hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Sana burda doktorumuz orkidemiz biseycik olmaz dediydi dimi degerlendir dediydi dimi.cinsel iliskiyi sadece doktor yasak derse yasak olur.6.haftadan sonra bize yasakti mesela taa ki 4.ayin sonuna kadar.

Ayy düşünceni okurken bile kalbim nasıl attı :)) Allah söyletmiştir inşallah canım ya hayırlısı. kan testi için bende daha geçsin diye düşündüm çünkü çok umut yapınca sonra üzülüyorum. varsa zaten bana en güzel süpriz olacak. valla arkadaşım yumurtlama günlerimi takvim olarak hesapladım, ateş ölçtüm, akıntımı takip ettim ama artık bıraktım uzun zamandır uğraştımız için şimdi 2 gün arayla birlikte olmaya çalışıyoruz her anı değerlendirelim diye :))
sen hamilemisin yoksa aynı yoldan geçtim dediğine göre :)) inşallah öylesindir

evet canım hamileyim prensesime kavuşmma ortalama 49 gün var,,nezamandır bebek icin ugraşıyonz.canım inşallah darısı başınıza..

evet canım hamileyim prensesime kavuşmma ortalama 49 gün var,,nezamandır bebek icin ugraşıyonz.canım inşallah darısı başınıza..

Ay ne güzel çok sevindim tatlım ya azda kalmış. Allah eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Amin inşallah bizde yaşarız o duyguyu. 3 yıllık evliyim 2 senedir uğraşıyoruz her türlü testti filmdi. bişey yok çok şükür ama bebişte yok. sebebsiz infertilite diyor dr. lar. psikolojik diyor. takmıyorum diyorum ama ne kadar bilmem.
denemediğim kür, içmediğim yemediğimiz şey kalmadı valla :)
Rabbim inşsllah bu sefer nasip etmiştir hayırlısıyla.

aminn canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere.her nekadar takmıyorum desekte takmadan yapamıyorouz.peki bu durumda aşılama falan yapılmıyor mu yada yaptırdınız mı..biz 1bucuk sene falan beklemiştim o dönemde bi ara pskilojik yardım almayı bile düşünmüştüm..yolda yürürken hamile gördgümde kendimi kötü hissediyordum.

tamam bende hepsini sırasıyla yaparım ananası severim zaten benimde sorunum yumurta geliştirmede:):)

inşallah canım

tamam söz alın beni elinizin altına:):) dediklerinizi harfiyen uygulıcam ama kedileri vercen dimi bana:)

Sana burda doktorumuz orkidemiz biseycik olmaz dediydi dimi degerlendir dediydi dimi.cinsel iliskiyi sadece doktor yasak derse yasak olur.6.haftadan sonra bize yasakti mesela taa ki 4.ayin sonuna kadar.

ya evet öyle ama ne biliyim ben korktum sankim.Hani cok duydum öyle şeyler bende bir ihtimal dedim.

bilmem verebilirmiyim acaba ben daha cok seni cımalasınlar aklını başına getirsinler diye göndercektim yav bak bunlar benim yavru kediciklerim

Selam kizlar.nasilsiniz.biz iyiyiz sukur.kizima kasik mamasina basladi.ablamizda cok yoruyor beni sagolsun.bide daha dogru durust jonusmuyor.yasitlari cok iyi konusdugu icin doktora goturcez bizde.istedigi olmayincada yere uzaniyor.nasil davranmam gerek sasirdim valla...
Rumus az kaldi ya doggurmana..
Meltemcim gozun aydin buyumus mercimegin..
Nevra benim ilk kizimda oyle olmusdu.test jeqativdi ve usg de goremememisdi doktor.ama 3 hafta sonra gozukdu.ve simdu yanimda kucuk cadi.darisi basina

evetttttttttt cok az kaldıııııııııııııııı ama niye gülüyon yav tırsıyoz zaten şurda alla alla .istediği olmadğında istediği olana kadar yerde uzanmayı öğrenmiş olabilir mi acaba,hani bi süre sonra yerden kalksın diye istedğini verdiyseniz bunu kullanıyor olabilir büyük ihtimal..trt 1 de süper dadı vardı sorunlu olan cocukları ailesini eğitmeye calışıyordu orda izlediklerimden yola cıkarak böyle bi düşünce oluştu

kız 4 tanesi birden evde zor olmuyormu ne biliyim tüyü kokusu filan.. peki çocuk olunca ne yapacaksın cocuk için iyi değil diye biliyorum.

arada çileden cıkarıyorlar evimizin önü müsait yeşillik alan olduggu için sürekli evde değiller gece yatmaya giderken onlarda evin pencerisinn önünde yatakları var oraya yatırıyorum öğleden sonra eve geliyorlar..bebek dünyaya geldiğinde farklı bişey olmayacak yani bebeiğin sağlığında aksi bi durum olmaz ise..-kedilerimin yapılması gereken parazit ilacları düzenli olarak yapıldğı icin sorun teşkil etmiyor.kız kedinin ne kokusu olcak ki..

