hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ya acıkcası bende ondan tedirgin oluyorum yanıma yanaştıkça yok diyorum ya varsa ya zarar verirsek:):) pazartesiye kadar bekliyim olmazzsa gidip test yapıcam ama pazartesiyii beklicem.

ya acıkcası bende ondan tedirgin oluyorum yanıma yanaştıkça yok diyorum ya varsa ya zarar verirsek:):) pazartesiye kadar bekliyim olmazzsa gidip test yapıcam ama pazartesiyii beklicem.

bence git bugün biyerde yaptır cnm çünkü akıntın yumurtlama akıntısınada benziyor hem sonucu alır negatif çıkarsa ona göre gününü kaçırmadan çalışma yaparsın bakarsın tutturursun..sen beni dinle bence :)

gebelikte cinsellik düüşük tehlikesi var ise sakıncalıdır doktor yasaklayınca yapılmaz diye biliyorum.önce bi var olup olmadğı kesinlessinde ondan sonra orasını düşünürsün

hepsi ayrı ayrı güzel sğlıklı günlerde kullanın inşallah.üzerinde yazı olan zıbıındaki yazıların aynısı benim kıızımın pijaamasında var ben kactım canlar görüşürüz
bütün arkdaşlarıma hayırlı kandiller diliyorum inşallah dualarımızı kabul olur allaha emanet olun

çok saol cnm benim sanada hayırlı kandiller :)

yahu ilişki gebelik varsa zarar vermez korkmaaaaaaa

hepsi birbirinden güzel canım. güle güle kullanın. sağlıkla giysin minik

kızlar ben köye gidiyorum büyük ihtimal pazartesi gelicem hani olur ya merak edersinz beni sizi merakta bırakmayayım dedim allaha emanett olun nevra inşallah pazartesi geldiğimde güzel pozitif haberlerini alırım..sizi cok cok seviyorum..

selam kızlar kadir gecemiz mübarek olsun
inşallah dualarımız kabul olur
canlarım benim

aaaa neden ne olduki çok üzüldüm
kikimmm canımın içi nasıl üzülmüştür
Allahım hayırlısını ver kikimeee

canlarım benim

Amin insallah.seninde kandilin mubarek olsun.ne oldugunu bizde bilmiyoz en son tatile turkuyeye geleceklerdi o aralar bozuktu aralri sonra orkidem ulasmis kikime.bosandigini soylemis.acaba turkiyeye geldimi napti.sen nasilsin okullar tatil

Amin insallah.seninde kandilin mubarek olsun.ne oldugunu bizde bilmiyoz en son tatile turkuyeye geleceklerdi o aralar bozuktu aralri sonra orkidem ulasmis kikime.bosandigini soylemis.acaba turkiyeye geldimi napti.sen nasilsin okullar tatil

Allahım hayırlısını versin inşallah ama çok üzüldüm
ben memleketteyim
ramazan falan derken geçiyor işte tedaviye başlamayacam şimdilikkendimi iyi hazır hissetmiyorum
biraz daha kilo vereyim

yahu ilişki gebelik varsa zarar vermez korkmaaaaaaa

hepsi birbirinden güzel canım. güle güle kullanın. sağlıkla giysin minik

ooorrrkkiiiimmmmmmmmm canımm datlum maşallahhh 4 ay olmuş dualarımdasın canım
inşallah biri kız biri erkek canımm
sen pipisini saklıyo dediklerine inanma kız o kız
çok öptüüümmmm

oy balım güle güle git. sen olmayınca in cin top oynuyo buralarda. dikkat et kendine
canlarım benim
canım berceeeem. Allah razı olsun. dediğin gibi hayırlısı ile dualarımız kabul olduğu, affedilenlerden olduğumuz bir gece olur inşallah
valla canım nedenini bilmiyoruz. bi anda ne olduysa araları bozuldu ve düzelmedi
rümüşüm danimarkadalarmış. orada yaşamaya devam edecekmiş.
ooorrrkkiiiimmmmmmmmm canımm datlum maşallahhh 4 ay olmuş dualarımdasın canım
inşallah biri kız biri erkek canımm
sen pipisini saklıyo dediklerine inanma kız o kız
çok öptüüümmmm
ooooh balım ya ağzından nasıl da bal damlıyor

Günaydın canlarım.. Bugün benim doğumgünüm. Tek dileğim,inşallah, hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…