ben ogretmenim cnm oglum da 6. ayinin icinde daha. ins guzel geciririz bu donemi. yarim saate cikmam gerekiyor ama oglum uyudu hazirlanayim ben de gidene kadar kalkar belkievet cabuk geciyor 8.ayım bitmek üzere.senin bebiş daha yaşını doldurmadı ki o yaşlarda bakan kreşler var mı ki..ne işine başladın
ben ogretmenim cnm oglum da 6. ayinin icinde daha. ins guzel geciririz bu donemi. yarim saate cikmam gerekiyor ama oglum uyudu hazirlanayim ben de gidene kadar kalkar belki
kızlar selam,
artık benden bıktınız farkındayım bu arada arca nerelerde ya :26:
Ben hala adet olmadığım için doktoru aradım oda bana kan tahlilini tekrarla geç döllenme olmuş olabilir tahlil sonunca negatifse söktürücü ilaç ismi söyledi onu iç dedi.... Hamişler dua edin bana sizin dualarınız kabul olur.
Hepinizi öpüyorum
Kızlar selam,
artık benden bıktınız farkındayım bu arada arca nerelerde ya :26:
ben hala adet olmadığım için doktoru aradım oda bana kan tahlilini tekrarla geç döllenme olmuş olabilir tahlil sonunca negatifse söktürücü ilaç ismi söyledi onu iç dedi.... Hamişler dua edin bana sizin dualarınız kabul olur.
hepinizi öpüyorum
şimdik şurdan sana bir terlik fırlatmak isterdim ama yapmıycam kızmycam niye bıkalım senden kuzum.progestan mı ilacın adı,ben ondan kullandıydım sen o akıntının olduğu günleri değerlenirdin miydi,,arca arada böyle uzun haftalar gelmediği olur araya bayramda girdi ondan gelmemiş olabilir
gecenlerde adet olmadin deyince kan tahlini tekrarla dicektim sana unuttum yazmayi ..bu sekilde hamile oldugunu ogrenen kadinlar var. hadi insallah. bekleme artik bugun git.
bakalım inşallah vardır yoksada bir an önce adet olayımda çalışmalara başlayayım:)
burdayım cnm sürekli takip ediyorum ama bayram telaşı iişte cvp yazmaya fırsatım olmadı misafirim vardı.. o akıntının üzerinden kaç gün geçti eğer değerlendirdiysen o günleri hemen söktürücü kullanma derim.. eğer akıntının üzerinden 15 gün geçtiyse tahlil yaptır ama kanda baktır yoksa çıkmayabilir.. büyük ihtimalle tarlusal yazmıştır.. dediğim gibi 15 gün geçmesini bekle negatif çıkarsa ozaman kullanırsın.. yanlış hatırlamıyorsam bi sorununuz yoktu eğer negatif çıkarsa sana tavsiyelerim olacak ama önce test yaptır.. inşallah pozitif çıkar :)
kızlar slm
Benim adetlerim sancımı çoklarla anlatamayacak kadar ağır geçer.acillere taşınırız en az 2 gün boyunca tabi 1 hafta öncesinden başlar belirtiler ve karın ağrım çok olur olmama 1-2 gün kala.
şimdi benim bugün bir önceki adetimin bitiminden sonraki 23. günüm. hala adet olmadım ve öyle bahsettiğim gibi adet belirtilerim de yok.
bu ay değişik olarak 2 hafta kadar önce göğüs uçlarımda sancı ve kaşıntı başladı ama şişme yok,kalp atışlarımda ara ara hızlılık. kasıklarım çekiliyor, karnımda şişlik var yürürken, eğilip kalkarken ağırlık ve ağrı yapıyor, geceleri ve gün içinde bulantım var 2 kez istifra ettirdi, akıntım su gibi ve ara ara kaşıntıda var. dün acaba diyip test aldım ama bişey çıkmadı. bundan öncede 2 kez evde testte pozitif çıktı ama kan testinde negatifti. erken düşük olabilir demişti dr.
