hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok canım lojman değil dışarda oturuyoruz... Komsularimda iyi gibi çok tanisamadim açıkçası... :) ama ew sahibinin apartmanın yanında bahçesi var onları bana bıraktı meyveler var, biber, nane, maydanoz falan var :):) bide karşı komsumun çok tatlı bi kizi var biraz tanisalim da minciklarim onu ben :):):)

naptın kız bayramda çok mu gezdiniz hazırlıklar ne alemde aaaaaaaa Allah mı söyletti acaba :26: inşallah kızdır bakalım doktorumuz yoorumda bulunucak mı
3 parca 260 a aldim ya ben kacirmisim viole kizcen mi oluyo
belli değil rumeysanın içine doğdu sanırsam ben de kız diyorum benim haricimde herkes erkek diyo bakalım ne çıkıcak bahtımıza
kızlaaar dr dan geldim. veeee bir kızım bir de oğlum olacak Allahın izni ileeeçok mutluyum çoooook
oyyy oyyy maşallah çok güzel ne şanslısın orkidem bi kerede hem kız hem oğlan maşallah size gözün aydın

Orkidem gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...

orkidecim gozun aydin Allah tamamina erdirsin ins

Sagolun kızlar allah razı olsun. Tumet canım ikiz konusunda darısı başına diyorum

günaydın
belli değil rumeysanın içine doğdu sanırsam ben de kız diyorum benim haricimde herkes erkek diyo bakalım ne çıkıcak bahtımıza

banada kendim dışında erkek diyorlardı ki erkek karnı gibi sivri karnım ama kızçem olacak hayırlısı sağlıkla gelsin kuzun öncelikle

günaydin kizlar! bugün kontrolumuz var. birazdan giricez doktorun yanina. insallah hersey yolundadirda esime dogumgunu hediyesi olur. ben pek ugrayamaz oldum. bulantim var.surekli yatiyorum ..halsizim..klimayi acsam oksijensiz kliyormusum gibi hissediyorum acmasam cok sicak. sasirdim kaldim. ne cok degisiyor bedenim.
bu arada orkidem cok sevindim. masallah sana ve mucizelerine ..

Son düzenleme:
3 parca 260 a aldim ya ben kacirmisim viole kizcen mi oluyo
benim icimden öyle geldi ondan yazdıydım daa belli değil
kızlaaar dr dan geldim. veeee bir kızım bir de oğlum olacak Allahın izni ileeeçok mutluyum çoooook
naşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

orkidecim gozun aydin Allah tamamina erdirsin ins
bir geldin bir kacıverdin naptın ne ettin bi anlatıverseydin kızz

ohh ne güzel kendine bir ugraş bulmuş oldun..diker bicer bize gönderirsin biber nane maydanozları

köye gittim kaynatam söylemesi ayıp koyun kesti akşama doğru ızgara yaptık ömrümde böyle bi tatlı et yemedim hemde koyun etiydi hic yemezdim..görümcem de bize geldi akşamm sonra ertesi gün hoppp denizeeeeeeeeeeeeeee bi eğlendik bi eğlendikk anlatamam ama tabi 2 gün boyunca yorgunlktan yataktan cıkamadım deesem yeridir..hazırlıklar mı oldugu gibi duruyorr eksiklerimi dışarı cıktıkca alıyrm bi ara hazırlarım daha saldım cayıra durumundayımm

sende benim orkide nazlımanın oldugu hamilelği rahat gecmeeynler grubundasın..doktordan gelince habersiz bırakma bizi kuzum

gittik geldik 13 mm olmus minigim. kalp atislarini daha net duyduk. 15 gun sonra tekrar gidicez. insallah hersey yolunda gider.cok heyecanlaniyorum onu gorunce ..butun halsizligim geciyor ..yarin tahlil icn gdcem. kan testi yaptiricam. enfeksiyon varmi diye bakacakmis. troid falan hepsine bakilcak.

:nazar_boncuğu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: guzel dusunelım guzell olsunn... bı nazar boncugu yapamadım yaa neyse sen anlaa

Son düzenleme:
kiz bisey kalmamis ya senin de 30lardan sonra cok daha hizli geciyor zaman. ben de dun ise basladim kres var calistigim yerde. oglusumu oraya biraktim.cok zor geldi birakirken icim acidi resmen 2 saate bir gittim krese emzirmek icin. aglayincada aradilar zaten gel diye ama yinede yalniz birakip gitmek koydu biraz.

:nazar_boncuğu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: guzel dusunelım guzell olsunn... bı nazar boncugu yapamadım yaa neyse sen anlaa

j senin kizda uyurken gozlerini kapatiyor,gun icinde aciyormus baksana. ne güzel. gercekten mucize. azkaldi rumeysaaaa

bu arada ben 7+4 deymisim. takvim onden gidiyor .

Son düzenleme:
Kızlar selam,

artık benden bıktınız farkındayım bu arada arca nerelerde ya :26:
ben hala adet olmadığım için doktoru aradım oda bana kan tahlilini tekrarla geç döllenme olmuş olabilir tahlil sonunca negatifse söktürücü ilaç ismi söyledi onu iç dedi.... Hamişler dua edin bana sizin dualarınız kabul olur.
hepinizi öpüyorum

evet cabuk geciyor 8.ayım bitmek üzere.senin bebiş daha yaşını doldurmadı ki o yaşlarda bakan kreşler var mı ki..ne işine başladın

şimdik şurdan sana bir terlik fırlatmak isterdim ama yapmıycam kızmycam niye bıkalım senden kuzum.progestan mı ilacın adı,ben ondan kullandıydım sen o akıntının olduğu günleri değerlenirdin miydi,,arca arada böyle uzun haftalar gelmediği olur araya bayramda girdi ondan gelmemiş olabilir

j senin kizda uyurken gozlerini kapatiyor,gun icinde aciyormus baksana. ne güzel. gercekten mucize. azkaldi rumeysaaaa

bu arada ben 7+4 deymisim. takvim onden gidiyor .

sen şu an 8 haftalık oluyon galiba,yanlış bilmiyorsam,,son iki usg de bebişimin gözleri acıktı harbiden az kaldı tırsıoyrm meltemmm nasıl olcak yaa bazen diyorum sezeryan oluversem mi diye
bu boncuklar sizin icinn..

gecenlerde adet olmadin deyince kan tahlini tekrarla dicektim sana unuttum yazmayi ..bu sekilde hamile oldugunu ogrenen kadinlar var. hadi insallah. bekleme artik bugun git.

cok korkuyorsan sezeryan daha iyi tabi ama ben senin korktugunu dusunmuuorum. pek korkacaga benzemiyorsun. iremle sen catir catir dogurursunuz gibi geliyor. kendime o kadar guvenmiyorum ihihi ..

cok korkuyorsan sezeryan daha iyi tabi ama ben senin korktugunu dusunmuuorum. pek korkacaga benzemiyorsun. iremle sen catir catir dogurursunuz gibi geliyor. kendime o kadar guvenmiyorum ihihi ..

sen arada bana bunları söylede korkumu yeneyim kendime güvenim gelsin..yada atla gel ucağa doğummuda bulun bana doğum koçlugu yaparsın catır catır doğrurum,irem de catır catır doğurur onda hem anadolu kadınlğı hemde trabzon kadınlığı var maşallah diyelim de nazarlamayalmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…