yok canım lojman değil dışarda oturuyoruz... Komsularimda iyi gibi çok tanisamadim açıkçası... :) ama ew sahibinin apartmanın yanında bahçesi var onları bana bıraktı meyveler var, biber, nane, maydanoz falan var :):) bide karşı komsumun çok tatlı bi kizi var biraz tanisalim da minciklarim onu ben :):):)
naptın kız bayramda çok mu gezdiniz hazırlıklar ne alemdeCanimm yaa Rabbim yar ve yardimcin olsun kiz temizlik isini niye dert ediyon sen kadinin basinda durcan sunu yap bunu yap diycen bi de kadin iyi yaparsa degme keyfine..
kizinin totosunu yerim ben ..annene gecmisler olsun ben bayramin yorgunlugunu cikarmaya calisiyomm
Genee rahat duramadin komsii bu araba 3 e mi ayriliyor 3 parcami..fiyati nedir
Ohh mis gibi yerlesiyon evine.arada sakin yerde yasamak iyi olur.lojman mi evin komsularin falan varmi nasillar
belli değil rumeysanın içine doğdu sanırsam ben de kız diyorum benim haricimde herkes erkek diyo bakalım ne çıkıcak bahtımıza3 parca 260 a aldimya ben kacirmisim viole kizcen mi oluyo
kızlaaar dr dan geldim. veeee bir kızım bir de oğlum olacak Allahın izni ileeeçok mutluyum çoooook
Orkim mashallah gozun aydin
Artik yapa bilirsin alisverisini
Orkidem gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...
orkidecim gozun aydin Allah tamamina erdirsin ins
Sagolun kızlar allah razı olsun. Tumet canım ikiz konusunda darısı başına diyorumnaptın kız bayramda çok mu gezdiniz hazırlıklar ne alemdeaaaaaaaa Allah mı söyletti acaba :26: inşallah kızdır bakalım doktorumuz yoorumda bulunucak mı
belli değil rumeysanın içine doğdu sanırsam ben de kız diyorum benim haricimde herkes erkek diyo bakalım ne çıkıcak bahtımıza
oyyy oyyy maşallah çok güzel ne şanslısın orkidem bi kerede hem kız hem oğlan maşallah size gözün aydın
belli değil rumeysanın içine doğdu sanırsam ben de kız diyorum benim haricimde herkes erkek diyo bakalım ne çıkıcak bahtımıza
benim icimden öyle geldi ondan yazdıydım daa belli değil3 parca 260 a aldimya ben kacirmisim viole kizcen mi oluyo
naşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlaaar dr dan geldim. veeee bir kızım bir de oğlum olacak Allahın izni ileeeçok mutluyum çoooook
bir geldin bir kacıverdin naptın ne ettin bi anlatıverseydin kızzorkidecim gozun aydin Allah tamamina erdirsin ins
ohh ne güzel kendine bir ugraş bulmuş oldun..diker bicer bize gönderirsin biber nane maydanozlarıyok canım lojman değil dışarda oturuyoruz... Komsularimda iyi gibi çok tanisamadim açıkçası... :) ama ew sahibinin apartmanın yanında bahçesi var onları bana bıraktı meyveler var, biber, nane, maydanoz falan var :):) bide karşı komsumun çok tatlı bi kizi var biraz tanisalim da minciklarim onu ben :):):)
köye gittim kaynatam söylemesi ayıp koyun kesti akşama doğru ızgara yaptık ömrümde böyle bi tatlı et yemedim hemde koyun etiydi hic yemezdim..görümcem de bize geldi akşamm sonra ertesi gün hoppp denizeeeeeeeeeeeeeee bi eğlendik bi eğlendikk anlatamam ama tabi 2 gün boyunca yorgunlktan yataktan cıkamadım deesem yeridir..hazırlıklar mı oldugu gibi duruyorr eksiklerimi dışarı cıktıkca alıyrm bi ara hazırlarım daha saldım cayıra durumundayımmnaptın kız bayramda çok mu gezdiniz hazırlıklar ne alemdeaaaaaaaa Allah mı söyletti acaba :26: inşallah kızdır bakalım doktorumuz yoorumda bulunucak mı
oyyy oyyy maşallah çok güzel ne şanslısın orkidem bi kerede hem kız hem oğlan maşallah size gözün aydın
sende benim orkide nazlımanın oldugu hamilelği rahat gecmeeynler grubundasın..doktordan gelince habersiz bırakma bizi kuzumgünaydin kizlar! bugün kontrolumuz var. birazdan giricez doktorun yanina. insallah hersey yolundadirda esime dogumgunu hediyesi olur. ben pek ugrayamaz oldum. bulantim var.surekli yatiyorum ..halsizim..klimayi acsam oksijensiz kliyormusum gibi hissediyorum acmasam cok sicak. sasirdim kaldim. ne cok degisiyor bedenim.
