selam kizlar nasilsiniz.ben cok kotuyum.bu ara hetrifle surekli tartisiyoruz.biktim usandim artik.gucum kalmadi.kizlarim elimi kolumu bagliyor.
selam kizlar nasilsiniz.ben cok kotuyum.bu ara hetrifle surekli tartisiyoruz.biktim usandim artik.gucum kalmadi.kizlarim elimi kolumu bagliyor.
Kuzummm canimm konu o kadar ciiddimi ya..umarim bir cozum bulabilirsiniz..selam kizlar nasilsiniz.ben cok kotuyum.bu ara hetrifle surekli tartisiyoruz.biktim usandim artik.gucum kalmadi.kizlarim elimi kolumu bagliyor.
anam deme öyle nazlım. hayalime çok üzülmüştüm. doğum sonrası olağan şeylerdir. dua edeceğim
Hayalim ile konustinmu daha napiyor acaba.tamamen bosandimiydi
Cepten girdigim icin yukleyemiyomki pcmiz emanette su an gelsin yukliycem.
rahim ağzı yetmezliğiymiş.
onun tedavisi var die biliyorum ama yanılıyormuyum???
bu kızcağızda dikiş mikiş hep yetersiz kalmış. dikişe rağmen düşmüşler
günaydııın irem teyzeeslm teyzoşlar biz bugün doktora gitcezzz
biz de az daha boşanıyorduk bebek doğduktan sonra oluyor böyle şeyler. bebek 5 aylık oldu daha yeni düzeldik
günaydııın irem teyzeeKızını seveyim senin
doğal ya eve yeni biri geliyor ananın da babanın da hayatı değişiyor. çok sık duyuyorum
orki teyzesi kızın mı seviyo oğlun mu oğlunsa babamız kıskanır
ikisi de çok seviyormuş. irem isim belli mi?
kızlar bugün itibari ile serophene kullanmaya başladım kürdende her sabah 2 tatlı kaşığı yiyorum.Bakalım yumoşlar kaç mm olucak bu ay.
aferin sana. her gün ara öğün olarak kuru incir de ye canım 1-2 tane. derece aldın mı?
ya ilaçları aldığım gün alacaktım eczanede saçma bir ateş ölçer vardı 10 lira bende iyi değildir diye almadım sonrasındada bir türlü fırsat bulup alamadım... Incirle çörek otu karışımını aynı nda yapabiliyormuym kii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?