azeriymiydin kız sen bilmiyodum...neka güzel yazmışsın
5 günü hatırlıyorum ama 6 gün ilk oldu sanırım canım bekleme taraftarıyım geçen ay çok üzüldüm etkisinden kurtulamadım bi süre o yüzden kararlıyım pazartesiye kadar beklemedeyim
Allahın işine bak... hamilelik gerçek bir mucize
aayyy benim de böyle fotolarım olsun doğmadan albüm yaparım ona
benimde çok planlarım var cemrem ama hayırlısıyla bi olsa
inşallah canım inşallah çok istiyorum...hoşgeldin kızzziş mi arıyon örgü ör işte uzmanlaştın o işte benim adamda 3 ay kullanacaktı oda vitamin gibi bişeydi ilk ay işe yaramıştı , inş. gecikmenin nedeni odur
yaptık albümümüzü teyzeleriiiii :) pembiş kocaman aldık bi albüm :) inşallah hayırlısıyla doğsada diğer resimlerinide koysak inşallah allah hepinizin gönlüne göre versin canlarımmm :)
hemşoommmmmmmmmm napıyon yerleşmişsin inşallah yeni şehir yeni ev uğurlu gelir bebişin 9 ay sonra o eve gözlerini açar :))
ya ben daldıım bian telefon gelince,soracaktım unuttumyaptırdık canım benm eşimede varikosel demişlerdi bir ay ilaç kullandık sonra adanada araştırma hastanesine gittik ama doktor nasıl varikosel dediler size anlamadım öyle bi belirti hiç yok dedi... testler yapıldı ve sperm sayısının aazlığının sebebi o bölgedeki hücrelerin az çalışıyo dedi... 3 ayrı ilaç verdi biri E vitamini... onu kullanıyoruz şimdi 1 aydır... 3 aylık tedavi dedi... üç ay sonra kontrolümüz war ve sonuç yine değişmezse bizde aşılama ve sonrasında tüpe yönlendirilecekmişiz ama inşallah o aşamalara geçmeden güzel haberler alırız...
Tümetttt 6 günmü.hiç bir şey yapmadınmı.böyle oldumu daha önce.ayyuu inşallah güzel haberler verirsin biz
Cemremmmm
inşallah canım inşallah çok istiyorum...artık örgü yapmıyom oda yakımı vitrin içi masa ve sehpa örtüsü yatak odası takımı falan yapıyom bak yaptıklarımdan ekliyim biraz
isteyene itinayla tanesi 6 tl den yapılır....ohhh reklamımıda yaptım
inşallah canım eşim işte yarım saate bir soruyo noldu geldimi kırmızılar diye oda heycan yaptı birazda ümitlendi inşallah hüsranla bitmezbu ay olursa hangi ay doğacağını falan hesaplıyo
ya ben daldıım bian telefon gelince,soracaktım unuttumtumetim daha önce böyle oluyormuydu, ya sen 6 gün iyi dayanmışsın, napcaksın peki böyle bekleyecek misin
canıımmmmmmmkuzuların nasıl...
ayy temizlik yapmıştım duşa gireyim dedim telefon trafiğine yakalandım, şimdi de üşeniyorum
bu ay yumurtlama akıntın oldumu değerlendirseydin o günleri göğüslerinde şişme yada ucuna dokununca acıma felan yokmu karın yada bel ağrısı... ay bende heyecan yaptım şimdi pazartesiyi beklemen bişe değiştirmicek ki bence yarın yaptır için rahat etsin :) ay hadi inşallah gelmiştir bebiş
inşallah canım inşallah çok istiyorum...artık örgü yapmıyom oda yakımı vitrin içi masa ve sehpa örtüsü yatak odası takımı falan yapıyom bak yaptıklarımdan ekliyim biraz
maşallahne cevherler varmış kız sende , kızım olsa bile alıcı olamıycam ama ben kendi takımlarımı 2. ay kaldırdım kız kardeşime vercem o kadar sevmiyom bu takım olaylarını bir tek antepten aldığım boncuk işlemem var kullandığım belirtilere takılma tatlım bende de olmadı biliyon inşallah konmuştur göbüşüne mucizen bekle ve şaşırt beni
beklicem canım pazartesiye kadar yani 10 gün geçmiş oluyo... pazarteside olmazsam kana gitcem...
süper sabrına hayran kaldımmm... ben de şimdi gidip bıcı bıcımı yapayım havalar çok sıcak serinlerim azcık
cemrem sen nereliydin bici biciyi nerden biliyonBen adanalıyım ama hiç sewmem ne biçim adanalısın diyolar Ama şalgama bayılırım
şaka yapıyon demi o dediği bici bici senin bici bici değil
ayyy tamam tamam cemre banyo yapcaktı demi... off oda soğuk bişi ya serinlerim falan da demişoff salak gibi hissettim kendimi salaklık hamilelik belirtisimi acep
inş öyledir hamilelikli mi bilmemde sevimlilik belirtisi yerim ben seni ya
bende senin kızçeni yirim :125::125::125::125::125:
bende senin kızçeni yirim :125::125::125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?