teşekkürler cevap için canım kan testindemi çıktı senin adete 1 gün kala..bayağıdır bekliyorum ümitsizlik oyüzden inşallah vardır.biter bu stres olmazsa buay doktor çıkçaz artık...hayırlısı bakalım
ewet cnm kanda çıktı hatta 120 çıkmıştı değerim.. bende 4 senedir uğraşıyordum çok şükür sonunda aşılamayla tutturduk :)
çok sevindim hayırlısı olsun rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin....darısı başımıza bizede dua edin gerçekten bende çok istiyorum stres yapıyorum sanki olmuycakmış hiç gibi ümidim bitiyor bazen burada okudukça diğerlerini rahatlıyoruz birbirimizede çok faydalı konular var..teşekkürler canım...
amin cnm.. stres yaparsan olmazki.. herhangi bi sorun varmı eşinde yada sende özel değilse
Bugun kontrolumuz vardi kizim 1700 gr doktorumuz biraz az buldu galiba beslen diyor ama ben besleniyom zatenn ya ufff bana da kilosu az geldi boyu 38 cm falan dedi kizim sagolsun poz vermedi bugun
Bugun kontrolumuz vardi kizim 1700 gr doktorumuz biraz az buldu galiba beslen diyor ama ben besleniyom zatenn ya ufff bana da kilosu az geldi boyu 38 cm falan dedi kizim sagolsun poz vermedi bugun
ewet cnm kanda çıktı hatta 120 çıkmıştı değerim.. bende 4 senedir uğraşıyordum çok şükür sonunda aşılamayla tutturduk :)
tebrik ederim hayırlısı olsun...:)
.
yeşim inşallah senın de 2. bebeğin fazla bekletmez
canım ben tahlillerimi yaptım bir sorun yok dedi doktor ama yasım 35 oldu ondan korkuyorum.eşimde bu ay olmazsa oda baktırıcak artık..bikez oldu 8 ay önce ama erken kaybettim 1 hafta kadardı bidahada olmadıama bilmiyorum artık ..ne zaman kısmetse artık bekliyoruz...
ben bugün agresif sinirli alıngannnnnnnnnnn berbat bi durumdayım..köye gittim eve geldim sağolsn kocam mutfağı birbirine katmışş ev dağınık sanki cok toplayabiliyrmuşum gibi bende saldım bıraktım akşam yemeğinden sonra toplarım galibaaaaaaaaaaaaaaaa cok bunaldımmmmmmmmmmm evin dağınıklığndannnnn yapamıyor olmaktannnnnnnnnnnn yapıp sonra o ağrıları cekmektennnnnnnnnnnnnnnn ve yalnız olmaktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn offfffffffffffffffffffffffff
daha vakit var canım kilo alır bebişin merak etme asıl şimdiden sonra kilo almaya başlıycak zaten hem zaten çok kilolu bebek iyi olmuyo ya ne normal doğum yapılıyo ne bişey normal olsunn yeter sıkma canını alır kilo bebişin daha
bu depresif haller bende de var 2 gündür rumeysam çok sinirliyim ve aşırı duygusalım demekki bu günlerimiz de böyle geçicek yalnız değilsin yaniaz kaldı senin sonra bebişini kucağına alıcaksın ve o senin en tatlı en güzel arkadaşın olucak her şeyi unutucaksın onu kucağına aldığında bunları düşün
slm kızlar kimse yok galiba
Var agresif sinirli rumeysa var.esim antepfistigi almis o bile duzeletemedi benii
Var agresif sinirli rumeysa var.esim antepfistigi almis o bile duzeletemedi benii
cnm benim nie canını sıkıyorsun bu kadar bi derdinmi var biraz sakin ol bak az kaldı doğumuna çok sıkılıyosan bebeğinin doğacağı anı hayal et çünkü çok az kaldı çıkar bebeğinin kıyafetlerini sev onun kıyafetlerinin içinde olduunu düşün emzirdiğini hayal et çünkü o geldikten sonra hayatın tamamen değişecek.. sen bu kadar sıkılırsan bebeğinide sıkıntıya sokarsın çocuk doğruğu gibi huzursuz olur çok ağlar büyürken felan bunların olmasını istemiyosan mutlu olmaya çalışki oda mutlu olsun
bu arada gözümden kaçmadı antep fıstığı yazmışsın bugün pis boğazlığım üstümde galiba canımı istettin haaa :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?