kız anası bu bebiş başka bebişin resmi mi senin kızcenn ilk doğdugunda oldukca esmerdi şimdi açılmış rengi sankim...maşallah cok da güzel kız yaaselamorkim bebeklEki Görüntüle 783015 erin ismini cok beyendim mashallah onlara.
Irem gozun aydin.kizce anasi
günaydın
Güzel olmuşun bal yanaklının anası maşallah koyma şu kızın fotosunu nazarım değer ha
Yarasin hurmalar gelsin bebisin bi avazda saglikli gine dunyaya..keskem yuruyus yapabilsen beraber gidebilcgin kimse yokmu aksamlari yarim saat olsun
Gozunaydinnn
sağolun kızlaaarhayirli olsun gozun aydin canim....belli olur merak etme senn...
aman dikkat et kendine canım bak eşin ne güzel hiç panikletmemiş seni demek ki o pozisyon rahatlatıyo bizim de aklımızda olsunKızlar dün akşam karnım cok gergin sert idi sonra sol üst karnımdan bıcak saplantısı gibi bişeyler girmeye başladı sonra karnımın altında acayip bi baskı hissettim bebeğimde 5 10 sny biryere toplanıp kalıyordu arada b usefer daha uzun süre kendini topladı o zaman cok korktum bu kadar uzun toplamadıydı kendini.yarım saat böyle devam ettik bıcak saplantılarım karnımın sol tarafından giriyor aşağıdan cıkıyordu..eşim bana yardımcı oluyordu derin nefes al ver sırtıma da yastık karnıma elleriyle ovuyordu arada koparıverdi yoksam kızımız geliyor mu diyeSanki doğumda ebeler yardımcı olur ya onun gibi hissettim benim heriften iyi doğum koçu olur Sonra dizlerimin üstüne hani derler ya köpek duruşu gibi öyle durmamı istedi o harekette rahatlattı sonra kendlğinden gecti
sağolun kızlaaar
Aman dikkat et kendine canım bak eşin ne güzel hiç panikletmemiş seni demek ki o pozisyon rahatlatıyo bizim de aklımızda olsun
Kızlar dün akşam karnım cok gergin sert idi sonra sol üst karnımdan bıcak saplantısı gibi bişeyler girmeye başladı sonra karnımın altında acayip bi baskı hissettim bebeğimde 5 10 sny biryere toplanıp kalıyordu arada b usefer daha uzun süre kendini topladı o zaman cok korktum bu kadar uzun toplamadıydı kendini.yanki doğumda ebeler yardımcı olur ya onun gibi hissettim benim heriften iyi doğum koçu olurSonra dizlerimin üstüne hani derler ya köpek duruşu gibi öyle durmamı istedi o harekette rahatlattı sonra kendlğinden gecti
maasalllah kizina masalllh...benimde yuksek cikiyor canim 15 i falan gorurse eger ilac veriyorlarmis aman dikkat et dinlenmeye calis...tuzlu yeme bol bol su ic...nst ye erken basliyorsun bak ne guzel....hadi canim hayirlisi olsun...Slm teyzoslar , kizcem 1455 gr 40 cm olmus pozisyon olarak carprazditansiyonum az yuksek cikti 13/9 3 gun takip et dedi , 3 hafta sonra rapor aktarmami yapcam kismetse diger randevumuz daha erken olacak ve artik nst ye girmeye badliyoruz 32 haftaylsa beraber bizden simdilik bu kadar
cok cok sasirdim ben yaaa....hala yurtdisinda mi peki...:26:evet canım maalesef hayalim boşandı. Allah yardımcısı olsun. bu arada teşekkür ederiz teyzesi. hiç düşünmeden koyduk gibi oldu hakkaten
gözün aydın canımcinsiyeti belli olur o zmana
oy ballı kızçem keyifçi. maşşallah ona. gözün aydın canım
Kızlar dün akşam karnım cok gergin sert idi sonra sol üst karnımdan bıcak saplantısı gibi bişeyler girmeye başladı sonra karnımın altında acayip bi baskı hissettim bebeğimde 5 10 sny biryere toplanıp kalıyordu arada b usefer daha uzun süre kendini topladı o zaman cok korktum bu kadar uzun toplamadıydı kendini.yarım saat böyle devam ettik bıcak saplantılarım karnımın sol tarafından giriyor aşağıdan cıkıyordu..eşim bana yardımcı oluyordu derin nefes al ver sırtıma da yastık karnıma elleriyle ovuyordu arada koparıverdi yoksam kızımız geliyor mu diyeSanki doğumda ebeler yardımcı olur ya onun gibi hissettim benim heriften iyi doğum koçu olur Sonra dizlerimin üstüne hani derler ya köpek duruşu gibi öyle durmamı istedi o harekette rahatlattı sonra kendlğinden gecti
bebiş gerinirken icimden cıkcak sanıyorum.dün akşam eşim karnımını ovalarken ilk kez tanık oldu aha dirseği mi bacağımı cıkcak burdan diyormaasalllah kizina masalllh...benimde yuksek cikiyor canim 15 i falan gorurse eger ilac veriyorlarmis aman dikkat et dinlenmeye calis...tuzlu yeme bol bol su ic...nst ye erken basliyorsun bak ne guzel....hadi canim hayirlisi olsun...
