hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ah zaten işte o uyduruğu alacaktın. öyle alengirli bir şey almayacaksın. git al o dereceyi incir kürü yapmayacaksın. kuru kuru 1-2 tane yiyeceksin

selam canlar.bu gun daha iyiyim.aramizdaki sorunu kabul etmiyor.her sey yolunda ben abartiyormusum,sinirlerim iyice yiprandi.aksam odaya geldim baktim sofrayi hazirlamis.meyve filan dogramis.suclu olmasa bunu yapmazdi.
aramizda bu tun baglar cozulmus durumda.5 aydir evli deyiliz sankisorun belkide bendedir.az once psikologdan randyevu aldim.rahatlamaya ihtiyacim var sanirim.

oy kuzucum benim iyi olmanıza sevindim. iyi yapmışsın destek almakla. öptüm seni ve minikleri

KIZLAR BİRAZ GEÇ OLDU AMA YİNEDE HEPİNİZE YAZAYIM TEK TEK

maşallah maşallah ne kadar güzel bi bebiş bu böyle prenses gibi Allah nazarlardan korusun Allah analı babalı mutlu büyütsün inşallah
inşallah canım ewet çok tatlı maşallah kuzum

maşallah kesinlikle çok tatlı ve çokta güzel bir bebek ayy yerler onu
ay irem çok şeker ya benm olsa bu kadar sewerim teyze olmak süper bişeymiş... günden güne değişiyo sıpa bakışları bile anlamlı artık yeni doğduğunda saf saf bakıyodu

maaşallah çok tatlı bi bebek allah sanada en kısa zamanda nasip etsin cnm :) adını ne koydular
inşallah canım... adı Elvin Nehir

nasil bisey teyze olmakk bebis masallahh cok guzell guzelligini teyzesinden mi aldi nedir
Nerlere kaybolunuz siz bakammm

teyze olmak çok çok güzel bişeymiş rümüş bu aralar moralim bozuktu uçtu gitti kuzumun sayesinde... hihihi bana benzeyen bi kaç yeri birincisi burnu ikinciside saçı (saçında benimki gibi önünde inadı var) ben biraz inadımdır ablam bana hep kızardı bu yüzden bitane daha geliyo benden

hihihi ewet ablamda benzetiyo bazı hallerini şirinem benm

Son düzenleme:

yawww parasından değil benim entegre etlerin derecesini ölçdüğüm derece gibiydi bende almadım.Saatli filan ama cok sahte birşeye benziyor. Tamam kuru incir almam lazım o halde bugün onuda alaym.Sonrasın yumurta patlaması yaşamayayım heeee :)

bu arada hep üzülüyordum 2 sene oldu hala çocuğum yok diye hafta sonu üniversitedeki arkadaşlarla buluştuk eşlerimizde zaten hepimiz aynı okuldaydık sohbet sadece cocuk ve hiçbirinin cocuğu yok yani olmuyor hepsinin bir sorunu var hatta kendi sorunuma şükrettim diyebilirim:)

Yanlis hatirlamiyoraam hurmayi gunde belli sayida yiyodun azcik abartsan mi hurma yemeyi..bol bol yuruyus yap diycem ama zaten biliyon yapiyorsundur..
abarttim canim artik git gel yiyom saymiyomyuruyus pek yapamiyom ama evde yine hareketli omaya calisiyorum canim...oyle ter dokuyorum ki evden cikamiyorum disari...agirlastim iyice...
tamamen boşanmış gibi yazmıştı o zaman. tekrar görüşemedik.
a a a a hayalim bosandi miii???ama hamile degilmiydi ayyyy cok uzuldum ben simdik....
benim kuzuları artık zeynep ve ahmet diye sevebilirsiniz

orkimmm yaaa ne guzelll hemencecik koyuverdin isimlerini...isimleriyle uzun omurler versin rabbim miniklerine....cok guzel isimler cok begendim....

2li test sonucumuz temiz çıktı kızlar bi sorun yok dedi doktorum bi dahaki randevumuz 16 eylül o zaman kesin cinsiyeti belli olur heralde:26:

Hersey insallah duzelecek.psikolgtan randevu alman iyi olmus bi ara bende gitmeyi dusunuyom

Yarasin hurmalar gelsin bebisin bi avazda saglikli gine dunyaya..keskem yuruyus yapabilsen beraber gidebilcgin kimse yokmu aksamlari yarim saat olsun
2li test sonucumuz temiz çıktı kızlar bi sorun yok dedi doktorum bi dahaki randevumuz 16 eylül o zaman kesin cinsiyeti belli olur heralde:26:
Gozunaydinnn

hayirli olsun gozun aydin canim....belli olur merak etme senn...

Slm teyzoslar , kizcem 1455 gr 40 cm olmus pozisyon olarak carprazdi tansiyonum az yuksek cikti 13/9 3 gun takip et dedi , 3 hafta sonra rapor aktarmami yapcam kismetse diger randevumuz daha erken olacak ve artik nst ye girmeye badliyoruz 32 haftaylsa beraber bizden simdilik bu kadar

evet canım maalesef hayalim boşandı. Allah yardımcısı olsun. bu arada teşekkür ederiz teyzesi. hiç düşünmeden koyduk gibi oldu hakkaten
gözün aydın canımcinsiyeti belli olur o zmana
oy ballı kızçem keyifçi. maşşallah ona. gözün aydın canım

Masallah masallah...rapor aktaricak olman iznemi ayrilcan anlamina geliyo.

Hemde nasil keyifci anlatamam orkim normalde kipir kipir degil ama ne zaman rahatini bozan bir kiyafet lastigi olsa arka arkaya tepiniyor yok rumusum izne ayrilmiycam izin vaktim geliyo bir sure daha calisip o kadar sure dogumdan snra kizcemle takilcam demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…