Kızlar ya ben gece namaza kalktığımda agzıma 2 ceviz atıyom ki kızçem hemen kıpırdanıyodu bu geceden beri öyle belirgin bir hareket yapmadı bu saat oldu ki yemekte yedim korkmaya başladım ya doğuran gacı nazlıma normal mi kız akşam olsada az dinlensem olmadı doktora gitcem :18::18::18:
Devlet isleri zor isler..sen nye tayin istedinki nereye istedin baska memleketemibu meb beni deli etti dünden beri.. tayin istedim hala sonuç açıklanmadı gerçi çok da ümitli değilim ama en azından oldu ya da olmadı diye bilseydik iyiydi.. sınıf öğretmenlerini açıklamadılar herkese çay şakire yok.. çok sinirliyim
slm kızlaaaarrrrr ya bişe soracam benim havlularım ne yaptıysam yıkadıktan sonra sert oluyo yumuşamıyor bi bilginiz varmı nasıl yumuşatabilirim.. bu arada yumuşatıcı koyuyorum soda koyuyorum çıkınca ütülüyorum ama yine aynı( pööfffff
Cukalata gibi tatli bisey atip sol tarafina donup dinlen ozman sana tekmuk atar annesi.yorulduysan bugunlerde o da yorulmustur
slm kızlaaaarrrrr ya bişe soracam benim havlularım ne yaptıysam yıkadıktan sonra sert oluyo yumuşamıyor bi bilginiz varmı nasıl yumuşatabilirim.. bu arada yumuşatıcı koyuyorum soda koyuyorum çıkınca ütülüyorum ama yine aynı( pööfffff
yıkadıkça mı sertleşti bastan beri mi çok sert yani malı mı öyle, ben persilin sıvı deterjanını yumoşunda extrasını kullanıyom güllüsü çok güzel kokuyo tavsiye ederim hiç sıkıntım yok , ama malı sert olan havlu kolay kolay yumşamıyo ben öyle biliyom ...
Iremin de dedigi gibi havlunun mali ile ile ilgilidir bence..
yıkadıkça sertleşti 4 senedir kullanıyorum ama daha eskimedi taç tan almıştım ozaman birsürü para verip.. ariel toz deterjan kullanıyorum bide yumoş extra mavi kullanıyorum sadece havlularım sert buranın suları çok kireçli die toz soda koyuyorum ama sadece havlularım öyle anlamadım gitti
o zaman senin havluların miladi dolmuş yeni havlu lazım
( ama daha yepyeni hiç bi yerinde ne bi yırtık nede bi geçmeyen lekesi var bembeyaz yeni alınmış gibi ama yıkanınca vay haline :)) gerçi ilk kurulanmadan sonra yumuşacık oluyo ama neden kuruduğunda sert
acaba dışarda güneşin altında kurudugu icin olabilir mi yani aklıma öyle geldi havalar cok sıcak,
Canim usg de zaten cocuk dondugu icin normal gorundu.alttan acilma varmi diye bakti sadece benimki keyifci cikti biraz...hhemde ne memnun...:))çatı muayenesinde normal yapıp yapamayacağın anlaşılyor de mi? oğlanlar erken doğarmış aslında ama seninki yerinden memnun galiba
kuzumm
Yoruldugun icin oynamiyorrdur canim...cikolata ye meyvesuyu icccc bak nasil tepikliyor o zaman....azicik uyuyordur ooo merak etme sen....Kızlar ya ben gece namaza kalktığımda agzıma 2 ceviz atıyom ki kızçem hemen kıpırdanıyodu bu geceden beri öyle belirgin bir hareket yapmadı bu saat oldu ki yemekte yedim korkmaya başladım ya doğuran gacı nazlıma normal mi kız akşam olsada az dinlensem olmadı doktora gitcem :18::18::18:
Canim usg de zaten cocuk dondugu icin normal gorundu.alttan acilma varmi diye bakti sadece benimki keyifci cikti biraz...hhemde ne memnun...:))
Ah rumusum ahhhh ne yapacazzz bilmiyorum tirssiyodum cokkkkkk((
kızma ne kadar uzattı die ama ben çamaşırlarımı hiç dışarda kurutmam evim yol kenarında arabalar geçiyor tekrar kirlenmesin die hep içerde kurutuyorum :)) tmm neyse kızma kapatalım bu konuyu ben sert havlularımla başbaşa bi çaresini bulurum bacım yinede çok saol ilgilendiğin için.. bu arada ben yarın dr a gidiyorum bugün randevusu doluydu.. seker yüklemesi yapılacak çok aç olmana gerek yok dedi acaba az bişe yiyip gitsem sıkıntı olurmu yol uzun çünkü :)
bende hamis im hemde 4 haftacik yavrum :)
bende hamis im hemde 4 haftacik yavrum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?