hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kizlar ben dun temizligimi yaptirdim...temizlik gibisi yok yaaa heryer tertemizzz harika oldu artik oglumun gelmesini gonul rahatligiyla bekleyebirim..biraz tirsiyorum ama neyse artikcok az kaldi cooookkk:18:

kizlar ben dun temizligimi yaptirdim...temizlik gibisi yok yaaa heryer tertemizzz harika oldu artik oglumun gelmesini gonul rahatligiyla bekleyebirim..biraz tirsiyorum ama neyse artikcok az kaldi cooookkk:18:
darısı başıma artıkın inşallah bende bi temizlikci tutcam son haftalara yakınnn,,,hurma yemeye başladın mı hurma doğumu kolaylaştırırmış

rutin kan ve idrar testleri diye biliyorum

darısı başıma artıkın inşallah bende bi temizlikci tutcam son haftalara yakınnn,,,hurma yemeye başladın mı hurma doğumu kolaylaştırırmış

rutin kan ve idrar testleri diye biliyorum

Toksoplazma nerden anlaşılıyor acaba? Daha gelecek sonuçları varmış.onlar birkaç günde çıkar dediler.

slm canim...
seni cok iyi anliyorum...senin bu asamalardan ben de gectim neredeyse 1 senenin uzerine hamile kalmaya basarmistim kii dusuk oldu...sonra uzerinde 15 ay gectii yumurtlama takibi yaptirdim catlatma igneleri falan oldum cok yiprattim kendimi olmuyor diye ara verdim tedaviye tekrar baslayacaktik ki ben hamile kaldim ve simdi oglumu kucagima almama 2 hafta bir surem kaldi insalllh...sen kendini uzme hic tez zamanda kavusursun insalllh evladina...yasinizdan dolayi bende asilamayi biran once yaptirmanizi tavsiye ederim...[/QUOTE]

Amin hayatım inşallah hayırlısıyla bende görürüm o günü. Allah seninde bebişini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah. Bakalım işte bekliyorum bu hafta geçsin diye olmassam adet inşallah :)) p.tesi kan testi yaptırıcam bakalım. inşallah başka şeylere gerek kalmadan bu kez kendisi gelmiştir :)

Amin hayatım inşallah hayırlısıyla bende görürüm o günü. Allah seninde bebişini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah. Bakalım işte bekliyorum bu hafta geçsin diye olmassam adet inşallah :)) p.tesi kan testi yaptırıcam bakalım. inşallah başka şeylere gerek kalmadan bu kez kendisi gelmiştir :)[/QUOTE]

hoşgledin nasılsın..sen düzenli adet oluyon mu oluyorsan pazartesiyi bekleme cuma günü yaptır derim...evde ateş ölçerin varsa yarın sabah ateşini ölcmeye başlarsan bat tarihinde hasta olup olmayacağını anlarsın

hoşgledin nasılsın..sen düzenli adet oluyon mu oluyorsan pazartesiyi bekleme cuma günü yaptır derim...evde ateş ölçerin varsa yarın sabah ateşini ölcmeye başlarsan bat tarihinde hasta olup olmayacağını anlarsın[/QUOTE]

Hoşbuldukk :)) tşk. iyiyim
adetim normalde 21 günde birdi fakat nisan ayında 18inde, mayısata 18 inde haziranda 17 sinde temmuzda 15 inde oldum.
bugün bitişten sonraki 24. günüm. p.tesi testim negatifti ama hala olmadım oyüzden bekliyorum bu haftayı canım. çok umutlanmadan bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah. wc çok sık gitmeye başladım sanki adet oldum gibi geliyor :) inşallah olmam tabisi.

Hoşbuldukk :)) tşk. iyiyim
adetim normalde 21 günde birdi fakat nisan ayında 18inde, mayısata 18 inde haziranda 17 sinde temmuzda 15 inde oldum.
bugün bitişten sonraki 24. günüm. p.tesi testim negatifti ama hala olmadım oyüzden bekliyorum bu haftayı canım. çok umutlanmadan bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah. wc çok sık gitmeye başladım sanki adet oldum gibi geliyor :) inşallah olmam tabisi.[/QUOTE]

anladım ozman dediğin gibi pazartesi yaptırmak daha iyi olur..bu pazartesi yaptırdığn idrar tahliliydi dimi.sen bence ateşini ölc

kızlar bugün anneler kulubunde bi anne karnındaki bebişine sormuş ne zaman dünyaya gelcen ben haftaları sayıcam dünyaya gelceğin haftada tekmele demişş 38.haftaya kadar bebek tepki vermemiş 38,haftada ortalığı yıkmış bende yaptımmmmmmmm benim mucizem 37.haftada tepki verdi benim bebişim

nefret ediyorum moral bozukluğu yaşadığım vakit kendimden geçicek gibi olmaktan kafamın allak pullak olmasından yatağa gömülme isteğimden nefret ediyorum..hamileyim eşim en güzel şekilde nazlıyor ama ben başka şeylere moral bozup yerin dibindeymiş gibi yaşıyorum..................nefret ediyorum bundannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım genel olarak normal. hepatit aşısı olduysan eğer koruyuculuğu kalmamış teste göre tutmamış.

canım genel olarak normal. hepatit aşısı olduysan eğer koruyuculuğu kalmamış teste göre tutmamış.

Tesekkür ederim orkidem.idrar sonuçlarının altında yazan normal mi? Hepatit konusunda yapmam gereken bir şey varmı? Bir de burda toksoplazma sonuçları yokmdeğilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…