tripler bazen hayat kurtarıyor benimki yine aradı hazırlan bi saate kadar gelip alacam seni gidelim diyor sonuçları bugün öğleden sonra çıkar ama eşim bekleyebilir mi bilmiyorum muhtemelen sakaryaya geri döneriz artık yarın öğreniriz haber veririm. kızlaar ne olur dualarınızı eksik etmeyin, inşallah değerleri iyi çıkar ve başka sorun çıkmaz...
büyümez miiii emzikspormerhaba kızlar nasılsınız bakalım özledim hepinizi sizde beni özlediniz mi bakim yeni güzel haberler var mı
Eki Görüntüle 787747
bakın bakalım kızım büyümüş mü?
muş çok kötü değil ama bana 24 saat uzaklıktaydı havaalanı falan vardı Allah'tan uçakla 2-3 saat falandı.. ben dersaneye gittiğim sene kazanamadım evde programlı çalıştığım sene kazandım canım videolar falan vardı onlardan dinliyodum yine çözemediğim soruları forumlarda soruyodum öyle kazandım.. inşallah sen de atanırsın gönlünce olsun canım.. ama eşten ayrı kalmak çok yıpratıcıcanıııımmmmhoşbulduk rümüşüm nasılsın? yaa ben de kalmalarını çok istedim ama yengem öğretmen seminerler başlamadan vi gidip hizaya sokmam lazım diyordu. ama annem kalabilirdi, yalvardım biletini bi hafta ertele diye ama yapmadı bu da bi yana benimki yine beni sallayacak gibi, öğleden sonra gideriz diyordu şimdi aramış yarın sabahtan gitsek olur mu diyor gıcık bu adam yaaa
aniiim topikte bayadır böyle heyecen yoktu, haydi inşallah güzel haberlerini iki hafta sonra alırız.
darısı başıma canım, inan atanmak için muşa gitmeye razıyım ama eşinden ayrı kalman çok kötü, bi de aile birlik ve bütünlüğünden bahssediyorlar.ben felsefeciyim canım. artık bu sene tam asılmak istiyorum. oturup bitireceğim bu işi sıkıldım artık...sahi dersaneye yazılmak istiyorum ama hala hangisine gitsem karar vermedim, gönlüm yargıdan yana ama bilemiyorum var mı bi önerin. burda sadece yayınların olduğu dersaneler var kpss için. ihtiyaç fem yargı yediiklim gibi...
Agrilar olabiliyor canim ilk basta be de korkuyordum ama artik agriyi bekliyorum ya inadina yok birsey...onu bir kucagima alsam dedigin gibi hersey bitecek benim icin kokusunu icime bir ceksem rumusum bakalim artkk nhayirlisi.benimki zafer bayramini bklyor:)))korkunun ecele faydası yok bunu bende bugün anladım.kasık ağrım oldu bugün önceden dinlenince geciyordu şimdi farklı yattıkca insan dahada odaklanıyor ağrıya kalktım oyalancak şeyler buldum bu sefer de acımaya başladı sol tarafım..önceden olsa oturur ağlardım şimdi yapcak bişey yok eksiklerimi tamamlamaya bişeylerle ilgilenerek vakit gecirmeye calıştım..tırsmalarını paylaşıyorum caniiiiiii yürektenn ama düşünsene bebişini kucağına aldığın an herşey bitivercekkkkkk kuş gibi hafif olcan o cennet kokusunu koklayabilcen doyası
selam teyzeler. kız yaşamım sen daha doğurmadın mıolmadı sezeryan olursun bacım.
rümüşo ağrın ne durumda? artık olur ağrın. eli kulağında ne de olsa
irem kızçenin hareketlerinde değişiklik var mı? anam senin kız keyifçi. yorulduysan o da yorulmuş, yan gelip yatıyodur
meltem kontrol güzel geçmiş sevindim.
violem güzel atamalar olsun.
arcaaam, nazlıım
Agrilar olabiliyor canim ilk basta be de korkuyordum ama artik agriyi bekliyorum ya inadina yok birsey...onu bir kucagima alsam dedigin gibi hersey bitecek benim icin kokusunu icime bir ceksem rumusum bakalim artkk nhayirlisi.benimki zafer bayramini bklyor:)))
Orkidem doguramadim yaa..agrim sizim da yook((benim bucuruk iceride rahat....bakalim ne olacak sonumuz hayirlisi olsun...
görmeniz lazım diyon ama resmini koymuyon nasıl olcak renkli resim mi aldınız naslı bişey,,Slm kizlaaaaaarrrrr... Biz dr dan geldik bebişkom 30 cm olmus 650 gr felan dedi.. Cok saglikliymısız seker yuklememizde 127 cikti cok sukur hersey yolundaymis yani :)) bizden haberler boyle birde resim aldik ki tontiş tontiş gormeniz lazim :))
canım gecmiş olsun.calışmaya başladın galiba.bizler iyiyiz doğuma hazırlanıyoruzslm kizlar nasilsiniz konusmayalisimdi okuldayim zil calmadan bi bakayim dedim oglusum hasta oldu dis cikardi bi taraftan da onla ugrasiyorum
tripler bazen hayat kurtarıyor benimki yine aradı hazırlan bi saate kadar gelip alacam seni gidelim diyor sonuçları bugün öğleden sonra çıkar ama eşim bekleyebilir mi bilmiyorum muhtemelen sakaryaya geri döneriz artık yarın öğreniriz haber veririm. kızlaar ne olur dualarınızı eksik etmeyin, inşallah değerleri iyi çıkar ve başka sorun çıkmaz...
