hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar kötü haber adet oldum hafta içinde kadın doğuma gitcem kontrole... adetim düzensiz diye... ama adam bir hafta sonra gidiyomuş tamamen yenisi ne zaman gelir bilmem offf offff moralim bozuldu yine

kızlar kötü haber adet oldum hafta içinde kadın doğuma gitcem kontrole... adetim düzensiz diye... ama adam bir hafta sonra gidiyomuş tamamen yenisi ne zaman gelir bilmem offf offff moralim bozuldu yine

ne yani hastanede tek doktor mu var devlet miydi gideceğin doktor..bu kadar sarkmıyordu senin adetlerin bi git bakalım ne diycek

ooyy kıyamam canım benim, bence sen hiç vakit kaybetme hormonlara, yumurtalıklara bi baktır. ben de inşallah artık bu ay gidecem tabi yine üşenmezsem olacak tatlım benim görürsün bak bizim de halayımız çekilecek burda inşallah...

orkide senin sesin çıkmıyo bugünlerde napıyosun iyi misin canım ?
Violem rümüşün dedigi gibi ders çalışıyorum. Ekim ayinda sınavım var sozlu yazılı. Uzman dr olacagim inşallah. Bir de benim bulantı kusma azaldı ama bitmedi. Pc de cok oturunca ne hikmetse bulantim artiyor
oy kuzum üzüntünu öyle iyi anlıyorum ki. Az kaldı inşallah geçecek

kuzu kuzu biz geldik de sen yoksun? eyi misen hoşmisen ne yir ne içirsin anlat bakem
Valla kuzum violeye dedigim gibiyim canim. Cok şükür iyiyim.

oyy sana da kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun, nedir bu doktorların çektiyi, ömür boyu okuyacan, neyse içini karartmayayım daha fazla. iyi olmana çok sevindim öpüyorüm

hayırlısı böyleymiş şimdi olmadıysa sonraki ay var olucak inşallah hiiiç moral bozmak yok sen doktora git komple bi tahlil yapsın sana ben hamilelikten önce yaptırmıştım tiroid çıktı ilaca başladığım ay da hamile kaldım çok şükür sen de bi görün canım

kolay gelsin orkidem inşallah gönlünce olur kazanırsın miniklerinin şansına hem bir değil çifte şans bende eskisi gibi oturamıyorum pc de çok fazla bugünlerde hele kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum :26:

amir khan inin filmleri var onalri izlemni tavsiye ederim.Uç aptal.benim adim khan ben terorist degilim.ghanji bunlari izledim ve cok manyak otesi bana gore

Benim adim Khan gercekten iyi filmdi. Shahrukh Khan oynuyor. O adama hayran olup cok eski fiomlerini bile izlemistim. Hint sinemasi Hollywood dan cok daha iyi artik

of kızlar ya çok kötüyüm ben takmamaya çalışıyorum ama aklım düşüyo işte... tutamıyom kendimi ben hiç böyle sulu göz değildim kendimi çok kötü hissediyorum

Selam kızlar hepinizi çok özledim umarım hepinizde bari herşey yolundadır .
ben ve minik kızım iyiyiz çok şükür tekmeleri çok güçsüz olsada ben buradayım diyor ,bu beni rahatlatıyor,bazen yaşadığım stresli günler yüzünden bebeğime bişey olucak diye aklım çıkıyor . Neyseki iyiyiz,şu sıralar uğraştığım tek şey büyük kızım,çok etkilendi ,üstünden atabilmesi için bol bol onunla ilgileniyorum yeni kurslara yazdırdım dans müzik gibi haftasonları yüzme felan kafası dağılsın diye elimden geleni yapıyorum umarım en erken zamanda atlatırız ,tabi bebek gelicek heyecanı onuda teselli ediyor Allah'tan .
Benden şimdilik bukadar hepinizi çok öpüyorum ,aradada olsa gelmeye çalışacağım

Merhaba kızlar . Hamiş olanlar ilk belirtileriniz nelerdi. Bnm ilk defa adetten bir kaç gün sonra göğüslerim şişti ve adetten sonra akıntım oldu yaklaşık 1 hafta sürdü şimdi ise kuruyum adetime daha 1 hafta varken kasıklarımda aynı adet olacakmışım gibi ağrı oldu çok erken oldular var mı bunları yaşayan acaba lütfen yardım edin artık hamiş olmak isyorym kızlar

Canım benim seni görmek haber almak iyi oldugunuzu bilmek güzel. Allah her daim yardimci olsun güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…