Hepinize seker tadinda bayram gecirmeniz dilegiyle bayraminiz mubarek olsun.arefe gununun hurmetine yuce rabbim tum bebek bekleyen annelerin saglikli gine dogum yapmasina hamile olmayan arkadaslarimizin da tez gine saglikli gine hamile kalmasina izin veriri insallahhhh ...amin...ben koye gidiyom gorusuruz allaha emanet olun..
Kuzum gecmis olsun..bugun cok ayakta kaldiysan belki ondan agriyodur.dinlenince falan gectimi...kismet olursa insllah kurban bayraminda bizde 3 kisi olucaz.herkesin ramazan bayramini kutluyorum...rabbim senesine evlatlarimizla beraber erdirsin insallh....
kizlar benim belim agriyor sanci mi diye korkuyorum bebegim de cok hareketli masallh bu aksam...rabbim yardimcimiz olsun...
he komsii bi aksilik olmazsa rabbimin izniyle kurban bayramini 3 kisi olarak geciricezAmin rumus gelecek bayram kucaginda bebisin ha ins
Hosgeldin sefalar getirdin.yumurtlama gunlerini ne ile takip ediyorsun bu konu cok onemli.cunku bizim yumurtamiz 24 saat yasiyor bu da ortalama 30 gunde 1 gunumuz var bebisi tutturmak icin..sen takil bize elimizden geldigince yardimci oluruz.doktorda neler oldu ne testleri yapildi sana ve esinebende 5 v aylık ewliyim hiç korunmadık gecen ay doktora gittik acaba sorun mu var diye ama hiç bi sorunumuz yok ndn olmuyo anlamıyorm cok istiyorum
ayakta cok kalmadım ama arabayla biraz fazla gezdik o etkiledi sanırsam şimdi bir ağrım yok çok şükür...ama çok çok az kaldı yaaa bu aralar birazda sıkıntı yapıyorum o yüzden...önümüzdeki perşembe temizlik için kadın çağırmıştım acaba salıya çağırsam diyorum doğuracam diye korku bastı beniiiiKuzum gecmis olsun..bugun cok ayakta kaldiysan belki ondan agriyodur.dinlenince falan gectimi...kismet olursa insllah kurban bayraminda bizde 3 kisi olucaz.
Denizee gidiyozzzz yasasinnnnnn
ayakta cok kalmadım ama arabayla biraz fazla gezdik o etkiledi sanırsam şimdi bir ağrım yok çok şükür...ama çok çok az kaldı yaaa bu aralar birazda sıkıntı yapıyorum o yüzden...önümüzdeki perşembe temizlik için kadın çağırmıştım acaba salıya çağırsam diyorum doğuracam diye korku bastı beniiii
dikkat et kendine çok amcamın kızı da gitti denize karnına dalga gelmiş ertesi günü sancılandı çok dikkat et canım....
Bende bu hafta iki kez koye gidip geldiydim afedersiniz ama vajinamin icine boyle bicak saplanir gibi biseyler oluyordu eve geliince de hareket ederken oldu ayni saplantilar.deniz keyfimiz cok guzel gecti yuzemedim eskisi gibi ama esimin yardimiyla sirt usti yattim denize falan cok eglenceliydi bi sorun olmadan eve geldim sukurler olsun.dinleniyom simdide.kizimn harketlerini falan sayiyom 4 5 kez hafif bi tekme atti.Artik dogum vakti yaklasiyor cok gezme arabayla bide boyle guc gelirse aman temizlik yemek yapma doguma sakla enerjini.kadini sen persembe cagir ne olcakki
Yatılı misafirlikteyim. Sivrisinekten gözümü uyku tutmadı. Sabah olsa yaa. Oy eve gideydik
Ben de 2 yastık ile yatmaya başladım rumuskoo. Bu arada ben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?