canım ben 2 yıldır evliyim ama 9 ay vajinusmus yaşadım sonrasında hiç korunmadım 1 yıl falan oluyor.
bakalım henüz aramadım doktoru arıcam görüşcem.ama onun dışında bu ay kürleri filanda denemek istiyorum.
canım ben 2 yıldır evliyim ama 9 ay vajinusmus yaşadım sonrasında hiç korunmadım 1 yıl falan oluyor.
bakalım henüz aramadım doktoru arıcam görüşcem.ama onun dışında bu ay kürleri filanda denemek istiyorum.
selam canım ben aranızda yeniyim bu ay beş gün geciktim merak edip tahlil yaptım hamiş oldumu öğrendim inşallah rabbim hepinize de nasip eder..Aminnnnn.....günaydııııın bal topaklarıııhaydi gelin kahvaltı edeliiiim
selam canım ben aranızda yeniyim bu ay beş gün geciktim merak edip tahlil yaptım hamiş oldumu öğrendim inşallah rabbim hepinize de nasip eder..Aminnnnn.....
slm milleeeetttt nasılsınız :)
selam canım ben aranızda yeniyim bu ay beş gün geciktim merak edip tahlil yaptım hamiş oldumu öğrendim inşallah rabbim hepinize de nasip eder..Aminnnnn.....
iyidir valla arcacım uykudan gözlerimi aralamaya çalışıyorum. sen nasılsın?
hamileliğin hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş bebeişinii
hayırlı uğurlu olsun cnm..allah isteyen herkese versin :)
kız senin mucizeler tekmelemeye başlad ımıgünaydııııın bal topaklarıııhaydi gelin kahvaltı edeliiiim
selam canım ben aranızda yeniyim bu ay beş gün geciktim merak edip tahlil yaptım hamiş oldumu öğrendim inşallah rabbim hepinize de nasip eder..aminnnnn.....
hoşgeldinn sefa geldinSiz ne zamandır ugraşıyonuz bebek icin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn napıyon kuzum,,bende 1 haftadır cok yorğun hissedyorum dün resmen cekyat ile birleştimm bir sağa bir sola attım kendimi ama yemek haricinde kalkmadım cekyattan bugün bebişimin babası ve teyzesi ile alışverişe cıkcz bi kac bişey alıcaz pembiş pembş
ya ben de çook sıkılıyorum. dışarı çıkalım desem hava çok sıcak. şu ağustos biteydi da hava az serinleyeydi. inşallah teyzesi boncuklar akıllı olurbende iyiyim tatlım sadece canım çok sıkılıyo canım hiç bişe yapmak istemiyo ama durmakta istemiyo.. galiba ben yalnızlıktan yavaş yavaş sıyırmaya başladım :))) eşimde pazar pazar çalışıyouyu bacım uyu bu günlerimizi çok ararız hele sen 2 siyle uğraşırken nasıl olacak allah yardımcın olsun.. allah boncukları akıllı göndersin :)
oy ne güzel olur. ben de alışveriş istiyorum ama az ara vereyim. eylüle kadar bir şey almamaya çalışacağım. hadi iyi alışverişler sizeaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn napıyon kuzum,,bende 1 haftadır cok yorğun hissedyorum dün resmen cekyat ile birleştimm bir sağa bir sola attım kendimi ama yemek haricinde kalkmadım cekyattan bugün bebişimin babası ve teyzesi ile alışverişe cıkcz bi kac bişey alıcaz pembiş pembş
yok teyzesi daha tam bi tekme yedim sayılmaz. ara sıra hafiften hareketlerini hissediyorumkız senin mucizeler tekmelemeye başlad ımı
hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıklı gine kucağınıza alırsınz inşallahhhhhh rabbim tüm isteyenlere de nasip eder inşallh
anaam arcam senin tahmini doğum tarihine baktım da ben yaklaşık 1 ay önce doğurcam ya sanırım benzer zamanlarda doğuracaziyidir bacım e artık zamanın yaklaştı olur öyle yorgunluk bana daha şimdidien başladı son ayımı düşünemiyorum bile :) ayyy ne güzel al bacım al hemende resimlerini yollaa bize.. bide ben başlasaydım almaya okadar hevesleniyorum ki ama önce memlekete gitmem lazım burda alacak hiç bi yer yookkk(
ya ben de çook sıkılıyorum. dışarı çıkalım desem hava çok sıcak. şu ağustos biteydi da hava az serinleyeydi. inşallah teyzesi boncuklar akıllı olur
anaam arcam senin tahmini doğum tarihine baktım da ben yaklaşık 1 ay önce doğurcam ya sanırım benzer zamanlarda doğuracaz
doktora gozuktunuz mu yumurtlama gunleini ne ile takip ediyonhoşbulduk.. 10 aydır uğraşıyoruz hem de gayet düzenli
kuzum son aylar daha agir oluyon yani beni su anda en fazla zorlayan bel sirt agrilari oluyor onun haricinde kotu degil yani.insallah son aylarinda cok agrin olmaziyidir bacım e artık zamanın yaklaştı olur öyle yorgunluk bana daha şimdidien başladı son ayımı düşünemiyorum bile :) ayyy ne güzel al bacım al hemende resimlerini yollaa bize.. bide ben başlasaydım almaya okadar hevesleniyorum ki ama önce memlekete gitmem lazım burda alacak hiç bi yer yookkk(
Ee bi zahmet ara ver yanii alacak cok bisey birakmadinki sen sadece biuyuk esyalar besik canta gibiya ben de çook sıkılıyorum. dışarı çıkalım desem hava çok sıcak. şu ağustos biteydi da hava az serinleyeydi. inşallah teyzesi boncuklar akıllı olur
oy ne güzel olur. ben de alışveriş istiyorum ama az ara vereyim. eylüle kadar bir şey almamaya çalışacağım. hadi iyi alışverişler size
yok teyzesi daha tam bi tekme yedim sayılmaz. ara sıra hafiften hareketlerini hissediyorum
anaam arcam senin tahmini doğum tarihine baktım da ben yaklaşık 1 ay önce doğurcam ya sanırım benzer zamanlarda doğuracaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?