neva battaniyene bayıldım. Ben bu model için birsürü renga renk yünler aldım ama beceriksiz olduğum için modeli çıkaramadım, yünler öyleeee duruyor. Eskiden bundan kocaman bataniyeler yapıp yatak örtüsü olarak kullanılırdı ve ben bayılıyorum....Oy oyyy azcık yakın olaydık öğretirdin bana.komşuya inecem öğretsin diyorum her seferinde bişi çıkıyor inemiyorum.
Ayy rümüş valla yazarken hamişlerimizin canı çeker diye ayrıntı yazmamaya çalıştım kendimce, ama madem istiyorsun söyliyim hakkınızı helal edin ve kocişinize bi alo çekin getirsin közleyin. şimdi kırmızı kapya biberin tam zamanı, biraz biber közledim öncesinde patlıcan közledim.dün pazardan kocaman bostan dometesleri almıştım onları dondurcuya atarım... öyle işte rümüş, şimdi kalkıp reçelimi de kaynatırım tamamdııııır
nazlım canım ben relax biriyim o yüzden mi bilmiyorum ama bir şey söylenince uzun süre o lafa takılıp kalmam ben , ilk 4 ay acayip halsizliğim vardı ve önceki düşükten dolayı temizlik hak getire eşim süpürürse ki viledalamayıda o yapardı ben anca sehpaları dolanıyodum , yemek desen kayganada yerdik eşim bazen derdi iyice saldın ne bu hali evin diye direk gösterirdim makineyi aha orda makine çok biliyosan yap diye
hiç bişey ne benden moralimden nede bebeğimden kıymetli değil pislikten ölecek değilsiniz ya , benim tavsiyem eşine de ki sen bir gün hem çocuklara bak hem bütün işi yap bende yapcam ondan sonra, ama yok sen çocuklara bile sabredemiyosan kır dizini çeneni kapat otur köşeye , yok işleri o yapacaksa o sırada al kızları çık parka ,
hala aynı şeyleri söyliycem birazda kendi hassasiyetin var yeni düzene alışmaya çalışıyorsun o yüzden herşey batıyodur sana , ben ilk evlendiğimde öyleydi şehri değiştir aileni değiştir yeni ortama ısınamama ve sadece yakınım eşimdi arkadaşlarıyla kapının önünde otursa sinirlenirdim benle ilgilenmiyo diye ben neleri bırakıp geldim o ise farkında değil gelirdi, sanki bütün fedakarlığı yapıyorum ama görmüyomuş gelirdi gerçi fedakarlık ediyosun tabide karşındakinden çok fazla şey bekliyosun ve onlar fıtrat olarak bile fedakarlık edebilecek yapıda değiller o yüzden onun dilinden konuşmanın yolunu bulacaksın onu öyle bir faka bastıracan ki olmayan kafalarıyla anlıyacaklarama bence ipleri koparmak için erken boşanmayı dillendirme bile önce orta yolu bulmak için bütün yolları dene tatlım çünkü bence halledilmeyecek bir sorun değil....
canim.yazdiklarin icin sagolo kadar cok soyluyorki artik duymakdan usandim haklsin cok haklisin..
gunaydin canlar.o kadar tuhafimki.bilemiyorum ne yapsam sizdende fikir alayim.bizim en buyuk sorunumuz temizlik.. kayn.v.o kadar titizki.ne kad ar hasta da olsa ishini yapiyor.hatta o kadar agir isler yapdiki boyun damarlarlari inceldi.tedavi aliyor...benim herifde ayni onun gibi.bitmiyor anacim ya.o kadar soyleniyorki anlatamam kafan sisiyor.iki cocuk var evde.buyuk kizim surekli9 haraketde.kucugum kucakda.durmuyorlar.bazen gecenin ucunde is yapiyorum.o zamanda uyu dinlen diyor.uyusamda bu sefer bu evin haline filan. diyorum gormuyorsmusun cocuklarini izin vermiyorlar.diyor ben sana bir sey demiyorum ki. peki niye soyleniyorsun be adam ruhlarami diyorsun.tovbe tohbeeee...bide kendiside is yapiyor.yeri siler,bulasik yikar.her sey yapar.ama burnumdanda getirir.yapma arkadash ya ben yaparim sen cocuklarina bak.hayir asla bakamiyor cocuklara sabri yok. peki ben nasil yetishiyim ev cocuklar.bende insanim ya robot diyilimki bide bana hic nasilsin sormuyor.konusmuyor benle.aramizda edeceyimiz sohbet yok. berber hic bir shey yapmiyor. dun gelib sarildi barishdik.ama bitmiycek biliyorum.yine gelib ayni sheyleri.sabahdan akshama kadar soyliycek
aaaa haksizlik etmishiz bizim sohbetimiz var.sabahdan akshama kadar ish planlari.aksham ne yapicaz sabah ne yapicaz.ve inanin mecazi soylemiyorum.sabahda akshama kadar ish konushuyor evde. bikdim diyebilirim
Her şey için sağolun kızlar.sorularımı dinlediniz.haklısınız.ne diyim....bıkdınız benden diyecekdim demiyorum.çünki terlik yemiyim durduk yere
Hangi durumlarda terlik yiyecegini bilmen guzel bisey
Her şey için sağolun kızlar.sorularımı dinlediniz.haklısınız.ne diyim....bıkdınız benden diyecekdim demiyorum.çünki terlik yemiyim durduk yere
Eki Görüntüle 793431
Dunkü manzara
Ben başıma gelicegini biliyorymevet saçmalarsan terlik yersin rümeysa fırlat terliği tatlım
Evet çok çabuk büyüyorlarmaşallah çok tatlılar ve çabuk büyüyolar diycemde bu bebeler resimde büyük görünüyo el kadar bıcırlar bugün bir tane sevdim yeter ki konuş zilliye ağız kulaklara geliyo
teteyyy oldu okadar dimi..Eee 1yılı aşdı.müsade etde biliyimsenelerin tecrübesi
hadi bee nezaman sac cekmeyi ogrencek kadar buyudu senin bebisin.simdiki zmanda cocuk buyutmek ck zor oncdden analrimiz bizi sokaga mahalleye salardi kendi islerle ugrasirdi.simdi cocuklarla oturup oyun oynamak gerekiyor..Eki Görüntüle 793431
Dunkü manzara.reyyan ablasının saçını çekiyor
sacmalamaya firsat kalmadsn firlatirim merak etme zsten sarcak yer ariyomevet saçmalarsan terlik yersin rümeysa fırlat terliği tatlım
bizde seni sebiyoz ama bebisini daha cok seviyommslm kızlar geçmişi okuyarak geldim ama okadar güzel sohbet etmişsinizki bişe yazamadım :)) hepinizi çok seviyorummmmm :))
bizde seni sebiyoz ama bebisini daha cok seviyommcok kotiyum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?