ikisi de çok seviyormuş. Irem isim belli mi?
ya ilaçları aldığım gün alacaktım eczanede saçma bir ateş ölçer vardı 10 lira bende iyi değildir diye almadım sonrasındada bir türlü fırsat bulup alamadım... incirle çörek otu karışımını aynı nda yapabiliyormuym kii??
yok canım karar veremiyoruz bir türlü ....
yok canım karar veremiyoruz bir türlü ....
yok babamız başka hast. nöbette maalesef........saat kacta doktor randevunn prensesten haberleri 4 gözle bekliyruz bu sefer babası gelebilcek mi
selam canlar.bu gun daha iyiyim.aramizdaki sorunu kabul etmiyor.her sey yolunda ben abartiyormusum,sinirlerim iyice yiprandi. aksam odaya geldim baktim sofrayi hazirlamis.meyve filan dogramis.suclu olmasa bunu yapmazdi.
aramizda bu tun baglar cozulmus durumda.5 aydir evli deyiliz sankisorun belkide bendedir. az once psikologdan randyevu aldim.rahatlamaya ihtiyacim var sanirim.
inşallah canım ewet çok tatlı maşallah kuzummaşallah maşallah ne kadar güzel bi bebiş bu böyle prenses gibi Allah nazarlardan korusun Allah analı babalı mutlu büyütsün inşallah
ay irem çok şeker ya benm olsa bu kadar sewerim teyze olmak süper bişeymiş... günden güne değişiyo sıpa bakışları bile anlamlı artık yeni doğduğunda saf saf bakıyodumaşallahkesinlikle çok tatlı ve çokta güzel bir bebek ayy yerler onu
inşallah canım...maaşallah çok tatlı bi bebek allah sanada en kısa zamanda nasip etsin cnm :) adını ne koydular
nasil bisey teyze olmakkbebis masallahh cok guzell guzelligini teyzesinden mi aldi nedir
Nerlere kaybolunuz siz bakammm
maşallah kuzuya. yahu bu sana benziyor
violem hayırlısı olsun balım. gerçekten de değişebilir. ama genelde erkeğe benzeyenler erkek kalıyor. kız erkek anası olmak da güzel
kuzucum daha önce rubella enfeksiyonu geçirmişsin. yani gebelikte rubella geçirme riskin yok. toxoplazma geçirmemişsin. benim de negatif. accık dikkatli olcan. çiğ ete dokunma. eti iyi pişmiş ye. kediciklerinin bakımını iyi yaptır
benim aldğım ateş ölcer 5 liraydı yav parasıyla ne alakası varBak kızdım şimdi sana aaaa incirin kürünü yapmıycan kı kendini yiycen asuman krause günde bir tane kurinciri kadınlar mutlaka yemeli diyordu kendisi de yiyormuş
abarttim canim artik git gel yiyom saymiyomYanlis hatirlamiyoraam hurmayi gunde belli sayida yiyodun azcik abartsan mi hurma yemeyi..bol bol yuruyus yap diycem ama zaten biliyon yapiyorsundur..
a a a atamamen boşanmış gibi yazmıştı o zaman. tekrar görüşemedik.
benim kuzuları artık zeynep ve ahmet diye sevebilirsiniz
Hersey insallah duzelecek.psikolgtan randevu alman iyi olmus bi ara bende gitmeyi dusunuyomselam canlar.bu gun daha iyiyim.aramizdaki sorunu kabul etmiyor.her sey yolunda ben abartiyormusum,sinirlerim iyice yiprandi. aksam odaya geldim baktim sofrayi hazirlamis.meyve filan dogramis.suclu olmasa bunu yapmazdi.
aramizda bu tun baglar cozulmus durumda.5 aydir evli deyiliz sankisorun belkide bendedir. az once psikologdan randyevu aldim.rahatlamaya ihtiyacim var sanirim.
Yarasin hurmalar gelsin bebisin bi avazda saglikli gine dunyaya..keskem yuruyus yapabilsen beraber gidebilcgin kimse yokmu aksamlari yarim saat olsunabarttim canim artik git gel yiyom saymiyomyuruyus pek yapamiyom ama evde yine hareketli omaya calisiyorum canim...oyle ter dokuyorum ki evden cikamiyorum disari...agirlastim iyice...
a a a ahayalim bosandi miii???ama hamile degilmiydi ayyyy cok uzuldum ben simdik....
orkimmm yaaa ne guzelll hemencecik koyuverdin isimlerini...isimleriyle uzun omurler versin rabbim miniklerine....cok guzel isimler cok begendim....
Gozunaydinnn2li test sonucumuz temiz çıktı kızlarbi sorun yok dedi doktorum bi dahaki randevumuz 16 eylül o zaman kesin cinsiyeti belli olur heralde:26:
hayirli olsun gozun aydin canim....belli olur merak etme senn...2li test sonucumuz temiz çıktı kızlarbi sorun yok dedi doktorum bi dahaki randevumuz 16 eylül o zaman kesin cinsiyeti belli olur heralde:26:
Yarasin hurmalar gelsin bebisin bi avazda saglikli gine dunyaya..keskem yuruyus yapabilsen beraber gidebilcgin kimse yokmu aksamlari yarim saat olsun
aminnnn insalllhh...esim cok yorgun oluyor malesef suanda yanimda baska kimse de yok komsularimda cogu tatilde yoklar....bende evde yuruyom artikin ne yapayim...gerci doktor cok hareketli olmami da onermedi tansiyon firliyor ya benim yorulmamam da gerekmis...artik hayirlisiyla gelir insallh....beni cok ugrastirmaz...
Gozunaydinnn
evet canım maalesef hayalim boşandı. Allah yardımcısı olsun. bu arada teşekkür ederiz teyzesi. hiç düşünmeden koyduk gibi oldu hakkatenabarttim canim artik git gel yiyom saymiyomyuruyus pek yapamiyom ama evde yine hareketli omaya calisiyorum canim...oyle ter dokuyorum ki evden cikamiyorum disari...agirlastim iyice...
a a a ahayalim bosandi miii???ama hamile degilmiydi ayyyy cok uzuldum ben simdik....
orkimmm yaaa ne guzelll hemencecik koyuverdin isimlerini...isimleriyle uzun omurler versin rabbim miniklerine....cok guzel isimler cok begendim....
gözün aydın canım2li test sonucumuz temiz çıktı kızlarbi sorun yok dedi doktorum bi dahaki randevumuz 16 eylül o zaman kesin cinsiyeti belli olur heralde:26:
oy ballı kızçem keyifçi. maşşallah ona. gözün aydın canımSlm teyzoslar , kizcem 1455 gr 40 cm olmus pozisyon olarak carprazditansiyonum az yuksek cikti 13/9 3 gun takip et dedi , 3 hafta sonra rapor aktarmami yapcam kismetse diger randevumuz daha erken olacak ve artik nst ye girmeye badliyoruz 32 haftaylsa beraber bizden simdilik bu kadar
Masallah masallah...rapor aktaricak olman iznemi ayrilcan anlamina geliyo.Slm teyzoslar , kizcem 1455 gr 40 cm olmus pozisyon olarak carprazditansiyonum az yuksek cikti 13/9 3 gun takip et dedi , 3 hafta sonra rapor aktarmami yapcam kismetse diger randevumuz daha erken olacak ve artik nst ye girmeye badliyoruz 32 haftaylsa beraber bizden simdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?