aaa çok güzel bana hiuç böle üç böyle üç boyutlu vermiyolar küçük diye mi acep :26: Senin bebiş de çok tatlı maşallah ona
O yanaklar ısırılır amaEşimin de yanakları tombişik bebiş ona benzerse biz de ısırırız
3 boyutlu resimi 5 bucuk ay civarındayken veriyorlar ben 26 haftalıkken almıştım ilk fotosunu,
onun gıdısın yerim ben yerr maşalllah annesi maşallahh
tam mıncıklamalık senin bebiş .maşallah size de sende güzel gacıymışsınn
cemrem sen nereliydin bici biciyi nerden biliyonben adanalıyım ama hiç sewmem ne biçim adanalısın diyolar ama şalgama bayılırım
ayyy tamam tamam cemre banyo yapcaktı demi... off oda soğuk bişi ya serinlerim falan da demişoff salak gibi hissettim kendimi salaklık hamilelik belirtisimi acep
günaydın kızlar öncelikle hepinizin 30 Ağuştos Zafer Bayramını Kutlarım canlarım...
bana bi hamiş bi bilen yardım etsin benm günüm bugün bir hafta oldu ama dün cok cok az pembe akıntı geldi lekelenme gibi...
aha geldi kırmızılar dedim ama hala gelen giden yok... biraz daha ümitleneyimmi
somon rengi gibi mi benim adetim geçtikten bi 10 gün sonra falan somon rengi lekelenmem olmuştu geçti sonra hamile olabilirsin yani bi test yapsan canım artık varsa çıkar zaten
Bi test patlativer derim ama kan yptir.günaydın kızlar öncelikle hepinizin 30 Ağuştos Zafer Bayramını Kutlarım canlarım...
bana bi hamiş bi bilen yardım etsin benm günüm bugün bir hafta oldu ama dün cok cok az pembe akıntı geldi lekelenme gibi...
aha geldi kırmızılar dedim ama hala gelen giden yok... biraz daha ümitleneyimmi
dayanamıcam zaten canım öğleden sonra incem ilçeye test alcam ama yine geldi kahve bu sefer
dünki somon gibiydi ewet...
sanırım adetim geliyo
Senin adetin ilkgununden bugune kacinci gunun..
39. gün bugün canım
çok değil canım lekelenme gibi ama sancılarımdabaşladı öğleden sonraya kadar gelmezse idrar testi alcam eşim nöbetçi gelemez hastane uzak kana gitmeye üşeniyom tek başına... zaten umudumda kalmadı...Ne yapmayi planliyosun test yapcanmi.cokkmu geldi kahveleke
Ozaman hec test yapma pazartesiyi bekle ozmana kadar gelecegi varsa gelir diye dusunuyomçok değil canım lekelenme gibi ama sancılarımdabaşladı öğleden sonraya kadar gelmezse idrar testi alcam eşim nöbetçi gelemez hastane uzak kana gitmeye üşeniyom tek başına... zaten umudumda kalmadı...
Ozaman hec test yapma pazartesiyi bekle ozmana kadar gelecegi varsa gelir diye dusunuyom[/QUOT]
bilmiyom ne yapcağımı şaşırdım uykumwar wurup kafayı yatasım war... pazartesiye kadar kalkmadan yatasım war
Ozaman hec test yapma pazartesiyi bekle ozmana kadar gelecegi varsa gelir diye dusunuyom[/QUOT]
bilmiyom ne yapcağımı şaşırdım uykumwar wurup kafayı yatasım war... pazartesiye kadar kalkmadan yatasım war
canım yanlış yere ümitlendirmek istemem ama bebiş varsa doktor ilaç falan verir bence bi idrar testi bari yapsan.. benim lekelenmem 3-4 gün sürmüştü kasık ağrım da vardı ama benim hiç kahve olmadı hep somon rengiydi açık turuncu gibi yani.. hakkında hayırlısı olsun
canım yanlış yere ümitlendirmek istemem ama bebiş varsa doktor ilaç falan verir bence bi idrar testi bari yapsan.. benim lekelenmem 3-4 gün sürmüştü kasık ağrım da vardı ama benim hiç kahve olmadı hep somon rengiydi açık turuncu gibi yani.. hakkında hayırlısı olsun
kahve leke gelmeseydi bende ümitlendiydim ne bilim ya bende kararsız kaldım hayırlısı :31
dayanamıcam zaten canım öğleden sonra incem ilçeye test alcam ama yine geldi kahve bu sefer
dünki somon gibiydi ewet...
sanırım adetim geliyo
rümüşüm sen nasılsın canımhazırladın mı çantanı?
naptı bu kız aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?