hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Cukalata gibi tatli bisey atip sol tarafina donup dinlen ozman sana tekmuk atar annesi.yorulduysan bugunlerde o da yorulmustur

Devlet isleri zor isler..sen nye tayin istedinki nereye istedin baska memleketemi

slm kızlaaaarrrrr ya bişe soracam benim havlularım ne yaptıysam yıkadıktan sonra sert oluyo yumuşamıyor bi bilginiz varmı nasıl yumuşatabilirim.. bu arada yumuşatıcı koyuyorum soda koyuyorum çıkınca ütülüyorum ama yine aynı ( pööfffff

yıkadıkça mı sertleşti bastan beri mi çok sert yani malı mı öyle, ben persilin sıvı deterjanını yumoşunda extrasını kullanıyom güllüsü çok güzel kokuyo tavsiye ederim hiç sıkıntım yok , ama malı sert olan havlu kolay kolay yumşamıyo ben öyle biliyom ...

Iremin de dedigi gibi havlunun mali ile ile ilgilidir bence..

Iremin de dedigi gibi havlunun mali ile ile ilgilidir bence..

yıkadıkça sertleşti 4 senedir kullanıyorum ama daha eskimedi taç tan almıştım ozaman birsürü para verip.. ariel toz deterjan kullanıyorum bide yumoş extra mavi kullanıyorum sadece havlularım sert buranın suları çok kireçli die toz soda koyuyorum ama sadece havlularım öyle anlamadım gitti

o zaman senin havluların miladi dolmuş yeni havlu lazım

( ama daha yepyeni hiç bi yerinde ne bi yırtık nede bi geçmeyen lekesi var bembeyaz yeni alınmış gibi ama yıkanınca vay haline :)) gerçi ilk kurulanmadan sonra yumuşacık oluyo ama neden kuruduğunda sert

acaba dışarda güneşin altında kurudugu icin olabilir mi yani aklıma öyle geldi havalar cok sıcak,

acaba dışarda güneşin altında kurudugu icin olabilir mi yani aklıma öyle geldi havalar cok sıcak,

kızma ne kadar uzattı die ama ben çamaşırlarımı hiç dışarda kurutmam evim yol kenarında arabalar geçiyor tekrar kirlenmesin die hep içerde kurutuyorum :)) tmm neyse kızma kapatalım bu konuyu ben sert havlularımla başbaşa bi çaresini bulurum bacım yinede çok saol ilgilendiğin için.. bu arada ben yarın dr a gidiyorum bugün randevusu doluydu.. seker yüklemesi yapılacak çok aç olmana gerek yok dedi acaba az bişe yiyip gitsem sıkıntı olurmu yol uzun çünkü :)

çatı muayenesinde normal yapıp yapamayacağın anlaşılyor de mi? oğlanlar erken doğarmış aslında ama seninki yerinden memnun galiba
Canim usg de zaten cocuk dondugu icin normal gorundu.alttan acilma varmi diye bakti sadece benimki keyifci cikti biraz...hhemde ne memnun...:))

Ah rumusum ahhhh ne yapacazzz bilmiyorum tirssiyodum cokkkkkk((

Yoruldugun icin oynamiyorrdur canim...cikolata ye meyvesuyu icccc bak nasil tepikliyor o zaman....azicik uyuyordur ooo merak etme sen....

Canim usg de zaten cocuk dondugu icin normal gorundu.alttan acilma varmi diye bakti sadece benimki keyifci cikti biraz...hhemde ne memnun...:))

Ah rumusum ahhhh ne yapacazzz bilmiyorum tirssiyodum cokkkkkk((

korkunun ecele faydası yok bunu bende bugün anladım.kasık ağrım oldu bugün önceden dinlenince geciyordu şimdi farklı yattıkca insan dahada odaklanıyor ağrıya kalktım oyalancak şeyler buldum bu sefer de acımaya başladı sol tarafım..önceden olsa oturur ağlardım şimdi yapcak bişey yok eksiklerimi tamamlamaya bişeylerle ilgilenerek vakit gecirmeye calıştım..tırsmalarını paylaşıyorum caniiiiiii yürektenn ama düşünsene bebişini kucağına aldığın an herşey bitivercekkkkkk kuş gibi hafif olcan o cennet kokusunu koklayabilcen doyası

yok kız niye kızayım.evde kurutuyorsan dahada inan aklıma bişey gelmiyor zaten ben öyle cok becerikli bilen bi gacı değilim ben aç gittiydim yani doktorun az bişey ye dediyse yol da uzunsa abartmadan ye ozaman.o yol bitene kadar zaten gene acıkırsın

selam teyzeler. kız yaşamım sen daha doğurmadın mı olmadı sezeryan olursun bacım.

rümüşo ağrın ne durumda? artık olur ağrın. eli kulağında ne de olsa

irem kızçenin hareketlerinde değişiklik var mı? anam senin kız keyifçi. yorulduysan o da yorulmuş, yan gelip yatıyodur

meltem kontrol güzel geçmiş sevindim.

violem güzel atamalar olsun.

arcaaam, nazlıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…