kızlar günaydın 20 dakika sonra tahlil sonucunu öğrenicem tabi olursa mucize olur:):)
zaten mucizeler ki güzel haberlere inşallah bayram öncesi bayram yaptır bize
kızlar sonuc 0,59 çıktı yani negatif ama ben neden hala adet olmadım
akıntın zaten yumurtladığını göstermiyomuydu değerlendirdin mi sen şu son zaman ....
yok değerlendirmedim belki vardır zarar veririm diye artık kısmet değilmiş:) bir sonraki aya maça devam.
ah canım benım ben de başlayacak okullar dıye tedırgınım hiiiç gıdıp ders anlatasım yokk...
nerde yaşıyordun canım ben kaçırmışım kusura bakma...Allah yardımcın olsun evınde huzurun olsun hep inşallah..
canim almanysdsyim ben..insallah hepimizin huzuru olsun tatlim
ırmos kiz ne guzel seyler slmissin.gle gule giysin.icine sigamiycagi gunleri gostersin rabbim
sağol tatlım, tulum değil takım daha iyi tuluma çabuk sığamıyo dediler ama aldım yinede çabuk görcem bu gidişle sığamadığını
dogru dıyon nazlımaa en onemlısı saglık sağlk olduktan sonra cözülmeyecek sorun yok arada vuruyor depresif hallerim ama benim hic kabahatim yok hep hamilelik hormonlarının yüzündencanlarim selam nasilsiniz.uzulenler kiziyorum habebisleri uzmesin sayin Viole ve Rumeysa.
ben ne yapiyim zavalli ben.oturmusum yaban ellerde.kendi dilimde konusamiyorum,2 bebisim oldu annem kardeslerim babam yanimda deyil, zor hamilelik gecirdim.2 ay hastanede kaldim. simdi evim alt ust durumda yardim edenim yok.oturmus yaprak sariyorum gecenin 12 de. ben depresif olursam vay halimize elime bakan 3 kisi var
ama en onemlisi saglik ya.bebislerimizin kocislerin ailelerimizin ve bizlerin sagligi.uzak olsakda olur diyoruz dimi
ama olur boyle seyler nede olsa siz koca gobuslulersiniz
bide Rumusum kilosu hic ama hic kafana takma.benim kizimda kilosu cok azdi son3 haftada aldi.zor dogum yaptimsen sadece guzel beslen gerisi gelicek insallah.
neise cenem dustu yine.optum sizi ben yapragimi sarmaya basliyim artik
size tatli ruyalar
komşi ciciler cok güzel ama bidenesini cözemedim acık pembe böyle bi hayvana benzetmeye calıştım ama yok benzetemedim neydi oo....günaydın milletkız deli misiniz siz görende normalde işe yaramıyonuz sanacak bebekler doğsun takcanız motoru şimdi yapamadığınızın 10 katını yapcaz merak etmeyin , o zamanda çok yoruluyoz bir dünya iş yaptık derseniz kırarım kafanızı annem der başınıza vuran mı var yapmayın , benim adam iyice serdin hiç bişey yapmıyon deyince sende de 2 el var hadi yap diyom , aha bu sabah çamaşırı sermenin derdine çamaşırları yıkamıyodum makinede bekliyodu kendi çalıştırdı makineyi valla mazeretim var tembelim takın günahınıza valla
bu arada kızçemin cicileri teyzoşları bundan sonra alışveriş yapmıycam bu son furyaydı artık hediyelere açığım
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-65.html#post31454160
biliyozz da arada coşmassak olmuyor bugün iyyim şükürler olsun dünden eser kalmadıgünaydın mileeeeet. ula depresif gacılaaaar. normal bu halleriniz biliyonuz diil mi
kuzum seninde doğum gününmüş biraz gec oldu kusura bakma bunlar taze annecik içinnGünaydın kızlar...coşmuşsunuz sabah sabah..
sen akşam değerlendir ne olr ne olmz biemeyiz..senin tam büüyümeyen yumurtaların tam kıvamına gelip catladı büyük ihtimal..sen yumurtlama günlerini kendinde takip etmelisin bence.yumurtan olduğu icinde gec adet olucan gibi geliyrkızlar sonuc 0,59 çıktı yani negatif ama ben neden hala adet olmadım
Hangisi kız rümüş üstünde köpek resimleri olan 5 li takımı mı diyon ki :44:
yok kız o değil en son yüklü olan resim..pelerin gibi duruyor büyük iki tane göz var iki tane giysi poşetinde olan elbiselerden sonra yüklü olan resimde
gibisi fazla pelerin oArkadaşımın hediyesi kedi gözleri şapkasında kide kedi kız olacak cimcimem
Canim almanysdsyim ben..insallah hepimizin huzuru olsun tatlim
Irmos kiz ne guzel seyler slmissin.gle gule giysin.icine sigamiycagi gunleri gostersin Rabbim
bişeycik sorabilirmiiym..şimdi benim bebiş büüyüdgü icinn bel ve sırt ağrım coğaldı yaa bu ağrılar ayağıma dizime vuruyor 3 gündür byle normal dimi.dün akşam artık dayanamadım ağrıya dokturumu arayıp söyledim parol al dedi aldım hafifletti ama gecmedi
bişeycik sorabilirmiiym..şimdi benim bebiş büüyüdgü icinn bel ve sırt ağrım coğaldı yaa bu ağrılar ayağıma dizime vuruyor 3 gündür byle normal dimi.dün akşam artık dayanamadım ağrıya dokturumu arayıp söyledim parol al dedi aldım hafifletti ama gecmedi
tabiiki normal canım. sen artık hamburger ekmeği oldunağrır her yanın. parol basit bi ağrı kesici olduğundan sadece hafifletir, geçirmez. ama gebelikte de sadece o kullanılıyor
püffffffffffffff ne olcak yanıı sende duble hamburgersınn püffffffffffff ama sana bısey dım mmıııı hamılelııkk sana kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yakışmış bı ayrı guzellik gelmiş..bugunlerde kusmaların ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?