Günaydın canlarım..Bugün benim doğumgünüm. Tek dileğim,inşallah, hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla alırız.
Günaydın canlarım..Bugün benim doğumgünüm. Tek dileğim,inşallah, hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla alırız.
kızlar ben köye gidiyorum büyük ihtimal pazartesi gelicem hani olur ya merak edersinz beni sizi merakta bırakmayayım dedimallaha emanett olun nevra inşallah pazartesi geldiğimde güzel pozitif haberlerini alırım..sizi cok cok seviyorum..
cumartesi doktora gitti benim tansiyon surekli yuksek cikiyor yaaa 140 90 150 90 hergun olcum yapacam iyi degilmis insallh kotu birsey olmaz yaaa offffffff.....doktorum da 2 haftalik izne cikti senin dogumda buradayim ama dedi i nsallh erken bir sey olmaz aksiliklerde gelince hep ustuste geliyor boyleee
kızlar bende hala tık yok
doktora göre 2 sinde adet olmam gerekiyorda geçen aya göre 4 ünde ama bugün ayın 5 i bende hala tık yok :):)
birde cok afedersiniz sümüksü akıntım halen devam ediyor sürekli günlük ped değiştiriyorum bazende tualete oturduğum anda akıyo.
kanda baktırmadım daha beklicem.
arkadaşım tam dayaklıksın git şu testi yaptır eğer negatif çıkarsa bu günleri değerlendir bari.. sen ağırdan aldıkça sinirleniyorum haaaa :))))))
cumartesi doktora gitti benim tansiyon surekli yuksek cikiyor yaaa 140 90 150 90 hergun olcum yapacam iyi degilmis insallh kotu birsey olmaz yaaa offffffff.....doktorum da 2 haftalik izne cikti senin dogumda buradayim ama dedi i nsallh erken bir sey olmaz aksiliklerde gelince hep ustuste geliyor boyleee
tamam tamam bebeğim yarın sabha gidip test yaptırıcam bugünde geçsinde:):) ya testte negatif çıkmasındansa kırmızıları görmek beni o kadar üzmez diye bekliyorum ama yarın gidip yaptırıcam kızma söz:)
mrb kızlar benimde bir sorum olucak..adetime 2 gün var idrar testi yaptım negatif çıktı..ama 10 gündür belirtilrim vardı.özellikle kasıklarım dolu ve karnım şiş ve gergin..ben 8 ay önce düşük yapmıştım..ozamanda diş etlerim felaket ağrımıştı şimişti..yine 1 haftadır öyle dudağımda uçuklar çıktı göğüslerim şişmeye yeni başladı..birde bacaklarım ağrıyor ve sag bacağım çok kasıyor yürüyemiyorum..ve gözlerimde parlaklık var diyor beni tanıyanlar acaba umutlanmalımıyım.yoksa test e göre vazgeçmelimiyim...ümit ettikçe hep hayal kırıklığına uğramak çok kötü.bu arada bir oğlum var 8 yaşında kardeş istiyor çok...inşallah rabbim herkese nasip eder.....
bence bugün yaptır cnm benim sen beni dinle böyle giderse çünkü daha 15 gün kırmızıları göremezsin..çünkü hamiş değilsen yumurtluyosun akşama çalışır 15 gün sonra pozitifi görürsün die diyorum ben :)) eğer bu kadar akıntın olduysa bence kaliteli yumurta oluyo tutması lazım yani bendede öyle olmuştu çok akıntım olmuştu.. sen beni dinle git yaptır şu testi..
canım bence yarın git kan testi yaptır varsa çıkar zaten benimde adetime 1 gün kala çıkmıştı.. inşallah hamilesindir değilsende üzülme bak bi tane oğlun varmış allah ona ömür versin.. zaten bi doğum yapmışsın ümitsizliğe kapılma o yüzden
canım bugün yaptırma imkanım yok şehir merkezine uzak biryerdeyim mandıradayım ama yarın sabah yaptırıcam mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?