Kiz ne tirsiyon tirsma.gebelikden daha kolay.9ay tasiyosun sonra bir kac saate bitiyor.
Evet oyle gercekten.kucugum uyanmasin diye her dedigibi yapiyoruz diye simardi..Nazli gercekten.hence kizlara bu isim verilmesin.cunki gercekten isimini tam anlamiyla tasiyor.disari cikinca tokasiz adimi ni atmiyor..

evet isim konusunda haklısın birşeyi 40 defa söyleyince olur muş ya onun gibi galiba..
ne bilim arada tırsıyorum arada doğururum diyorum işte öyle..

ya bende düşünüyorum açıkcası ama tüy dökmesi filan beni korkutuyor yoksa bende yavru kedi almak istiyorum :)

Dr aşılama yada tüp bebek diyorda ben normal yoldan olma şansım varken şimdilik istemedim. Çok araştırdım dr lar hemen bu ikisini öneriyor. Aşılama yapıyorlar önce tüp bebek yolu açılsın diye.sonra olmadı tüp bebek diyorlar hemen.yani hic denemedik bunları ama herhalde denize sonunda olmazsa.peki canım senin normalmi oldu.asi yada tüp mu denediniz.sizinle sorun yokmuydu denediğini süreçte

ya bende düşünüyorum açıkcası ama tüy dökmesi filan beni korkutuyor yoksa bende yavru kedi almak istiyorum :)

tüyleri hic cıkmayan kedi var mı bilemem ama ben duymadım sonucta günlük temzlğini yapıyorsan evde bi sıkıntı olmaz..kedi yada köpek bakmak cokkk büyük sorumluluk istiyor eğer kısırlaştırmaycaksan hic düşünme almayı sahiplenmeyi.bide alacaksan petshoptan falan alma barınaktan falan al derim..

bende yumurta tembelliği vardı yumurta üretmiyordu hormonlarım olması gerekenin tersineydi yumurta büyüten ilac aldım o ay kist oldu sonra kürleri denedim her ay yumurtlama günlerimi takip ettim 1,5 sene gecti ilk doktora gitmiş oldugum tarihin üstünden.sonra işte geldi mucizem..önce rabbimin izniyle sonra hamile kaldığım ay bende yumurtlama akıntım hafif kahverengi lekeli geldiydi ilk kez buraya yazdıydım orkide isimli arkdaşımız bunun yumurtlama kanaması muhakkak değerlendir bugünü dediydi bizde değerlendirdik işte o ay hamile kaldım.yaşınız büyük değilse biraz daha bekleyebilisinz

Çoktan ufak degil :)) 32 yaşındayım eşimde 33. Dediğim gibi bizde yok bişey ama sonuçta yok 2 senedir. Sadece okudunuz bilmiyorum ama 2 kez yakaladım çift çizgiyi ama erken düşük oldu tutunamadı bebisim. Bakalım bu ayda iste değişik belirtiler olunca biraz umutlandim inşallah boşa çıkmaz (

azcık yaşlarınız büyük yani bu yüzden aşılamayı olsun düşünün derim şahsi düşüncem olarak..erken düşükleriniz yakın vakitte mi olmuştu.

azcık yaşlarınız büyük yani bu yüzden aşılamayı olsun düşünün derim şahsi düşüncem olarak..erken düşükleriniz yakın vakitte mi olmuştu.

Birisi kkış ayıydı ama onu anladım düştüğünü bişey çok sinirlenmiştim ve o an içimden biseykoptu sanki ve çok sancım oldu adetle attım. Değeride birkaç ay oluyor. Bende tüp degil hemen ama aşılama bi denicez bakalım birkaç ay sonra bir dr var çok tavsiyeettiler orada gidicemde icimde kalmasın. Ondan sonra denemeyi dusunuyorum olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…