Acaba hamile olma şansım varmıdır testte çıkmamış olabilirmi. gerçi adet günüm geldi ama bilemedim.belirtilerde farklı olunca.
benin gibi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. bu arada 3 yıllık evliyim ve hiçbir sorun olmadığı halde 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama tutturamadık hala.
sonucu hemen bildiririm sana zaten burdan:) ya oakıntı zamanını acıkcası değerlendirmedim ama iğneye rağmen küçük olan yumurtanın okadar geç çatlayacağına ihtimal vermıyorum acıkcası.bu akşam anlaşılır artık.sen nasılsın bu arada bebiş nasıl.
kızlar slm
Benim adetlerim sancımı çoklarla anlatamayacak kadar ağır geçer.acillere taşınırız en az 2 gün boyunca tabi 1 hafta öncesinden başlar belirtiler ve karın ağrım çok olur olmama 1-2 gün kala.
şimdi benim bugün bir önceki adetimin bitiminden sonraki 23. günüm. hala adet olmadım ve öyle bahsettiğim gibi adet belirtilerim de yok.
bu ay değişik olarak 2 hafta kadar önce göğüs uçlarımda sancı ve kaşıntı başladı ama şişme yok,kalp atışlarımda ara ara hızlılık. kasıklarım çekiliyor, karnımda şişlik var yürürken, eğilip kalkarken ağırlık ve ağrı yapıyor, geceleri ve gün içinde bulantım var 2 kez istifra ettirdi, akıntım su gibi ve ara ara kaşıntıda var. dün acaba diyip test aldım ama bişey çıkmadı. bundan öncede 2 kez evde testte pozitif çıktı ama kan testinde negatifti. erken düşük olabilir demişti dr.
Acaba hamile olma şansım varmıdır testte çıkmamış olabilirmi. gerçi adet günüm geldi ama bilemedim.belirtilerde farklı olunca.
benin gibi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. bu arada 3 yıllık evliyim ve hiçbir sorun olmadığı halde 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama tutturamadık hala.
inşallah hamişsindir cnm ama keşke değerlendirseydin.. eğer negatif çıkarsa üzülme sana vereceğim tavsiyelere uymanı istiyorum 1 ayda benim dediklerimle geçir bakalım inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın cnm.. bu arada bebişte iyi çok şükür nasıl olsun teyzesi tekmeleyip duruyo gece gündüz sabaha karşı demeden :)
evet eğer olmassa rümüşün incir kürünü senin vereceğin tavsiyeleri uygulayacağım bu ayıda böyle geçireyim o halde:):):)
ohh ohhh tekmelesin annesi ne güzel daha şimdiden varlığını gösteriyor:)
cnm yanlış okumuşum sen son adet tarihini yazarmısın bitiş gününü değil
sankim terliği şööööyyle sağdan hissettim:):) söktürücü tarlusal verdi onu kullanıcam.o akıntı günü açıkcası değerlendirmedim korktum yabişey varsa zarar verirsem diye ama bakalım artık bugün belli olur kısmettenöte yokmuş:):):)
evet eğer olmassa rümüşün incir kürünü senin vereceğin tavsiyeleri uygulayacağım bu ayıda böyle geçireyim o halde:):):)
ohh ohhh tekmelesin annesi ne güzel daha şimdiden varlığını gösteriyor:)
son adet günüm 15 TEMMUZ du 7 gün sürüyor. bende çok umutlanmıyorum zaten bıktım çünkü her ay aynı hüsrandan. acabada kaldım yinede farklı şeyler yaşayınca kısmet artık.
Bal tarcin kurunu bende uyguladiydim..herifim diyoki kk ya girmseydin doktor yollarindan seni alamazdim iyi ki girmisin diyorcnm yanlış okumuşum sen son adet tarihini yazarmısın bitiş gününü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?