hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar sonuc 0,59 çıktı yani negatif ama ben neden hala adet olmadım

Hayırlısı neyse öyle olsun..sen iki üç gün önce yumurtlatın gibi sanki..değerlendirme şansın vardır belki..yumurtlaman geciktiyse adetin sarkması normaldir.sende benim gibi geç yumurtluyorsun bence.

Canim almanysdsyim ben..insallah hepimizin huzuru olsun tatlim
Irmos kiz ne guzel seyler slmissin.gle gule giysin.icine sigamiycagi gunleri gostersin Rabbim

canim almanysdsyim ben..insallah hepimizin huzuru olsun tatlim
ırmos kiz ne guzel seyler slmissin.gle gule giysin.icine sigamiycagi gunleri gostersin rabbim

sağol tatlım, tulum değil takım daha iyi tuluma çabuk sığamıyo dediler ama aldım yinede çabuk görcem bu gidişle sığamadığını

dogru dıyon nazlımaa en onemlısı saglık sağlk olduktan sonra cözülmeyecek sorun yok arada vuruyor depresif hallerim ama benim hic kabahatim yok hep hamilelik hormonlarının yüzünden diyom gidin başımdan ama yok gitmiyor hormonlarr bize de gönder yaprak sarmasından zeytinyağlı limonlu gne ekşi ekşi ne güzel gider.prenseslerin nasıllar iyiler mi seni arada çileden cıkarıorlarmı yoksa uslu uslu annelerini mi dinliyrlar

komşi ciciler cok güzel ama bidenesini cözemedim acık pembe böyle bi hayvana benzetmeye calıştım ama yok benzetemedim neydi oo....

günaydın mileeeeet. ula depresif gacılaaaar. normal bu halleriniz biliyonuz diil mi
biliyozz da arada coşmassak olmuyor bugün iyyim şükürler olsun dünden eser kalmadı

Günaydın kızlar... coşmuşsunuz sabah sabah..
kuzum seninde doğum gününmüş biraz gec oldu kusura bakma bunlar taze annecik içinn
sen akşam değerlendir ne olr ne olmz biemeyiz..senin tam büüyümeyen yumurtaların tam kıvamına gelip catladı büyük ihtimal..sen yumurtlama günlerini kendinde takip etmelisin bence.yumurtan olduğu icinde gec adet olucan gibi geliyr

bişeycik sorabilirmiiym..şimdi benim bebiş büüyüdgü icinn bel ve sırt ağrım coğaldı yaa bu ağrılar ayağıma dizime vuruyor 3 gündür byle normal dimi.dün akşam artık dayanamadım ağrıya dokturumu arayıp söyledim parol al dedi aldım hafifletti ama gecmedi

hayırlısı olsun inşallah en güzel zamanda gelır..

Canim almanysdsyim ben..insallah hepimizin huzuru olsun tatlim
Irmos kiz ne guzel seyler slmissin.gle gule giysin.icine sigamiycagi gunleri gostersin Rabbim

hımmm alamanyalardasın...alamanya alamanya benden ıyısını bulamanyaa...ööyle bı reklam vardı nazlma...

dur bakalım sen daha 3 aylık bıle değılsın dıyeceksın ama ben de kramplar olunca sordum ve coook okudum...30.haftadan sonra bel ve bele bacağa vuran sırt agrıları normalmiş rumeysaa benımkı normal değıl...ama sen hıııc dert etmee

tabiiki normal canım. sen artık hamburger ekmeği oldunağrır her yanın. parol basit bi ağrı kesici olduğundan sadece hafifletir, geçirmez. ama gebelikte de sadece o kullanılıyor

tabiiki normal canım. sen artık hamburger ekmeği oldunağrır her yanın. parol basit bi ağrı kesici olduğundan sadece hafifletir, geçirmez. ama gebelikte de sadece o kullanılıyor

püffffffffffffff ne olcak yanıı sende duble hamburgersınn püffffffffffff ama sana bısey dım mmıııı hamılelııkk sana kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yakışmış bı ayrı guzellik gelmiş..bugunlerde kusmaların ne durumda

bugün bebişkoları bi daha gördüm. çook tatlıydılar. yahu bunlar bi haftada nasıl da değişiyorlar. mucize gerçekten. biri yine erkek diğeri bu sefer kız dedi. ama yine kesin değil. neyse bayramdan sonra ayın 12 sinde kendi dr uma randevum var. onun cihaz baya iyi. belli olur onda artık

hiç belli olmuyor tatlım. 3 gün boyunca iyiydim. pazar günü tekrar başladı ama önceki günler gibi sık değil. bu arada sağol kız. herkes öyle diyor. biliyon mu o fotoğrafta karşımdaki dr arkadaş da ikizlere hamile. biz hararetli hararetli bebekleri çekiştiriyorduk orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…