hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ya peki ben gündüz uyumuyorsam, gece de uyuyamıyorsam la ben ne zaman uyuyacağım. ula sivrisinekler o odada bi tek beni mi buldunuz. orda odun gibi yatan bir koca da varken.uyumak istiyoruuuuuuuuuuum:84::84::84::84:

günaydın

güzel olmuşun bal yanaklının anası maşallah koyma şu kızın fotosunu nazarım değer ha
bir sey oımaz teyzosusun.cirkin ordek zaten
Amin
kız anası bu bebiş başka bebişin resmi mi senin kızcenn ilk doğdugunda oldukca esmerdi şimdi açılmış rengi sankim...maşallah cok da güzel kız yaa

günaydınn komşiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet rumus esmerdi.hatta dogarken biz cok şaşırdık.bende esimde beyaz tenliyiz.buyuk kizcemse cok beyaz.pamugum diye seviyoruz onu.bununda acilior gittikce teni.ama ablasi kadar beyaz olmuycak.cunki o bizdende beyaz..
Oyyy canim..benim.bunlar gebeligin tadi tuzudur.kasılmalar hazirliyor seni.artik vakit coook yaklasdi..
Bide biberon ilgili yazayim.ben ilkkizima almısdım.bolca emzikde biberonda.ama hiç kullanmadim.boşa verdim o kadar parayi.inşallah sende kullanma gereyi duymazsin.hmn gelir sutun

ya peki ben gündüz uyumuyorsam, gece de uyuyamıyorsam la ben ne zaman uyuyacağım. ula sivrisinekler o odada bi tek beni mi buldunuz. orda odun gibi yatan bir koca da varken.uyumak istiyoruuuuuuuuuuum:84::84::84::84:

Orkim hormonlar yuzunden sineklerle kavga ediyor

günaydın

aynısını banada yapıyorlar odada 10 kişi olsun gelir beni ısırır kulağımın dibinde vızılar , anla ne kadar tatlı kanımız var pis heriflere niye gitsinler , ne kadar işe yarıyo bilmem face de vardı güya yeşil limonu 2 ye bölüp karanfil batırırsan koy odana pencere önü deniyo hatta sivrisinek olmazmış

Gunaydinlarrrrr biz doktora gitme karari aldik 2 gundur tansiyon halsizlik hallerim gene basladi pazartesi yerine bugun gidem dedim..orkimm sizin orlarda sinek ilaci satmiyorlar mi eee iremin dedigi gibi tatli kan varken gidilrimi beylerin kaninaa

Gunaydinlarrrrr biz doktora gitme karari aldik 2 gundur tansiyon halsizlik hallerim gene basladi pazartesi yerine bugun gidem dedim..orkimm sizin orlarda sinek ilaci satmiyorlar mi eee iremin dedigi gibi tatli kan varken gidilrimi beylerin kaninaa

ya ilk kez dün sinek oldu. hazırlıksız yakalandım. bu arada hala uyumadım. kus kus öldüm gene. işe de gitmedim

gebelik takvimine baktım da 4 aylık olmuşun bir haftaya kalmaz seninkilerin tekmüklerini hissedersin..benim de tansiyon düşmelerim gene başladı doktor teyzemiz izne cıkmışş göremedim,

rümüüüş geçen de sulu gözlülüğüm üstümdeydi. yatakta oturmuş ağlıyorum. sonra karnımda tık tık bir şeyler vuruyor. açtım baktım vuran yer bir de havaya kalkıyor oynuyor ilk kez hissettim ama bir daha yapmadı ağlasam mı ne yapsam

rümüşüm bu ocak annelerindeki arkadaşa da o kadar üzüldük ama şimdi çok kızıyorum. kız resmen beddua etti gruptakilere yani bize. başınıza gelsin, aynı yollardan geçin beni anlarsınız falan diye. neyse acısına verdik ama çok kırıldık yani.

ne cektikkkkkkk be orkidemm şafak 37.anammm kız atıvermişler ya ilk tekmüklerini..yok annesi ağlama bizde üzülürüz ...gerci hamile bayana da ağlama denmez ki sanki hamilebayanın elinde ağlamak yada ağlamamak..

neynnn niye öyle dediki ayy tövbe yarabbim az bakam topige tövbe estağfurullah

neynnn niye öyle dediki ayy tövbe yarabbim az bakam topige tövbe estağfurullah

topikte yazmadı face grubunda yazdı bunları. yaa memorialde yatmış 4000 lira para istemişler. parayı ödeyecekleri güçleri yokmuş. kızcağızın biri de iyi niyetle niye devlete gitmedin falan yazdı. bunun üzerine bunları dedi.

ya tabi durumu bizlerden farklı. ilgilenen dr çok becerikli. her dr onun durumundan anlamıyor ama bedduaya gerek yoktu

anladım dediğin gibi beddua etmeye gerek yoktu ama işte onuda az bucuk anlamaya calışmak lazım yani kıza hem kızdım hemde biraz fazla gelsede tepkisi canı yanıyordu kolay değil.neyse cancağızım mutfağa gitmem lazım öpüyorum seni ve bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…