hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

amir khan inin filmleri var onalri izlemni tavsiye ederim.Uç aptal.benim adim khan ben terorist degilim.ghanji bunlari izledim ve cok manyak otesi bana gore
sağol canım bunları da izlemek isterim, merak ettim... o gece de güya film izleyecektik ama nerdeeeee eşim traş oldu duşu muşu, derken ben de nevresimleri değiştirdim saat oldu 22:20 eee bizim uykumuz geldi sonra yarım saat felan oyalanıp uyuduk.
of kızlar ya çok kötüyüm ben takmamaya çalışıyorum ama aklım düşüyo işte... tutamıyom kendimi ben hiç böyle sulu göz değildim kendimi çok kötü hissediyorum
tatlım benim ağla içiini dok ama bütün bu sorunlarınızın bir çözümü de var bunu da unutma lütfen, sadece bir sebebin sizi harekete geçirmesi gerekir....

kikiiiiiiimmmm seni çok özledik. ben senin çok güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum ve çok da akıllısın bence. seninle yüz yüze hiç görüşmedik ama bunca zamandır biraradayız, konuşmaların bende böyle bir intibah bırakmış. bunları neden söylüyorum, dibe vurmadan yüzeye çıkılmaz. çok daha güçlü olman için senin bunları yaşaman gerekiyormuş diye düşün, o zaman hiçbişi seni bir daha bu kadar üzemez. daha fazla uzatmak istemiyorum ama toparlanacağını ve daha iyi olacağını biliyorum.

Son düzenleme:

hayaliiim seni çok merak ettik biz.. geçirdiğin süreç zor bi süreç bi de hamilesin daha da hassas olduğunu tahmin edebiliyorum ama Allah dağına göre kış verirmiş senin de sınavın bu demekki ve sen güçlü bi insansın demekki.. üstesinden gelebileceğini düşünüyorum kikim biz hep burdayız kendini iyi veya kötü hissettiğinde hep yanında olacağımızı bil Allah yar ve yardımcınız olsun öpüyorum kocaman

Slm kizlar ben hala dogurmadim...sinirlerim gerildi iyice cuma gunu hic acilmam yoktu...dkktor istersen sezaryana alYim dedi o kadar kendimi normala hazirladimki...yarina kadar beklemeye karar verdik cunku cocugun nst i gayet iyi bekleyebiliriz dedi doktorum yarinda acilmam olmazsa sabah sezaryana girecem malesef...ameliyat olmaktan da cok korkuyorum cok cok gerginim...yarin artik gunum bir hafta gecmis oluyor...yavrumu daha da riske atamam rabbim hayirlisini nasip eder insallh....

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm sağsalim kucağına alırsın inşallah :)

suni sancı vermeyi düşünmediler mi ben de tam bilmiyorum bu konuları ama açılma olmayınca mı verilmilmiyo acaba :26: inşallah sağlıkla sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına bebişini

selam kızlar ne zamandır giremiyorum umarım iyisinizdir hepiniz:) Ben de 15 ay sonra 2.doğumumu da yaptım ama ne doğum.Kızlar ölüyordum 1 saat daha hastaneye geç gitseymişim herşey bitiyordu.Rabbim beni çocuklarıma bağışladı.Geçen pazar akşamüstü 5 gibi bir sancı başladı doğum sancısı gibi ama kımıdayamıyorum.Beni zor hazırlayıp annem Allahtan yanımdaydı eşimle birde öbür bebek hastaneye gittik.Normalde acıma katlanırım sesim çıkmaz ama avazım çıktığı kadar bağırıyorum.Hastaneye gittiğimizdede doktorlar anlamadı.2 saat tahlil falan yaptılar nstye bağladılar.Doğum yok bebeğin hareketleri iyi diyorlar.Artık en sonunda uzman doktor geldi o anda ben tamamen kendimden geçtim.ultrasona soktular beni hayal meyal hatırıyorum.. rahmim yırtılmış iç kanama başlamış.Apar topar ameliyata aldılar bebeği doğurttular.Rahmimi tüplerimi aldılar.Bebeğim 1 haftadır küvözde 1 kerecik görebildim.Neyse çok şükür iyi maşallah:)) hergün süt gönderiyorum ona:))bu arada adı Demirhan demir gibi olsun oğluşum:)) neyseki evde abisi varda oyalıyo beni :) rahmim alındığı için artık adet görmeyecekmişim ama menapozda değilim.hormonlarım çalışacakmış.çocuk maceramda burda sona erdi.inşallah olmayanların bebekleri olur rabbim onlara kısmet eder:))

canım kikimm dualarım hep seninle inşallah bugünlerde geçecek herkaranlığın sonu aydınlıktır
arada gel bizi merak ettirme
gerçi bunu okuyanlar diyecek ki sanki hep burada kızlar geldim garii
buradayım artık
kikimmm seni çook seviyorum ben

canım neler atlatmışsın öyle
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR Kİ bebekte sende iyisin
Allahım güç kuvvet versin inşallah
inşallah herşey düzelir canım bizi merak ettirme haber ver

sakin ol canım inşallah bu gece sancın gelirde bebişini sağlıcakla alırsın kucağına
belkide şuan doğuruyorsundur :26::26::26:
yarın güzel haberler bekliyorum senden:26::26:

kız seninki rahat belli amaaaan kuşum ne olacak sezeryanla hemececik kurtuluverirsin olur biter. dualarım seninle

aaaaa canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Allah çocuklarına bağışlasın seni

Bercestemm hosgeldin..benim hormonlar atak yapmis durumda kavga etmek icin bahaneler arar durumdayim.ruhum bunaldi.sizi seviyomm

hoşbulduk rümüşüm bizde seni seviyoruz hormonların düzelir yakında
illede kavga etmek istiyorsan gel iki çatışırız

Yasamim bugun sezeryana girdiiimi acap..bazen dusunuyom da doguma giderken size canli yayin yapabilirmiyim diye hastanede internet vardi kardesimi sizlere haber vermede gorevlendirmeyi dusunuyom tabi o zamanlar sartlar ne olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…