatile turkuyeye geleceklerdi o aralar bozuktu aralri sonra orkidem ulasmis kikime.bosandigini soylemis.acaba turkiyeye geldimi napti.sen nasilsin okullar tatil
yahu ilişki gebelik varsa zarar vermez korkmaaaaaaa
hepsi birbirinden güzel canım. güle güle kullanın. sağlıkla giysin minik
oy balım güle güle git. sen olmayınca in cin top oynuyo buralarda. dikkat et kendinekızlar ben köye gidiyorum büyük ihtimal pazartesi gelicem hani olur ya merak edersinz beni sizi merakta bırakmayayım dedimallaha emanett olun nevra inşallah pazartesi geldiğimde güzel pozitif haberlerini alırım..sizi cok cok seviyorum..
canım berceeeem. Allah razı olsun. dediğin gibi hayırlısı ile dualarımız kabul olduğu, affedilenlerden olduğumuz bir gece olur inşallahselam kızlar kadir gecemiz mübarek olsun
inşallah dualarımız kabul olur
canlarım benim
valla canım nedenini bilmiyoruz. bi anda ne olduysa araları bozuldu ve düzelmediaaaa neden ne oldukiçok üzüldüm
kikimmm canımın içi nasıl üzülmüştür
Allahım hayırlısını ver kikimeee
rümüşüm danimarkadalarmış. orada yaşamaya devam edecekmiş.Amin insallah.seninde kandilin mubarek olsun.ne oldugunu bizde bilmiyoz en son tatile turkuyeye geleceklerdi o aralar bozuktu aralri sonra orkidem ulasmis kikime.bosandigini soylemis.acaba turkiyeye geldimi napti.sen nasilsin okullar tatil
ooooh balım ya ağzından nasıl da bal damlıyorooorrrkkiiiimmmmmmmmm canımm datlum maşallahhh 4 ay olmuş dualarımdasın canım
inşallah biri kız biri erkek canımm
sen pipisini saklıyo dediklerine inanmakız o kız
çok öptüüümmmm
yahu ilişki gebelik varsa zarar vermez korkmaaaaaaa
hepsi birbirinden güzel canım. güle güle kullanın. sağlıkla giysin minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?