slm millet
komsii komsiii huu nasilsin..kizcennn napiyor tekmeleri ne durumda kuvvetli kuvvetli tekmukluyomu
büyüyo teyzesi tekmeleride büyüyo hemde sen ne durumdasın son zamanlara yaklaştın ...
Kızlar olmuyor olmuyor... boşanıcam ben sanırım
bizde iyiyz yan gelip yatmalara devamCumartesiyi 4 gozle bekliyoruz.bakalim ne diecek doktorumuz.epidurali falan konuscaz hep..besigi ne zaman kursam diyorum nevresim takimlari utuleneecek besigin.bi eksik o kaldi
kızlar olmuyor olmuyor... Boşanıcam ben sanırım
bende gelecek hafta aktarma iznim için heyecanlanıyom birde bebişim pozsyonunu almış mıYa benim daha evde işlerim var benim durum müsait olsa hemen kurcam gerçi annem yorganını falan yaptırıyo henüz gönderse daha iyi olacak görüntü ..........
canım hamilelikte ondan sonrasıda normal olduğumuz dönemler değil fevri davrandığımız dönemler ne kadar karşı taraf bizi anlamıyo desekte , bizde normalde tepki vermeyeceğimiz şeylere bile tepki veriyoruz hem hassas hem kırılgan hemde az bencil bile olabiliyoruz bazen ki erkekler odundur ne kadar eğmeye çalışsanda dal gibi eğilmezlerIlk başta kabul ettiğimiz odunluklarına şimdi özel durumumuz dolayısıyla katlanamıyorsak bence bir şans daha verilip bir süre kendimizin eskisi gibi olması beklenmeli Tabi sıkıntınızı en iyi kendiniz bilirsiniz hakkında hayırlısı olsun ama yuva kurmakta bozmakta kolay her haliyle devam ettirebilmekte iş inş. Yoluna girecek şeylerdir...
çok çözemiyom eli ayağımı keşfedemiyom ki yumruk atıyosa kafa yukardasen azcik tekmelerinden falan anlayabilirsin ne durumda oldugunu.tekmeleri daha cok nerde bebisin.komsi bebisin pozisyonlarini konuscak haftlra geldin vayyy bee
çok çözemiyom eli ayağımı keşfedemiyom ki yumruk atıyosa kafa yukardaSert oluyo bazen karnım o zaman başı oluyosa hala geziyo benim kız ....
gecen tv de bir doktor dedi bebek belli bir haftaya kadar surekli doner tek bir pozisyonda kalmaz dediydi.kafasi yukarda olsaydi midene baski yapar otururken arkaya dogru yaslanarak yani yari yatar pozisyonunda oturmak istersin..hickiriklarini ayirtedebiliyonmu
kızlar selam daha iyiyim çok şükür.dün akşam emzirmeye çağırdılar.oğluşumu emzirdim.hergün emzirmeye gidicem emme refleksi gelişsin diye.emme refleksi ne kadar çabuk gelişirse o kadar çabuk taburcu olurmuş:))
selam rümüşNaparsiniz gacilarrrr
Kızlar olmuyor olmuyor... boşanıcam ben sanırım
alll bi bomba dahaaa neysee inşallah bebişinle dönüp bize doğum hikayeni yazarsın.senin için dua edeceğimSlm kizlar ben hala dogurmadim...sinirlerim gerildi iyice cuma gunu hic acilmam yoktu...dkktor istersen sezaryana alYim dedi o kadar kendimi normala hazirladimki...yarina kadar beklemeye karar verdik cunku cocugun nst i gayet iyi bekleyebiliriz dedi doktorum yarinda acilmam olmazsa sabah sezaryana girecem malesef...ameliyat olmaktan da cok korkuyorum cok cok gerginim...yarin artik gunum bir hafta gecmis oluyor...yavrumu daha da riske atamam rabbim hayirlisini nasip eder insallh....
aayyy kıyamam yaaa neler yaşamışsın, çok şaşırdımselam kızlar ne zamandır giremiyorum umarım iyisinizdir hepiniz:) Ben de 15 ay sonra 2.doğumumu da yaptım ama ne doğum.Kızlar ölüyordum 1 saat daha hastaneye geç gitseymişim herşey bitiyordu.Rabbim beni çocuklarıma bağışladı.Geçen pazar akşamüstü 5 gibi bir sancı başladı doğum sancısı gibi ama kımıdayamıyorum.Beni zor hazırlayıp annem Allahtan yanımdaydı eşimle birde öbür bebek hastaneye gittik.Normalde acıma katlanırım sesim çıkmaz ama avazım çıktığı kadar bağırıyorum.Hastaneye gittiğimizdede doktorlar anlamadı.2 saat tahlil falan yaptılar nstye bağladılar.Doğum yok bebeğin hareketleri iyi diyorlar.Artık en sonunda uzman doktor geldi o anda ben tamamen kendimden geçtim.ultrasona soktular beni hayal meyal hatırıyorum.. rahmim yırtılmış iç kanama başlamış.Apar topar ameliyata aldılar bebeği doğurttular.Rahmimi tüplerimi aldılar.Bebeğim 1 haftadır küvözde 1 kerecik görebildim.Neyse çok şükür iyi maşallah:))hergün süt gönderiyorum ona:))bu arada adı Demirhan demir gibi olsun oğluşum:)) neyseki evde abisi varda oyalıyo beni :) rahmim alındığı için artık adet görmeyecekmişim ama menapozda değilim.hormonlarım çalışacakmış.çocuk maceramda burda sona erdi.inşallah olmayanların bebekleri olur rabbim onlara kısmet eder:))
Yokk ben size kiyabilirmiyim gerci arada gelmeyenlere serzeniste bulunuyodum ama hep hormonlar yuzunden hec kabahatim yok benim
selam rümüşayyy yorgunluktan ölüyorum kış bitiyor yaza hazırlık , yaz bitiyor kışa hazırlık bitmiyor da bitmiyor:111::111::111::111::111::111::111::111::111:
anacım ne oldu yaaa, bombayı patlatıryorsunuz sonra da kayıplara karışıyorsunuz bizi de böyle merakta bırakıyorsunuz. canım inşallah bir anlık sinirle yazmışsındır, gelince güzel haberler verirsin.
Dokull bakayim neler yaptin kis icin
en büyük olayım temizlik oldu, evi altını üstüne getirdim, ev miisssssonra bişiler közledim dolaba attım, bügün çileklerime şeker ekledim yarın reçelimi de yaparım, misafir ağırladım çarşıya çıktım geldim, yarın yine misafirim var hem de memleketten neredeyse 20 yılı devirecez, çocukluk demiycem bebeklik arkadaşım öylee işte canım haaa yemeği tatlıyı saymıyorum bilee nasıl hava attım amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?