hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar ablam doğurdu iki haftayı geçti... işte buda bizim prensesimiz...

Eklentiler

• $998206_10201605199641824_327098231_n.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 19
nasil bisey teyze olmakk bebis masallahh cok guzell guzelligini teyzesinden mi aldi nedir

maşallah maşallah ne kadar güzel bi bebiş bu böyle prenses gibi Allah nazarlardan korusun Allah analı babalı mutlu büyütsün inşallah
Nerlere kaybolunuz siz bakammm

Bebisiminnn kiyafetleri sonunda makinaya girdi yikanmak icin bebisim bi oynadi bi oynadi hele birtanesi canimi oyle boyle degil camimi cok yakti tam boye kasiklarima dogru

Tesekkür ederim orkidem.idrar sonuçlarının altında yazan normal mi? Hepatit konusunda yapmam gereken bir şey varmı? Bir de burda toksoplazma sonuçları yokmdeğilmi?
canım ben de baktım da testlere kendim tiroid tedavisi gördüğüm için tsh dikkatimi çekti tsh 2,5 altında olması gerekiyor hamilelikte sende çok yüksek değil ama doktorlar her zaman farketmeyebilir özellikle bi sor istersen ben ilaç kullanıyorum mesela ve bu yüzden ilaç kullanan çok fazla hamile var bence bi sor
nasil bisey teyze olmakk bebis masallahh cok guzell guzelligini teyzesinden mi aldi nedir

Nerlere kaybolunuz siz bakammm

valla sorma rumeysam kaç gündür bi yoğunluk bi yoğunluk.. kafamı kaldıramıyorum dün hiç bilgisayar açmamışım mesela şaştım kendime

dün doktora gittik karnım açtı tahlil vericem diye ama bi oynuyodu ki bebişim çok tatlıydı.. ense kalınlığı normalmiş burun kemiği de oluşmuş kese gayet iyi dedi hiç bi sorun yok dedi bi de 2li test için kan verdim haftaya çıkıcak sonucu..kistler de küçülmüş.. veeeeeee cinsiyeti de erkeğe benziyomuş daha değişebilir dedi ama erkeğe benziyo dedi aynen böyle gezdim bütün gün kıza çok şartlamışım kendimi galiba eşim çok mutlu erkek hissediyorum diyodu zaten onun dediği çıktı.. işte bizden haberler böyle erkek fikrine alışmaya çalışıyorum anlıyacağınız

Tühhh tutturamadim tahmini..alisirsinn annesi alisirsin koskoca sehzade annesi olucan kizlar sehzadenin pesinden koscak sen de o kizlari elestirip durcan yok bu cok uzun yok bu cok gevezee falan filan diycen

maşallah kuzuya. yahu bu sana benziyor
violem hayırlısı olsun balım. gerçekten de değişebilir. ama genelde erkeğe benzeyenler erkek kalıyor. kız erkek anası olmak da güzel
Selam kızlar...test sonuçlarımın devamıngeldi..bakarmısınız?

Eki Görüntüle 780007
kuzucum daha önce rubella enfeksiyonu geçirmişsin. yani gebelikte rubella geçirme riskin yok. toxoplazma geçirmemişsin. benim de negatif. accık dikkatli olcan. çiğ ete dokunma. eti iyi pişmiş ye. kediciklerinin bakımını iyi yaptır

toksoplazma geçirmemişsin benimkide negatif cıkmıştı,,onun haricindekileri bilmim anlamım ;

sagolun kizlar ..bitanesiniz

günaydııınnn kızlar ,

ben bugün hastalandım artık çok şükür.Galiba ben bazı şeyleri aştım artık hiç üzülmedim hastalandığıma:):)Doktorumu arıcam birazdan.
Şimdi sayın lokman hekimlerim sizlerin önerilerini bekliyorum.

ÖPÜYORUMMMMM BEBİŞLERİNİZİ.

Merhaba canım, hayırlısı olsun.adetinin üçüncü günü doktorına gitmeni tavsiye ederim.eğer iyi bir doktorsa alttan muayene edecektir. En iyi sonucu bu günlerde alırsın. Zten gereken testleri doktorun söyleyecektir,sen ne zamandır korunmuyordun?

canım ben 2 yıldır evliyim ama 9 ay vajinusmus yaşadım sonrasında hiç korunmadım 1 yıl falan oluyor.
bakalım henüz aramadım doktoru arıcam görüşcem.ama onun dışında bu ay kürleri filanda denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…