hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet cabuk geciyor 8.ayım bitmek üzere.senin bebiş daha yaşını doldurmadı ki o yaşlarda bakan kreşler var mı ki..ne işine başladın
ben ogretmenim cnm oglum da 6. ayinin icinde daha. ins guzel geciririz bu donemi. yarim saate cikmam gerekiyor ama oglum uyudu hazirlanayim ben de gidene kadar kalkar belki

söktürücü nasıl bişey bilmiyorum ama yumurta kontrolü yaptır çatlayıp çatlamadığına baksınlar başka bir topikte arkadaşın yumoş çatlamamıştı çatlasın diye ilaç verdiler oda o arayı değerlendirdi şimdi hamiş Kontrole girmeden ilaç kullanma bence ....

burdayım cnm sürekli takip ediyorum ama bayram telaşı iişte cvp yazmaya fırsatım olmadı misafirim vardı.. o akıntının üzerinden kaç gün geçti eğer değerlendirdiysen o günleri hemen söktürücü kullanma derim.. eğer akıntının üzerinden 15 gün geçtiyse tahlil yaptır ama kanda baktır yoksa çıkmayabilir.. büyük ihtimalle tarlusal yazmıştır.. dediğim gibi 15 gün geçmesini bekle negatif çıkarsa ozaman kullanırsın.. yanlış hatırlamıyorsam bi sorununuz yoktu eğer negatif çıkarsa sana tavsiyelerim olacak ama önce test yaptır.. inşallah pozitif çıkar :)

kızlar slm
Benim adetlerim sancımı çoklarla anlatamayacak kadar ağır geçer.acillere taşınırız en az 2 gün boyunca tabi 1 hafta öncesinden başlar belirtiler ve karın ağrım çok olur olmama 1-2 gün kala.
şimdi benim bugün bir önceki adetimin bitiminden sonraki 23. günüm. hala adet olmadım ve öyle bahsettiğim gibi adet belirtilerim de yok.
bu ay değişik olarak 2 hafta kadar önce göğüs uçlarımda sancı ve kaşıntı başladı ama şişme yok,kalp atışlarımda ara ara hızlılık. kasıklarım çekiliyor, karnımda şişlik var yürürken, eğilip kalkarken ağırlık ve ağrı yapıyor, geceleri ve gün içinde bulantım var 2 kez istifra ettirdi, akıntım su gibi ve ara ara kaşıntıda var. dün acaba diyip test aldım ama bişey çıkmadı. bundan öncede 2 kez evde testte pozitif çıktı ama kan testinde negatifti. erken düşük olabilir demişti dr.
Acaba hamile olma şansım varmıdır testte çıkmamış olabilirmi. gerçi adet günüm geldi ama bilemedim.belirtilerde farklı olunca.
benin gibi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. bu arada 3 yıllık evliyim ve hiçbir sorun olmadığı halde 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama tutturamadık hala.

sankim terliği şööööyyle sağdan hissettim:):) söktürücü tarlusal verdi onu kullanıcam.o akıntı günü açıkcası değerlendirmedim korktum yabişey varsa zarar verirsem diye ama bakalım artık bugün belli olur kısmettenöte yokmuş:):):)

gecenlerde adet olmadin deyince kan tahlini tekrarla dicektim sana unuttum yazmayi ..bu sekilde hamile oldugunu ogrenen kadinlar var. hadi insallah. bekleme artik bugun git.

bakalım inşallah vardır yoksada bir an önce adet olayımda çalışmalara başlayayım:)

sonucu hemen bildiririm sana zaten burdan:) ya oakıntı zamanını acıkcası değerlendirmedim ama iğneye rağmen küçük olan yumurtanın okadar geç çatlayacağına ihtimal vermıyorum acıkcası.bu akşam anlaşılır artık.sen nasılsın bu arada bebiş nasıl.

inşallah hamilesindir cnm ama hamiş belirtisi olarak karında şişlik felan yada ağırlık gibi şeyler olmaz yani bende olmadı daha çok adet belirtisi yaşarsın.. ha oldum olacam gibi.. 1 hafta daha bekle test yaptır kanda ozaman kesin çıkar şuan daha çok erken belirti ve test için.. umarım hamilesindir :)

inşallah hamişsindir cnm ama keşke değerlendirseydin.. eğer negatif çıkarsa üzülme sana vereceğim tavsiyelere uymanı istiyorum 1 ayda benim dediklerimle geçir bakalım inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın cnm.. bu arada bebişte iyi çok şükür nasıl olsun teyzesi tekmeleyip duruyo gece gündüz sabaha karşı demeden :)

cnm yanlış okumuşum sen son adet tarihini yazarmısın bitiş gününü değil

evet eğer olmassa rümüşün incir kürünü senin vereceğin tavsiyeleri uygulayacağım bu ayıda böyle geçireyim o halde:):):)

ohh ohhh tekmelesin annesi ne güzel daha şimdiden varlığını gösteriyor:)

cnm iki kürü birlikte uygulayamıyorsun benim diyeceğim yumurta kalitesini arttırıyor ben hiç adet olamazdım ilaçsız o kürle adet oldum hatta hamiş kaldığım ayda aşılama yaptırdığım halde yaptım o kürü bide hergün 2 şer dilim ananas yedim adet olduğum günden itibaren 1 hafta felan yedim toplamda 2 tane felan aldım yani.. bide çörekotu bal tarçın kürünü uyguladım sanada tavsiye ederim hem oyalayıcı değil okadar.. 3 er günlük hazırladım..neyse sen bi tahlil yaptır bakim ona göre konuşuruz.. bu arada ne zaman yapttıracaksın testi

bence çatladımı kontrol ettir, söktürücü dediğin benim çatlasın diye verildi dediğim ilaç o zamanda bolca değerlendir akıntından anlarsın eğer çatlamadıysa , inş. Pozitif çıkar sonucun tabiki ....

Hersey tam olarak bir netlessin seni elimzin altina alicaz zaten hem doktora gidicen hem bizim tavsiylerimizi harfiyen uyucaksin gerisi takdiri ilahi diycez.benim sana verebilcegim en onemli tavsiye yumurtlama gunlerini en iyi sekilde takip etmen ates olcerek bunu yapabilirsin.bunlari yapmam dersen yapmassan benim 4 kediyi sana yollarim onlar gerekeni yapar artik

Nedense icimden hamilesin diye gecirdim.belirtilerine dayanarak degil sakin yanlis anlama icime oyle dogdu.sadece.kan testi yaptirmak istersen kan testinde cikar ama ayni yoldan gecen biri olarak en azindan 15 ini bir iki gun gecsin .sen yumurtlama gunlerini ne ile takip ediyonn

son adet günüm 15 TEMMUZ du 7 gün sürüyor. bende çok umutlanmıyorum zaten bıktım çünkü her ay aynı hüsrandan. acabada kaldım yinede farklı şeyler yaşayınca kısmet artık.

Sen soyle dokuver etegindeki taslari dokuver bakam nezamandir bebek icin ugrasiyon sen ve esin doktora gittinizmi gittiyseniz doktor ne dedi cenem dusuverdi sorgu memuru gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…