hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar benim de kısaydı saçlarım kısa saç bakım istiyo sürekli kestirmek istiyo ama korkumdan kestiremiyorum şubata kadar uzasın napıyım artık o zaman gider yine kısacık kestiririm çok rahat oluyo önleri uzun arkası kısa benimki sadece önlerini düzleştiriyorum işim bitiyo herkes de çok beğeniyo.. bence sen de doğumdan sonra kestir canım zahmetsiz kurutup şekil verirsintu met in gelmemsi cok normal cünkü o artık bir teyzesorumlulukları coğaldı biraz daha gelmez diye düşünüyrum..yok doğurmaya gitmedim ama buraya yazan sayısı azaldıkca sanki kendi kendime konuşurmuş hissine kapıldım bir kac gündür o yüzden yazmadım.
gaz problemi ben yaşamadım aklımada inan bişey gelmiyor gercek soda iyi gelir mi acaba..normal bi insan icin 2 saatlik yol hicbişeydir ama sen hamilesin 2 saatlik yol 6 saatlik yola eşittir bizim icin eee bide düğün falan derken yorulman cok normal..ayaklarının altına yastık koy bacakların kalcandan azcık yukarda olsun..özel hastanedeki doktorum etraftan duydugum kadarıyla öyle bir uygulaması yok kendi giriyormuş hemşireler öyle dediydi ama kendimi şuna hazırlıyorum normal doğum kısmet olursa o dönemin coğunu ebe ve hemşirelerle geçiricem doktorum büyük ihtimal son dakikalarda gelir.o hastahanede yattığım icin hemşirelerinin ilgi alakasını biliyorum ama ebe lerimiz nasıl bilmiyorum kısmet artık..nöbetci doktor gircek olsaydı doğum evinde yaparım daha iyi ordadi kim nöbetciyse geliyor..
kendimi bakıma sokasım var saclarımı kıpkısacık kestirip rengini değştrmek istiyorum ama doğum sırasında o kısa saclar nasıl olur bilimyorum benim sac tibim kıvırcık azcık kararsızımm
dediğin gibi önemli olan iyi olması zaten erkekler daha net görüyo biz tam göremiyoruz yattığımız için benimki geçen gittiğimizde omurga kemiğini bile gördüm diyo ben o kadar net seçemedim.. inşallah 2li testiniz de iyi çıkar bu arada benim de bebiş sağdaSelamlar kızlar..bebeğimi görebildim ama ne görme..iki hafta bekledikten sonra sabah gittiğimizde ultrason aletinin bozuldığunu gördüm.eski bir ultrason aleti getirmişler,onu da ekrana bağlamamışlardı.ben göremedim yattığım yerden ama eşim burası neresi,şurası neresi dedi durdu.neyse...önemli olan iiymiş bebeğimiz.3 cm olmuş yerim onu ben..doktor kasığımın sağına doğru baktı bu defa.sağdaydı.ultrason çıktısında da sağda..test sonuçlarında da bir sorun yok dedi. iki hafta sonra ense kalınlığı için gidicez.önemli olan o dedi doktor.inşallah hersey yolundadır.
Sizler nasılsınız?
hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar benim de kısaydı saçlarım kısa saç bakım istiyo sürekli kestirmek istiyo ama korkumdan kestiremiyorum şubata kadar uzasın napıyım artık o zaman gider yine kısacık kestiririm çok rahat oluyo önleri uzun arkası kısa benimki sadece önlerini düzleştiriyorum işim bitiyo herkes de çok beğeniyo.. bence sen de doğumdan sonra kestir canım zahmetsiz kurutup şekil verirsin
dediğin gibi önemli olan iyi olması zaten erkekler daha net görüyo biz tam göremiyoruz yattığımız için benimki geçen gittiğimizde omurga kemiğini bile gördüm diyo ben o kadar net seçemedim.. inşallah 2li testiniz de iyi çıkar bu arada benim de bebiş sağda
orkideeee seninkiler sana baya kök söktürücek ne yaramaz bebiş bunlar böyle doğunda totolarına totolarına vurmak lazım
derin derin nefes almıyormuydu kız,,,odaya aldılar derken odada mı doğurtcaktı
o omuriliği secmek cok güzel oluyordu tek belli olan yeri orası oluyor ben de devlete gittiğimde hep orasın görürdüm diger yerler isecmek bize göre imkansızdı.ben doğum sırasında iyi olur diye düşündüm azcık kendimi değiştiresim var yaa saclarımın rengini mi değiştirsem acaba capucino rengi falan mı yaptırsam sen özele gitmiyormuydun sen niye göremiyon ki bebişi
hem özele hem askeri hastaneye gidiyorum askeri hastanedeki ultrason çok daha iyi ama yatar pozisyonda olunca çok net göremiyo ya insan ya da ne bileyim belki de heyecandandır.. değişiklik iyidir valla ben de hamile kaldığımı öğrendiğim zamandan 1 hafta önce falan kestirmiştim iyi ki de kestirmişim yazın yıkayıp şekil vermesi ne kolay oldu.. ama şimdi korkumdan kestiremiyorum aklı kıt olur ömrü az olur falan diyolar batıl ama ne bileyim işte şubata kadar beklicem bebiş doğsun doğru kuaförebu modeli herkes çok yakıştırıyo çünkü :115: senin saçların çok mu uzun ki?
günaydın kızlar kontrolleri güzel geçenlerin gözü aydın , metoş kızım sen delisin ha bayıldım usg lereviole canım benim gaz ve bağırsak sıkıntılarım için en kesin yardımcım kiviydi ama sen yaza geldin maalesef tek önerim aşırıya kaçmadan kimyon kullanman ben makarna salatasına kısıra koyar yerdim oda fayda eder bu yöntem şimdi sana emzirirken bebeğinede fayda etcek unutma
Slm kizlar ben doguramadim 1cm acikligim varmis agrimda cikmdi doktor cuma yine gel ddedi...cati ..muayenesinde canim cok yandi cok cok kotu birsey yaa offf bu dogum zor olacak...benim oglumunda gelmeye niyeti yok...zafer bayraminda gelecek heralde....
kimyonuda çok kaçırma , yaz günü kiraz falan az fazla kaçırsan rahatlatır seni aslındakimyonu deniyim bu günlerde hep kuru şeyler yedim sanırım ondan oldu kaynanam biberle domates salçası yaptı taze taze ekmekle götürdüm kaç gün normalde çok az ekmek yerim ben bi de ekmek de köy ekmeği ağır geldi sanırım :26: Dün bütün gün çorba içtimBi kaç güne düzelir inşallah :18: Gece ağrıdan zor uyudum valla.. Sen neler yapıyosun kızçen napıyo hazırlıklar ne durumda
çatı muayenesinde normal yapıp yapamayacağın anlaşılyor de mi? Oğlanlar erken doğarmış aslında ama seninki yerinden memnun galiba
eğer bebeğin pozisyonu uygunsa çatı muayenesiyle açılma var mı diye bakıyorlar canım normal olmasını öncelikle bebeğin pozisyonu belirliyoBu arada bizde erkek geç doğar derler tecrübeylede sabit kızlar aceleci
enemmm komşii sen 30 haftaya merdiveni dayamışsınn,,,bzim burdada kızlar aceleci derler
Slm kizlar ben doguramadim 1cm acikligim varmis agrimda cikmdi doktor cuma yine gel ddedi...cati ..muayenesinde canim cok yandi cok cok kotu birsey yaa offf bu dogum zor olacak...benim oglumunda gelmeye niyeti yok...zafer bayraminda gelecek heralde....
kızlar bence o uyudurma.kızlar erken doğarmışmış bize ait diyil o.büyük kızçem 41 haftada diğeri 40..5 doğdu.beni bekletdilrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?