hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam orkim bebeklEki Görüntüle 783015 erin ismini cok beyendim mashallah onlara.
Irem gozun aydin.kizce anasi
kız anası bu bebiş başka bebişin resmi mi senin kızcenn ilk doğdugunda oldukca esmerdi şimdi açılmış rengi sankim...maşallah cok da güzel kız yaa

günaydın

Güzel olmuşun bal yanaklının anası maşallah koyma şu kızın fotosunu nazarım değer ha

günaydınn komşiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlar dün akşam karnım cok gergin sert idi sonra sol üst karnımdan bıcak saplantısı gibi bişeyler girmeye başladı sonra karnımın altında acayip bi baskı hissettim bebeğimde 5 10 sny biryere toplanıp kalıyordu arada b usefer daha uzun süre kendini topladı o zaman cok korktum bu kadar uzun toplamadıydı kendini.yarım saat böyle devam ettik bıcak saplantılarım karnımın sol tarafından giriyor aşağıdan cıkıyordu..eşim bana yardımcı oluyordu derin nefes al ver sırtıma da yastık karnıma elleriyle ovuyordu arada koparıverdi yoksam kızımız geliyor mu diye Sanki doğumda ebeler yardımcı olur ya onun gibi hissettim benim heriften iyi doğum koçu olur Sonra dizlerimin üstüne hani derler ya köpek duruşu gibi öyle durmamı istedi o harekette rahatlattı sonra kendlğinden gecti

Yarasin hurmalar gelsin bebisin bi avazda saglikli gine dunyaya..keskem yuruyus yapabilsen beraber gidebilcgin kimse yokmu aksamlari yarim saat olsun

Gozunaydinnn

hayirli olsun gozun aydin canim....belli olur merak etme senn...
sağolun kızlaaar
aman dikkat et kendine canım bak eşin ne güzel hiç panikletmemiş seni demek ki o pozisyon rahatlatıyo bizim de aklımızda olsun

sağolun kızlaaar

Aman dikkat et kendine canım bak eşin ne güzel hiç panikletmemiş seni demek ki o pozisyon rahatlatıyo bizim de aklımızda olsun

yok valla hic panik yok sakin sakin ilgilendi arada bu haline kızsamda doğum sancıları sırasında inşallah cok yardımı olcak bana.O POZİSYONU HANİ ŞU YOĞA FALAN YAPILIRKEN KULLANILAN BÜYÜK TOPLAR VAR YA ONU KUCAKLLAYARAK YADA SARILARAK YAVAŞ YAVAŞ İLERİ AŞAĞIYA HAREKET ETMEK RAHATLATABİLİRMİŞ

Son düzenleme:

Ah canim benim. Bebegin sigmaz oluyor icine. O da heyecanli belliki. annesini babasini gormek icin sabirsizlaniyor. Esinin yardim etmesi harika olmus. Bravo ona.

maasalllah kizina masalllh...benimde yuksek cikiyor canim 15 i falan gorurse eger ilac veriyorlarmis aman dikkat et dinlenmeye calis...tuzlu yeme bol bol su ic...nst ye erken basliyorsun bak ne guzel....hadi canim hayirlisi olsun...
cok cok sasirdim ben yaaa....hala yurtdisinda mi peki...:26:
olsun canim boyle biz gibi dusununce kaliyorsun koymak ta koyamiyon bir daha en iyisini yaptin bence zeynep ile ahmet kardesler

ne guzel aferin senin esine....o kasilmalar bundan sonra olacak canim panik yama birsey olmuyor onlar iceride keyiflerine gore geriniyorlar rahat rahat duruyorlar.....

Son düzenleme:
bebiş gerinirken icimden cıkcak sanıyorum.dün akşam eşim karnımını ovalarken ilk kez tanık oldu aha dirseği mi bacağımı cıkcak burdan diyor Tek olunca panik yapardım ama sağlson eşim sakinleştiriyor..inşallah sizlerin eşleride yardımcı olur o dönemde sen naslısın sancın ağrın falan var mı ne durumdasın
ah canim benim. Bebegin sigmaz oluyor icine. O da heyecanli belliki. Annesini babasini gormek icin sabirsizlaniyor. Esinin yardim etmesi harika olmus. Bravo ona.
sağolsun elinden geldiğnce yardımcı oluyor ben gündüz temzlik yapıyorum akşamda yemeği o hazırlıyor allah razı olsun o olmasa ben nasıl atlatırdım bu dönemleri.sen napıyon randevune nezaman

maasalllah kizina masalllh...benimde yuksek cikiyor canim 15 i falan gorurse eger ilac veriyorlarmis aman dikkat et dinlenmeye calis...tuzlu yeme bol bol su ic...nst ye erken basliyorsun bak ne guzel....hadi canim hayirlisi olsun...

şimdi işyerinde ölçtürdüm bu seferde düşük çıktı 9-6 bir iki gün daha bakıyım biraz yorgunluk biraz da sıcak etkiliyo galiba .............

Gecmiyorrr gunlerrr randevu vakitleri gecmyorrr ilk aylara dondum yav...sali gunu doktora gitmem lazim ama bu cumartesi gitmemek icin zor tutuyom. Kendimiii

sabret cnm bak bebişin gelmek için sabırsızlanıyor günler su gibi geçer bi an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

sabret cnm bak bebişin gelmek için sabırsızlanıyor günler su gibi geçer bi an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Ahh ahhh hergun haftam su kadar oldu diye dusunup duruyomm bu irem derdi gebeligin enguzel aylari 5 6.aylaridir diye sonuna kadar hakliymis.o aylarda yapmak istediginiz ne varsa uygun sartlar altinda yapin yani

Ahh ahhh hergun haftam su kadar oldu diye dusunup duruyomm bu irem derdi gebeligin enguzel aylari 5 6.aylaridir diye sonuna kadar hakliymis.o aylarda yapmak istediginiz ne varsa uygun sartlar altinda yapin yani

bende bu gün 24. haftaya girdim cnm salı günü benimde kontrolüm var ama inan inanılmaz sabırsızlanıyorum zaman geçsede sağlıkla kucağıma alsam die senin haftalara gelince nasıl dayanacam orasıda meçhul :)

Sali ya kadar sabredebilirsem ayni gun gitmis oluruk.devletteki doktorum sali gunu izinliymis pazarteside cok yogun oluyor ufff carsamba gunune de ben dayanamam gliba

hahahahaaaaa :)
iyi yapmışsın cnm inşallah emerde hemen gerek kalmaz hangi marka kaça aldın cnm biberonu
bebedor markasininkini aldim 9 liraya.yaninda bir de kasik goturcem eger sutum gelmez ise mamayi biberonda yapip kasik ile vermeyi dusunuyom tabi kismetse.biberona alsiinca memeyi almakta zorluk cekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…