canım genel olarak normal. hepatit aşısı olduysan eğer koruyuculuğu kalmamış teste göre tutmamış.
rümüş ben de bir şey almadım zannediyordum da koca bir çekmeceye zor sığdı aldıklarımyenidoğan ve 0-3 ay için kıyafet anlamında pek eksikleri kalmadı gibi. bi kı hastane çıkışı yok. şimdi battaniye alt açma minderi gibi şeylere bakacağım
neynn bende kendimi aceleci sanırdımeksiklerin bu ayda az kaldıysa iyi ne güzel son haftalarda alışveriş telaşın olmaz
toxoplasmayı göremedim. gebelikte hepatit b aşısı yapılabiliyor. dr ile konuşursun.
he ya olmasın. zaten şimdiden ağırlaşmaya başladım. bir de son haftalarda uzmanlık sınavı telaşı ve taşınma teleşı olacak. şehir değişikliği yapacağız atamam varcanım genel olarak normal. hepatit aşısı olduysan eğer koruyuculuğu kalmamış teste göre tutmamış.
neynn bende kendimi aceleci sanırdımeksiklerin bu ayda az kaldıysa iyi ne güzel son haftalarda alışveriş telaşın olmaz
YA merakımı giderebilirsen cok sevinirim şimdi bu toksoplasma hamile değilken bi kediden bulaştı diyelim ne oluyor bulaşan kişi ölüyor mu
yok canım ölmüyorsessiz bir enfeksiyon şeklinde olabiliyor. önemli olan gebelikte geçirmemek
he ya olmasın. zaten şimdiden ağırlaşmaya başladım. bir de son haftalarda uzmanlık sınavı telaşı ve taşınma teleşı olacak. şehir değişikliği yapacağız atamam var
yok canım ölmüyorsessiz bir enfeksiyon şeklinde olabiliyor. önemli olan gebelikte geçirmemek
uyşşş senin son haftalar oldukca yoğun telaşlı gecicek..ataman nereye olcak belli mi eee eşinden ayrı mı kalcaksnz bir yerlerden torpil ayarlayayım da tayinin giresuna cıksın
uyşşş senin son haftalar oldukca yoğun telaşlı gecicek..ataman nereye olcak belli mi eee eşinden ayrı mı kalcaksnz bir yerlerden torpil ayarlayayım da tayinin giresuna cıksın
nereye çıkacağı belli değil. bakalım sürpriz olacak
günaydın ..........
anladım ozman dediğin gibi pazartesi yaptırmak daha iyi olur..bu pazartesi yaptırdığn idrar tahliliydi dimi.sen bence ateşini ölc
benimki erkek oldugu icin oyle cok cicisli bicisli seyler alamadim tabiii....aldigim sifonyerine sigdi oglusumun kiyafetleri dolaba gerek kalmadi...tabi sen simdi elbiseler falan olunca dolaba ortakci cikti dimi..:))japonyaya gitmisti ya bir ara benim esim o zaman ogluna tren oyunu almis oyuncak aldi yanibende bugün gardolabımda bebek icin yer actım.kıyafetlerinın sığmasını ümid ediyorumeşin bebişe böyle icinden gelip şunuda ben aldım dedi mi ya benim herife dün söyledim sen hic bişey almadın kızıma dedim o da dediki annesinden fırsat mı kalıyor dedi ben mi abarttım acaba alisverisi beraber yaptik ben genelde uygun seylere kaciyordum ama esim benim oglum giyecek deyip herseyin iyisine kacti ogluna jesti bu oldu simdilik insalllh daha sonralarda alirlar ne diyelim...oyle kendiliginden birsey almadi oyle seyleri bilemez ki ooo gelecekte ogrenir insalllh.
