hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tesekkurler tekrar orkide. doktorumla gorusme Yapica zaten ama merak iste ..toksoplazma birkac gün sonra gelecek testte cikacak buyuk ihtimal.

anladım ozman dediğin gibi pazartesi yaptırmak daha iyi olur..bu pazartesi yaptırdığn idrar tahliliydi dimi.sen bence ateşini ölc[/QUOTE]

Slm kusura bakma son yazdığımda işten çıkmak üzereydim ancak fırsat buldum:))
Evet o yaptığım idrardi. Dun ateş olctum 36.8 di bugünde ölçtum yine aynı sonuc. Normalde ateşin 36 ile 36.1 yada 2 arasında olur. Daha önce ölçmek gelmemişti aklıma bakalım 2 gündür baya yüksek.hayırlısı

anladım ozman dediğin gibi pazartesi yaptırmak daha iyi olur..bu pazartesi yaptırdığn idrar tahliliydi dimi.sen bence ateşini ölc

Slm kusura bakma son yazdığımda işten çıkmak üzereydim ancak fırsat buldum:))
Evet o yaptığım idrardi. Dun ateş olctum 36.8 di bugünde ölçtum yine aynı sonuc. Normalde ateşin 36 ile 36.1 yada 2 arasında olur. Daha önce ölçmek gelmemişti aklıma bakalım 2 gündür baya yüksek.hayırlısı[/QUOTE]

kız dün kacta ölctün ateşini sabah uyanır uyanmaz yataktan kalmadan ölcmen gerekiyor unuttun mu yoksam

Herkeşlereee günaydın bacılar ben saglik ocagina gidiyom 2. Doz asimizi vurulmaya.. İyimisiniz dun giremedim ama okudum nevracım bi doktorunla konus istersen bi an once calismalara baslaaa :))

kız dün kacta ölctün ateşini sabah uyanır uyanmaz yataktan kalmadan ölcmen gerekiyor unuttun mu yoksam[/QUOTE]

ateş takibi yaptığım zamanlarda sabah ölçüyordum kalkmadan önce. ama dün ve önceki gün sen diyince aklıma geldiği için bir öncekini akşam 10 gibi ölçmüştüm dünde yine aynı saatte ölçtüm . sabah hiç aklıma gelmedi. bugünde 25. günüm bakalım çokta gün sayıp kafama takmıyım diyorum ama ister istemez gün attıkça saymış oluyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…