yok yok ben dediklerinizin hepsini yapacağım tamam kabul:)::) kedileri cok severim ama seninkiler baya büyümüş cok tırmalar şimdi beni ben en iyisi dediklerinizi uygulayayım:)
yarin sabah ilk atesini olcmeni ve sonucu grafik hainde buraya yuklemeni beklyom
aliiiiiii koyun adınıcanim ben hacisakir sabun tozu aldim matik onunla yikadim yumusaticu falan da kullanmadim...
sancim yok arada sanki kasiklarim belim agriyor gibi ama psikolajik mi bilemiyorum yarim doktora gidecem insallhh...sonunda geldi doktorum tatili bitti o yokken doguracam diye korkmustum....
ben bir dogurayim kendimi yuzustu atacam resmen yataga boyleee....oyle cok ozledim ki yuzustu yatmayi...sirtimin agrisindan uyuyamaz oldum iyice geceleri...ben artik ayayk ayak uztune de atamiyorum yaaa...bacaklarim da birlesmiyor artikkkk...
veeeeee benim oglumun hala bir ismi yok isin kotu yaniii fikirim de yok artikkk ne yapacaz bilemiyorum
eczaneden koltuk altından ölçüm yapan dijital termometre iste onlar verir. markanın önemi yok. sen yalnız koltuk altından değil dil altından ölçüm yapacaksınokey bugün ateş ölçer alayım o halde varmı bir marka tavsiyeniz.
Yarin sabah ilk atesini olcmeni ve sonucu grafik hainde buraya yuklemeni beklyom
aaa rümeysa da hamile hatta doğuracak :)) gözün aydın canım çok sevindim :) cinsiyeti ne bebeğinin?
orkidecim selam beni hatırladın mı? Uzun zaman geçti.
Bebekten çok zor günler geçirdim.
şükür şimdi iyiyiz.
Bebek bakmak,büyütmek çok zormuş.
Bu arada hayırlı olsun hamilesin. Bir gün seni de böyle göreceğimi biliyordum
Ikiz mi bebekler?
Cinsiyetler belli mi?
okey bugün ateş ölçer alayım o halde varmı bir marka tavsiyeniz.
arkadaşlar merhaba dijital termometre derken dil altından ölçülen mi koltuk altından mı ?
Bir de fiyatları ne kadar bilginiz var mı?
orkidecim selam beni hatırladın mı? uzun zaman geçti.
bebekten çok zor günler geçirdim.
şükür şimdi iyiyiz.
bebek bakmak,büyütmek çok zormuş.
bu arada hayırlı olsun hamilesin. bir gün seni de böyle göreceğimi biliyordum
ikiz mi bebekler?
cinsiyetler belli mi?
hoşgeldinn kızz nekadar oldu kız enson yazdığında hamile değilmiydim ben,son 1 ay 10 güne girmiş bulunuyorum kısmetse inşallah kızım olcak,orkidenin bebişleri ikiz bir kız bir erkek..
o sonsy hatırlamam mı. maşallah kızını kucağına almışsın. sağlıkla büyüt inşallah. benim bebişler ikiz. biri kız biri erkek olacak inşallah. desene benim iş zor müsait olduğuna gel buralara. haber et kendinden. biz kimseyi unutmadık buraya gelen
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh
TOPİĞİMİZİN ÇITIR HAMİLELERİ
horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek
nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek
yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek
h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek
sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek
sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek
deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek
d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek
lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek
rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek
seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek
papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek
iremneva...................hamile..........................hoşgeldin bebek
hayalimsin1...........hamile...........................hoşgeldin bebek
orkide2.................hamile...................hoşgeldin bebek
viole...................hamile.............................hoşgeldin bebek
Allah'im hepinize hayirli dogumlar nasip etsin..
darisi bana bu ay ilk denemem bende anne olmak istiyorum..
gittinmi doktora ne dedi gittiysen..ee bi zahmet al sen ateş öclme topğini okumadın mı yoksam
Serephoneyi bende kullanmistim ama diger ilaci ilk kez duydum..hayirlisi kismetse bu ay guzel gine buyuycek yumoslarinhaaa yok daha almadım ateş ölçeri alcam.doktora gittim delta cotril ve serophene verdi bu ay bu şekilde devam edicez birde bal tarçın çörek otu kürünün yapıcam aldım herşeyi yarında ateş ölçer alayım. hayırlısı Allahtan artık.
Dun aldiklarimiz sayam size.biberon goguspedi bebek icin kulak cubugu islak mendil iki tane tulum birtane nohut battaniye kuvet ana kucagi bi zibin bi yelek ve bunlarin cogu pembis renginde herif kiziyor bana cocugu melankolige bagliycan diye..aslinda pembe almicam diyom kend kendime ama dukkana girince pembisleri gorunceeeee dayanamiyommkii
güle güle kullanın rümüşüm. eksik kalmadı heraldeDun aldiklarimiz sayam size.biberon goguspedi bebek icin kulak cubugu islak mendil iki tane tulum birtane nohut battaniye kuvet ana kucagi bi zibin bi yelek ve bunlarin cogu pembis renginde herif kiziyor bana cocugu melankolige bagliycan diye..aslinda pembe almicam diyom kend kendime ama dukkana girince pembisleri gorunceeeee dayanamiyommkii
günaydııngünaydın
bir de her marka biberon ve emzik denemeye hazır olun :)
her bebeğin kullandığı bir marka oluyor :))))
benim kızım emzikte sadece philips aventi aldı.
biberonda da ilk 2 ay philips kullandı 3.aydan sonra onu kesinlikle almadı,
chicco aldım beğenmedi, bebedor beğenmedi, damaklı aldım beğenmedi.
en son çıldırmak üzereydim sütüm de azalmıştı mama takviyesi şarttı
sonunda Dr Browns geniş ağızlıyı denedim hemen aldı.
Serephoneyi bende kullanmistim ama diger ilaci ilk kez duydum..hayirlisi kismetse bu ay guzel gine buyuycek yumoslarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?