hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cnm önce ben tavsiyemi söylim istersen içine hangisi yatarsa onu uygularsın.. tabiki hamile kaldığım ay ne uyguladıysam onu yazacam.. öncelikle adetimin ilk gününden itibaren gün içerisinde 2 dilim olmak üzere ananas yedim aç tok farketmiyor..toplamda 2 tane almıştım 3. yü almama gerek kalmadı.. sonra adetimin 2. günü sabah aç karnına 1 yemek kaşığı çörek otunu havanda dövdüm zaman kaybetmeden 2 yemek kaşığı bala karıştırdım çünkü üzerindeki uçucu yağlar özelliğini kaybedebiliyor onun üzerinede 1 tatlı kaşığına yakın tarçın koydum.. bunu macun haline getirip sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığına yakın yedim bu hazırladığım ne zaman biterse diğer sabah yenisini hazırladım taze taze olsun die.. bunu adetinin 12. gününe kadar yiyorsun sonra bırakıyorsun.. çörekotu adeti hızlandıracağı içiin doğal olarak bebişin tutunmasını önlicektir.. oyüzden sadece 12. gününe kadar yani toplamda 10 gün yemiş oluyorsun..sonrasında çörek otundan taze nane ve maydanozdan olabildiğince uzak duruyorsun.. tabi çalışmalara devam doktorun seni yönlendirecektir zaten.. ama birde rahim filmi çektirmen senin için iyi olacaktır..en azından bi sıkıntın olup olmadığını görürsün..hadi bakalım kolay gelsin gerisi sana kalıyor bacım benden bu kadar :))

Arcanin dediklerine tamamen katiliyorum o kurlerin yaninda kulupte ates olcme yontemi adinda topik var oranin ilk sayfasini okuyosun ve ordakileri yapiyosun.yumurtlama gunlerini ates olcerek takip ediyosun...tabi bunlarin yaninda doktoruna gidiyon...yok ben yiyemem icemem ates olcemem diyosan agzunu burnunu yirtmasi icin benim kedileri sana yolluyorum

Son düzenleme:
selam canım ben aranızda yeniyim bu ay beş gün geciktim merak edip tahlil yaptım hamiş oldumu öğrendim inşallah rabbim hepinize de nasip eder..Aminnnnn.....

hamileliğin hayırlı olsun. Allah isteyen herkesin tez zamanda hayırlısı ile gönlüne göre versin

iyidir valla arcacım uykudan gözlerimi aralamaya çalışıyorum. sen nasılsın?

bende iyiyim tatlım sadece canım çok sıkılıyo canım hiç bişe yapmak istemiyo ama durmakta istemiyo.. galiba ben yalnızlıktan yavaş yavaş sıyırmaya başladım :))) eşimde pazar pazar çalışıyo uyu bacım uyu bu günlerimizi çok ararız hele sen 2 siyle uğraşırken nasıl olacak allah yardımcın olsun.. allah boncukları akıllı göndersin :)

hayırlı uğurlu olsun cnm..allah isteyen herkese versin :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn napıyon kuzum,,bende 1 haftadır cok yorğun hissedyorum dün resmen cekyat ile birleştimm bir sağa bir sola attım kendimi ama yemek haricinde kalkmadım cekyattan bugün bebişimin babası ve teyzesi ile alışverişe cıkcz bi kac bişey alıcaz pembiş pembş

günaydııııın bal topaklarıııhaydi gelin kahvaltı edeliiiim
kız senin mucizeler tekmelemeye başlad ımı

selam canım ben aranızda yeniyim bu ay beş gün geciktim merak edip tahlil yaptım hamiş oldumu öğrendim inşallah rabbim hepinize de nasip eder..aminnnnn.....

hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıklı gine kucağınıza alırsınz inşallahhhhhh rabbim tüm isteyenlere de nasip eder inşallh

iyidir bacım e artık zamanın yaklaştı olur öyle yorgunluk bana daha şimdidien başladı son ayımı düşünemiyorum bile :) ayyy ne güzel al bacım al hemende resimlerini yollaa bize.. bide ben başlasaydım almaya okadar hevesleniyorum ki ama önce memlekete gitmem lazım burda alacak hiç bi yer yookkk (

ya ben de çook sıkılıyorum. dışarı çıkalım desem hava çok sıcak. şu ağustos biteydi da hava az serinleyeydi. inşallah teyzesi boncuklar akıllı olur
oy ne güzel olur. ben de alışveriş istiyorum ama az ara vereyim. eylüle kadar bir şey almamaya çalışacağım. hadi iyi alışverişler size

kız senin mucizeler tekmelemeye başlad ımı

hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıklı gine kucağınıza alırsınz inşallahhhhhh rabbim tüm isteyenlere de nasip eder inşallh
yok teyzesi daha tam bi tekme yedim sayılmaz. ara sıra hafiften hareketlerini hissediyorum
anaam arcam senin tahmini doğum tarihine baktım da ben yaklaşık 1 ay önce doğurcam ya sanırım benzer zamanlarda doğuracaz

Senin disari cikabilme ihtimalin var bende oda yok bacim cidden kafayi siyirdim oldum :)) yok bacim ben senden once doguruyom hatta dr bu son gittigimde araligin 16 si dedi bakalim 27 sine gidecem bakalim simdi ne dicek her gidisime biraz daha one geliyo ama sat me gore 21 aralik :)) senin benden 1 ay sonra yada seninkiler ikiz die aramizda 2 hafta felan oynar ben normal dusunuyorum sen nasil dusunuyorsun

hoşbulduk.. 10 aydır uğraşıyoruz hem de gayet düzenli
doktora gozuktunuz mu yumurtlama gunleini ne ile takip ediyon

kuzum son aylar daha agir oluyon yani beni su anda en fazla zorlayan bel sirt agrilari oluyor onun haricinde kotu degil yani.insallah son aylarinda cok agrin olmaz

Ee bi zahmet ara ver yanii alacak cok bisey birakmadinki sen sadece biuyuk esyalar besik canta gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…