hic boyle birsey duymamistim rumusum...benim zaten 2 haftam var ikisindede tepki vermedi gelmeyecek mi buuu neee bekletecek beni heraldeeekızlar bugün anneler kulubunde bi anne karnındaki bebişine sormuş ne zaman dünyaya gelcen ben haftaları sayıcam dünyaya gelceğin haftada tekmele demişş 38.haftaya kadar bebek tepki vermemiş 38,haftada ortalığı yıkmışbende yaptımmmmmmmm benim mucizem 37.haftada tepki verdi benim bebişim
yorma kendini yapilir temizlikkk....Bugun temizlik yapiverdim bayramda dagilan evimi duzene soktumm ya keyfim yerine geldi yav gerci daha cok is var ama bendn bukadar
nereye çıkacağı belli değil. bakalım sürpriz olacak
neyyynnnn orkimin tayini mi cikiyormusss o zaman dua edeyimde zonguldak falan ciksin olir mu orkimm ya da duzcee...
benimki erkek oldugu icin oyle cok cicisli bicisli seyler alamadim tabiii....aldigim sifonyerine sigdi oglusumun kiyafetleri dolaba gerek kalmadi...tabi sen simdi elbiseler falan olunca dolaba ortakci cikti dimi..:))japonyaya gitmisti ya bir ara benim esim o zaman ogluna tren oyunu almis oyuncak aldi yanialisverisi beraber yaptik ben genelde uygun seylere kaciyordum ama esim benim oglum giyecek deyip herseyin iyisine kacti ogluna jesti bu oldu simdilik insalllh daha sonralarda alirlar ne diyelim...oyle kendiliginden birsey almadi oyle seyleri bilemez ki ooo gelecekte ogrenir insalllh.
hic boyle birsey duymamistim rumusum...benim zaten 2 haftam var ikisindede tepki vermedi gelmeyecek mi buuu neee bekletecek beni heraldeee
yorma kendini yapilir temizlikkk....
neyyynnnn orkimin tayini mi cikiyormusss o zaman dua edeyimde zonguldak falan ciksin olir mu orkimm ya da duzcee...
ikisi de bana uyar tatlım. sen duaya başla
benimki erkek oldugu icin oyle cok cicisli bicisli seyler alamadim tabiii....aldigim sifonyerine sigdi oglusumun kiyafetleri dolaba gerek kalmadi...tabi sen simdi elbiseler falan olunca dolaba ortakci cikti dimi..:))japonyaya gitmisti ya bir ara benim esim o zaman ogluna tren oyunu almis oyuncak aldi yanialisverisi beraber yaptik ben genelde uygun seylere kaciyordum ama esim benim oglum giyecek deyip herseyin iyisine kacti ogluna jesti bu oldu simdilik insalllh daha sonralarda alirlar ne diyelim...oyle kendiliginden birsey almadi oyle seyleri bilemez ki ooo gelecekte ogrenir insalllh.
hic boyle birsey duymamistim rumusum...benim zaten 2 haftam var ikisindede tepki vermedi gelmeyecek mi buuu neee bekletecek beni heraldeee
Biz sifonyer falan almadik kendi evimizin durumu belli degil o yuzden o tur bisey almayi dusunmedim kendi evimizw gecmek nasip olursa o zaman dusunuyom.simdilik kendi dolabimi kullanicam.
fistik bebisin kiyafetlerini ne ile yikadin ben deterjanini aldim ama yumusatici kullanip kullanmamda kararsiz kaldim kiyafetler cok sert olurmu acap yumusatici kullanmsamneyyynnnn orkimin tayini mi cikiyormusss o zaman dua edeyimde zonguldak falan ciksin olir mu orkimm ya da duzcee...
fistik bebisin kiyafetlerini ne ile yikadin ben deterjanini aldim ama yumusatici kullanip kullanmamda kararsiz kaldim kiyafetler cok sert olurmu acap yumusatici kullanmsam
rümüşşşşş ben bebişin kıyafetlerini dalan roxy matik ile yıkadım ve yumuşacık oldu kokusunu da beğendim. ayrıca yumuşatıcı kullanmama gerek kalmadı..
rümüşşşşş ben bebişin kıyafetlerini dalan roxy matik ile yıkadım ve yumuşacık oldu kokusunu da beğendim. ayrıca yumuşatıcı kullanmama gerek kalmadı..
Ayni marka deterjani almisiz
günaydın kızlarrr..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?