hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam kizlar nasilsiniz.ben cok kotuyum.bu ara hetrifle surekli tartisiyoruz.biktim usandim artik.gucum kalmadi.kizlarim elimi kolumu bagliyor.

biz de az daha boşanıyorduk bebek doğduktan sonra oluyor böyle şeyler. bebek 5 aylık oldu daha yeni düzeldik

kızlar bugün itibari ile serophene kullanmaya başladım kürdende her sabah 2 tatlı kaşığı yiyorum.Bakalım yumoşlar kaç mm olucak bu ay.

aferin sana. her gün ara öğün olarak kuru incir de ye canım 1-2 tane. derece aldın mı?

Son düzenleme:
aferin sana. her gün ara öğün olarak kuru incir de ye canım 1-2 tane. derece aldın mı?

ya ilaçları aldığım gün alacaktım eczanede saçma bir ateş ölçer vardı 10 lira bende iyi değildir diye almadım sonrasındada bir türlü fırsat bulup alamadım... incirle çörek otu karışımını aynı nda yapabiliyormuym kii??

benim aldğım ateş ölcer 5 liraydı yav parasıyla ne alakası var Bak kızdım şimdi sana aaaa incirin kürünü yapmıycan kı kendini yiycen asuman krause günde bir tane kurinciri kadınlar mutlaka yemeli diyordu kendisi de yiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…