hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım bugün bizim arkadaşlar öğrendiler, sen neden hala öğrenemedin ki :26: gerçi o eş durumundan başka ile istemişti, bu arada şaka maka maşşallah süphanallah beişleriniz büyümüş bi baktım hamilelikler nasııl ilerlemiş, rümüşüm doğuma hazırlanıyor mesela

canım hiç sorma sınıf öğretmenlerini açıklamadılar branşçılarınki açıklandı.. biz de mebin üvey evlatlarıyız.. neyse zaten olacağı da yok ya işte bi ümit bekliyoruz.. eveet bebişler büyüdü abla abi olmayı bekliyolar sizin bebişleri bekliyolar çok yakında siz de güzel haberler vericeksiniz inşallah tatlım

güzel dileklerin için çok sağol tatlım benim evet doğru benim arkadaşım branş öğretmeni, hayırlısı olsun hakkında ama evlilere işkenceden başka bişi değil işleri bu kadar zorlaştırmanın ne anlamı var ben de atanmayı bekleyip duruyorum ölme eşeğim yaz gelecek....

sitem ettimm ama sen hormonlarıma ver emi kuzucukları göndermeseydin az daha kalsalardı sende.yarın eşinin tahlil yaptırmaya gidicek olmasına sevindim dolu dolu bayram gecirmişsin ne güzel

kızzzlarr selam,

bugün doktora gittim solda bir yumurta oluşmuş odaaaaaaa 18.2 mm yani doktor bu ay tuttururuz dedi cumartesi abah çatlatma iğnemi vurucam.merak ettiğim acaba cumartesiye kadar daha büürmü

evet canım ya yoğunluktan giremedim.sende doğurcan hala buralardasın bağımlılık yapmış:):):)
ben bu serophene ve delta cortril kullandım bırdee bal tarçın çörekotu kullandım.

yokk ben kk yı bırakırım bu topiği bırakmam ben bu topikteki arkdaşları cok seviyorum eskiden onlar bana tecrübelerni aktardı şimdi bende aynısını yapmaya calışıyorum.elimden geldiğndce burda olmaya devam etcem...ateş ölcmedin dimi sen,karışımı 12,gün bırakman gerekiyor biliyon dimi

evet ama ben daha erken bıraktım yani 5 gün filan içtım ama adetimin 4. günü başladım.
yok ben ateş ölçmedim çünkü sabahları öyle bir telaşla kalkıyoruki ateş ölçmek filan aklıma gelmiyor.doktor cumartesi iğneyi vur dedi.
cuma ve pazar ilişki önerdi ama sonrası cok fayda etmez dedi ama ben işimi garantiye alcam:):)

senin branş neydi canım? ben de 1,5 yıl bekledim atanmayı hem de evli evli sonra da atandım taaa muşlara aldım boyumun ölçüsünü Allahtan tam bir senede döndüm yine geriye ama o 1 sene benim için 10 yıl sanki çok yıprandım

nev_ra senin bu ay iş tamam canım ben sana söyliyim viole demişti dersin.. ben de srophene ile hamile kaldım inşallah sen de güzel haber vericeksin bize bacaklarını dikiyomusun yatak başına? yat öyle bekle en az 20 dakika..

Hadi hayirlisi onsallah guzel sonuclar alirsin.keske 5 gunde faln birakmasaydin karisimi.

çok saol cnm allah en kısa zamanda sanada versin.. sen bilirsin ne zaman istersen o zaman yaptır ozaman :)

kızzzlarr selam,

bugün doktora gittim solda bir yumurta oluşmuş odaaaaaaa 18.2 mm yani doktor bu ay tuttururuz dedi cumartesi abah çatlatma iğnemi vurucam.merak ettiğim acaba cumartesiye kadar daha büürmü

hadi hayırlısı bakalım haberlerini 4 gözle bekliyoruzzzzzzzzzzzzz :)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım özledim hepinizi sizde beni özlediniz mi bakim yeni güzel haberler var mı

bakın bakalım kızım büyümüş mü?

herkese günaydın çenebazlar
( ama daha yepyeni hiç bi yerinde ne bi yırtık nede bi geçmeyen lekesi var bembeyaz yeni alınmış gibi ama yıkanınca vay haline :)) gerçi ilk kurulanmadan sonra yumuşacık oluyo ama neden kuruduğunda sert

canım dediğin gibi suyundan o zaman birde devrini düşür hassas sıkma yap bakalım nolcak yada kireç önleyicini değiştir ....

