hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orkidecim selam beni hatırladın mı? uzun zaman geçti.
bebekten çok zor günler geçirdim.
şükür şimdi iyiyiz.
bebek bakmak,büyütmek çok zormuş.

bu arada hayırlı olsun hamilesin. bir gün seni de böyle göreceğimi biliyordum
ikiz mi bebekler?
cinsiyetler belli mi?

aaa rümeysa da hamile hatta doğuracak :)) gözün aydın canım çok sevindim :) cinsiyeti ne bebeğinin?

hoşgeldinn kızz nekadar oldu kız enson yazdığında hamile değilmiydim ben,son 1 ay 10 güne girmiş bulunuyorum kısmetse inşallah kızım olcak,orkidenin bebişleri ikiz bir kız bir erkek..

arkadaşlar merhaba dijital termometre derken dil altından ölçülen mi koltuk altından mı ?

Bir de fiyatları ne kadar bilginiz var mı?

kol altından ölcen dijitaller aynı zamanda dil altından da ölcüyor diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam 5 yada 10 liraya almıştım tabi daha pahalıları var 40 liraya bilem vardı

o sonsy hatırlamam mı. maşallah kızını kucağına almışsın. sağlıkla büyüt inşallah. benim bebişler ikiz. biri kız biri erkek olacak inşallah. desene benim iş zor müsait olduğuna gel buralara. haber et kendinden. biz kimseyi unutmadık buraya gelen

hoşgeldinn kızz nekadar oldu kız enson yazdığında hamile değilmiydim ben,son 1 ay 10 güne girmiş bulunuyorum kısmetse inşallah kızım olcak,orkidenin bebişleri ikiz bir kız bir erkek..

değildin diye hatırlıyorum. hadi bakalım hayırlı doğumlar canım kızının adı ne olacak?

benim kızım da profil fotografımda adı Derin

sağol canım. ne güzel bir kız bir erkek. ben artık 2.yi düşünemem. çok zormuş:) hep bir kız bir erkek isterdim. şanslısın. başta zor olacak ama ne güzel hem kızım hem oğlun olmuş olacak. ben mart annelerindeyim orda da bir arkadaş var senin gibi bir kız bir erkek. zorlanıyor tabi. ama olsun geçici günler bunlar.

benim ilk 3 ay korkunçtu. çok ağlardı. sanırım doymuyordu. ben de anne sütü vericem diye ısrar etmiştim. belki mama daha çok verseydim rahat ederdim. neyse şimdi 5 aylık. 3.aydan sonra nadiren mama verdim ama 4.ayında emmeyi tamamen bıraktı ek gıdaya da geçtim. şimdi çok hareketli bir o yana bir bu yana dönüp duruyor. yalnız bırakmak zor yüzüstü dönüyor :) ben de eylülde işe başlıyorum artık son 2 haftam.

hadi bakalım bu zor ama güzel uğraşlar şimdi sizleri bekleyecek. :)

Çok mutlu oldum ikiniz adına da...

gittinmi doktora ne dedi gittiysen..ee bi zahmet al sen ateş öclme topğini okumadın mı yoksam

haaa yok daha almadım ateş ölçeri alcam.doktora gittim delta cotril ve serophene verdi bu ay bu şekilde devam edicez birde bal tarçın çörek otu kürünün yapıcam aldım herşeyi yarında ateş ölçer alayım. hayırlısı Allahtan artık.

Serephoneyi bende kullanmistim ama diger ilaci ilk kez duydum..hayirlisi kismetse bu ay guzel gine buyuycek yumoslarin

Dun aldiklarimiz sayam size.biberon goguspedi bebek icin kulak cubugu islak mendil iki tane tulum birtane nohut battaniye kuvet ana kucagi bi zibin bi yelek ve bunlarin cogu pembis renginde herif kiziyor bana cocugu melankolige bagliycan diye..aslinda pembe almicam diyom kend kendime ama dukkana girince pembisleri gorunceeeee dayanamiyommkii

ben de çoğunlukla pembe almıştım ama kızım kara doğdu gerçi şimdi açıldı beyaz ama ilk doğduğunda pembeler hiç yakışmadı :))
sarı çok yakışıyordu. bence değişik renklerde de al. ben ilk başlarda pembeleri hiç giydirmek istememiştim. şimdi yakışıyor ama :)

bir de her marka biberon ve emzik denemeye hazır olun :)

her bebeğin kullandığı bir marka oluyor :))))

benim kızım emzikte sadece philips aventi aldı.

biberonda da ilk 2 ay philips kullandı 3.aydan sonra onu kesinlikle almadı,
chicco aldım beğenmedi, bebedor beğenmedi, damaklı aldım beğenmedi.
en son çıldırmak üzereydim sütüm de azalmıştı mama takviyesi şarttı
sonunda Dr Browns geniş ağızlıyı denedim hemen aldı.

güle güle kullanın rümüşüm. eksik kalmadı heralde
günaydıın

oy nazlı bebe demek marka seçiyor haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…