hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bu senın mucızelerın çok yaramazlık yapıyor ıcerde basbasa verıyorlar annemızı nasıl heyecanlandırır nasıl kandırız dıye bol bol plan yapıyorlar dubleburger annemıze

te tetyyyy masallahh ıkı dubleburger anne bır araya gelınce muhabbetınızı dınlemek cok guzel olurdur..kusmalarının azalmasına cok sevındım boyle boyle hep kesılcek ınsallahh..o arkadasın da tupbebek mı dogal yol ıkızı mı

ya ben sanırım onları hissetmeye başladım ama emin olamıyorum. bir an bir kıpırtı oluyor, çok sürmüyor. gaz olmadığına eminim

bu haftalarda azcık bıseylr oluyor ama acaba mı dedırtecek turden 2 3 sny suruyor nabız atısı gıbı..bakalım ılk tekmelerı kaçtane olucak benımkı 5 tekme attıydı

sen de ağrı icin doktora gidicektin ne oldu ne dedi doktorun.niye ağrıyormuş..

Nabersiniz qacilar...ben gece gece Indoneziyadaki Japonyadaki tsunamileri izledim.uykum kactin.benim sucum deyil youtube teyze izletti.beni nerelere gotuerdu yav.cok tirstim

rümüşko bak ne güzel seni hiç yalnız bırakmıyorlaaaarhep yanındalar
Cok sagolsunlar ben de 4 gozle yolunu bekliyodum onlarin artik yatakta 4 yastikla uyuyorum herife yer kalmiyor
Nabersiniz qacilar...ben gece gece Indoneziyadaki Japonyadaki tsunamileri izledim.uykum kactin.benim sucum deyil youtube teyze izletti.beni nerelere gotuerdu yav.cok tirstim
gece gece izlencek seyi bulmusun.

slm kızlar işler yoğun ve yarım gün bugün bir daha görüşmezsek şimdiden iyi bayramlar
ya ben sanırım onları hissetmeye başladım ama emin olamıyorum. bir an bir kıpırtı oluyor, çok sürmüyor. gaz olmadığına eminim

ben 17. haftama girdim hissetmiştim sende 2 taneler kesin minnaklarındır

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...hepinize iyi bayramlar..seneye bebeklerimizle el öpmeye gideriz inşallah..dedelerini tırtıklarız

Hayirli sabahlarrr nasilsiniz ben az daha uyumaya devam edem
git uyu bakeem tombişkom
slm kızlar işler yoğun ve yarım gün bugün bir daha görüşmezsek şimdiden iyi bayramlar

ben 17. haftama girdim hissetmiştim sende 2 taneler kesin minnaklarındır

Günaydın kızlar...hepinize iyi bayramlar..seneye bebeklerimizle el öpmeye gideriz inşallah..dedelerini tırtıklarız

iyi bayramlar bacılaaaar

selam kızlaar. ben de işten 1 saat erken kaçtım. gece 3 te uykum kaçtı. sabah 6 ya kadar oturup ders çalıştım. tekrar uyudum. 8 de tekrar kalktım. mal gibi oldum yaahuu

Hepinize seker tadinda bayram gecirmeniz dilegiyle bayraminiz mubarek olsun.arefe gununun hurmetine yuce rabbim tum bebek bekleyen annelerin saglikli gine dogum yapmasina hamile olmayan arkadaslarimizin da tez gine saglikli gine hamile kalmasina izin veriri insallahhhh ...amin...ben koye gidiyom gorusuruz allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…