:) tesekkürler tatlım inş. herkesin bebişide sağlıklı ve tombik olur
sende ne var ne yok nasılsın
kızlar kızımla uyurken ablası çekmiş nasılız amaEki Görüntüle 788736
görmeniz lazım diyon ama resmini koymuyon nasıl olcak renkli resim mi aldınız naslı bişey,,
oldu galiba umarım nettir değilse daha sonra denerim :)
aaa çok güzel bana hiuç böle üç böyle üç boyutlu vermiyolar küçük diye mi acep :26: senin bebiş de çok tatlı maşallah onaoldu galiba umarım nettir değilse daha sonra denerim :)
tesekkür ederim canım yakınlardaysan getireyim komsularım sabırsızlıkla bekliyorlar biraz daha büyüsün de ısıracaklarmıs
aslında bende hiç emzik vermek istemedim ama dısarı çıkınca hayat kurtarıyo emzik mecburen verdik oda aldı çok şükür kimi bebek tutmuyo emziği
3 boyutlu resimi 5 bucuk ay civarındayken veriyorlar ben 26 haftalıkken almıştım ilk fotosunu,aaa çok güzel bana hiuç böle üç böyle üç boyutlu vermiyolar küçük diye mi acep :26: senin bebiş de çok tatlı maşallah ona
o yanaklar ısırılır amaeşimin de yanakları tombişik bebiş ona benzerse biz de ısırırız
onun gıdısın yerim ben yerr maşalllah annesi maşallahholdu galiba umarım nettir değilse daha sonra denerim :)
kızlar kızımla uyurken ablası çekmiş nasılız amaEki Görüntüle 788736
ay cok güzel bayildim.
aaa çok güzel bana hiuç böle üç böyle üç boyutlu vermiyolar küçük diye mi acep :26: senin bebiş de çok tatlı maşallah ona
onun gıdısın yerim ben yerr maşalllah annesi maşallah
oldu galiba umarım nettir değilse daha sonra denerim :)
benimde çok planlarım var cemrem ama hayırlısıyla bi olsaAllahın işine bak... hamilelik gerçek bir mucize
aayyy benim de böyle fotolarım olsun doğmadan albüm yaparım ona
benimde çok planlarım var cemrem ama hayırlısıyla bi olsa
tumet nasılsın canım? evine yerleşmişsin hayırlı olsun... görceksin bak bebişin de çok bekletmeyecek seni inşallah
ewet canım ewime yerleştim çok şükür ama hala alışamadığımdanmıdır nedir sanki eksik bişiler war gibi kendime yapacak iş arıyom sürekliinşallah canım bekletmeden gelir bebişlerimiz çok bekledik zaten bu arada benm 6 günüm geçti ama umutlanmak istemiyom artık pazartesiye kadar beklicem inşallah gelen giden olmaz... şuan hiç bi belirtim yok ne adet olacakmışım gibi nede hamiş mişim gibi...
sen hangi ewredesin canım... ben biraz koptum izindi ewdi derken çok giremedim
ooo yeni evi taşımışsın iş aramana gerek yok eminim evde yapacak çok işin var, yap yap bitmez. alışmak bende de biraz zaman alıyor ama alışılıyor işte... ben neler yaptııım:26: eşim varikoselden dolayı ameliyat olmuştu, dün tahlil yaptırdık yine, umarım ameliyat işe yaramıştır ama ben çok umutlu değillim çünkü 6 ay oldu bende tık yok.tahlil sonuçlarına göre ne yapacağımız belli olur sanırım. bence tüp bebek ünitesine yönlendirilecez, sonra aşılama olmadı tüpbekliyoruz anlayacağın canım. senin eşin ilaç kullanıyordu değil mi:44: sonra tahlil felan yaptırdınız mı:26:
ewet canım ewime yerleştim çok şükür ama hala alışamadığımdanmıdır nedir sanki eksik bişiler war gibi kendime yapacak iş arıyom sürekliinşallah canım bekletmeden gelir bebişlerimiz çok bekledik zaten bu arada benm 6 günüm geçti ama umutlanmak istemiyom artık pazartesiye kadar beklicem inşallah gelen giden olmaz... şuan hiç bi belirtim yok ne adet olacakmışım gibi nede hamiş mişim gibi...
sen hangi ewredesin canım... ben biraz koptum izindi ewdi derken çok giremedim
Sabahınız xeyir canlarnecəsiz?biz yaxşıyıq çox şükür.
Bu gün kendi dilimde selamladım.biraz aksiyon olsun deyişiklik olsunn dedim
Tümetttt 6 günmü.hiç bir şey yapmadınmı.böyle oldumu daha önce.ayyuu inşallah güzel haberler verirsin biz
Cemremmmm
yaptırdık canım benm eşimede varikosel demişlerdi bir ay ilaç kullandık sonra adanada araştırma hastanesine gittik ama doktor nasıl varikosel dediler size anlamadım öyle bi belirti hiç yok dedi... testler yapıldı ve sperm sayısının aazlığının sebebi o bölgedeki hücrelerin az çalışıyo dedi... 3 ayrı ilaç verdi biri E vitamini... onu kullanıyoruz şimdi 1 aydır... 3 aylık tedavi dedi... üç ay sonra kontrolümüz war ve sonuç yine değişmezse bizde aşılama ve sonrasında tüpe yönlendirilecekmişiz ama inşallah o aşamalara geçmeden güzel haberler alırız...
yaptırdık canım benm eşimede varikosel demişlerdi bir ay ilaç kullandık sonra adanada araştırma hastanesine gittik ama doktor nasıl varikosel dediler size anlamadım öyle bi belirti hiç yok dedi... testler yapıldı ve sperm sayısının aazlığının sebebi o bölgedeki hücrelerin az çalışıyo dedi... 3 ayrı ilaç verdi biri E vitamini... onu kullanıyoruz şimdi 1 aydır... 3 aylık tedavi dedi... üç ay sonra kontrolümüz war ve sonuç yine değişmezse bizde aşılama ve sonrasında tüpe yönlendirilecekmişiz ama inşallah o aşamalara geçmeden güzel haberler alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?