bugün bebişkoları bi daha gördüm. çook tatlıydılar. yahu bunlar bi haftada nasıl da değişiyorlar. mucize gerçekten. biri yine erkek diğeri bu sefer kız dedi. ama yine kesin değil. neyse bayramdan sonra ayın 12 sinde kendi dr uma randevum var. onun cihaz baya iyi. belli olur onda artık
hiç belli olmuyor tatlım. 3 gün boyunca iyiydim. pazar günü tekrar başladı ama önceki günler gibi sık değil. bu arada sağol kız. herkes öyle diyor. biliyon mu o fotoğrafta karşımdaki dr arkadaş da ikizlere hamile. biz hararetli hararetli bebekleri çekiştiriyorduk orda
bu senın mucızelerın çok yaramazlık yapıyor ıcerde basbasa verıyorlar annemızı nasıl heyecanlandırır nasıl kandırız dıye bol bol plan yapıyorlar dubleburger annemıze
te tetyyyy masallahh ıkı dubleburger anne bır araya gelınce muhabbetınızı dınlemek cok guzel olurdur..kusmalarının azalmasına cok sevındım boyle boyle hep kesılcek ınsallahh..o arkadasın da tupbebek mı dogal yol ıkızı mı
valla her hafta ayrı bi heyecan yapıyolar bana
evetttttt 2 haftaa sonra falan tekme heyecanını yasatacaklar ınşallahhhhhhh..
ya ben sanırım onları hissetmeye başladım ama emin olamıyorum. bir an bir kıpırtı oluyor, çok sürmüyor. gaz olmadığına eminim
hayırlısı olsun inşallah en güzel zamanda gelır..
hımmm alamanyalardasın...alamanya alamanya benden ıyısını bulamanyaa...ööyle bı reklam vardı nazlma...
dur bakalım sen daha 3 aylık bıle değılsın dıyeceksın ama ben de kramplar olunca sordum ve coook okudum...30.haftadan sonra bel ve bele bacağa vuran sırt agrıları normalmiş rumeysaa benımkı normal değıl...ama sen hıııc dert etmee
kasık ağrım bugün geri dönüş yaptı sağolsun bi o eksikti zatenadet ağrısı gibi ağrıdı..
Cok sagolsunlar ben de 4 gozle yolunu bekliyodum onlarinrümüşko bak ne güzel seni hiç yalnız bırakmıyorlaaaarhep yanındalar
gece gece izlencek seyi bulmusun.Nabersiniz qacilar...ben gece gece Indoneziyadaki Japonyadaki tsunamileri izledim.uykum kactin.benim sucum deyil youtube teyze izletti.beni nerelere gotuerdu yav.cok tirstim
ya ben sanırım onları hissetmeye başladım ama emin olamıyorum. bir an bir kıpırtı oluyor, çok sürmüyor. gaz olmadığına eminim
git uyu bakeem tombişkomHayirli sabahlarrr nasilsiniz ben az daha uyumaya devam edem
slm kızlar işler yoğun ve yarım gün bugün bir daha görüşmezsek şimdiden iyi bayramlar
ben 17. haftama girdim hissetmiştim sende 2 taneler kesin minnaklarındır
Günaydın kızlar...hepinize iyi bayramlar..seneye bebeklerimizle el öpmeye gideriz inşallah..dedelerini tırtıklarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?