bu arada orkidem cok sevindim. masallah sana ve mucizelerine ..
benim icimden öyle geldi ondan yazdıydım daa belli değil
naşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bir geldin bir kacıverdin naptın ne ettin bi anlatıverseydin kızz
ohh ne güzel kendine bir ugraş bulmuş oldun..diker bicer bize gönderirsin biber nane maydanozları
köye gittim kaynatam söylemesi ayıp koyun kesti akşama doğru ızgara yaptık ömrümde böyle bi tatlı et yemedim hemde koyun etiydi hic yemezdim..görümcem de bize geldi akşamm sonra ertesi gün hoppp denizeeeeeeeeeeeeeee bi eğlendik bi eğlendikk anlatamam ama tabi 2 gün boyunca yorgunlktan yataktan cıkamadım deesem yeridir..hazırlıklar mı oldugu gibi duruyorr eksiklerimi dışarı cıktıkca alıyrm bi ara hazırlarım dah
sende benim orkide nazlımanın oldugu hamilelği rahat gecmeeynler grubundasın..doktordan gelince habersiz bırakma bizi kuzum
gittik geldik 13 mm olmus minigim. kalp atislarini daha net duyduk. 15 gun sonra tekrar gidicez. insallah hersey yolunda gider.cok heyecanlaniyorum onu gorunce ..butun halsizligim geciyor ..yarin tahlil icn gdcem. kan testi yaptiricam. enfeksiyon varmi diye bakacakmis. troid falan hepsine bakilcak.
:nazar_boncuğu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: :nazar_boncugu: guzel dusunelım guzell olsunn...bı nazar boncugu yapamadım yaa neyse sen anlaa
kiz bisey kalmamis ya senin de30lardan sonra cok daha hizli geciyor zaman. ben de dun ise basladim kres var calistigim yerde. oglusumu oraya biraktim.cok zor geldi birakirken icim acidi resmen 2 saate bir gittim krese emzirmek icin. aglayincada aradilar zaten gel diye ama yinede yalniz birakip gitmek koydu biraz.
Kızlar selam,
artık benden bıktınız farkındayım bu arada arca nerelerde ya :26:
ben hala adet olmadığım için doktoru aradım oda bana kan tahlilini tekrarla geç döllenme olmuş olabilir tahlil sonunca negatifse söktürücü ilaç ismi söyledi onu iç dedi.... Hamişler dua edin bana sizin dualarınız kabul olur.
hepinizi öpüyorum
jsenin kizda uyurken gozlerini kapatiyor,gun icinde aciyormus baksana. ne güzel. gercekten mucize. azkaldi rumeysaaaa
bu arada ben 7+4 deymisim. takvim onden gidiyor .
Kızlar selam,
artık benden bıktınız farkındayım bu arada arca nerelerde ya :26:
ben hala adet olmadığım için doktoru aradım oda bana kan tahlilini tekrarla geç döllenme olmuş olabilir tahlil sonunca negatifse söktürücü ilaç ismi söyledi onu iç dedi.... Hamişler dua edin bana sizin dualarınız kabul olur.
hepinizi öpüyorum
sen şu an 8 haftalık oluyon galiba,yanlış bilmiyorsam,,son iki usg de bebişimin gözleri acıktıharbiden az kaldı tırsıoyrm meltemmm nasıl olcak yaa bazen diyorum sezeryan oluversem mi diye
bu boncuklar sizin icinn..
cok korkuyorsan sezeryan daha iyi tabi ama ben senin korktugunu dusunmuuorum. pek korkacaga benzemiyorsun. iremle sen catir catir dogurursunuz gibi geliyor. kendime o kadar guvenmiyorum ihihi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?