devlet işleri kolay da mebin işleri zorlaştırmada üstüne yok.. merkez ilçedeyim ama oturduğum ilçede değilim hem de norm fazlasıyım okulum kapalı o yüzden tayin istedim yani aynı il içinde başka merkez ilçeye o da daha açıklannmadı malesef
canım bugün bizim arkadaşlar öğrendiler, sen neden hala öğrenemedin ki :26: gerçi o eş durumundan başka ile istemişti, bu arada şaka maka maşşallah süphanallah beişleriniz büyümüş bi baktım hamilelikler nasııl ilerlemiş, rümüşüm doğuma hazırlanıyor mesela
devlet işleri kolay da mebin işleri zorlaştırmada üstüne yok.. merkez ilçedeyim ama oturduğum ilçede değilim hem de norm fazlasıyım okulum kapalı o yüzden tayin istedim yani aynı il içinde başka merkez ilçeye o da daha açıklannmadı malesef
canım hiç sorma sınıf öğretmenlerini açıklamadılar branşçılarınki açıklandı.. biz de mebin üvey evlatlarıyız.. neyse zaten olacağı da yok ya işte bi ümit bekliyoruz.. eveet bebişler büyüdü abla abi olmayı bekliyolar sizin bebişleri bekliyolar çok yakında siz de güzel haberler vericeksiniz inşallah tatlım
canım bugün bizim arkadaşlar öğrendiler, sen neden hala öğrenemedin ki :26: gerçi o eş durumundan başka ile istemişti, bu arada şaka maka maşşallah süphanallah beişleriniz büyümüş bi baktım hamilelikler nasııl ilerlemiş, rümüşüm doğuma hazırlanıyor mesela
güzel dileklerin için çok sağol tatlım benimevet doğru benim arkadaşım branş öğretmeni, hayırlısı olsun hakkında ama evlilere işkenceden başka bişi değil işleri bu kadar zorlaştırmanın ne anlamı var ben de atanmayı bekleyip duruyorum ölme eşeğim yaz gelecek ....
sen yaşıyormuydun kızkızzzlarr selam,
bugün doktora gittim solda bir yumurta oluşmuş odaaaaaaa 18.2 mm yani doktor bu ay tuttururuz dedi cumartesi abah çatlatma iğnemi vurucam.merak ettiğim acaba cumartesiye kadar daha büürmü
sen yaşıyormuydun kız
büyür tabi bu ay ne kullandınız ilac olarak
evet canım ya yoğunluktan giremedim.sende doğurcan hala buralardasın bağımlılık yapmış:):):)
ben bu serophene ve delta cortril kullandım bırdee bal tarçın çörekotu kullandım.
yokk ben kk yı bırakırım bu topiği bırakmam ben bu topikteki arkdaşları cok seviyorum eskiden onlar bana tecrübelerni aktardı şimdi bende aynısını yapmaya calışıyorum.elimden geldiğndce burda olmaya devam etcem...ateş ölcmedin dimi sen,karışımı 12,gün bırakman gerekiyor biliyon dimi
güzel dileklerin için çok sağol tatlım benimevet doğru benim arkadaşım branş öğretmeni, hayırlısı olsun hakkında ama evlilere işkenceden başka bişi değil işleri bu kadar zorlaştırmanın ne anlamı var ben de atanmayı bekleyip duruyorum ölme eşeğim yaz gelecek ....
evet ama ben daha erken bıraktım yani 5 gün filan içtım ama adetimin 4. günü başladım.
yok ben ateş ölçmedim çünkü sabahları öyle bir telaşla kalkıyoruki ateş ölçmek filan aklıma gelmiyor.doktor cumartesi iğneyi vur dedi.
cuma ve pazar ilişki önerdi ama sonrası cok fayda etmez dedi ama ben işimi garantiye alcam:):)
allah bağışlasın canım kucağına da sağlıkla alıp büyütürsün inşallah. allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün.
hastaneye gitcem ama yine negatif çıkar diye korkuyorum çok kötü bir duygu. en azından böyle bir umudum oluyor kendimce garantiye almak istiyorum.
çok sağol canım teşekkür ederim
kızzzlarr selam,
bugün doktora gittim solda bir yumurta oluşmuş odaaaaaaa 18.2 mm yani doktor bu ay tuttururuz dedi cumartesi abah çatlatma iğnemi vurucam.merak ettiğim acaba cumartesiye kadar daha büürmü
( ama daha yepyeni hiç bi yerinde ne bi yırtık nede bi geçmeyen lekesi var bembeyaz yeni alınmış gibi ama yıkanınca vay haline :)) gerçi ilk kurulanmadan sonra yumuşacık oluyo ama neden kuruduğunda sert
he ben yoruldum bebişimde beni ekstra yormak istemedi cadı rümüşün dediği gibi tembellikten değilirem kızçenin hareketlerinde değişiklik var mı? anam senin kız keyifçi. yorulduysan o da yorulmuş, yan gelip yatıyodur
çok sevimli bu ya güle güle kullan kız eccik uzun olaydı eyiydi gerçi göbüşte çift senin büyüdükçe kısalır okendime cici aldım çok beğendimEki Görüntüle 787396
geçti canım. karnım çok gergin ama ya. sanırım ödem olayı erken başladı. ayaklarım da şişiyor. ayakkabı sıkıyor
kızlar dilek için olmasını istediğiniz bişe için okuduğunuz bi dua varmı eşim 2 ay sonra sınava girecek ve eğer kazanırsa biz çok rahat edicez ve rahat bi yerde yaşıcaz.. varsa bildiğiniz dua bana söyleyin canlarım
merhaba kızlar nasılsınız bakalım özledim hepinizi sizde beni özlediniz mi bakim yeni güzel haberler var mı
Eki Görüntüle 787747
bakın bakalım kızım büyümüş mü?
nev_ra senin bu ay iş tamam canım ben sana söyliyim viole demişti dersin.. ben de srophene ile hamile kaldım inşallah sen de güzel haber vericeksin bizebacaklarını dikiyomusun yatak başına? yat öyle bekle en az 20 dakika..
Hadi hayirlisi onsallah guzel sonuclar alirsin.keske 5 gunde faln birakmasaydin karisimi.
hadi hayırlısı bakalım haberlerini 4 gözle bekliyoruzzzzzzzzzzzzz :)
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
canıııımmmmsitem ettimm ama sen hormonlarıma ver emikuzucukları göndermeseydin az daha kalsalardı sende.yarın eşinin tahlil yaptırmaya gidicek olmasına sevindim dolu dolu bayram gecirmişsin ne güzel
aniiim topikte bayadır böyle heyecen yoktu, haydi inşallah güzel haberlerini iki hafta sonra alırız.kızzzlarr selam,
darısı başıma canım, inan atanmak için muşa gitmeye razıyım ama eşinden ayrı kalman çok kötü, bi de aile birlik ve bütünlüğünden bahssediyorlar.ben felsefeciyim canım. artık bu sene tam asılmak istiyorum. oturup bitireceğim bu işi sıkıldım artık...sahi dersaneye yazılmak istiyorum ama hala hangisine gitsem karar vermedim, gönlüm yargıdan yana ama bilemiyorum var mı bi önerin. burda sadece yayınların olduğu dersaneler var kpss için. ihtiyaç fem yargı yediiklim gibi...senin branş neydi canım? ben de 1,5 yıl bekledim atanmayı hem de evli evli sonra da atandım taaa muşlara aldım boyumun ölçüsünü Allahtan tam bir senede döndüm yine geriye ama o 1 sene benim için 10 yıl sanki çok yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?