hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tripler bazen hayat kurtarıyor benimki yine aradı hazırlan bi saate kadar gelip alacam seni gidelim diyor sonuçları bugün öğleden sonra çıkar ama eşim bekleyebilir mi bilmiyorum muhtemelen sakaryaya geri döneriz artık yarın öğreniriz haber veririm. kızlaar ne olur dualarınızı eksik etmeyin, inşallah değerleri iyi çıkar ve başka sorun çıkmaz...

Hosgeldin cemreeee

merhaba kızlar nasılsınız bakalım özledim hepinizi sizde beni özlediniz mi bakim yeni güzel haberler var mı
Eki Görüntüle 787747
bakın bakalım kızım büyümüş mü?
büyümez miiii emzikspor çok tatlı maşallah tombişik yanaklı kız maşallah annesi
muş çok kötü değil ama bana 24 saat uzaklıktaydı havaalanı falan vardı Allah'tan uçakla 2-3 saat falandı.. ben dersaneye gittiğim sene kazanamadım evde programlı çalıştığım sene kazandım canım videolar falan vardı onlardan dinliyodum yine çözemediğim soruları forumlarda soruyodum öyle kazandım.. inşallah sen de atanırsın gönlünce olsun canım.. ama eşten ayrı kalmak çok yıpratıcı

Agrilar olabiliyor canim ilk basta be de korkuyordum ama artik agriyi bekliyorum ya inadina yok birsey...onu bir kucagima alsam dedigin gibi hersey bitecek benim icin kokusunu icime bir ceksem rumusum bakalim artkk nhayirlisi.benimki zafer bayramini bklyor:)))

Orkidem doguramadim yaa..agrim sizim da yook((benim bucuruk iceride rahat....bakalim ne olacak sonumuz hayirlisi olsun...

canım oğluşuna söyle herkes bayramı bekliyo ama tatil olduğu için iyi hizmet görmek için mesai zamanlarını denk getirsin benim arkadaşım 41 haftası doldu normal doğurdu ona dememiştim ama galiba dedim ya sezeryan olacak ya suni sancı verecekler ama gerek bile kalmadı bu iş bir anda oluyo inş. sende bir anda yazacaksın ki bize doğurdum ahada bu paşam bizde öpücük göndercez ona

slm kizlar nasilsiniz konusmayali simdi okuldayim zil calmadan bi bakayim dedim oglusum hasta oldu dis cikardi bi taraftan da onla ugrasiyorum

Slm kizlaaaaaarrrrr... Biz dr dan geldik bebişkom 30 cm olmus 650 gr felan dedi.. Cok saglikliymısız seker yuklememizde 127 cikti cok sukur hersey yolundaymis yani :)) bizden haberler boyle birde resim aldik ki tontiş tontiş gormeniz lazim :))

görmeniz lazım diyon ama resmini koymuyon nasıl olcak renkli resim mi aldınız naslı bişey,,

slm kizlar nasilsiniz konusmayali simdi okuldayim zil calmadan bi bakayim dedim oglusum hasta oldu dis cikardi bi taraftan da onla ugrasiyorum
canım gecmiş olsun.calışmaya başladın galiba.bizler iyiyiz doğuma hazırlanıyoruz

kız gelmedinz mi halen merakla bekliloyrum seni

benim tayinim çıkmadı il dışına öncelik vermişler neyse zaten olmazsa olmaz değildi çok üzülmedim

oturma odası için koltuk almıştık onlar geldi sonra da temizlik yemek derken bu saati buldum.. artık diker bacakları yatarız

olsun hakkınızda hayırlısı buymuş,yeni koltuklarında hayırlı olsun bende değiştirmek istiyorum oturma odasının koltuklarınıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı,,hangi renk aldn oturma grubumu köşe takımımı

kahve rengi aldım salonum siyah beyaz kırmızı.. oturma odasıda kahve beyaz oldu oturma grubu canım 2 tekli 1 ikili 1 de üçlü var yarın da perdesi gelicek zebra yaptırdım onu da tamamen bitsin fotosunu koyarım buraya fikrinizi söylersiniz sen niye yorgun hissediyosun kendini bakiim

merakla bekliyorum resmi..bi nedeni yok ilk aylarda hani uyumak istersin ya cok gine onun gibi.buzdolabinı sildim o kadar buün başka bi işte yapmadımm..

Hosgeldin cemreeee
hoşbulduk sosyoloğummm bebişin iyiymiş okudum şimdi Allah tamamına erdirsin ve biz isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin. inşallah hamileliklerimiz çakışır, sen doğurmadan biz güzel haberleri versek
yoo ben muş kötü diye demedim sadece eşime uzak olurum yaa ondan ama napalım bu saatten sonra ona da razıyım. bu arada tayinin çıkmamış hayırlısı olsun diyelim canım. ya bende de videolar var ama ben evde çok oyalanıyorum ben azcık gazla çalışan biriyim, dersane motivasyonu belki sağlar diye söylüyorum yoksa bana kalsa oooohhooo...

geldik geldik rümüşüm ama sonucu alamadık yarın çıkacak ama biz anca haftaya gidebiliriz, doktoru yurt dışındaymış bakalım yarın yine de hastaneyi ararım eğer bakabilecek bi doktor varsa muhtemelen yine gideriz. asistanları tüpe gönderme gibi yetkilere sahip değiller sanırım. neyse çok uzattım yarına bakalım artık, hem eşimin de musait olup olmadığını bilmiyorum ama iki aydır uğraşıyordum tahlile göndermek için buna da şükür... sahi sen neden yoruldun, değerlerin mi düştü yine meyve kırmızı et felan ye kan olsun.

Bunada sukur insallah bundan sonra tez gine isleriniz yurur.bu haftalarda olurmus yorgunluk.herhalde ondan kaynakli.daha gina geldi 2 haftadir tavuk et yemekten sebze yemegini ozledim.bugun hastane cantamin eksiklwrini tamamladim.bi iksey kaldi onu da artik carsiya cikiknca alirim.aciliyeti yok.bundan sonra ev ile ilgilenirim artik ufak tefek detaylari yapicam

ooooyyyyyyy ya selda sen azcık bunu bize göndersene yiyelim azcık onu, 41 kere maşallah

viole iyi benzetmiş emzikspor aayy çok tatlı

çok severim emzikli bebek iinşallah benimki de emzikspor olur küçükken de kardeş istermişim ama bi şartla emzik emicek dermişim sempatim var emzikli bebeklere :111:

çok severim emzikli bebek iinşallah benimki de emzikspor olur küçükken de kardeş istermişim ama bi şartla emzik emicek dermişim sempatim var emzikli bebeklere :111:

tesekkür ederim canım yakınlardaysan getireyim komsularım sabırsızlıkla bekliyorlar biraz daha büyüsün de ısıracaklarmıs
aslında bende hiç emzik vermek istemedim ama dısarı çıkınca hayat kurtarıyo emzik mecburen verdik oda aldı çok şükür kimi bebek tutmuyo emziği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…