hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

görmeniz lazım diyon ama resmini koymuyon nasıl olcak renkli resim mi aldınız naslı bişey,,

ay ben nasıl resim yüklendiğini unuttuuummmm ewet cnm 2 dir hep 4 boyutlu olanı veriyo diğerinde tamamen ekrana sığmadığı için sadece yüzünü gösteriyo 4 boyutluda sonra resmi veriyo

oldu galiba umarım nettir değilse daha sonra denerim :)

Eklentiler

• $IMG_0980.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 30
aaa çok güzel bana hiuç böle üç böyle üç boyutlu vermiyolar küçük diye mi acep :26: senin bebiş de çok tatlı maşallah ona

o yanaklar ısırılır ama eşimin de yanakları tombişik bebiş ona benzerse biz de ısırırız

3 boyutlu resimi 5 bucuk ay civarındayken veriyorlar ben 26 haftalıkken almıştım ilk fotosunu,

onun gıdısın yerim ben yerr maşalllah annesi maşallahh

kızlar kızımla uyurken ablası çekmiş nasılız amaEki Görüntüle 788736

tam mıncıklamalık senin bebiş .maşallah size de sende güzel gacıymışsınn

ay cok güzel bayildim.

aaa çok güzel bana hiuç böle üç böyle üç boyutlu vermiyolar küçük diye mi acep :26: senin bebiş de çok tatlı maşallah ona

onun gıdısın yerim ben yerr maşalllah annesi maşallah

çok saol meltemcim sende sağ sağlim görürsün bu resimlerini inşallah
viole seninki daha küçük hayatım bana da bu 2. verişleri zaten ilk 21. haftada vermişlerdi detaylı usg ye gittiğinde gösteriyo 4 boyutlu kısada olsa
çok saol rümüşüüm allah olmayan herkese tattırsın bu duyguyu :)

tumet nasılsın canım? evine yerleşmişsin hayırlı olsun... görceksin bak bebişin de çok bekletmeyecek seni inşallah

ewet canım ewime yerleştim çok şükür ama hala alışamadığımdanmıdır nedir sanki eksik bişiler war gibi kendime yapacak iş arıyom sürekli inşallah canım bekletmeden gelir bebişlerimiz çok bekledik zaten bu arada benm 6 günüm geçti ama umutlanmak istemiyom artık pazartesiye kadar beklicem inşallah gelen giden olmaz... şuan hiç bi belirtim yok ne adet olacakmışım gibi nede hamiş mişim gibi...
sen hangi ewredesin canım... ben biraz koptum izindi ewdi derken çok giremedim

ooo yeni evi taşımışsın iş aramana gerek yok eminim evde yapacak çok işin var, yap yap bitmez. alışmak bende de biraz zaman alıyor ama alışılıyor işte... ben neler yaptııım:26: eşim varikoselden dolayı ameliyat olmuştu, dün tahlil yaptırdık yine, umarım ameliyat işe yaramıştır ama ben çok umutlu değillim çünkü 6 ay oldu bende tık yok.tahlil sonuçlarına göre ne yapacağımız belli olur sanırım. bence tüp bebek ünitesine yönlendirilecez, sonra aşılama olmadı tüpbekliyoruz anlayacağın canım. senin eşin ilaç kullanıyordu değil mi:44: sonra tahlil felan yaptırdınız mı:26:

yaptırdık canım benm eşimede varikosel demişlerdi bir ay ilaç kullandık sonra adanada araştırma hastanesine gittik ama doktor nasıl varikosel dediler size anlamadım öyle bi belirti hiç yok dedi... testler yapıldı ve sperm sayısının aazlığının sebebi o bölgedeki hücrelerin az çalışıyo dedi... 3 ayrı ilaç verdi biri E vitamini... onu kullanıyoruz şimdi 1 aydır... 3 aylık tedavi dedi... üç ay sonra kontrolümüz war ve sonuç yine değişmezse bizde aşılama ve sonrasında tüpe yönlendirilecekmişiz ama inşallah o aşamalara geçmeden güzel haberler alırız...

Sabahınız xeyir canlarnecəsiz?biz yaxşıyıq çox şükür.
Bu gün kendi dilimde selamladım.biraz aksiyon olsun deyişiklik olsunn dedim

Tümetttt 6 günmü.hiç bir şey yapmadınmı.böyle oldumu daha önce.ayyuu inşallah güzel haberler verirsin biz
Cemremmmm

Sabahınız xeyir canlarnecəsiz?biz yaxşıyıq çox şükür.
Bu gün kendi dilimde selamladım.biraz aksiyon olsun deyişiklik olsunn dedim

azeriymiydin kız sen bilmiyodum... neka güzel yazmışsın

Tümetttt 6 günmü.hiç bir şey yapmadınmı.böyle oldumu daha önce.ayyuu inşallah güzel haberler verirsin biz
Cemremmmm

5 günü hatırlıyorum ama 6 gün ilk oldu sanırım canım bekleme taraftarıyım geçen ay çok üzüldüm etkisinden kurtulamadım bi süre o yüzden kararlıyım pazartesiye kadar beklemedeyim

hoşgeldin kızzz iş mi arıyon örgü ör işte uzmanlaştın o işte benim adamda 3 ay kullanacaktı oda vitamin gibi bişeydi ilk ay işe yaramıştı , inş. gecikmenin nedeni odur

inşallah canım...ben inanıyorum güzel haberler verecez. ben şimdi kaçıyorum görüşürüz sonra canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…