hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar benim de kısaydı saçlarım kısa saç bakım istiyo sürekli kestirmek istiyo ama korkumdan kestiremiyorum şubata kadar uzasın napıyım artık o zaman gider yine kısacık kestiririm çok rahat oluyo önleri uzun arkası kısa benimki sadece önlerini düzleştiriyorum işim bitiyo herkes de çok beğeniyo.. bence sen de doğumdan sonra kestir canım zahmetsiz kurutup şekil verirsin
dediğin gibi önemli olan iyi olması zaten erkekler daha net görüyo biz tam göremiyoruz yattığımız için benimki geçen gittiğimizde omurga kemiğini bile gördüm diyo ben o kadar net seçemedim.. inşallah 2li testiniz de iyi çıkar bu arada benim de bebiş sağda

orkideeee seninkiler sana baya kök söktürücek ne yaramaz bebiş bunlar böyle doğunda totolarına totolarına vurmak lazım

o omuriliği secmek cok güzel oluyordu tek belli olan yeri orası oluyor ben de devlete gittiğimde hep orasın görürdüm diger yerler isecmek bize göre imkansızdı.ben doğum sırasında iyi olur diye düşündüm azcık kendimi değiştiresim var yaa saclarımın rengini mi değiştirsem acaba capucino rengi falan mı yaptırsam sen özele gitmiyormuydun sen niye göremiyon ki bebişi

hem özele hem askeri hastaneye gidiyorum askeri hastanedeki ultrason çok daha iyi ama yatar pozisyonda olunca çok net göremiyo ya insan ya da ne bileyim belki de heyecandandır.. değişiklik iyidir valla ben de hamile kaldığımı öğrendiğim zamandan 1 hafta önce falan kestirmiştim iyi ki de kestirmişim yazın yıkayıp şekil vermesi ne kolay oldu.. ama şimdi korkumdan kestiremiyorum aklı kıt olur ömrü az olur falan diyolar batıl ama ne bileyim işte şubata kadar beklicem bebiş doğsun doğru kuaföre bu modeli herkes çok yakıştırıyo çünkü :115: senin saçların çok mu uzun ki?

Meltemcim gözün aydın canım.resimler çok güzel maşallaj ona.daçlı rrsmi cok komik olmuş

Omuzlarimdan az asagida saclarim.kipkisacik kestirmek istiyom ama esim pek yanasmiyor.cok saldim kendimi bi degisiklik iyi gelicek dogumdan once.rengini degistiririm belki.bizim ozelde yattigin yatagin karsi duvarinda tv var ordan izliyom bebisi en cok kalp atisini izlemek guzel.doktor da mouse ucu ile bak surasi kalbi surasi midesi diyor.

günaydın kızlar kontrolleri güzel geçenlerin gözü aydın , metoş kızım sen delisin ha bayıldım usg lere viole canım benim gaz ve bağırsak sıkıntılarım için en kesin yardımcım kiviydi ama sen yaza geldin maalesef tek önerim aşırıya kaçmadan kimyon kullanman ben makarna salatasına kısıra koyar yerdim oda fayda eder bu yöntem şimdi sana emzirirken bebeğinede fayda etcek unutma

Slm kizlar ben doguramadim 1cm acikligim varmis agrimda cikmdi doktor cuma yine gel ddedi...cati ..muayenesinde canim cok yandi cok cok kotu birsey yaa offf bu dogum zor olacak...benim oglumunda gelmeye niyeti yok...zafer bayraminda gelecek heralde....

kimyonu deniyim bu günlerde hep kuru şeyler yedim sanırım ondan oldu kaynanam biberle domates salçası yaptı taze taze ekmekle götürdüm kaç gün normalde çok az ekmek yerim ben bi de ekmek de köy ekmeği ağır geldi sanırım :26: dün bütün gün çorba içtim bi kaç güne düzelir inşallah :18: gece ağrıdan zor uyudum valla.. sen neler yapıyosun kızçen napıyo hazırlıklar ne durumda

çatı muayenesinde normal yapıp yapamayacağın anlaşılyor de mi? oğlanlar erken doğarmış aslında ama seninki yerinden memnun galiba

kimyonuda çok kaçırma , yaz günü kiraz falan az fazla kaçırsan rahatlatır seni aslında Birde kabak çekirdeği küçük paketlerde oluyo ya ondan al ye kesin çözüm ertesi gün rahatsın Genel olarak biz iyiyiz bir kaç eksiğimiz kaldı bezimiz küvetimiz göğüs ucu kremimiz yok birde yıkanacak kıyafetlerimiz var Uykular ilk zamanlara döndü wc nöbeti için kurulmuş saat gibi her gece aynı saatte kalkıyoruz ama şükür halime bir tahta bulup tıklatmalıyıım

çatı muayenesinde normal yapıp yapamayacağın anlaşılyor de mi? Oğlanlar erken doğarmış aslında ama seninki yerinden memnun galiba

eğer bebeğin pozisyonu uygunsa çatı muayenesiyle açılma var mı diye bakıyorlar canım normal olmasını öncelikle bebeğin pozisyonu belirliyo Bu arada bizde erkek geç doğar derler tecrübeylede sabit kızlar aceleci

enemmm komşii sen 30 haftaya merdiveni dayamışsınn,,,bzim burdada kızlar aceleci derler

Kızlar bence o uyudurma.kızlar erken doğarmışmışbize ait diyil o.büyük kızçem 41 haftada diğeri 40..5 doğdu.beni bekletdilrr.

kızlar bence o uyudurma.kızlar erken doğarmışmışbize ait diyil o.büyük kızçem 41 haftada diğeri 40..5 doğdu.beni bekletdilrr.

benimde 2 arkadaşım da oğullarını 41 haftayı doldurduktan sonra doğurdu bak şimdi kafam karıştı Ve bana herkes kızı erken bekle diyo :44:

Kızlar ya ben gece namaza kalktığımda agzıma 2 ceviz atıyom ki kızçem hemen kıpırdanıyodu bu geceden beri öyle belirgin bir hareket yapmadı bu saat oldu ki yemekte yedim korkmaya başladım ya doğuran gacı nazlıma normal mi kız akşam olsada az dinlensem olmadı doktora gitcem :18::18::18:

bu meb beni deli etti dünden beri.. tayin istedim hala sonuç açıklanmadı gerçi çok da ümitli değilim ama en azından oldu ya da olmadı diye bilseydik iyiydi.. sınıf öğretmenlerini açıklamadılar herkese çay şakire yok.. çok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…