hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar olmuyor olmuyor... boşanıcam ben sanırım

bizde iyiyz yan gelip yatmalara devam Cumartesiyi 4 gozle bekliyoruz.bakalim ne diecek doktorumuz.epidurali falan konuscaz hep..besigi ne zaman kursam diyorum nevresim takimlari utuleneecek besigin.bi eksik o kaldi

bende gelecek hafta aktarma iznim için heyecanlanıyom birde bebişim pozsyonunu almış mı Ya benim daha evde işlerim var benim durum müsait olsa hemen kurcam gerçi annem yorganını falan yaptırıyo henüz gönderse daha iyi olacak görüntü ..........

kızlar olmuyor olmuyor... Boşanıcam ben sanırım

canım hamilelikte ondan sonrasıda normal olduğumuz dönemler değil fevri davrandığımız dönemler ne kadar karşı taraf bizi anlamıyo desekte , bizde normalde tepki vermeyeceğimiz şeylere bile tepki veriyoruz hem hassas hem kırılgan hemde az bencil bile olabiliyoruz bazen ki erkekler odundur ne kadar eğmeye çalışsanda dal gibi eğilmezler Ilk başta kabul ettiğimiz odunluklarına şimdi özel durumumuz dolayısıyla katlanamıyorsak bence bir şans daha verilip bir süre kendimizin eskisi gibi olması beklenmeli Tabi sıkıntınızı en iyi kendiniz bilirsiniz hakkında hayırlısı olsun ama yuva kurmakta bozmakta kolay her haliyle devam ettirebilmekte iş inş. Yoluna girecek şeylerdir...

Sen azcik tekmelerinden falan anlayabilirsin ne durumda oldugunu.tekmeleri daha cok nerde bebisin.komsi bebisin pozisyonlarini konuscak haftlRa geldin vayyy bee

sen azcik tekmelerinden falan anlayabilirsin ne durumda oldugunu.tekmeleri daha cok nerde bebisin.komsi bebisin pozisyonlarini konuscak haftlra geldin vayyy bee
çok çözemiyom eli ayağımı keşfedemiyom ki yumruk atıyosa kafa yukarda Sert oluyo bazen karnım o zaman başı oluyosa hala geziyo benim kız ....

çok çözemiyom eli ayağımı keşfedemiyom ki yumruk atıyosa kafa yukarda Sert oluyo bazen karnım o zaman başı oluyosa hala geziyo benim kız ....

Gecen tv de bir doktor dedi bebek belli bir haftaya kadar surekli doner tek bir pozisyonda kalmaz dediydi.kafasi yukarda olsaydi midene baski yapar otururken arkaya dogru yaslanarak yani yari yatar pozisyonunda oturmak istersin..hickiriklarini ayirtedebiliyonmu

bir kere hıçkırdı , mideme baskı yapar diyonda benim ki genelde çarpraz ki sol tarafımda belli karnım yuvarlak değil solum dolu sağım değil ama tekmeyi sağa atıyo neresini nere dayıyo bilmem işte ....

kızlar selam daha iyiyim çok şükür.dün akşam emzirmeye çağırdılar.oğluşumu emzirdim.hergün emzirmeye gidicem emme refleksi gelişsin diye.emme refleksi ne kadar çabuk gelişirse o kadar çabuk taburcu olurmuş:))

Ne guzel yavas yavas gun gun iyiye gidiyorsunuz gozunuzaydin.hersey daha guzel olucak

Naparsiniz gacilarrrr
selam rümüş ayyy yorgunluktan ölüyorum kış bitiyor yaza hazırlık , yaz bitiyor kışa hazırlık bitmiyor da bitmiyor:111::111::111::111::111::111::111::111::111:
Kızlar olmuyor olmuyor... boşanıcam ben sanırım

anacım ne oldu yaaa, bombayı patlatıryorsunuz sonra da kayıplara karışıyorsunuz bizi de böyle merakta bırakıyorsunuz. canım inşallah bir anlık sinirle yazmışsındır, gelince güzel haberler verirsin.

alll bi bomba dahaaa neysee inşallah bebişinle dönüp bize doğum hikayeni yazarsın.senin için dua edeceğim
aayyy kıyamam yaaa neler yaşamışsın, çok şaşırdım rahim neden ve nasıl yırtılır kiii... amaaaan neyse Allahtan iyisiniz.hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun

Yokk ben size kiyabilirmiyim gerci arada gelmeyenlere serzeniste bulunuyodum ama hep hormonlar yuzunden hec kabahatim yok benim

Dokull bakayim neler yaptin kis icin

Dokull bakayim neler yaptin kis icin

en büyük olayım temizlik oldu, evi altını üstüne getirdim, ev miissss sonra bişiler közledim dolaba attım, bügün çileklerime şeker ekledim yarın reçelimi de yaparım, misafir ağırladım çarşıya çıktım geldim, yarın yine misafirim var hem de memleketten neredeyse 20 yılı devirecez, çocukluk demiycem bebeklik arkadaşım öylee işte canım haaa yemeği tatlıyı saymıyorum bilee nasıl hava attım amaaa

Amann hic deme rumusun yanina gideyim yaptgim yemekleri tattirayim diyepoffff kustum...kozleme derken ne yaptin azaayrinti ver belki bu acemi evhNimina yardimin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…