hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydıınn bayram nasıl geçti bakalım biz eğlendik güzel geçti öünümüzdekii 2 hafta çok yoğunum doktor kontrolümüz var düğünler falan var tayin dönemi var varda var yani

anneler topiiğinde yazıyorlardı şu kadar yastıkla yatıyorum diye bende ne gerek var acaba okadar yastığa bentek yastık ile yatıyorum diydrdum demekkii yetmiyormuşşş senin mucizelerin nasıl sen nasılsnnn
mucizeler iyiler sanırım. Pazartesi kendi doktoruma randevu var aksama bakalım 2. Bebek ne olduğunu belli edecek mi

kızlar günaydın biliyorum artık adım iyice psiko cıkıcak ama ben bir tuhafım yaaaaaaawwwwwwwwwwww

hala adet olmadım,akıntım hemen hemen azaldı ama göğüslerimde damarlar filan cıktı ucları yarık yarık bir hal aldı. Birazdan doktorumu arıcam bakayım ne dicekk offfff yaaaa.

kız sen halen kan tahlili yaptırmadın mı

anladim canim.

gunaydinlllarr nasilsin pek bi iyi elektrik alamadim senden

hava cok sicak surekli ter dokuyorum oturdugum yerde bile yarin da temizlikci gelecek onu da sikinti ediyorum sanirsam biran once olsun bitsin butun isler istiyorum...dogum zamanim yaklasta ya iyice heyecan yapiyorum sanirsam elimde olmadan 2 hafta sonra asagi yukari oglum ellerimde olacak insalllh....

günaydın

hava serin bugün burda ohh miss

dün gecenin 3ünde acile gittik annem hastalanmış aradı gittik sürekli kusma ve ishal ben acilin önünde bekledim eşim durdu yanında serum verdiler kan tahlili yaptılar hafif enfeksiyon çıkmış dün gece de biz de yattı sabah işe gitti aklım onda :18: kusması durdu ama serumdan sonra iyiydi yani

siz neler yapıyosunuz bizim perşembe günü 2li testimiz var meleğimi görücem çok özledim onu bakalım neler yapıcak bize

Slm kızlar nassınız bakalım dolu dolu bir bayram tatilinden sonra hepinize öpücüklerrr Ben geldim iş başı yaptım ve hemen nette aldım soluğu , bir iş karıştırdım ya hadi hayırlısı hakkımda Ben kızçemin bebek arabasını aldım ahada bu ama yurtdışından geleceği için 50 günü bulacak doğuma anca gelecek inş. Kazıklanmazsam

Eki Görüntüle 776657

Son düzenleme:
kızlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım... Biz evimize geldik iki gün oldu yawas yawas yerlestiriyoruz... Ev çok güzel ama ilçe merkezine biraz uzak o canımı sıktı...alismak zaman alcak gibi Burası ilçeden ayrı 14-15 apartmanın olduğu site gibi bişey... Dışarı çıktığımda gözümün gördüğü heryer dağ :):) ama öyle böyle değil çok yüksek hepsi :):):) ama yapay bi baraj war harika... Yeşili bol biyer...
Sewdim aslında ama tek problem ilçeye uzak olması Onada aliscam artık yapcak bisi yok :''( geçmişi okuyamadım net yok telefondan girdim... Umarım herkes iyidir....

Canimm yaa Rabbim yar ve yardimcin olsun kiz temizlik isini niye dert ediyon sen kadinin basinda durcan sunu yap bunu yap diycen bi de kadin iyi yaparsa degme keyfine..
kizinin totosunu yerim ben ..annene gecmisler olsun ben bayramin yorgunlugunu cikarmaya calisiyomm

Genee rahat duramadin komsii bu araba 3 e mi ayriliyor 3 parcami..fiyati nedir
Ohh mis gibi yerlesiyon evine.arada sakin yerde yasamak iyi olur.lojman mi evin komsularin falan varmi nasillar

Orkim mashallah gozun aydin
Artik yapa bilirsin alisverisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…