hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

boşver cnm bırak işler olduğu yere kadar senin sağlığından önemli değil.. bak ne güzel bulaşık makinan varmış benim evim küçük lojmanın mutfağında yer yok die koyacak yer yok elimde yıkıyorum hala mutfakta beni bekliyor ama canım ne zaman isterse o zaman yıkarım hiç bişe şu hamile halimizle bizden önemli değil..

bu arada bugün bi cesaret geldi normal doğum yapma kararı aldım daha erken biliyorum ama şimdiden kendimi hazırlamak istiyorum bu duyguya

haklisin degil iste arada hormonlar boyle yiyor beni bi daha hamile kalirsam hormonlarimi aldircam

bu arada bugün bi cesaret geldi normal doğum yapma kararı aldım daha erken biliyorum ama şimdiden kendimi hazırlamak istiyorum bu duyguya

Bence tek bir dogum sekline sartlama kendini.guzel olan dogum hikayelerini oku bana hastaneden cd verdiler normal dogum icin egzersizler vardi icinde bende onlari izleyip yapicam guya uzun olmasa buraya yuklerdim ama dosya buyuk oldugundan kabul etmez.hangisi hayirlisi ise o olsun diyom ben dogum sekli icin.

orası öyle cnm zaman ne gösterir bilemeyiz ama ben kendimi sezeryana şartlamıştım bugün iyice düşününce bi sıkıntı çıkmadığı sürece normal olsun istiyorum.. inşallah ta gönlümüze göre olur

bi sansini dene belki bulur.o antep fistigi nasil bisey bilmiyomki bi bildigim sert kabugun icinde olan.bizde bim den aliyoz taze oluyor

hahahahaaaaaaaa ay alemsin valla.. bizden alsınlar kocalara enjekte etseler keşke bizde onların nazını ÇEKMESEK öcümüzü alsakkk :))))))
Yok anamm yokkk herife enjekte edersekk ben kacicak delik ararim.sukurler olsun herif cekiyor nazimi

bi sansini dene belki bulur.o antep fistigi nasil bisey bilmiyomki bi bildigim sert kabugun icinde olan.bizde bim den aliyoz taze oluyor

Yok anamm yokkk herife enjekte edersekk ben kacicak delik ararim.sukurler olsun herif cekiyor nazimi

bacım burda ne bim var ne bişe.. kırmızı kabuklu taze o sert kabuğunun dışında kırmızı pembe karışıımı bi kabuk daha var..çokk lezzetli bişe ağustos ayının ortasından piyasada olur bacım.. adanada yazın çok satılır desemde bulamaz burdakilerde bilmez heralde... ben en iyisi gidim mısır patlatim.. dediğin gibi onlar bizim nazımızı çeksin bizim hormonlarımız bizde kalsın :))))))))))))

Belim agriyor diye oturup agliyom bugun ya oyle cok agrimiyor ama niye agriyor kendimi aciz hissediyom agliyommmmmmmmmmmmm.gecicek insallah bugunlerimiz..

ben de kendimi işe yaramaz hissettiğimden agresifim sanırım okullar başlasa da azcık oyalansam diye düşünüyorum neyse ki az kaldı tatilin bitmesine canım sıkıldıkça ağlıyorum sonra kendime kızıyorum neden ağladım bebeği üzdüm diye

canlarim selam nasilsiniz.uzulenler kiziyorum habebisleri uzmesin sayin Viole ve Rumeysa.
ben ne yapiyim zavalli ben.oturmusum yaban ellerde.kendi dilimde konusamiyorum,2 bebisim oldu annem kardeslerim babam yanimda deyil,zor hamilelik gecirdim.2 ay hastanede kaldim.simdi evim alt ust durumda yardim edenim yok.oturmus yaprak sariyorum gecenin 12 de.ben depresif olursam vay halimize elime bakan 3 kisi var
ama en onemlisi saglik ya.bebislerimizin kocislerin ailelerimizin ve bizlerin sagligi.uzak olsakda olur diyoruz dimi
ama olur boyle seyler nede olsa siz koca gobuslulersiniz
bide Rumusum kilosu hic ama hic kafana takma.benim kizimda kilosu cok azdi son3 haftada aldi.zor dogum yaptimsen sadece guzel beslen gerisi gelicek insallah.
neise cenem dustu yine.optum siziben yapragimi sarmaya basliyim artik
size tatli ruyalar

ah canım benım ben de başlayacak okullar dıye tedırgınım hiiiç gıdıp ders anlatasım yokk...

nerde yaşıyordun canım ben kaçırmışım kusura bakma...Allah yardımcın olsun evınde huzurun olsun hep inşallah..

günaydın millet kız deli misiniz siz görende normalde işe yaramıyonuz sanacak bebekler doğsun takcanız motoru şimdi yapamadığınızın 10 katını yapcaz merak etmeyin , o zamanda çok yoruluyoz bir dünya iş yaptık derseniz kırarım kafanızı annem der başınıza vuran mı var yapmayın , benim adam iyice serdin hiç bişey yapmıyon deyince sende de 2 el var hadi yap diyom , aha bu sabah çamaşırı sermenin derdine çamaşırları yıkamıyodum makinede bekliyodu kendi çalıştırdı makineyi valla mazeretim var tembelim takın günahınıza valla

bu arada kızçemin cicileri teyzoşları bundan sonra alışveriş yapmıycam bu son furyaydı artık hediyelere açığım

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-65.html#post31454160

oooy kurban olurum ben ona onun cicilerine. maşallah güle güle giysin balım. mesaj alınmıştırkız senin kız nelerden hoşlanır

oooy kurban olurum ben ona onun cicilerine. maşallah güle güle giysin balım. mesaj alınmıştırkız senin kız nelerden hoşlanır

deli ya mesaj size değildi uyuyan akrabalaraydı benim kaygana tarafı sancımı bekliyo galiba hiç hareket yok birde herkes her şeyi sen alma millet altın takmaz takım getirir diyo (çok üzülüyom bende herşeyini alayım ki altın taksınlar diye uğraşıyodum )o yüzden dedim artık son furya diye utandırdın şimdi beni ki biliyon ne kadar edepsizim

Kızlar günaydın 20 dakika sonra tahlil sonucunu öğrenicem tabi olursa mucize olur:):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…