irem kızçenin hareketlerinde değişiklik var mı? anam senin kız keyifçi. yorulduysan o da yorulmuş, yan gelip yatıyodur
he ben yoruldum bebişimde beni ekstra yormak istemedi cadı rümüşün dediği gibi tembellikten değil hareketleri çok değişti orkim neresi olduğunu anlıyamıyorum sadece, çok belirginleşti hem acıtıyo hem gıdıklıyo eskiden hafifti etkilenmiyodum şimdi resmen biri dokunuyo ama içten huylandırıyo beni bu arada kafasının olduğu yer sert mi oluyo kızlar bazen göbeğimin orası çok sert oluyo kafasını mı dayıyo o zaman :44::44::44: bu arada kızım hareketlendi meğer bir gün önce dondurma yedirmedim diye küsmüş dondurmayı buldu taklalar attı
kendime cici aldım çok beğendimEki Görüntüle 787396
çok sevimli bu ya güle güle kullan kız eccik uzun olaydı eyiydi gerçi göbüşte çift senin büyüdükçe kısalır o

geçti canım. karnım çok gergin ama ya. sanırım ödem olayı erken başladı. ayaklarım da şişiyor. ayakkabı sıkıyor

benim 24 e doğru o ödem olayı oluyodu sonra bir anda kesildi şimdi şişmiyorum ama bir ara incik kemiğim görünmüyodu belki senin kide geçicidir diycem ama ikiz olunca fazla umutlanma al bir 41 no terlik

canım ben bebeişim için okumuştum 4444 tane tefriciye bir de her gün 41 tane salaten nariye okuyun , birde dualarınınız başında ve sonunda salavat getirin canım

merhaba kızlar nasılsınız bakalım özledim hepinizi sizde beni özlediniz mi bakim yeni güzel haberler var mı
Eki Görüntüle 787747
bakın bakalım kızım büyümüş mü?

büyümüş mü bilmemde bal olmuş bal bizim topiğin bebeleri hep bal yanaklı yahu maşallah bu kıza

evet canım onuda yapıyorum ve sabaha kadar kalkmıyorum.. İnşallah hayırlı haberleri veririm size bu ay hamişler dua edin bana.

Hadi hayirlisi onsallah guzel sonuclar alirsin.keske 5 gunde faln birakmasaydin karisimi.

canım cok midemi bulandırdı bu nedenle erken bırakmak durumunda kaldım.

hadi hayırlısı bakalım haberlerini 4 gözle bekliyoruzzzzzzzzzzzzz :)

inşallah arca bu ay güzel haber alırız.doktor bu ay bu yumurta ile olmassa eşinin tekrar sperm testi alıp aşılamaya geçeriz dedi.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

sitem ettimm ama sen hormonlarıma ver emi kuzucukları göndermeseydin az daha kalsalardı sende.yarın eşinin tahlil yaptırmaya gidicek olmasına sevindim dolu dolu bayram gecirmişsin ne güzel
canıııımmmm hoşbulduk rümüşüm nasılsın? yaa ben de kalmalarını çok istedim ama yengem öğretmen seminerler başlamadan vi gidip hizaya sokmam lazım diyordu. ama annem kalabilirdi, yalvardım biletini bi hafta ertele diye ama yapmadı bu da bi yana benimki yine beni sallayacak gibi, öğleden sonra gideriz diyordu şimdi aramış yarın sabahtan gitsek olur mu diyorgıcık bu adam yaaa
kızzzlarr selam,

aniiim topikte bayadır böyle heyecen yoktu, haydi inşallah güzel haberlerini iki hafta sonra alırız.
darısı başıma canım, inan atanmak için muşa gitmeye razıyım ama eşinden ayrı kalman çok kötü, bi de aile birlik ve bütünlüğünden bahssediyorlar.ben felsefeciyim canım. artık bu sene tam asılmak istiyorum. oturup bitireceğim bu işi sıkıldım artık...sahi dersaneye yazılmak istiyorum ama hala hangisine gitsem karar vermedim, gönlüm yargıdan yana ama bilemiyorum var mı bi önerin. burda sadece yayınların olduğu dersaneler var kpss için. ihtiyaç fem yargı yediiklim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…