anam selda, cemre ve tumet gelmiş topik biraz şenlenmiş. oku oku bitiremedim.
orkide senin sesin çıkmıyo bugünlerde napıyosun iyi misin canım ?
kızlar kötü haber adet oldumhafta içinde kadın doğuma gitcem kontrole... adetim düzensiz diye... ama adam bir hafta sonra gidiyomuş tamamen yenisi ne zaman gelir bilmem offf offff moralim bozuldu yine
ne yani hastanede tek doktor mu var devlet miydi gideceğin doktor..bu kadar sarkmıyordu senin adetlerin bi git bakalım ne diycek
malesef canım tek doktor warmış özel de yok dewlet var sadece... en yakın özel hastanede 2 buçuk 3 saat... biraz sapa biyerde ilçemiz...
kuzu kuzu biz geldik de sen yoksun? eyi misen hoşmisen ne yir ne içirsin anlat bakemanam selda, cemre ve tumet gelmiş topik biraz şenlenmiş. oku oku bitiremedim.
kızlar kötü haber adet oldumhafta içinde kadın doğuma gitcem kontrole... adetim düzensiz diye... ama adam bir hafta sonra gidiyomuş tamamen yenisi ne zaman gelir bilmem offf offff moralim bozuldu yine
Violem rümüşün dedigi gibi ders çalışıyorum. Ekim ayinda sınavım var sozlu yazılı. Uzman dr olacagim inşallah. Bir de benim bulantı kusma azaldı ama bitmedi. Pc de cok oturunca ne hikmetse bulantim artiyororkide senin sesin çıkmıyo bugünlerde napıyosun iyi misin canım ?
oy kuzum üzüntünu öyle iyi anlıyorum ki. Az kaldı inşallah geçecekkızlar kötü haber adet oldumhafta içinde kadın doğuma gitcem kontrole... adetim düzensiz diye... ama adam bir hafta sonra gidiyomuş tamamen yenisi ne zaman gelir bilmem offf offff moralim bozuldu yine
Valla kuzum violeye dedigim gibiyim canim. Cok şükür iyiyim.kuzu kuzu biz geldik de sen yoksun? eyi misen hoşmisen ne yir ne içirsin anlat bakem
Violem rümüşün dedigi gibi ders çalışıyorum. Ekim ayinda sınavım var sozlu yazılı. Uzman dr olacagim inşallah. Bir de benim bulantı kusma azaldı ama bitmedi. Pc de cok oturunca ne hikmetse bulantim artiyor
oy kuzum üzüntünu öyle iyi anlıyorum ki. Az kaldı inşallah geçecek
Valla kuzum violeye dedigim gibiyim canim. Cok şükür iyiyim.
Benim 4 gundur dişimin dibi yemek yerken cok aciyorr hangi vitaminim eksildi acap
hayırlısı böyleymiş şimdi olmadıysa sonraki ay var olucak inşallah hiiiç moral bozmak yokkızlar kötü haber adet oldumhafta içinde kadın doğuma gitcem kontrole... adetim düzensiz diye... ama adam bir hafta sonra gidiyomuş tamamen yenisi ne zaman gelir bilmem offf offff moralim bozuldu yine
Violem rümüşün dedigi gibi ders çalışıyorum. Ekim ayinda sınavım var sozlu yazılı. Uzman dr olacagim inşallah. Bir de benim bulantı kusma azaldı ama bitmedi. Pc de cok oturunca ne hikmetse bulantim artiyor
oy kuzum üzüntünu öyle iyi anlıyorum ki. Az kaldı inşallah geçecek
Valla kuzum violeye dedigim gibiyim canim. Cok şükür iyiyim.
amir khan inin filmleri var onalri izlemni tavsiye ederim.Uç aptal.benim adim khan ben terorist degilim.ghanji bunlari izledim ve cok manyak otesi bana gorekızlarrr bana bi film önerin. benimki film beğen izleyelim diyo, ne izlesek acep:44: cem yılmaz mı izlesek ne etsek
amir khan inin filmleri var onalri izlemni tavsiye ederim.Uç aptal.benim adim khan ben terorist degilim.ghanji bunlari izledim ve cok manyak otesi bana gore
Selam kızlar hepinizi çok özledim umarım hepinizde bari herşey yolundadır .
ben ve minik kızım iyiyiz çok şükür tekmeleri çok güçsüz olsada ben buradayım diyor ,bu beni rahatlatıyor,bazen yaşadığım stresli günler yüzünden bebeğimin bişey olucak diye aklım çıkıyor . Neyseki iyiyiz,şu sıralar uğraştığım tek şey büyük kızım,çok etkilendi ,üstünden atabilmesi için bol bol onunla ilgileniyorum yeni kurslara yazdırdım dans müzik gibi haftasonları yüzme felan kafası dağılsın diye elimden geleni yapıyorumumarım en erken zamanda atlatırız ,tabi bebek gelicek heyecanı onuda teselli ediyor Allah'tan .
Benden şimdilik bukadar hepinizi çok öpüyorum ,aradada olsa gelmeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?