eczanedenmi aldın cnm.. ewet iyi yaparsın kaşıkla vermekle
bir sey oımaz teyzosusun.cirkin ordek zatengünaydın
güzel olmuşun bal yanaklının anası maşallah koyma şu kızın fotosunu nazarım değer ha
Evet rumus esmerdi.hatta dogarken biz cok şaşırdık.bende esimde beyaz tenliyiz.buyuk kizcemse cok beyaz.pamugum diye seviyoruz onu.bununda acilior gittikce teni.ama ablasi kadar beyaz olmuycak.cunki o bizdende beyaz..kız anası bu bebiş başka bebişin resmi mi senin kızcenn ilk doğdugunda oldukca esmerdi şimdi açılmış rengi sankim...maşallah cok da güzel kız yaa
günaydınn komşiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Oyyy canim..benim.bunlar gebeligin tadi tuzudur.Kızlar dün akşam karnım cok gergin sert idi sonra sol üst karnımdan bıcak saplantısı gibi bişeyler girmeye başladı sonra karnımın altında acayip bi baskı hissettim bebeğimde 5 10 sny biryere toplanıp kalıyordu arada b usefer daha uzun süre kendini topladı o zaman cok korktum bu kadar uzun toplamadıydı kendini.yarım saat böyle devam ettik bıcak saplantılarım karnımın sol tarafından giriyor aşağıdan cıkıyordu..eşim bana yardımcı oluyordu derin nefes al ver sırtıma da yastık karnıma elleriyle ovuyordu arada koparıverdi yoksam kızımız geliyor mu diyeSanki doğumda ebeler yardımcı olur ya onun gibi hissettim benim heriften iyi doğum koçu olur Sonra dizlerimin üstüne hani derler ya köpek duruşu gibi öyle durmamı istedi o harekette rahatlattı sonra kendlğinden gecti
ya peki ben gündüz uyumuyorsam, gece de uyuyamıyorsam la ben ne zaman uyuyacağım. ula sivrisinekler o odada bi tek beni mi buldunuz. orda odun gibi yatan bir koca da varken.uyumak istiyoruuuuuuuuuuum:84::84::84::84:
ya peki ben gündüz uyumuyorsam, gece de uyuyamıyorsam la ben ne zaman uyuyacağım. ula sivrisinekler o odada bi tek beni mi buldunuz. orda odun gibi yatan bir koca da varken.uyumak istiyoruuuuuuuuuuum:84::84::84::84:
günaydın
aynısını banada yapıyorlar odada 10 kişi olsun gelir beni ısırır kulağımın dibinde vızılar , anla ne kadar tatlı kanımız var pis heriflere niye gitsinler , ne kadar işe yarıyo bilmem face de vardı güya yeşil limonu 2 ye bölüp karanfil batırırsan koy odana pencere önü deniyo hatta sivrisinek olmazmış
Gunaydinlarrrrr biz doktora gitme karari aldik 2 gundur tansiyon halsizlik hallerim gene basladi pazartesi yerine bugun gidem dedim..orkimm sizin orlarda sinek ilaci satmiyorlar mieee iremin dedigi gibi tatli kan varken gidilrimi beylerin kaninaa
cancağızımm gecmedimiydi kusmaların bahsikonu gecmeyince ben daha olmuyor diye düşünmüştümya ilk kez dün sinek oldu. Hazırlıksız yakalandım. Bu arada hala uyumadım. Kus kus öldüm gene. Işe de gitmedim
cancağızımm gecmedimiydi kusmaların bahsikonu gecmeyince ben daha olmuyor diye düşünmüştüm
yok rümüşüm geçmedi ya. ama eskisi gibi sık yoklamıyor. bu ara ilginç bi şekilde arttı ve gece 2-3 civarı kusuyorum. uyuyamıyorum
sen daha iyi bilirsin ama hani ocak annelerinde bir anne vardı onun durumu seni etkilemişti acaba o tetiklemiş olabilir mi..
yok canım ondan önce arttı bu kusmalar. ara ara böyle artıyor.
gebelik takvimine baktım da 4 aylık olmuşun bir haftaya kalmaz seninkilerin tekmüklerini hissedersin..benim de tansiyon düşmelerim gene başladı doktor teyzemiz izne cıkmışş göremedim,
gebelik takvimine baktım da 4 aylık olmuşun bir haftaya kalmaz seninkilerin tekmüklerini hissedersin..benim de tansiyon düşmelerim gene başladı doktor teyzemiz izne cıkmışş göremedim,
rümüüüş geçen de sulu gözlülüğüm üstümdeydi. yatakta oturmuş ağlıyorum. sonra karnımda tık tık bir şeyler vuruyor. açtım baktım vuran yer bir de havaya kalkıyor oynuyorilk kez hissettim ama bir daha yapmadı ağlasam mı ne yapsam
rümüşüm bu ocak annelerindeki arkadaşa da o kadar üzüldük ama şimdi çok kızıyorum. kız resmen beddua etti gruptakilere yani bize. başınıza gelsin, aynı yollardan geçin beni anlarsınız falan diye. neyse acısına verdik ama çok kırıldık yani.
neynnn niye öyle dediki ayy tövbe yarabbim az bakam topige tövbe estağfurullah
topikte yazmadı face grubunda yazdı bunları. yaa memorialde yatmış 4000 lira para istemişler. parayı ödeyecekleri güçleri yokmuş. kızcağızın biri de iyi niyetle niye devlete gitmedin falan yazdı. bunun üzerine bunları dedi.
ya tabi durumu bizlerden farklı. ilgilenen dr çok becerikli. her dr onun durumundan anlamıyor ama bedduaya gerek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?