Tamam ama gelince ayrintilari bekliyorum.rümüşüm benimki geliyo gidip hazırlık yapayım
günaydın millet
Gunaydinnnnnn sabah sabah cok neseli gordum senii
Yok komsi ben oyle bisey almadim.el edecektim gülmüşüm yawkız sen alt açma aldın mı ölçüleri ne söylesene aldıysan
Yok komsi ben oyle bisey almadim.
el edecektim gülmüşüm yawkız sen alt açma aldın mı ölçüleri ne söylesene aldıysan
temam tatlım hallettim ben kendim yapcam da elyafım büyük ne kadar küçültsem diye düşünüyordum , fonksiyonel yapcam ilerde çıngırakta taıp oyun minderi olcakben aldım dermişim.Yok kız şaka şaka. Idil baby de gördüm. ölçü mölçü anlamadım da beğendim. Haftaya dr kontrolünden sonra alacam
Hadi itiraf et aldim de ne olurben aldım dermişim.yok kız şaka şaka. idil baby de gördüm. ölçü mölçü anlamadım da beğendim. haftaya dr kontrolünden sonra alacam
Sana da gunaydinnn dublee hamburgergünaydın cicişler
yavvv bosuna demiyoz anadolu kadini bir baskadir diye ..temam tatlım hallettim ben kendim yapcam da elyafım büyük ne kadar küçültsem diye düşünüyordum , fonksiyonel yapcam ilerde çıngırakta taıp oyun minderi olcak
hadi itiraf et aldim de ne olurAramizda yabanci yok
sana da gunaydinnn dublee hamburger
yavvv bosuna demiyoz anadolu kadini bir baskadir diye ..
gazla beni sen gazlaHamileliğin başından beri bir battaniyeyi bitiremedim ama kara göründü şuan 3 sırasını ekledim ama eklemek motif yapmaktan kolaymış yakında bitecek biliyorum gelecek haftaya bitsede alt kumaşını alsam
Eki Görüntüle 793032 Eki Görüntüle 793033
Telefondan girdigim icin goremiyorum ekledigin resmi.kismetse gun icinde gorurujm.gazla beni sen gazlaHamileliğin başından beri bir battaniyeyi bitiremedim ama kara göründü şuan 3 sırasını ekledim ama eklemek motif yapmaktan kolaymış yakında bitecek biliyorum gelecek haftaya bitsede alt kumaşını alsam
arada demeki seninde gaza jhtiyacin oluyormus..sen calisan bi kadinsin az bi izne ayril ne bir battaniyesi iki battaniye yapafsin pehh
anlaşıldı sen gaz değil jet yakıtı kullanıyon izne ayrılsam adamın başının etini yiycem evi düzene soksun diye bana zaman geçmek bilmesede vakit daraldı ya , sen naptın kızçen sinyal falan çakmıyo mu .....
kizcemm karnimi sallamaktan baska bisey yapmiyor bu aralar kasiklrimds bi isler ksristirdigna eminim.tuvaletimi tutmak mumkun degil geldimi gidene kadar acayipnsanci yapiyor sanirsin doguruyom.cok inceden agrilarim oluyor kasikta karnimda belimde sirtimda.cumartesi kontrolimuz var bakalim ne diycek dogum icin.hormonlarim atak yapmis durumda kizcak sjnirlencek bahaneler ariyor bi triplerdeyim.zaman daraldikca stres cok oluyor insan.arada diyomki ol sezeryan hemen aliver kucagina..ayyyy cok konustum...
Bi dogurdum deyiverydi yasamim azcik rahata ericem meraktan catliyorum insallah ikiside iyodir..doktorlar icin bahanemi yok en basiti catisi dar di doguramadi.evet yalanci agrilar bunlar cunku hareket edjnce pozisuon degistirince geciyor.horkonlar yuzunden oldugunu bilmek guzelde genede huzursuzluk cikadmadan rahat edemiyom.adam resmen batiyor bana ya .gecen salata yapmisti azcik kotu olmus salata ve ben bu kadar igrenc bir salata yemedim dedim.adamin hakli olarak sinirleri hopladi neyseki sadece surati asildi.sezeryan derse catinin dar olmasindan dolayi en azjndan sancilar baslayinca yapalim sezeryani demeyi dusunuyorjm.bu aralar bu konuyu arastiriyom.nedenin hormonlar olduğunu bilmende güzel, kendini haklı görseydin işte o zaman görHenüz yalancı ağrılar demekki senin ki sancı olsa nefesini keserdi diye düşünüyom açıkçası hadi bakalım açılman falan olsunda öncesinde bir hızla doğur inş. Sezeryan gereklilik olmadığında yapılırsa ayrı fatura çıkarıyo hastaneler diye biliyorum ama doktorlar kılıfına uyduruyorsa bilemem , yaşamımım sesi çıkmıyo oğluşuyla ilgileniyo galiba
bi dogurdum deyiverydi yasamim azcik rahata ericem meraktan catliyorum insallah ikiside iyodir..doktorlar icin bahanemi yok en basiti catisi dar di doguramadi.evet yalanci agrilar bunlar cunku hareket edjnce pozisuon degistirince geciyor.horkonlar yuzunden oldugunu bilmek guzelde genede huzursuzluk cikadmadan rahat edemiyom.adam resmen batiyor bana ya .gecen salata yapmisti azcik kotu olmus salata ve ben bu kadar igrenc bir salata yemedim dedim.adamin hakli olarak sinirleri hopladi neyseki sadece surati asildi.sezeryan derse catinin dar olmasindan dolayi en azjndan sancilar baslayinca yapalim sezeryani demeyi dusunuyorjm.bu aralar bu konuyu arastiriyom.
Amann hic deme rumusun yanina gideyim yaptgim yemekleri tattirayim diyepoffff kustum...kozleme derken ne yaptin azaayrinti ver belki bu acemi evhNimina yardimin olur
gazla beni sen gazlaHamileliğin başından beri bir battaniyeyi bitiremedim ama kara göründü şuan 3 sırasını ekledim ama eklemek motif yapmaktan kolaymış yakında bitecek biliyorum gelecek haftaya bitsede alt kumaşını alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?