selam teyzeler. kız yaşamım sen daha doğurmadın mıolmadı sezeryan olursun bacım.
rümüşo ağrın ne durumda? artık olur ağrın. eli kulağında ne de olsa
irem kızçenin hareketlerinde değişiklik var mı? anam senin kız keyifçi. yorulduysan o da yorulmuş, yan gelip yatıyodur
meltem kontrol güzel geçmiş sevindim.
violem güzel atamalar olsun.
arcaaam, nazlıım
ağrım gecti sonra hareket ettikce bi acıma oldu sonra hopp diye kesiliverdi...dediiğin gibi olcak bu ağrılar karnımın altına doğru hareketler coğaldı gibi ittirveriyor sanki bişeyleri,,,sen naslısın karın ağrın gectimi..
geçti canım. karnım çok gergin ama ya. sanırım ödem olayı erken başladı. ayaklarım da şişiyor. ayakkabı sıkıyor
olur arada gerginlik annesi yani öyle dediydi doktorum.ee artık büyümeyede başladılar .yeni ayakkabı alma vaktin gelmiş annesibi bakıver
41 mi giycem kızaz idare edyim kışın kocamın ayakkabıları giyerim artık
kızçelerr, güzel annelerim, anne adaylarım
ben daha çok tazeyim ama bir bebeğimiz olsun istiyorumhakkımızda hayırlısı
kendime cici aldım çok beğendimEki Görüntüle 787396
selam. adetim 2 gün geçti. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı . ne kadar kafaya takmiyim desem de olmuyor. hamileyim desem bişe hissetmiyorum .. oooffff Allahım yaaa
cnm öncelikle allah hayırlısını versin..bence kanda baktırman daha garantili olur senin için erken dönemde idrarda çıkmayabilir..adetlerin normalde düzenlimi
4 aydır hep 25inde geliyordu ondan öncesinde zaten düşük yapmıştım anca düzene girmişti. işte bugün de geçti yarın 3. gün olmazsa öbür gün giderim hastaneye . hayırlısı olsun herkes için inşallahhhh gelmez .. hamile kaldım desem hiç belirtim yok ne göğüste şişme ne kasıkta batma .
bence yarın git yaptır beklemene gerek yok allah korusun en azından bidaha düşük olmasın die önlemini alırsın.. belirti olacak die bişe yokki cnm bende sadece adet belirtisi olmuştu bel ağrısı felan ama onuda hamileliğe yormamıştım hatta çok şükür okadar iyi gidiyoki dr a gitmeseymişim 4 aylık olana kadar hissetmezmişim o yüzden sende git yaptır için rahat etsin
kendime cici aldım çok beğendimEki Görüntüle 787396
ben geldimmmayyy özlemişim burayı... şimdi neden yok olduğumu anlatayım, bayrama memlekete gittik sonra annemi yengemi ve iki tane bücürü kapıp beraber geldik, inanılmaz güzeldi ama inanılmaz da yoğundum. pazar günü yolcu ettim onları çook özledim onları heran koridordan bücürükler çıkacak diye bekliyorum ama
rümüşüm sitem etmişsin, haklısın ama başımı kaşıyacak vaktim olmadı öyleki yoğunluktan hareketten iki kilo vermişim...sizler nasılsınız bakalım
Devlet isleri zor isler..sen nye tayin istedinki nereye istedin baska memleketemi
cemrem seni gördüğüme mutlu oldum. bizler iyiyiz. senin de iyi olmana sevindim. eşin testleri tekrarladı mı? ne aşamadasınız? uşak'a taşınma durumu ne oldu? ay ne çok sıraladım yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?