hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

anacım son aya gerek kalmadı okadar şişmedim ama inan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yatarken kasıklarım ağrıyo yastıkta çok fayda etmiyor otururken yarı uzanırken belimin alt kısmı ve sırtım çok ağrıyo sanki ciğerlerime batıyo..kemiklerim birbirine girmiş gibi ağrıyo aynı..boyum biraz uzun kilolu değilim sanırım oda etkiliyo..

benim de 40 hafta ocak 23 gibi görünüyor ama doğum aralık başından sonuna herhangi bir zamanda olabilirmiş. benim ikiz olduğundan mecburen sezeryan olacak

Son düzenleme:
benim de 40 hafta ocak 23 gibi görünüyor ama doğum aralık başından sonuna herhangi bir zamanda olabilirmiş. benim ikiz olduğundan mecburen sezeryan olacak

anladım cnm dediğim gibi aramızda çokbişey değişmicek..sen herşeyini hazırladın ben daha kızıma albümden başka hiç bişe alamadım.. bian önce adanaya gidip halletmek istiyorum çok hevesleniyorum tabi önce bide liste yapmam lazım

ben de artık bi liste yapıp ona göre eksik tamamlamak istiyorum

günaydın kızlaaar. uykum kaçtı ya oramın buramın ağrısından.. gebeyken uyumak ne zormuş fiziksel olarak

tamam bütün bu dediklerini bugün itibari ile yapacağım şimdi gidip ananas alacağım. akşamada bal tarçın çörek otu yapıp yiyeceğim okey sorun yok. Ben rahim filmi çektirdim hiçbir sorun yok çok şükür ayrıca da bugün tekrar doktora gidicem bakalım ne dicek.

yok yok ben dediklerinizin hepsini yapacağım tamam kabul:)::) kedileri cok severim ama seninkiler baya büyümüş cok tırmalar şimdi beni ben en iyisi dediklerinizi uygulayayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…