hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben aldım dermişim. Yok kız şaka şaka. Idil baby de gördüm. ölçü mölçü anlamadım da beğendim. Haftaya dr kontrolünden sonra alacam
temam tatlım hallettim ben kendim yapcam da elyafım büyük ne kadar küçültsem diye düşünüyordum , fonksiyonel yapcam ilerde çıngırakta taıp oyun minderi olcak

ben aldım dermişim. yok kız şaka şaka. idil baby de gördüm. ölçü mölçü anlamadım da beğendim. haftaya dr kontrolünden sonra alacam
Hadi itiraf et aldim de ne olur aramizda yabanci yok
günaydın cicişler
Sana da gunaydinnn dublee hamburger
temam tatlım hallettim ben kendim yapcam da elyafım büyük ne kadar küçültsem diye düşünüyordum , fonksiyonel yapcam ilerde çıngırakta taıp oyun minderi olcak
yavvv bosuna demiyoz anadolu kadini bir baskadir diye ..

hadi itiraf et aldim de ne olur Aramizda yabanci yok

sana da gunaydinnn dublee hamburger
yavvv bosuna demiyoz anadolu kadini bir baskadir diye ..

gazla beni sen gazla Hamileliğin başından beri bir battaniyeyi bitiremedim ama kara göründü şuan 3 sırasını ekledim ama eklemek motif yapmaktan kolaymış yakında bitecek biliyorum gelecek haftaya bitsede alt kumaşını alsam

Arada demeki seninde gaza jhtiyacin oluyormus..sen calisan bi kadinsin az bi izne ayril ne bir battaniyesi iki battaniye yapafsin pehh

arada demeki seninde gaza jhtiyacin oluyormus..sen calisan bi kadinsin az bi izne ayril ne bir battaniyesi iki battaniye yapafsin pehh

anlaşıldı sen gaz değil jet yakıtı kullanıyon izne ayrılsam adamın başının etini yiycem evi düzene soksun diye bana zaman geçmek bilmesede vakit daraldı ya , sen naptın kızçen sinyal falan çakmıyo mu .....

Kizcemm karnimi sallamaktan baska bisey yapmiyor bu aralar kasiklRimds bi isler ksristirdigna eminim.tuvaletimi tutmak mumkun degil geldimi gidene kadar acayipnsanci yapiyor sanirsin doguruyom.cok inceden agrilarim oluyor kasikta karnimda belimde sirtimda.cumartesi kontrolimuz var bakalim ne diycek dogum icin.hormonlarim atak yapmis durumda kizcak sjnirlencek bahaneler ariyor bi triplerdeyim.zaman daraldikca stres cok oluyor insan.arada diyomki ol sezeryan hemen aliver kucagina..ayyyy cok konustum...

nedenin hormonlar olduğunu bilmende güzel, kendini haklı görseydin işte o zaman gör Henüz yalancı ağrılar demekki senin ki sancı olsa nefesini keserdi diye düşünüyom açıkçası hadi bakalım açılman falan olsunda öncesinde bir hızla doğur inş. Sezeryan gereklilik olmadığında yapılırsa ayrı fatura çıkarıyo hastaneler diye biliyorum ama doktorlar kılıfına uyduruyorsa bilemem , yaşamımım sesi çıkmıyo oğluşuyla ilgileniyo galiba

Bi dogurdum deyiverydi yasamim azcik rahata ericem meraktan catliyorum insallah ikiside iyodir..doktorlar icin bahanemi yok en basiti catisi dar di doguramadi.evet yalanci agrilar bunlar cunku hareket edjnce pozisuon degistirince geciyor.horkonlar yuzunden oldugunu bilmek guzelde genede huzursuzluk cikadmadan rahat edemiyom.adam resmen batiyor bana ya .gecen salata yapmisti azcik kotu olmus salata ve ben bu kadar igrenc bir salata yemedim dedim.adamin hakli olarak sinirleri hopladi neyseki sadece surati asildi.sezeryan derse catinin dar olmasindan dolayi en azjndan sancilar baslayinca yapalim sezeryani demeyi dusunuyorjm.bu aralar bu konuyu arastiriyom.

hadi adama çattın nimete ne çamur atıyon zilli Bana öyle hormonlarda çok etki yapmadı ama senin zamanına gelmeme daha var son zaman atak yaparsam bilmem , kızım kısmetiyle geliyo inş. Doğalgazımız geldi bizim tadilatla uğraşcaz pek hormonlara takılcak vakit bulamam gibi geliyo , birde evde yalnız kalmıyorum kafamla konuşacak vaktim olmuyo kendine meşgale bul canım çok güzel patik modelleri var örsene kızçene Dediğin mantıklı hormonların devreye girmesini sağlıyormuş galiba sancılanmak ama o zamanı beklemeyi kabul eder mi doktorlar bilmiyorum sezeryanda hep önceden gün veriliyoki çünkü,

Amann hic deme rumusun yanina gideyim yaptgim yemekleri tattirayim diyepoffff kustum...kozleme derken ne yaptin azaayrinti ver belki bu acemi evhNimina yardimin olur

ayy rümüş valla yazarken hamişlerimizin canı çeker diye ayrıntı yazmamaya çalıştım kendimce, ama madem istiyorsun söyliyim hakkınızı helal edin ve kocişinize bi alo çekin getirsin közleyin. şimdi kırmızı kapya biberin tam zamanı, biraz biber közledim öncesinde patlıcan közledim.dün pazardan kocaman bostan dometesleri almıştım onları dondurcuya atarım... öyle işte rümüş, şimdi kalkıp reçelimi de kaynatırım tamamdııııır

neva battaniyene bayıldım. ben bu model için birsürü renga renk yünler aldım ama beceriksiz olduğum için modeli çıkaramadım, yünler öyleeee duruyor. eskiden bundan kocaman bataniyeler yapıp yatak örtüsü olarak kullanılırdı ve ben bayılıyorum.... oy oyyy azcık yakın olaydık öğretirdin bana.komşuya inecem öğretsin diyorum her seferinde bişi çıkıyor inemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…