ben serophene kullandığım ilk ay hamile kaldım darısı başına canımhaaa yok daha almadım ateş ölçeri alcam.doktora gittim delta cotril ve serophene verdi bu ay bu şekilde devam edicez birde bal tarçın çörek otu kürünün yapıcam aldım herşeyi yarında ateş ölçer alayım. hayırlısı Allahtan artık.
bir de her marka biberon ve emzik denemeye hazır olun :)
her bebeğin kullandığı bir marka oluyor :))))
benim kızım emzikte sadece philips aventi aldı.
biberonda da ilk 2 ay philips kullandı 3.aydan sonra onu kesinlikle almadı,
chicco aldım beğenmedi, bebedor beğenmedi, damaklı aldım beğenmedi.
en son çıldırmak üzereydim sütüm de azalmıştı mama takviyesi şarttı
sonunda Dr Browns geniş ağızlıyı denedim hemen aldı.
aliiiiiii koyun adını
aliii cok guzel ama yegenimin ismi aliii yaaa etrafta kimse bana isim birakmamis eymen nasil iyi miii sence?
ben bugun doktora gidecem bakalim ne diyecekkk merak ediyorum cok son bir haftammm yaaaaa:18::18::18:
eczaneden koltuk altından ölçüm yapan dijital termometre iste onlar verir. markanın önemi yok. sen yalnız koltuk altından değil dil altından ölçüm yapacaksın
Dun aldiklarimiz sayam size.biberon goguspedi bebek icin kulak cubugu islak mendil iki tane tulum birtane nohut battaniye kuvet ana kucagi bi zibin bi yelek ve bunlarin cogu pembis renginde herif kiziyor bana cocugu melankolige bagliycan diye..aslinda pembe almicam diyom kend kendime ama dukkana girince pembisleri gorunceeeee dayanamiyommkii
iyi gunlerde saglikli gunlercde giydir insalllh canim benim...ayyy pembe de ceker yani insaniii...azicik da beyaz krem renklerde al kizz...bebislerde cok guzel duruyorlar...temiz temiz mis gibi....
olduu başka ben onun istedgine gore mi emzik biberon alcamm oyyy oyy yandik desene..bir de her marka biberon ve emzik denemeye hazır olun :)
her bebeğin kullandığı bir marka oluyor :))))
benim kızım emzikte sadece philips aventi aldı.
biberonda da ilk 2 ay philips kullandı 3.aydan sonra onu kesinlikle almadı,
chicco aldım beğenmedi, bebedor beğenmedi, damaklı aldım beğenmedi.
en son çıldırmak üzereydim sütüm de azalmıştı mama takviyesi şarttı
sonunda Dr Browns geniş ağızlıyı denedim hemen aldı.
gül sen güüül seninkiler doğsun da seni göreyim bakalım neler yaptıracaklar sana :)oy nazlı bebe demek marka seçiyor haa
öyle bir alcan kiiii :)olduu başka ben onun istedgine gore mi emzik biberon alcamm oyyy oyy yandik desene..
kizlar doktordan geldim nst de sancim falan cikmadi haftaya sali gunu gunum doluyor yaa o zamana kadar sancilanmazsam eger sali 8.30da dogumhanede ol dedi doktorsuni sanci verilmez insallhh....kafasi asagi inmis oglusumun dogum pozisyonunda suan...ayyy cok az kaldi resman yaaaa
Yanlis hatirlamiyoraam hurmayi gunde belli sayida yiyodun azcik abartsan mi hurma yemeyi..bol bol yuruyus yap diycem ama zaten biliyon yapiyorsundur..kizlar doktordan geldim nst de sancim falan cikmadi haftaya sali gunu gunum doluyor yaa o zamana kadar sancilanmazsam eger sali 8.30da dogumhanede ol dedi doktorsuni sanci verilmez insallhh....kafasi asagi inmis oglusumun dogum pozisyonunda suan...ayyy cok az kaldi resman yaaaa
Ben oturma odasina giriştim kiyi koşe yavas yavas siliyom temizliyom kizima sifonyer olarak besigin yanina dusundugun bilgisayar masasini sildim icini de temizledim tek eksik bu dusuncemi esime kabul ettirmekyaaa nie kimse yoookkk
Ben oturma odasina giriştim kiyi koşe yavas yavas siliyom temizliyom kizima sifonyer olarak besigin yanina dusundugun bilgisayar masasini sildim icini de temizledim tek eksik bu dusuncemi esime kabul ettirmeko masanin icinde elektronik parcaalri falan var iste boyle sen naptin
Arca bi seni online gorebiliyorum. Hamile bir arkadas icin acil bir ayetel kursi okur musun
yeni gördüm cnm okudum.. hayırdır inşallah ne oldu
Ocak topiiğinde bir arkadas 3 kez yaklaşık 20 haftaik bebek kaybetmiş. Şimdi 17. Haftada hastaneye kaldırıldı. Yine aynı risk var. Icim parçalandı
cnm yaa allah bu sefer bebeğini bağışlasın inşallah.. üzüldüm sebebi belli değilmiymiş acaba
Cepten girdigim icin yukleyemiyomki pcmiz emanette su an gelsin yukliycem.bacım aldıklarının resmini koysaydın merak ettim banada örnek olmuş olurdu canımcımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?