hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hehytt hehyttttt herifim 8 aydır ilk kez aşerdiğim zaman aşerdiğim şeyi almaya gitti gerciii akşam eve geldiğinden beri 20 kez söylemişmdir kavun istiyorum diye ayyy aşerdiklerimi hep aldıda böyle bu saatte isteyince almaya gitmediydi yarın eve gelirken yada ben gün icnide yanına gidip alırdıkkk gelişme var bizim herifte

Slm kizlar ben beklkyorum hala bu aksam kagnenem geldi yarin sabah ta anem gelecek sali dogumhaneye gidecem dua edjn bana kizlar cok korkuyorum bir aksilik cikmaz insallah.hersey normal gidiyor simdiliik insallh acilmam rahat olur...

Rumeysa canim senin icinde rabbim hayirlisini nasipp edder insallh.

Aa sen doğurmamışsın daha.kokrma canım sakln.senin psikolojin çok onemli.gergin olmaman lazım.sadece sonucu düşün.bebişini kollarında hayal et.o zaman gerisi gelicek inşallah.bide inanki korkucak kadar kötü deyiil.yoksa her kesin tek çoçugu olurdu dime

Ay canim benim ben hala dogurmadim yaa...bekliyoruz iste .kim var goremiyom tlf dan girdigm icin...herkese iyi aksamlar.gergin olmamaya cisiyorum ama insani n elinde dilll...

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doğum eylemi başlayacak bebişin kafası ordan pıttt diye cıkıvercekkkkkkk,merdiven cıkıver acılmaya yardım edermiş

canlar naber

ben 3-4 gündür evde değildim kaynanamdaydım orda arkadaşlarımızın düğünleri vardı onlar için gittim kocam evde kaldı ben kaynanamlarda ama evimi çoooooooooook özlemişim evim evim güzel evim ama geldiğimden beri bi yorgunluk bi yorgunluk anlatamam kasıklarım ve başıım da ağrıyo bi de gazım var yol yorgunluğu desem 2 saatlik yol çok bişey değil ki.. bişey yoktur demi dinlensem geçer mi? bi de siz bu gaz problemi için özel bişey yaptınız mı yaptıysanız Allah rızası için bi diyiverin bu gaz beni mahvediyo..

rumeysam az kaldı artık doğum muhabbetleri başlamış inşallah hayırlısıyla bir avazda doğurursun burda normal doğuma özel hastanelerde kim nöbetçiyse o giriyo kendi doktorun girmiyo orda da öyle mi?

yasamim sen de inşallah sağlıkla alıcaksın bebişini kucağına senin sezeryan mı olucaktı canım?

Anaam bugün kimsegelmedi mi buraya

he yaaa kimsecikler gelmemiş yaaa.. kız rümüş doğurmaya mı gittin aman diyim ha sık dişini azcık.. sende ne var ne yok orkidecim iyimisin...
tumet bacım nerelerdesin acaba evi taşıdın burdandamı taşındın yoksam :))

tu met in gelmemsi cok normal cünkü o artık bir teyze sorumlulukları coğaldı biraz daha gelmez diye düşünüyrum..yok doğurmaya gitmedim ama buraya yazan sayısı azaldıkca sanki kendi kendime konuşurmuş hissine kapıldım bir kac gündür o yüzden yazmadım.
gaz problemi ben yaşamadım aklımada inan bişey gelmiyor gercek soda iyi gelir mi acaba..normal bi insan icin 2 saatlik yol hicbişeydir ama sen hamilesin 2 saatlik yol 6 saatlik yola eşittir bizim icin eee bide düğün falan derken yorulman cok normal..ayaklarının altına yastık koy bacakların kalcandan azcık yukarda olsun..özel hastanedeki doktorum etraftan duydugum kadarıyla öyle bir uygulaması yok kendi giriyormuş hemşireler öyle dediydi ama kendimi şuna hazırlıyorum normal doğum kısmet olursa o dönemin coğunu ebe ve hemşirelerle geçiricem doktorum büyük ihtimal son dakikalarda gelir.o hastahanede yattığım icin hemşirelerinin ilgi alakasını biliyorum ama ebe lerimiz nasıl bilmiyorum kısmet artık..nöbetci doktor gircek olsaydı doğum evinde yaparım daha iyi ordadi kim nöbetciyse geliyor..
kendimi bakıma sokasım var saclarımı kıpkısacık kestirip rengini değştrmek istiyorum ama doğum sırasında o kısa saclar nasıl olur bilimyorum benim sac tibim kıvırcık azcık kararsızımm

yarın kontrolüm var kızlar.dua edin nolurrr...

rümeysaaaa az kaldı demek..ayy ne heyecanlı..artık alacaksın sağlıkla kucağına inşallah...
meltem kontrolden dönmedin mi acep:44:
canım ne güzel gezmiş hava almışsın. biraz dinlen ağrıların geçer.

iyi diyelim iyi olsun canım. benim de karnımda ağrı oldu bugün. nst bağladılar, ultrason yaptılar. çok şükür bi problem yokmuş. gün sayıyorum işte. sen nasılsın?

ilk nst ye de baağlanmış oldun yani..niye ağrın olmuş acaba bişey demediler mi.randevun nezaman..senin mucizelerin yaramazlık yapıyorlar gene

Selamlar kızlar..bebeğimi görebildim ama ne görme..iki hafta bekledikten sonra sabah gittiğimizde ultrason aletinin bozuldığunu gördüm.eski bir ultrason aleti getirmişler,onu da ekrana bağlamamışlardı.ben göremedim yattığım yerden ama eşim burası neresi,şurası neresi dedi durdu.neyse...önemli olan iiymiş bebeğimiz.3 cm olmuş yerim onu ben..doktor kasığımın sağına doğru baktı bu defa.sağdaydı.ultrason çıktısında da sağda..test sonuçlarında da bir sorun yok dedi. iki hafta sonra ense kalınlığı için gidicez.önemli olan o dedi doktor.inşallah hersey yolundadır.

Sizler nasılsınız?

güzel haberlerle gelmene sevindim canım bebeğin şekli nasıl yani kolları falan seçiliyormu ben unuttumda biz iyyiz benimki az önce bi hazırlık göstergesi daha yaptı karnımın altına bi sancı otturuverdi

Sizin nazarınız değmez kızlar bebeğin son görüntüsünü koyayım. Öncekiler gibi net olamadı ama olsun.bir de kocişimle eğlenmek için bir kaç çalışma yaptık.onu da göstereyim

Bugün biz doktoru beklerken hamile bir kadın sandalyeyle getirildi. Doğumu başlamış. Hemen odaya aldılar. Ama kadın çok rahat görünüyordu. Ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…