Aminnn canım çok sağolhamileliğin hayırlı olsun. Allah isteyen herkesin tez zamanda hayırlısı ile gönlüne göre versin
doktora gozuktunuz mu yumurtlama gunleini ne ile takip ediyon
kuzum son aylar daha agir oluyon yani beni su anda en fazla zorlayan bel sirt agrilari oluyor onun haricinde kotu degil yani.insallah son aylarinda cok agrin olmaz
Ee bi zahmet ara ver yanii alacak cok bisey birakmadinki sen sadece biuyuk esyalar besik canta gibi
hamileliğin hayırlı olsun. Allah isteyen herkesin tez zamanda hayırlısı ile gönlüne göre versin
hamileliğin hayırlı olsun. Allah isteyen herkesin tez zamanda hayırlısı ile gönlüne göre versin
Amin canim darisi tez zamanda tum evlat hasreti çekenlerle beraber seninde başına ins..hamileliğin hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş bebeişinii
hayırlı uğurlu olsun cnm..allah isteyen herkese versin :)
kız senin mucizeler tekmelemeye başlad ımı
hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıklı gine kucağınıza alırsınz inşallahhhhhh rabbim tüm isteyenlere de nasip eder inşallh
Senin disari cikabilme ihtimalin var bende oda yok bacim cidden kafayi siyirdim oldum :)) yok bacim ben senden once doguruyom hatta dr bu son gittigimde araligin 16 si dedi bakalim 27 sine gidecem bakalim simdi ne dicek her gidisime biraz daha one geliyo ama sat me gore 21 aralik :)) senin benden 1 ay sonra yada seninkiler ikiz die aramizda 2 hafta felan oynar ben normal dusunuyorum sen nasil dusunuyorsun
benim de 40 hafta ocak 23 gibi görünüyor ama doğum aralık başından sonuna herhangi bir zamanda olabilirmiş. benim ikiz olduğundan mecburen sezeryan olacak
anladım cnm dediğim gibi aramızda çokbişey değişmicek..sen herşeyini hazırladın ben daha kızıma albümden başka hiç bişe alamadım.. bian önce adanaya gidip halletmek istiyorum çok hevesleniyorumtabi önce bide liste yapmam lazım
ben de artık bi liste yapıp ona göre eksik tamamlamak istiyorum
Gunaydinlarrr buyrun sabah sabah turk kahvesi keyfinegünaydın kızlaaar. uykum kaçtı ya oramın buramın ağrısından.. gebeyken uyumak ne zormuş fiziksel olarak
günaydın kızlar ve kuzuları
Size de gunayydinlarrr komsiii bu hafta ici meteroloji karadenizde sel uyarisi verdi amann dikkat et disari cikma evinde uslu uslu otur
Burda hava gunluk guneslik gece simskler cakiyodu ama demekki oranin simsekleriymishe oldu komşim çalışırken nasıl olacak o, sabah 7 buçuktan beri zaten yağıyo hemde bayağı yoğun bardaktan boşanırcasına ......
cnm önce ben tavsiyemi söylim istersen içine hangisi yatarsa onu uygularsın.. tabiki hamile kaldığım ay ne uyguladıysam onu yazacam.. öncelikle adetimin ilk gününden itibaren gün içerisinde 2 dilim olmak üzere ananas yedim aç tok farketmiyor..toplamda 2 tane almıştım 3. yü almama gerek kalmadı.. sonra adetimin 2. günü sabah aç karnına 1 yemek kaşığı çörek otunu havanda dövdüm zaman kaybetmeden 2 yemek kaşığı bala karıştırdım çünkü üzerindeki uçucu yağlar özelliğini kaybedebiliyor onun üzerinede 1 tatlı kaşığına yakın tarçın koydum.. bunu macun haline getirip sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığına yakın yedim bu hazırladığım ne zaman biterse diğer sabah yenisini hazırladım taze taze olsun die.. bunu adetinin 12. gününe kadar yiyorsun sonra bırakıyorsun.. çörekotu adeti hızlandıracağı içiin doğal olarak bebişin tutunmasını önlicektir.. oyüzden sadece 12. gününe kadar yani toplamda 10 gün yemiş oluyorsun..sonrasında çörek otundan taze nane ve maydanozdan olabildiğince uzak duruyorsun.. tabi çalışmalara devam doktorun seni yönlendirecektir zaten.. ama birde rahim filmi çektirmen senin için iyi olacaktır..en azından bi sıkıntın olup olmadığını görürsün..hadi bakalım kolay gelsin gerisi sana kalıyor bacım benden bu kadar :))