benim tayinim çıkmadı il dışına öncelik vermişler neyse zaten olmazsa olmaz değildi çok üzülmedim
oturma odası için koltuk almıştık onlar geldi sonra da temizlik yemek derken bu saati buldum.. artık diker bacakları yatarız
olsun hakkınızda hayırlısı buymuş,yeni koltuklarında hayırlı olsun bende değiştirmek istiyorum oturma odasının koltuklarınıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı,,hangi renk aldn oturma grubumu köşe takımımı
kahve rengi aldım salonum siyah beyaz kırmızı.. oturma odasıda kahve beyaz olduoturma grubu canım 2 tekli 1 ikili 1 de üçlü var yarın da perdesi gelicek zebra yaptırdım onu da tamamen bitsin fotosunu koyarım buraya fikrinizi söylersiniz sen niye yorgun hissediyosun kendini bakiim
hoşbulduk sosyoloğummmHosgeldin cemreeee
yoo ben muş kötü diye demedim sadece eşime uzak olurum yaa ondan ama napalım bu saatten sonra ona da razıyım. bu arada tayinin çıkmamış hayırlısı olsun diyelim canım. ya bende de videolar var ama ben evde çok oyalanıyorum ben azcık gazla çalışan biriyim, dersane motivasyonu belki sağlar diye söylüyorum yoksa bana kalsa oooohhooo...büyümez miiii emziksporçok tatlı maşallah tombişik yanaklı kız maşallah annesi
muş çok kötü değil ama bana 24 saat uzaklıktaydı havaalanı falan vardı Allah'tan uçakla 2-3 saat falandı.. ben dersaneye gittiğim sene kazanamadım evde programlı çalıştığım sene kazandım canım videolar falan vardı onlardan dinliyodum yine çözemediğim soruları forumlarda soruyodum öyle kazandım.. inşallah sen de atanırsın gönlünce olsun canım.. ama eşten ayrı kalmak çok yıpratıcı
geldik geldik rümüşüm ama sonucu alamadık yarın çıkacak ama biz anca haftaya gidebiliriz, doktoru yurt dışındaymış bakalım yarın yine de hastaneyi ararım eğer bakabilecek bi doktor varsa muhtemelen yine gideriz. asistanları tüpe gönderme gibi yetkilere sahip değiller sanırım. neyse çok uzattım yarına bakalım artık, hem eşimin de musait olup olmadığını bilmiyorum ama iki aydır uğraşıyordum tahlile göndermek için buna da şükür... sahi sen neden yoruldun, değerlerin mi düştü yine meyve kırmızı et felan ye kan olsun.görmeniz lazım diyon ama resmini koymuyon nasıl olcak renkli resim mi aldınız naslı bişey,,
canım gecmiş olsun.calışmaya başladın galiba.bizler iyiyiz doğuma hazırlanıyoruz
kız gelmedinz mi halen merakla bekliloyrum seni
merhaba kızlar nasılsınız bakalım özledim hepinizi sizde beni özlediniz mi bakim yeni güzel haberler var mı
Eki Görüntüle 787747
bakın bakalım kızım büyümüş mü?
Bunada sukur insallah bundan sonra tez gine isleriniz yurur.bu haftalarda olurmus yorgunluk.herhalde ondan kaynakli.daha gina geldi 2 haftadir tavuk et yemekten sebze yemegini ozledim.bugun hastane cantamin eksiklwrini tamamladim.bi iksey kaldi onu da artik carsiya cikiknca alirim.aciliyeti yok.bundan sonra ev ile ilgilenirim artik ufak tefek detaylari yapicamhoşbulduk sosyoloğummmbebişin iyiymiş okudum şimdi Allah tamamına erdirsin ve biz isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin. inşallah hamileliklerimiz çakışır, sen doğurmadan biz güzel haberleri versek
yoo ben muş kötü diye demedim sadece eşime uzak olurum yaa ondan ama napalım bu saatten sonra ona da razıyım. bu arada tayinin çıkmamış hayırlısı olsun diyelim canım. ya bende de videolar var ama ben evde çok oyalanıyorum ben azcık gazla çalışan biriyim, dersane motivasyonu belki sağlar diye söylüyorum yoksa bana kalsa oooohhooo...
geldik geldik rümüşüm ama sonucu alamadık yarın çıkacak ama biz anca haftaya gidebiliriz, doktoru yurt dışındaymış bakalım yarın yine de hastaneyi ararım eğer bakabilecek bi doktor varsa muhtemelen yine gideriz. asistanları tüpe gönderme gibi yetkilere sahip değiller sanırım. neyse çok uzattım yarına bakalım artık, hem eşimin de musait olup olmadığını bilmiyorum ama iki aydır uğraşıyordum tahlile göndermek için buna da şükür... sahi sen neden yoruldun, değerlerin mi düştü yine meyve kırmızı et felan ye kan olsun.
ooooyyyyyyy ya selda sen azcık bunu bize göndersene yiyelim azcık onu, 41 kere maşallah
viole iyi benzetmiş emziksporaayy çok tatlı
herkese günaydın çenebazlar
büyümüş mü bilmemde bal olmuş bal bizim topiğin bebeleri hep bal yanaklı yahumaşallah bu kıza
çok severim emzikli bebek iinşallah benimki de emzikspor olur küçükken de kardeş istermişim ama bi şartla emzik emicek dermişimsempatim var emzikli bebeklere :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?