Cok cok sasirdim ben yaaa....hala yurtdisinda mi peki...:26:
Olsun canim boyle biz gibi dusununce kaliyorsun koymak ta koyamiyon bir daha en iyisini yaptin bence zeynep ile ahmet kardesler
Ne guzel aferin senin esine....o kasilmalar bundan sonra olacak canim panik yama birsey olmuyor onlar iceride keyiflerine gore geriniyorlar rahat rahat duruyorlar.....
sağolsun elinden geldiğnce yardımcı oluyor ben gündüz temzlik yapıyorum akşamda yemeği o hazırlıyor allah razı olsun o olmasa ben nasıl atlatırdım bu dönemleri.sen napıyon randevune nezamanah canim benim. Bebegin sigmaz oluyor icine. O da heyecanli belliki.Annesini babasini gormek icin sabirsizlaniyor. Esinin yardim etmesi harika olmus. Bravo ona.
maasalllah kizina masalllh...benimde yuksek cikiyor canim 15 i falan gorurse eger ilac veriyorlarmis aman dikkat et dinlenmeye calis...tuzlu yeme bol bol su ic...nst ye erken basliyorsun bak ne guzel....hadi canim hayirlisi olsun...
Gecmiyorrr gunlerrr randevu vakitleri gecmyorrr ilk aylara dondum yav...sali gunu doktora gitmem lazim ama bu cumartesi gitmemek icin zor tutuyom. Kendimiii
sabret cnm bak bebişin gelmek için sabırsızlanıyor günler su gibi geçer bi an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Ahh ahhh hergun haftam su kadar oldu diye dusunup duruyomm bu irem derdi gebeligin enguzel aylari 5 6.aylaridir diye sonuna kadar hakliymis.o aylarda yapmak istediginiz ne varsa uygun sartlar altinda yapin yani
bende bu gün 24. haftaya girdim cnm salı günü benimde kontrolüm var ama inan inanılmaz sabırsızlanıyorum zaman geçsede sağlıkla kucağıma alsam die senin haftalara gelince nasıl dayanacam orasıda meçhul :)
doktorlar dizisinin butun bolumerini 4 kez izledim halen izliyom acaba bende asistan doktor oalabilirmiyim
ha gayret olursun cnm bende aşkı memnunun bütün bölümlerini defalarca izledim halada izliyorum sen asistan dr olursan ben kendimden korkmaya başladım :))
bisey diyemedim simdik
Bebisiminn biberonunu kayativerdim simdi kuruyor.sonra cantaya ativercem..
bebedor markasininkini aldim 9 liraya.yaninda bir de kasik goturcem eger sutum gelmez ise mamayi biberonda yapip kasik ile vermeyi dusunuyom tabi kismetse.biberona alsiinca memeyi almakta zorluk cekiyorlarhahahahaaaaa :)
iyi yapmışsın cnm inşallah emerde hemen gerek kalmaz hangi marka kaça aldın cnm biberonu
bebedor markasininkini aldim 9 liraya.yaninda bir de kasik goturcem eger sutum gelmez ise mamayi biberonda yapip kasik ile vermeyi dusunuyom tabi kismetse.biberona alsiinca memeyi almakta zorluk cekiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?