darısı başıma artıkın inşallah bende bi temizlikci tutcam son haftalara yakınnn,,,hurma yemeye başladın mı hurma doğumu kolaylaştırırmışkizlar ben dun temizligimi yaptirdim...temizlik gibisi yok yaaa heryer tertemizzz harika oldu artik oglumun gelmesini gonul rahatligiyla bekleyebirim..biraz tirsiyorum ama neyse artikcok az kaldi cooookkk:18:
Test sonuçlarım geldi kızlar.4 sayfa.anlayan varsa bakabilirmi lütfen. Eki Görüntüle 778413 Eki Görüntüle 778414 Eki Görüntüle 778415 Eki Görüntüle 778418
Bebişine ilk ne giydirilecek? Fotoğrafını koysana buraya.
teyzesi bunu giydircez diye tutturduk büyük ihtimal bunu giydirirz
darısı başıma artıkın inşallah bende bi temizlikci tutcam son haftalara yakınnn,,,hurma yemeye başladın mı hurma doğumu kolaylaştırırmış
rutin kan ve idrar testleri diye biliyorum
Toksoplazma nerden anlaşılıyor acaba? Daha gelecek sonuçları varmış.onlar birkaç günde çıkar dediler.
darısı başıma artıkın inşallah bende bi temizlikci tutcam son haftalara yakınnn,,,hurma yemeye başladın mı hurma doğumu kolaylaştırırmış
insallah canim rahat olur senin icin de...hurmayi ramazandan beri yiyorum canim ama son gunlerde unutmusum yaaa iyi hatirlattin yemeye devam etmem lazim.....
insallah canim rahat olur senin icin de...hurmayi ramazandan beri yiyorum canim ama son gunlerde unutmusum yaaa iyi hatirlattin yemeye devam etmem lazim.....
bende bugün gardolabımda bebek icin yer actım.kıyafetlerinın sığmasını ümid ediyorumeşin bebişe böyle icinden gelip şunuda ben aldım dedi mi ya benim herife dün söyledim sen hic bişey almadın kızıma dedim o da dediki annesinden fırsat mı kalıyor dedi ben mi abarttım acaba
slm canim...
seni cok iyi anliyorum...senin bu asamalardan ben de gectim neredeyse 1 senenin uzerine hamile kalmaya basarmistim kii dusuk oldu...sonra uzerinde 15 ay gectii yumurtlama takibi yaptirdim catlatma igneleri falan oldum cok yiprattim kendimi olmuyor diye ara verdim tedaviye tekrar baslayacaktik ki ben hamile kaldim ve simdi oglumu kucagima almama 2 hafta bir surem kaldi insalllh...sen kendini uzme hic tez zamanda kavusursun insalllh evladina...yasinizdan dolayi bende asilamayi biran once yaptirmanizi tavsiye ederim...
hoşgledin nasılsın..sen düzenli adet oluyon mu oluyorsan pazartesiyi bekleme cuma günü yaptır derim...evde ateş ölçerin varsa yarın sabah ateşini ölcmeye başlarsan bat tarihinde hasta olup olmayacağını anlarsın
canım genel olarak normal. hepatit aşısı olduysan eğer koruyuculuğu kalmamış teste göre tutmamış.Test sonuçlarım geldi kızlar.4 sayfa.anlayan varsa bakabilirmi lütfen. Eki Görüntüle 778413 Eki Görüntüle 778414 Eki Görüntüle 778415 Eki Görüntüle 778418
rümüş ben de bir şey almadım zannediyordum da koca bir çekmeceye zor sığdı aldıklarımbende bugün gardolabımda bebek icin yer actım.kıyafetlerinın sığmasını ümid ediyorumeşin bebişe böyle icinden gelip şunuda ben aldım dedi mi ya benim herife dün söyledim sen hic bişey almadın kızıma dedim o da dediki annesinden fırsat mı kalıyor dedi ben mi abarttım acaba yenidoğan ve 0-3 ay için kıyafet anlamında pek eksikleri kalmadı gibi. bi kı hastane çıkışı yok. şimdi battaniye alt açma minderi gibi şeylere bakacağım
nefret ediyorum moral bozukluğu yaşadığım vakit kendimden geçicek gibi olmaktan kafamın allak pullak olmasından yatağa gömülme isteğimden nefret ediyorum..hamileyim eşim en güzel şekilde nazlıyor ama ben başka şeylere moral bozup yerin dibindeymiş gibi yaşıyorum..................nefret ediyorum bundannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım genel olarak normal. hepatit aşısı olduysan eğer koruyuculuğu kalmamış teste göre tutmamış.
Tesekkür ederim orkidem.idrar sonuçlarının altında yazan normal mi? Hepatit konusunda yapmam gereken bir şey varmı? Bir de burda toksoplazma sonuçları yokmdeğilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?