Arcanin dediklerine tamamen katiliyorum o kurlerin yaninda kulupte ates olcme yontemi adinda topik var oranin ilk sayfasini okuyosun ve ordakileri yapiyosun.yumurtlama gunlerini ates olcerek takip ediyosun...tabi bunlarin yaninda doktoruna gidiyon...yok ben yiyemem icemem ates olcemem diyosan agzunu burnunu yirtmasi icin benim kedileri sana yolluyorum
canim ben hacisakir sabun tozu aldim matik onunla yikadim yumusaticu falan da kullanmadim...benimki erkek oldugu icin oyle cok cicisli bicisli seyler alamadim tabiii....aldigim sifonyerine sigdi oglusumun kiyafetleri dolaba gerek kalmadi...tabi sen simdi elbiseler falan olunca dolaba ortakci cikti dimi..:))japonyaya gitmisti ya bir ara benim esim o zaman ogluna tren oyunu almis oyuncak aldi yanialisverisi beraber yaptik ben genelde uygun seylere kaciyordum ama esim benim oglum giyecek deyip herseyin iyisine kacti ogluna jesti bu oldu simdilik insalllh daha sonralarda alirlar ne diyelim...oyle kendiliginden birsey almadi oyle seyleri bilemez ki ooo gelecekte ogrenir insalllh.
hic boyle birsey duymamistim rumusum...benim zaten 2 haftam var ikisindede tepki vermedi gelmeyecek mi buuu neee bekletecek beni heraldeee
yorma kendini yapilir temizlikkk....
fistik bebisin kiyafetlerini ne ile yikadin ben deterjanini aldim ama yumusatici kullanip kullanmamda kararsiz kaldim kiyafetler cok sert olurmu acap yumusatici kullanmsam
sancim yok arada sanki kasiklarim belim agriyor gibi ama psikolajik mi bilemiyorum yarim doktora gidecem insallhh...sonunda geldi doktorum tatili bitti o yokken doguracam diye korkmustum....Cemreeee napiyoor acaba uzun zamandir gelmiyor....yaşamim napiyor acaba sancisi falan var mii
Gunaydinlarrr buyrun sabah sabah turk kahvesi keyfinehecc sorma yav harbiden hamile hamile uyumakk cok zorrr yuzustu uyumayi ozledimm ben
ben bir dogurayim kendimi yuzustu atacam resmen yataga boyleee....oyle cok ozledim ki yuzustu yatmayi...sirtimin agrisindan uyuyamaz oldum iyice geceleri...ben artik ayayk ayak uztune de atamiyorum yaaa...bacaklarim da birlesmiyor artikkkk...
veeeeee benim oglumun hala bir ismi yok isin kotu yaniii fikirim de yok artikkk ne yapacaz bilemiyorum
Yikadim bebisimin kiyafetlerini sagsaglim ciktilar yumusatici kullanmadim gerek de yokmus oyle sert bisekilde cikmadilar..ee artik kucagina alinca bebisini ilk aklina geleni koyarsiniz bebisinize.eee bi zahmet bacak bacak ustune ativerme dogurmakl uzere olan bi gacisin yani...şoyle yatagin ortasini oysak karnimizi oraya yerlestirip yuzustu uyuyabiliruk guzel fikir dimicanim ben hacisakir sabun tozu aldim matik onunla yikadim yumusaticu falan da kullanmadim...
sancim yok arada sanki kasiklarim belim agriyor gibi ama psikolajik mi bilemiyorum yarim doktora gidecem insallhh...sonunda geldi doktorum tatili bitti o yokken doguracam diye korkmustum....
ben bir dogurayim kendimi yuzustu atacam resmen yataga boyleee....oyle cok ozledim ki yuzustu yatmayi...sirtimin agrisindan uyuyamaz oldum iyice geceleri...ben artik ayayk ayak uztune de atamiyorum yaaa...bacaklarim da birlesmiyor artikkkk...
veeeeee benim oglumun hala bir ismi yok isin kotu yaniii fikirim de yok artikkk ne yapacaz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?