hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

inşaallah allah gönlünüze göre versin

tesekkür ederim canım iltifatın için seninde günün az kalmıs umarım seninkide tombiş olur nasıl geçiyo son günlerin

sabah sabah tumetin bombasıyla kendime geldim ben de okuyunca şaşırdım, yiyilebilen bi bıcı bıcı da mı var diye sonra irem duruma el atmış tumet çok yaşa emiiii, böyle böööyleee ol inşallah
cemrem sen nereliydin bici biciyi nerden biliyon ben adanalıyım ama hiç sewmem ne biçim adanalısın diyolar ama şalgama bayılırım

ayyy tamam tamam cemre banyo yapcaktı demi... off oda soğuk bişi ya serinlerim falan da demiş off salak gibi hissettim kendimi salaklık hamilelik belirtisimi acep

günaydın kızlar öncelikle hepinizin 30 Ağuştos Zafer Bayramını Kutlarım canlarım...

bana bi hamiş bi bilen yardım etsin benm günüm bugün bir hafta oldu ama dün cok cok az pembe akıntı geldi lekelenme gibi...
aha geldi kırmızılar dedim ama hala gelen giden yok... biraz daha ümitleneyimmi

somon rengi gibi mi benim adetim geçtikten bi 10 gün sonra falan somon rengi lekelenmem olmuştu geçti sonra hamile olabilirsin yani bi test yapsan canım artık varsa çıkar zaten

somon rengi gibi mi benim adetim geçtikten bi 10 gün sonra falan somon rengi lekelenmem olmuştu geçti sonra hamile olabilirsin yani bi test yapsan canım artık varsa çıkar zaten

dayanamıcam zaten canım öğleden sonra incem ilçeye test alcam ama yine geldi kahve bu sefer
dünki somon gibiydi ewet...

sanırım adetim geliyo

Bi test patlativer derim ama kan yptir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…