Gecenin bu saatinde olmayacak şeyi aş eren kadına gebe denir.oldu mu şimdi bu gece de uyku yok bana yavrum ne cins çıktınız be yaa
kız burnuma mangal kokusu ve mangalda pisen et kokusu gelip durdu ya.Ne cekti caniniz ne cektiiii
aman rümüşüm gelmeyenin gidenin vardır kendince sebebi. Biz keyfimizi bulalımTopige gelmeyip bizi haburda yalniz birakan arkadaslara kalbim harbi kırık...
kız burnuma mangal kokusu ve mangalda pisen et kokusu gelip durdu ya.
aman rümüşüm gelmeyenin gidenin vardır kendince sebebi. Biz keyfimizi bulalım
eee yuh o saate mi derdim hamile olmasam ayni seyi yasamasam benim de burnuma tavuk şış kokmustu sagolsun kocis kendi elleriyle yapti...
Kizlaarrr bu sabah 7 bucukta uyandim herife kahvlti hazirladim evi supurdum sildim bulasigi makinaya attimsimdik bunlarda ne var diyceksniz ben genelde cogunda oglen uyandigimda yapardim simdi ozeldeki doktorumuza gidicwz eger ben aksama gelmez isem bilinki dogurdum ya da basima bisey geldi cunku bu yaptiklarim bende 9 aydir bulunmayan hareketlerdi
Az kaldı kızzzz..azcık daha dayan..inşallah sağsalim gid?n sağsalim gelin.sen bebişi görcem diye heyecn yapmışsındır belki
Günaydın canlar
Slm kızlarrrr :)) ben bugun yine yalnızımm pööffff.. Hadi toplanin bana gelin :) size caylar pastlar yapim bahcemde keyif yapalim :)) ay ne guzel olurduuuuuu :))
Bana yaşpasta yaparmisin
geldim doğurmadımbebişim 2550 kilo olmuş boyunu söyledi ama unuttum epiduralı sordum 2 hafta sonra konuşalım dedi şartlar uygunsa yapabiliriz dedi ve iki hafta sonra catı muayenesi var üff yapmasak olmaz mı dedim kibarca nedenini anlattı gelde hayır de yapcak bişey yok olcaz.bebişin kafası yerleşmiş dedi(nereye oldugunu sormadım bende bilmiyorum bilen vra mı )şimdilik normal doğum için şartlar iyi catım cok dar olmaz ise normal düşünüyoruz ağrı eşiğimi sordu bende dedim ki cok mızmızımdır ama yanımda eşim olursa ve sizde yüreklendirerseniz ben normal doğururum dedi sen merak etme yüreklendiririz dedi ama öyle başlayınca vzagectim demek yok falan dedi.acaba neden normal doğum sancısını cekerken beni sezeryana alın desem ne olur ki niye öyle dedi acap..bugün doktorumun cok hastası yoktu rahat rahat konuştu bizimle.nst ye girdim sancım yok tahliller temiz cıktı.ben nst icin beklerken dün akşamdan beri nromal doğum sancısı ceken bayanın bebişinin kalp atışları düşmeye başlayınca sezeryana almak istediler hemşireler hasta yakınlarını ikna edene kadar atla karayı sectiler ve ben karar aldım doğum yapana kadar kimseeye haber vermiycem saedce eşim eşim isterse yanına bir arkdtaşını cağırabilir bende kızkardeşimi cağırcam o kadar.ne kadar kalabalık olursa hem hemşirelerin başı ağrır hem benim kafam karışır,sonra benden önceki nst ye gricek hamile bayanın sancısı cıktı süprüz olarak ve kadın hic bişey hissetmiyordu ne garip benden olaylar bugn böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kuzum sen nasilsin gitiinmi psikologuna rahatlayabildinmi.dogum isim artik cidiiye bindiRümüş sanki dün demişdin hamileyim diye.vakit çok hızlı geçiyor.inşallah rahat olur doğumun.dualarım seninle olucak
Ə
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?