hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayırlısı canım inşallah tez zamanda gebe kalırsın sağlıklı gine..

son adet günüm 15 TEMMUZ du 7 gün sürüyor. bende çok umutlanmıyorum zaten bıktım çünkü her ay aynı hüsrandan. acabada kaldım yinede farklı şeyler yaşayınca kısmet artık.

bence yarın yada diğer gün tahlil yaptırırsan kanda çıkar cnm benim adetime 1 gün kala çıkmıştı..hadi hayırlısı inşallah hamişsindir

napıyon kız kaç kişiyi ağırladın bayramda bakam,,

valla çok kişi yoktu bacım ilk günü eşim nöbetçiydi kimse gelmedi tek takıldım 2. günü kaynanamla kayınbabam geldi onla 2 gün kaldı onları gezdirdik öyle geçti gitti işte bacım.. girememin sebebi eşim evde oluyo girmeye fırsat olmuyo ama açıp mutlaka okuyorum vakit buldukça sende ne var ne yok sen baya eğlenmişsin bacım ben burda yanlızlıktan kafayı yicem eşim bugünde nöbetçi kızım bi an önce gelseydi :)

nasıl yani sizin yanınıza mı geldi kayınvalidenler siz niye gitmediniz izin vermediler mi..ben bu bayram gercekten cok eğlendim..bugün yemek yapma günüm yemek yapıyorum kabaklar kızarıyor şu an herifte gelsin sofrayı hazırlasın daha yeter yoruldum kız cağırma bebişini öyle zamanında gelsn de,görümcem denize gidelim demeseydi bizde gidemezdik eniştemizin arabası vardı bindik tenha bir yer bulduk ikimzde kapalı oldugumuz icin yer aradık yarımsaat sonra cadırımızı kurduk hoppcumburlopp denize

bize yıllık izin dışında şehir dışına çıkmak yasak bacım eşim jandarma olduğu için.. onlar geldiler.. annemlerde gelecekti ama kardeşim taşınacak die onlar gelemedi.. ohh ne güzel bide ben eğlenebilseydim :)

Anladim canim zor cok zor meslek yapiyor esin dolasiyla senin icin hayat daha farkli daha zor.

Anladim canim zor cok zor meslek yapiyor esin dolasiyla senin icin hayat daha farkli daha zor.

aynen cnm hiç sorma... onunla birlikte bende askerlik yapıyorum resmen.. yok kız bebeği erken çağırdığımdan değil zaman çabuk geçsin istiyorum kızım bana arkadaş olurdu eşim bi gün evde bi gün yok 24, 24 çalışıyo o yüzden evlimiyim bekarmıyım belli değil.. bazen diyorum eşime iyiki lojmanda oturuyoruz dışarda otursak millet ne düşünür acaba bu kadın eve birilerini alıyo diye bile düşünebilirler çünkü çoğu zaman devriyeden sabaha karşı 3 te 4 te felan geliyor :))))))

yoruldum aciktom benim herif bi gelse ya cekyatta uyukluyomm

Hastanede dogumdan sonra giyerim diye aldigim pembis pijama takimlarini giydimmm pembis pembis dolasmak bana bi hava katti moral seviyemi yukari cikardii bi guzel yakisti pembisler bana.pembe renk bi rahatlik guzelllik verdi beaaa

kızlar günaydınnn:) bugün tükkanı ben açtım anlaşılan:)

ben dün kan tahlilimi yaptırdım sonuç 2.00 cıktı bir önceki 0,59 cıkmıştı.
neyse sonuc olarak ben şimdi tarlusal söktürücü kullanayımmı kullanmayayımmı??

Bilemedim ki simdik doktor kullan dediyse kullanmalsin diye dusunuyom kullaniver adet olup biranonce calismalara baslarsin

Günaydın... dün bir hata yaptım..doktorum herhangi bir yemekten her zaman az az ye yoksa tiksinirsin demişti.ben dün domatesli makarna yaptım ve üç tabak yedim.geceyarısına kadar mide sancısı çektim.en sonunda rahatlamak için tuvalete gittim ve ilk istiframı gerçekleştirdim bundan sonra ne makarna yerim ne domates...çok kötüydüm dün..tuvalete girmeden önce 53 kiloydum.sabah kalktığımds 52 .vücudumda ne kadar su varsa çıkardım zaten.aman...ne zormuş..

Sabah kan ve idrar verdim..testlerin bir kısmı istanbula gönderilecekmiş..bir kısmının sonuçları bir kaç saate belli olur..maille gelecek..orkidem yardımcı olur herhalde

kızlaaar dr dan geldim. veeee bir kızım bir de oğlum olacak Allahın izni ileeeçok mutluyum çoooook
ohhh canim gozun aydin ne guzel yaaa tek seferde iki evlat sahibi olmak hemde 1ikiz digeri erkek....rabbim tamammina erdirsin insallh...cok sevindimmmm..

slm canim...
seni cok iyi anliyorum...senin bu asamalardan ben de gectim neredeyse 1 senenin uzerine hamile kalmaya basarmistim kii dusuk oldu...sonra uzerinde 15 ay gectii yumurtlama takibi yaptirdim catlatma igneleri falan oldum cok yiprattim kendimi olmuyor diye ara verdim tedaviye tekrar baslayacaktik ki ben hamile kaldim ve simdi oglumu kucagima almama 2 hafta bir surem kaldi insalllh...sen kendini uzme hic tez zamanda kavusursun insalllh evladina...yasinizdan dolayi bende asilamayi biran once yaptirmanizi tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…