hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım bende çok anlamam örgüden ben bile anladım düşün azıcık anlıyorsan yaparsın , bu arada benim biraz hevesimi kırdılar ben çevremde iş bilen olmayınca ipçiye gittim oda bana bebek battaniyesi olunca bebe yünü verdi memlekete gidince herkes keşke lif ipinden yapsaydın dedi bebek battaniyesi lif ipiyle daha güzel olurmuş , birde ben bebek için 100 motif yaptım 1*1 oldu ölçüsü yatak örtüsünü düşünemiyom motifli model zormuş anladım onu ama birleştirmesi zevkli , işi kolayladım

kız domates biber ve patlıcanı fırında közlüyom haslanmış havuç ve biraz maydonozu çek robotton ve sarımsak azıcık kaynat hepsini süper çerkes sosu oluyo

gunaydin canlar.o kadar tuhafimki.bilemiyorum ne yapsamsizdende fikir alayim.bizim en buyuk sorunumuz temizlik..kayn.v.o kadar titizki.ne kadar hasta da olsa ishini yapiyor.hatta o kadar agir isler yapdiki boyun damarlarlari inceldi.tedavi aliyor...benim herifde ayni onun gibi.bitmiyor anacim ya.o kadar soyleniyorki anlatamam kafan sisiyor.iki cocuk var evde.buyuk kizim surekli9 haraketde.kucugum kucakda.durmuyorlar.bazen gecenin ucunde is yapiyorum.o zamanda uyu dinlen diyor.uyusamda bu sefer bu evin haline filan.diyorum gormuyorsmusun cocuklarini izin vermiyorlar.diyor ben sana bir sey demiyorum ki.peki niye soyleniyorsun be adamruhlarami diyorsun.tovbe tohbeeee...bide kendiside is yapiyor.yeri siler,bulasik yikar.her sey yapar.ama burnumdanda getirir.yapma arkadash ya ben yaparim sen cocuklarina bak.hayir asla bakamiyor cocuklara sabri yok.peki ben nasil yetishiyim ev cocuklar.bende insanim ya robot diyilimkibide bana hic nasilsin sormuyor.konusmuyor benle.aramizda edeceyimiz sohbet yok.berber hic bir shey yapmiyor.dun gelib sarildi barishdik.ama bitmiycek biliyorum.yine gelib ayni sheyleri.sabahdan akshama kadar soyliycek
aaaa haksizlik etmishiz bizim sohbetimiz var.sabahdan akshama kadar ish planlari.aksham ne yapicaz sabah ne yapicaz.ve inanin mecazi soylemiyorum.sabahda akshama kadar ish konushuyor evde.bikdim diyebilirim

nazlım canım ben relax biriyim o yüzden mi bilmiyorum ama bir şey söylenince uzun süre o lafa takılıp kalmam ben , ilk 4 ay acayip halsizliğim vardı ve önceki düşükten dolayı temizlik hak getire eşim süpürürse ki viledalamayıda o yapardı ben anca sehpaları dolanıyodum , yemek desen kayganada yerdik eşim bazen derdi iyice saldın ne bu hali evin diye direk gösterirdim makineyi aha orda makine çok biliyosan yap diye
hiç bişey ne benden moralimden nede bebeğimden kıymetli değil pislikten ölecek değilsiniz ya , benim tavsiyem eşine de ki sen bir gün hem çocuklara bak hem bütün işi yap bende yapcam ondan sonra, ama yok sen çocuklara bile sabredemiyosan kır dizini çeneni kapat otur köşeye , yok işleri o yapacaksa o sırada al kızları çık parka ,
hala aynı şeyleri söyliycem birazda kendi hassasiyetin var yeni düzene alışmaya çalışıyorsun o yüzden herşey batıyodur sana , ben ilk evlendiğimde öyleydi şehri değiştir aileni değiştir yeni ortama ısınamama ve sadece yakınım eşimdi arkadaşlarıyla kapının önünde otursa sinirlenirdim benle ilgilenmiyo diye ben neleri bırakıp geldim o ise farkında değil gelirdi, sanki bütün fedakarlığı yapıyorum ama görmüyomuş gelirdi gerçi fedakarlık ediyosun tabide karşındakinden çok fazla şey bekliyosun ve onlar fıtrat olarak bile fedakarlık edebilecek yapıda değiller o yüzden onun dilinden konuşmanın yolunu bulacaksın onu öyle bir faka bastıracan ki olmayan kafalarıyla anlıyacaklar ama bence ipleri koparmak için erken boşanmayı dillendirme bile önce orta yolu bulmak için bütün yolları dene tatlım çünkü bence halledilmeyecek bir sorun değil....

canim.yazdiklarin icin sagolo kadar cok soyluyorki artik duymakdan usandimhaklsin cok haklisin..

canim.yazdiklarin icin sagolo kadar cok soyluyorki artik duymakdan usandimhaklsin cok haklisin..

tatlım mesajının altına bakıyomda sen adamı aslında kabullenmişin bu özel zamanda sabrın azalmış sadece , herifine asabi adamım demişin adam değişmemiş sen bu ara hassassın bir süre daha dayan bence orta yolu bulacaksındır

Irem o kadar guzel anlatmiski ustune soylenecek kelime bulamdim.umarim hersey gonlunce olur.

Benden hızlı olup kendi bebişine bişeyler örecekler bakın 2 model daha var patikten bende yapacam ama battaniyeyi yapamam ama çok basitmiş bilginize

Her şey için sağolun kızlar.sorularımı dinlediniz.haklısınız.ne diyim....bıkdınız benden diyecekdim demiyorum.çünki terlik yemiyim durduk yere

Dunkü manzara.reyyan ablasının saçını çekiyor

Son düzenleme:
Eee 1yılı aşdı.müsade etde biliyimsenelerin tecrübesi
teteyyy oldu okadar dimi..

Eki Görüntüle 793431
Dunkü manzara.reyyan ablasının saçını çekiyor
hadi bee nezaman sac cekmeyi ogrencek kadar buyudu senin bebisin.simdiki zmanda cocuk buyutmek ck zor oncdden analrimiz bizi sokaga mahalleye salardi kendi islerle ugrasirdi.simdi cocuklarla oturup oyun oynamak gerekiyor..

evet saçmalarsan terlik yersin rümeysa fırlat terliği tatlım
sacmalamaya firsat kalmadsn firlatirim merak etme zsten sarcak yer ariyom

nazlıma reyyan mı koydun ismini , bende ramazanda duydum o ismi kızıma koymak istedim ama babamız olmaz dedi

slm kızlar geçmişi okuyarak geldim ama okadar güzel sohbet etmişsinizki bişe yazamadım :)) hepinizi çok seviyorummmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…