hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydıınnnnnnnnnnnnn

ben serophene kullandığım ilk ay hamile kaldım darısı başına canım

Dr Brown ben de çok beğeniyorum direk ondan alıcam çok güzel özellikleri var inşallah sever benim bebe de

yok yav elbiselerinden ikitanesi pembe digerleri beyaz ustune renkler.kuvet besik anne kucagi seti iki zibini pembe sadece o kadarcikta olsun yav

iyi gunlerde saglikli gunlercde giydir insalllh canim benim...ayyy pembe de ceker yani insaniii...azicik da beyaz krem renklerde al kizz...bebislerde cok guzel duruyorlar...temiz temiz mis gibi....[/QUOTE]

Son düzenleme:
olduu başka ben onun istedgine gore mi emzik biberon alcamm oyyy oyy yandik desene..

kizlar doktordan geldim nst de sancim falan cikmadi haftaya sali gunu gunum doluyor yaa o zamana kadar sancilanmazsam eger sali 8.30da dogumhanede ol dedi doktorsuni sanci verilmez insallhh....kafasi asagi inmis oglusumun dogum pozisyonunda suan...ayyy cok az kaldi resman yaaaa

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm.. Benim sana tavsiyem kuru hurma yemeye basla gunde 10 15 tane felan icindeki hormonlar dogumu baslatiyo hemde sanci dindirip dogumu kolaylastiriyo gor bak suni sanciya ve sezeryana gerek kalmicak kardesimden biliyorum oda hep hurma yedi yegenim 4,5 kilo dogdu 2 kere sadece ikindim cikti diyo :)) darisi senin basina canim

Yanlis hatirlamiyoraam hurmayi gunde belli sayida yiyodun azcik abartsan mi hurma yemeyi..bol bol yuruyus yap diycem ama zaten biliyon yapiyorsundur..

napim bacım yemek yedik yine herifi yolladım.. girim bi bakim dedim kim var kim yok die

bebişi için kabul eder cnm merak etme fazla yorma kendini olduğu yere kadar sonra erkenden doğurma cnm :)

Ocak topiiğinde bir arkadas 3 kez yaklaşık 20 haftaik bebek kaybetmiş. Şimdi 17. Haftada hastaneye kaldırıldı. Yine aynı risk var. Icim parçalandı

cnm yaa allah bu sefer bebeğini bağışlasın inşallah.. üzüldüm sebebi belli değilmiymiş acaba

bacım aldıklarının resmini koysaydın merak ettim banada örnek olmuş olurdu canımcımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…